Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn veel jonge spelers die fouten maken en zelfvertrouwen missen’

Laatste update:
/

Bert van Marwijk moet Hamburger SV uit het slop trekken en hij begon zijn avontuur in de Duitse havenstad zaterdag met een 2-2 gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt. De trainer mocht tevreden zijn over het resultaat, want Marcell Jansen trok vier minuten voor tijd de stand pas gelijk. Het spel van die Rothosen was echter weinig hoopvol met het oog op de toekomst.

Van Marwijk had in totaal vier dagen om zijn ploeg klaar te stomen en zag dat er nog genoeg verbeterpunten zijn. “In de eerste minuten speelden we goed voetbal en daarna werd het minder. De gelijkmaker van Pierre-Michel Lasogga (in de derde minuut van de blessuretijd, red.) viel op een psychologisch goed moment. In de tweede helft deed mijn ploeg het beter, maar er zijn veel jonge spelers die nog fouten maken en zelfvertrouwen missen”, constateerde de ex-bondscoach van Oranje op de website van HSV.

Rafael van der Vaart deed de hele wedstrijd mee en hij is erg blij met de komst van Van Marwijk. “Met hem hebben we een goede en ervaren trainer, en een nieuw systeem”, zegt de aanvoerder. HSV verloor voor het treffen met Frankfurt twee wedstrijden in de Bundesliga en het punt kwam dan ook erg gelegen. “Hierop kunnen we voortborduren”, aldus Van der Vaart. Volgend week treft HSV FC Nürnberg.

Is Bert van Marwijk de juiste trainer voor Hamburger SV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ze hadden die Korean, Son, nooit moeten verkopen

29 september 2013 om 10:34

Als hij hoger op wil dan kan je daar niets aan doen.

Tah is 17 en Calhanoglu speelde vorig seizoen in de 3. Liga. Enkel achterin en met vd Vaart hebben ze ervaring.

Hamburger SV is de laatste tijd erg slecht bezig in haar uitwedstrijden en gezien de vorm sta ik er niet zo gek van op te kijken. Raffie en Adler zijn de enigste twee het niveau hebben waarop je moet strijden voor een plek bij de top 5.

In de winterstop verwacht ik Maduro en daarnaast nog 2 a 3. Bert v Marwijk gaat eraan sleutelen aan dit elftal, dan is het maar te hopen dat dit uitpakt.

Nu moet hij het met de middelen meedoen die hij bij de hand heeft.

29 september 2013 om 01:33

Zou me niet eens verbazen als van Bommel van gedachten verandert, zijn actieve carrière oppakt en aan een laatste avontuur begint.

29 september 2013 om 10:22

Zal Bert niet zijn lievelingetje Affelay proberen te halen? Bij Schalke mislukte het, maar misschien lukt het wel bij HSV?

29 september 2013 om 22:32

Bij Schalke was ie een half jaar geblesseerd daarvoor 1 van de bepalende spelers

Ze hebben in ieder geval een goeie keeper.

Waardeloos elftal dit van Hsv ze moeten gewoon proberen 12de te worden het niveau is erg hoog in Duitsland. En hoe doet die Badelj het egenlijk dat was altijd een baas in Fm.

HSV heeft minimaal 4 aankopen nodig. Ze hadden Sidney Sam een paar jaar terug en Son niet weg moeten doen. Rudnevs (dit seizoen nog niet op dreef) is een redelijke spits voor een middenmoter als Hsv, maar denk dat Finnbogason ook een uitstekende spits voor HSV zou zijn.

Adler
Westermann
Merteracker
Djourou
Jansen
Sebas. Rode
Khedira
Marco Marin
vd Vaart
Calhanoglu
Rudnevs

Ik denk dat het helemaal niet zo gek is als affelay word gehaald.. Kan wat ervaring en techniek toevoegen aan de jonge selectie en kan hij zelf weer minuten maken bij een trainer die in hem geloofd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren