Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen kraakt komst Henderson en noemt twee ‘geschiktere’ opties voor Ajax

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt dat Ajax een slechte keuze heeft gemaakt in het aantrekken van Jordan Henderson. Dat laat de chef voetbal van De Telegraaf weten in de voetbalpodcast Kick-off. Donderdag werd bekend dat Henderson definitief de overstap van Al-Ettifaq naar Ajax maakt, maar volgens Driessen lopen in de Eredivisie geschiktere spelers rond.

“Ik vind Davy Pröpper op dit moment een logischere aanwinst voor Ajax dan Henderson”, steekt Driessen van wal. “En ook die jongen van Go Ahead Eagles, Willum Willumsson. Ik zit er echt bovenop, maar ik zal het dan wel niet goed gezien hebben. Hij speelde vorig weekend tegen Ajax echt een geweldige wedstrijd”, vervolgt Driessen.

Driessen ziet bij Willumsson een aantal cruciale kwaliteiten die Ajax mist op het middenveld. “Hij heeft creativiteit, loopvermogen, scorend vermogen en hij geeft veel assists. Het is dan weliswaar bij Go Ahead, maar hij drukt wel zijn stempel. Het is mede aan hem te danken dat ze zo hoog op de ranglijst staan.”

Mike Verweij valt zijn collega bij. “Willumsson is een aanwinst voor elke topclub in Nederland.” Driessen is het daar vervolgens niet helemaal mee eens. “Het is geen Joey Veerman natuurlijk, maar Ajax staat vijfde, dat is slechts twee plaatsen hoger dan waar hij nu speelt. Daar kan hij prima mee.”

Driessen onthult daarna een interessant detail over het vertrek van Henderson bij Liverpool. “Hij heeft in het voorjaar van 2023 een gesprek met Klopp gehad en die vertelde hem dat hij niet meer in zijn plannen voor zou komen. Toen heeft Henderson de conclusie getrokken dat er voor hem geen toekomst meer was bij Liverpool.”

“Dat is natuurlijk niet voor niets gebeurd. Klopp zag ook dat hij het niveau van Liverpool niet meer aankon. Dat moet dan de redder van Ajax worden, maar dat wordt hij niet. Die jongen is gewoon op zijn retour. Hij is niet voor niets naar Saudi-Arabië gegaan”, oordeelt Driessen.

“Ook zal hij niet komen om anderen echt beter te maken, zoals Dusan Tadic en Daley Blind dat deden. De beste man is 33, die kan het al niet meer belopen. Clubs als FC Barcelona en Juventus hebben niet voor niets ‘nee’ gezegd. Dan vind ik dat geen goede keuze van Ajax.”

“Hij heeft altijd met geweldige spelers om hem heen gespeeld die wel renderen als hij speelt, maar zo’n Kenneth Taylor gaat niet beter spelen door Henderson. Taylor heeft het afgelopen half jaar gewoon niets laten zien, terwijl ze bij Ajax hadden verwacht dat hij misschien die leidersrol zou pakken”, besluit Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij vind de chronisch geblesseerde Davy Pröpper een betere keuze voor Ajax dan Henderson. Ja sorry hoor.

19 januari 2024 om 19:59

Toen ik de titel zag wist ik al dat Driessen weer onzin uit zou kramen.
Die man heeft totaal geen kijk op het spelletje en roept vaak maar wat.
Henderson is echt een prima aanwinst voor Ajax

19 januari 2024 om 20:12

Prima, dit is sensationeel!! Wellicht alleen laudrup was groter

19 januari 2024 om 20:29

Inderdaad. Om een jaar later dat huzarenstukje te herhalen door Brian Laudrup te halen.
Oh oh wat was dat genieten.
Laudrup, Arveladze, Oliseh. Echt fantastisch die periode.

22 januari 2024 om 10:13

Ja dat was wel een mooie tijd!

19 januari 2024 om 20:24

Inderdaad. Ajax is op zoek naar ervaring en leiderschap. En dan komen met een speler van GA Eagles en een chronisch geblesseerde speler. De reden dat Juventus is afgehaakt snappen ze ook niet en het verschil tussen de eredivisie en de premier league begrijpen ze al helemaal niet. 1 ding doen die buurman & buurman erg goed: ze hebben alweer voor elkaar dat ze aandacht hebben en dat ik me alweer vreselijk opwindt.

19 januari 2024 om 20:51

@Ajaja,

Davy Propper die stopte met voetballen wegens een hekel aan de voetbal wereld. Dat is dan de leider van je team 😂😂😂

19 januari 2024 om 21:37

Ja die twee hebben er wel kijk op 🤣🤣

20 januari 2024 om 10:37

Propper heeft de laatste 2 seizoenen 4 wedstrijden gevoetbald

Henderson speelde vorig seizoen nog gewoon 43 voor liverpool wedstrijden en dat ook nog gewoon in premier league en Cl.

Davy Pröpper komt net terug van bijna jaar blessureleed, hoezo is dat in hemelsnaam een betere optie dan Henderson? Wat gebruikt die Driessen?!

Davy propper?? Net terug van een blessure van hoe lang... dat is hetzelfde type als branco vd boomen.. en Willumson...
Als je vind dat die twee beter zijn dan henderson heb je volgens mij de ogen van stevie wonder.. henderson moet zich nog bewijzen natuurlijk bij ajax maar kom op, wat een vergelijking man...

Hoe kan deze man nou in hemelsnaam Chef Voetbal zijn van een van 's lands grootste kranten he?? Dat is toch bizar, wat een onzin kraamt die vent uit man. Propper of Willumsson beter dan Henderson, ja schiet mij maar lek hoor xD

19 januari 2024 om 19:49

Voor de clicks, de aandacht en de reacties. Iets anders kan ik er niet van maken. Maar, hey, Willhulmson speelde een top pot tegen Ajax en hij is in vorm. Beter dan Henderson. Lijkt mij helder.

20 januari 2024 om 07:50

Nou idd

Willumsson is volgens mij een aanvallende middenvelder en propper eenzelfde type als Taylor haha.

Ik denkt, nou hij komt met een Matusiwa, wat eventueel een logische naam zou zijn, maar dan krijg je dit hahah

20 januari 2024 om 11:23

Die heeft de laatste pakken waspoeder dat tussen de equadoriaanse bananen zat volledig door zijn neus gehaald. Wat voor dimensie leeft deze kerel. Nu heb ik al jaren Driessen met gekke uitspraken zien komen maar deze.... Cl ervaring is 1 ding maar iedereen weet dat je pas echt leert in de onderkant ED. Knettertjegek.

Davy propper? Degene die volgens mij nog nooit zijn mond heeft opengetrokken binnen en buiten het veld? Die altijd geblesseerd is? En al eens de handdoek in de ring heeft gegooid? Ik dacht dat ajax op ziek was naar een leider...

Pröpper een betere aanwinst Henderson. Driessen moet gauw met pensioen.

Zo onze Valentijn stiekem alzheimer hebben? Is hij soms vergeten dat Propper terugkomt van een zware blessure

Waar haalt Driessen al deze onzin vandaan zeg. Hij noemt serieus een blessuregevoelige Pröpper een betere optie dan Henderson. Kan die kerel alsjeblieft niet met pensioen gaan. En ook nog is een speler van Go Ahead Eagles noemen. Echt bizar hoeveel onzin die kan kramen...

Ik twijfelde nog een klein beetje, maar nu ben ik helemaal overtuigd. Henderson is de allerbeste optie voor Ajax en hij gaat Ajax uit het slop trekken. Als er volgens driessen betere opties zijn, dan weten we nu zeker dat Henderson een daverend succes gaat worden.

Dit kan natuurlijk echt niet meer. Hoe krijg je zoveel onzin bij elkaar verzonnen!?
Pröpper is al een jaar kreupel en die andere gozer doet het weliswaar aardig maar is uiteraard geen Ajax niveau.

Willumson is een 8 of 10, waarom die als optie noemen? Ajax zoekt een 6, een leider, met ervaring. En ik ga niets zeggen over Propper.

Die namen die zij noemen dat zijn welleswaar leuke spelers maar geen spelers met ervaring en leidersschap, iets wat Ajax hard nodig heeft.
Dat Henderson het bij Liverpool geen 90 minuten meer kon opbrengen dat heeft niks te betekenen voor de eredivisie, waar de intensiteit een stuk lager is.

19 januari 2024 om 20:56

@Bossie

Henderson die een half jaar geleden nog 43 wedstrijden voor Liverpool speelde inderdaad. Waarvan 35 in de premier league en 4 in de CL..

Die sinds 2017 slechts 53 wedstrijden mistte door blessures/ziekte wasrvan 18 door een lies operatie als enige zware blessure in 7 slopende seizoenen in de zwaarste competitie ter wereld.

Justin Bijlow miste 53 wedstrijden in de afgelopen 2 seizoenen als keeper in de eredivisie 😂

19 januari 2024 om 22:27

Heeft hij al die wedstrijden van begin tot einde gespeeld ? Wat ik me kan herrineren dat hij de laatste wedstrijden niet altijd de 90 minuten vol maakte ?
Maar zo als ik hier eerder aan geef , dat moet in de eredivisie geen enkel probleem zijn.

Een Pröpper die heel lang geblesseerd is geweest of een speler die jarenlang aanvoerder is geweest bij een club die de beste van de wereld is geweest, de CL, PL, FA Cup heeft gewonnen en noem maar op. Die Driessen moet ff weekend gaan houden.

19 januari 2024 om 22:22

Ik denk dat ie al iets te vroeg weekend aan het vieren is.
Dit soort dingen kan je alleen maar zeggen als je aandacht wilt. Propper een betere keus dan Henderson… dan moet je je echt even laten nakijken hoor.

Lijkt me toch heerlijk werken. Haal je als Ajax zijnde een legende van Liverpool met jaren ervaring. Is het een veel te dure aanwinst zonder restwaarde die op zijn retour is. Haal je een jong talent krijg je het verwijt geen ervaring te kopen terwijl dat is wat deze selectie nodig heeft.

En dan zelf met een stalen gezicht met Davy Pröpper komen die de afgelopen jaren geen 5 wedstrijden op niveau heeft gespeeld.

Af en toe vraag ik me af of ze niet gewoon stiekem hebben afgesproken om uit te testen hoeveel onzin ze kunnen uitkramen en waar dan de grens ligt dat mensen stoppen met luisteren

Jezus Driessen, ik weet dat je graag dwars ligt, maar een speler van Go Agead een beter alternatief vinden in een zwalkend ajax wat nu behoefte heeft aan een gearriveerde voetballer en persoonlijkheid, is echt beschamend

Nou denk ik niet dat Henderson de redder van Ajax gaat zijn, maar Propper noemen als reddende engel is wel erg opmerkelijk.

Die artikelen van/met Driessen werken als een tierelier. Clicks gegarandeerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren