Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is een ambitieuze club die zo snel mogelijk naar de Bundesliga wil’

Laatste update:

Jules Reimerink gaat opnieuw in Duitsland aan de slag. De 25-jarige rechtsbuiten heeft een contract getekend bij vierdeklasser FC Viktoria Köln 1904. Hij komt transfervrij over van Go Ahead Eagles.

/

De voormalig Oranje-jeugdinternational kwam in het verleden uit voor Energie Cottbus en heeft bewust gekozen voor een terugkeer naar Duitsland. Dat zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik denk dat het Duitse voetbal mij goed ligt, de eerste periode is me daar heel goed bevallen.” Hij kwam bij Cottbus tot twee doelpunten en tien assists in 55 wedstrijden.

“Dit is een heel ambitieuze club die zo snel mogelijk naar de Bundesliga wil. De grote sponsor die achter deze club zit, wil dat dolgraag bewerkstelligen. Ik heb daarom ook erg veel zin in dit avontuur”, aldus Reimerink, die vorig seizoen twee keer scoorde in 28 wedstrijden in de Eredivisie.

Een mooie club voor Jules Reimerink?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze club is kansloos tegenover het grote geld van andere clubs. Spelen in de 4e klasse in Duitsland...ook kansloos. Kun je net zo goed hier in de topklasse gaan ballen

30 juni 2015 om 17:17

Wat dacht je van de 3e Bundesliga?

Zo snel mogelijk naar Bundesliga? Dan gaat dan in het beste geval 4 jaar duren....!?!?
Vraag me dan af of hij het gaat mee maken...

Daarnaast heb je ook grotere ploegen als Alemannia Aachen, RW Essen, RW Oberhausen, RW Ahlen en sterke 2e elftallen van onder andere Dortmund, Schalke en Mönchengladbach in de Regionalliga West zitten.

Vorig jaar 3e geworden, als ze promoveren gaan ze naar de 3e Bundesliga dat bedoelt hij denk ik met Bundesliga.

Ook oud ADO en Excelsior keeper Nico Pellatz speelt er en oud Dortmund verdediger Brzenska

Wat betalen ze daar qua salarissen dan, een 4e klasser meer dan een eredivisie ploeg?

Deze club gaat nooit een Bundeslugaclub worden. Heel Koln en omgeving is voor FC Koln dus uit de omgeving valt weinig financiele stootkracht te halen. Daarbij hebben ze nog concurrentie van derde Bundesliga club Fortuna Koln. Om te promoveren in de vierde divisie moet je kampioen worden in je district en daarna nog een playoff spelen tegen een andere kampioen. Dat is al heel moeilijk in een district met Allemania Aachen, RW Essen, RW Oberhausrn etc. die stuk voor stuk veel grotet zijn.

Kansloos. Zeg dan gewoon dat je Keulen een leuke stad vindt ofzo. Deze 'ambitie' past niet bij een 25-jarige.

Heb me het hele seizoen kapot geergerd aan deze gast. Maakte een mooie goal in de Kuip maar verder was het huilen met de pet op

Is de vierdeklasser van Duitsland tegenwoordig beter dan top Jupiler League? Dit lijkt mij echt geen stap hogerop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren