Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste uitglijder van Zidane blijft uit dankzij laat kunststukje Benzema

Laatste update:

Real Madrid heeft ternauwernood drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Huesca. In de tweede wedstrijd sinds de terugkeer van Zinédine Zidane als trainer zorgde Karim Benzema twee minuten voor tijd voor de eindstand: 3-2. Real Madrid heeft nu twee punten achterstand op nummer twee Atlético Madrid, terwijl Huesca onderaan blijft staan in LaLiga.

Zidane moest het stellen zonder Thibaut Courtois, dus leek Keylor Navas zijn plek onder de lat over te nemen. De oefenmeester verraste echter door zijn eigen zoon Luca op te stellen; Navas begon op de bank. Aan het eind van vorig seizoen maakte Zidane al zijn debuut in LaLiga, toen hij negentig minuten meedeed in de laatste competitiewedstrijd tegen Villarreal. Zidane was niet de enige nieuwkomer in de opstelling ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd (2-0 zege op Celta de Vigo), want ook Nacho, Marcos Llorente, Dani Ceballos en Brahim Díaz begonnen vanaf het eerste fluitsignaal. Daardoor deden Raphaël Varane, Luka Modric, Toni Kroos en Marco Asensio niet mee.

Het was de eerste ontmoeting ooit tussen Real Madrid en Huesca in het Santiago Bernabéu en de bezoekers hadden nog geen drie minuten nodig om voor het eerst te scoren in de voetbaltempel. Aan de rechterflank werd Ezequiel Ávila gelanceerd en de aanvaller troefde Nacho af. De aanvaller behield het overzicht en vond Cucho Hernández, die rond de penaltystip stond en niet werd gedekt. Hij werkte de bal in één keer achter Zidane: 0-1. Huesca kon ongeveer twintig minuten genieten van die voorsprong. De bezoekers probeerden zich met man en macht te verweren tegen het geweld van Real Madrid, maar de druk werd Huesca uiteindelijk te veel.

Benzema stoomde op en combineerde met Díaz, alvorens een schot te wagen. Doelman Roberto Santamaría pareerde de inzet, maar in de rebound stelde Díaz ploeggenoot Isco in staat om er 1-1 van te maken. Kort na de start van het tweede bedrijf was Benzema dicht bij de 2-1: Santamaría haalde zijn schot uit de benedenhoek. Verder bleef Huesca betrekkelijk eenvoudig overeind in het eerste kwartier van de tweede helft; Real Madrid ontbeerde de creativiteit en doortastendheid om de gasten in grote problemen te brengen. Maar na ruim een uur kwam het team van Zidane toch op voorsprong voor eigen publiek.

Een heerlijke ‘travela-voorzet’ van Bale stelde Benzema in staat om richting de verre hoek te koppen, waar Ceballos klaarstond om het laatste tikje te geven. Twintig minuten voor tijd had Bale voor de 3-1 moeten zorgen: hij kreeg de bal wonderwel over het doel met zijn inzet vanbinnen het vijfmetergebied. Huesca bleef dus in leven en kwam zeventien minuten voor tijd onverwacht langszij: Athletic Club-huurling Xabier Etxeita ontsnapte aan de aandacht van de Madrileense defensie en kopte binnen op aangeven van Moi Gómez. Daar leek het bij te blijven, totdat Benzema met een fraai geplaatst schot voor de 3-2 zorgde.

Verdiende Real Madrid de overwinning?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 maart 2019 om 23:01

Gelukkig ben k niet alleen, vind het bizar klinken Haha ma voor de rest heb je gelijk, benieuwd wie kan laten zien of hij een plekje verdient bij Madrid volgend seizoen.

Ik had 100 euro ingezet op Real..
Ik dacht even snel geld te maken.
Man man man wat is Real slecht zeg.
Gelukkig heeft Benz mijn avond vol zenuwen nog goed gemaakt maar wat een dramateam

31 maart 2019 om 22:42

wat kreeg je ervoor terug

31 maart 2019 om 22:50

101? 😅

31 maart 2019 om 22:52

Quotering was 1,25 ofwel 25 euro winst

31 maart 2019 om 22:54

Had ingezet toen het 1-1 werd overigens..dacht nu gaan ze erop en erover niet dus

31 maart 2019 om 22:51

100 euro op Real? Wauw.. dat is net zo nutelloos als Iker Casillas in de spits.... quotering lag volgens mij onder de 1,15

31 maart 2019 om 22:52

Nee hoor.. 1,25 dus zo weinig is dat niet als je tegen de nummer laatst speelt.. vond het vrij hoog maar nu snap ik dat wel als je real zo ongelooflijk slecht ziet spelen

gun het zidane wel, zou wat zijn als hij het project zidanereal 2.0 succesvol weet af te ronden in de komende 5 jaar

1 april 2019 om 12:29

Zidane mag van mij part 30 jaar blijven

Halve b elftal en 3 punten

Weer een zware bevalling maar de drie punten toch weer binnengesleept.. Benzema vind ik, ondanks het verloren seizoen, wel echt een leider geworden

31 maart 2019 om 22:45

Benzema, Ramos en Modric zijn de enige van de 'oude garde' bij Madrid die naar voren zijn gestapt en Real waardig hebben gepresteerd dit seizoen. Marcelo, Carvajal en Kroos zijn wel erg vaak door het ondergrens gezakt helaas.

1 april 2019 om 00:31

Marcelo heeft ook niet al te veel mogelijkheden gekregen om zich in vorm te knokken van solari.

Zidane slaat wat door... liet die nu echt zijn zoon spelen...
Terwijl een je topkeeper hebt

31 maart 2019 om 23:22

Werkelijk schandalig. Navas zou bijna overal ter wereld gewoon eerste keeper zijn en hij wordt gewoon gigantisch afgeschreven in Madrid, ook gewoon volkomen onterecht. Navas zou bij veel topclubs gewoon 1e keeper zijn met zijn kwaliteiten. Chelsea, Arsenal, Juventus en Ajax

31 maart 2019 om 23:31

Barqa/ Courtois was geblesseerd, Keylor was niet fit terug gekomen uit Costa Rica. Niet overal iets achter zoeken aub, Zidane weet wel wat hij doet, hij gebruikt de resterende wedstrijden in Laliga om te kijken voor volgend seizoen al

1 april 2019 om 00:27

Het is niet doorslaan. Het is duidelijk dat Luca gewoon te kort komt. Er is pas een bericht gekomen dat zijn contract niet wordt verlengt. Dit zal vast om 2 redenen zijn gebeurd.

1. Zijn zoon is binnenkort transfervrij en gaf hem de kans zich in de picture te spelen bij een paar clubs. Dit ging denk ik op basis van zijn wedstrijd vandaag niet zo goed. Al was zijn uittrap wel zeer goed.

2. Het lijkt me duidelijk dat Zidane aan het experimenteren is en deze wedstrijden bijna als oefenwedstrijden gebruikt aangezien er niets meer te winnen is. Iedereen krijgt een kans is de boodschap.

Verder was het een zeer slechte wedstrijd van een groot aantal spelers. Het is jammer Marcelo zo te zien en het is vreemd dat Benzema zijn ondergrens ruim boven de rest uitsteekt want ook hem heb ik beter zien voetballen. Ceballos heeft zo vaak balverlies en dat laat een Valverde er veel beter uit zien als je de vergelijking maakt. Hij houdt het simpel en speelt alsof hij niets hoeft te bewijzen. Mariano lijkt me een zeer logische exit en ook hij deed het niet goed.

De Real Madrid zou zeker 9 spelers moeten uitzwaaien: Mariano, Vallejo, Kroos, Isco, Bale, L. Zidane, Kovacic, L. Silva en James Rodriguez. Gewoon opnieuw beginnen. Persoonlijk zou ik heel graag Alexandre Pato (transfervrij) zien bij Real Madrid.

Militao (gekocht), Rodrygo (gekocht), Pogba (voor Kroos), Mbappé (verkopen Bale, Isco en 5 andere spelers) en Pato (transfervrij). Verder Ceballos, Reguillon, Odegaard en Mayoral verhuren.hakimi terughalen voor linksback.

1 april 2019 om 01:19

Start een fm file op en wie weet werkt het.

Kunststukje? Het is niet alsof Leonardo DiCaprio opstond and de Mona Lisa ging schilderen.
Anyways, wat is Benzoe toch een geweldenaar. Technisch heel sterk. Zidane neem ik niks kwalijk als een Real fan. Ik zie hem toch veel experimenteren met uitkijk op volgend seizoen. Vamos!!

31 maart 2019 om 22:47

DiCaprio die de Mona Lisa schildert ? En ik vond hem al geweldig in the revenant en the wolf of wall street. Blijkt ie ook nog een rennaissance kunstenaar te zijn !

31 maart 2019 om 23:08

Dat kunststukje is dan ook het enige dat ie goed deed vanavond. Hij was weer dramatisch zwak.

31 maart 2019 om 23:11

Niet mee eens. Betrokken bij alle goals en speelde bovendien ook gewoon goed. Ja hij miste in het begin 2 kansen maar zijn aandeel in alledrie de doelpunten weegt veel zwaarder.

1 april 2019 om 08:58

@CRMadrid7, ik heb het niet over Benzema eh, het gaat over Bale. Ben het met je eens dat Benzema wel goed speelde.

Die Bale heeft wel een geweldige trap met z'n buitenkant links. Maar voor de rest een slechte wedstrijd gespeeld. Miste voor open goal en schoot een vrije trap naar de parkeerplaats. Echte momentenvoetballer

Het is dat Benzema de bal een paar minuten voor tijd hem erin schiet anders had je thuis punten laten liggen tegen de hekkensluiter. Natuurlijk spelen we met een B team omdat we(nu al)nergens meer voor spelen, maar dan is het nog steeds belachelijk dat je thuis 2 goals tegen krijgt van de ploeg die onderaan staat. Het word dus maar weer duidelijk dat we geen goede bank meer hebben als 5 jaar terug. Met name Nacho bewijst dat hij niet het Real niveau heeft. En dan doel ik niet alleen die fout waardoor de 0-1 ontstaat, maar al jaren lang. Pepe en Ramos verbloemde toen alles.

Hoe speelde Brahim Diaz?

31 maart 2019 om 23:07

nagenoeg onzichtbaar, op een enkele pirouette'tje na

Vandaag weer een glimp gezien van een Bale in topvorm. Niet veel spelers in deze selectie kunnen wat hij kan op zn top. En nee, ik ben niet in eens superpositief over Bale. We hebben vandaag een glimp gezien, niet meer dan dan. Hij mag van mij nog steeds weg in de zomer.
Voor de rest een zakelijke overwinning. Maar wel leuk om Brahim, Luca en Llorente te zien spelen. Mag van mij vaker nu het seizoen toch verloren is

Nou als je minimaal Mbappe of Neymar er niet bij krijgt komend seizoen. ben je in maart weer voor alle drie uitgespeeld. Nipt winnen van de nummer 20. 3-2 in eigen huis.

Toch even dat impact vvan ronaldo onderschat door perez.
Als je real madrid ziet spelen, is het eigenlijk nog wonderbaarlijk dat ze 3e staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren