Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Eredivisionist tekent bij in Denemarken: ‘Hij is echt fantastisch’

Laatste update:

Patrick Mtiliga vaart wel in Denemarken. De 32-jarige linksback speelde tussen 1999 en 2009 voor Excelsior, Feyenoord en NAC Breda en droeg daar zijn steentje bij achterin. Na twee seizoenen in Spanje bij Málaga trok de Deen terug naar zijn vaderland en daar werd hij één van de waterdragers bij FC Nordsjaelland. Zijn aflopende contract is nu met twee jaar verlengd en daar is men zeer blij mee.

/

Mtiliga laat aan TV2 weten zeer verheugd te zijn met de contractverlenging. “Ik heb bijgetekend omdat ik het hier geweldig heb, ik geniet van onze speelwijze en we hebben een toptrainer”, geeft hij aan. FC Nordsjaelland werd vorig seizoen landskampioen en mocht daarom meedoen aan de Champions League: Mtiliga speelde in alle groepswedstrijden een rol, maar kon niet verhinderen dat zijn club eruit vloog in een groep met Chelsea, Juventus en Shakhtar Donetsk.

“Ik zie mezelf hier wel met pensioen gaan”, blikt Mtiliga vast vooruit. Zijn trainer Kasper Hjulmand spreekt lovend over de routinier. “Hij kwam hier twee jaar geleden en heeft een bijzondere bijdrage geleverd. Hij is een topspeler en een geweldig mens, dat is hier belangrijk. Zowel op als naast het veld heeft hij het voortreffelijk gedaan: hij is echt fantastisch. Dit is een mooie dag”, aldus Hjulmand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Speelt nog aardig wat potjes bij zijn club. Af en toe een goaltje maar pakt dit seizoen wel veel gele kaarten. Misschien dat hij het doen omdat hij ouder word en af en toe op de rem moet drukken?

11 april 2013 om 14:05

ik kijk niet naar hem of Nordsjaelland, maar 'af en toe een goaltje' is te veel van het goeie als je ziet dat hij in 45 wedstrijd 3 gescoort heeft :P

Leuk voor Mtiliga dat hij eindelijk écht gewaardeerd wordt bij zijn club. Vond hem altijd een zeer degelijke speler, maar werd altijd ondergewaardeerd door vele critici. Mooi dat hij nu eindelijk op z'n plek zit en geliefd wordt.

11 april 2013 om 12:26

Inderdaad een zeer degelijke speler geweest in de Eredivisie, voor al als je kijkt welke linksbacks er nu rondlopen in de eredivisie, zoals Hjulmand hem omschrijft is het echt een modelprof, daar zouden er meer van moeten zijn naar mijn mening

Als het een waterdrager is, waarom is men dan zo blij dat hij bijgetekend heeft?

11 april 2013 om 12:30

“hij kwam hier twee jaar geleden en heeft een bijzondere bijdrage geleverd. Hij is een topspeler en een geweldig mens, dat is hier belangrijk. Zowel op als naast het veld heeft hij het voortreffelijk gedaan: hij is echt fantastisch. Dit is een mooie dag”

Dit is dus de reden waarom ze zo blij zijn. Misschien het stukje lezen in plaats van hem waterdrager noemen?

11 april 2013 om 12:58

Omdat waterdragers vaak worden gezien als sterkhouders van het team. Het zijn volgens mij spelers waar een coach altijd van op aan kan. Eigenlijk het tegenovergestelde van een vedette.

Daarom dus, plus de quote die Smk88 ook aanhaalt.

11 april 2013 om 15:14

Voetbalzone gebruikt de term waterdrager, niet de club zelf. Voetbalzone probeert te verhullen dat ze hem niet bijzonder goed vinden door deze kleinerende term!

Vroeger echt genoten van deze jongen bij Nac, was bijna altijd de beste man van het veld en had een ongekende inzet

Deze jongen was bij NAC al een goede back. Hij heeft ook nog bij Malaga gespeeld in de periode dat Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani de club overkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren