Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Oss toont ambitie met nieuwe coach: 'Dat is me al twee keer gelukt'

Laatste update:

FC Oss heeft met Wil Boessen een nieuwe hoofdcoach gevonden. De vijftigjarige oefenmeester volgt Gert Aandewiel op, die het na één seizoen alweer voor gezien hield bij de laagvlieger uit de Jupiler League. Zijn vervanger is afkomstig van Fortuna Sittard, waarmee hij de afgelopen twee seizoenen de play-offs om promotie/degradatie bereikte.

/

In Oss hoopt men dat de Boessen, die voor één jaar tekende, die prestatie de komende jaren kan evenaren. "Zijn gedreven persoonlijkheid en het feit dat hij een harde werker is, stemmen me positief. Hij heeft bij Fortuna bewezen dat hij met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de divisie kan omgaan. En kan presteren", aldus directeur Mischa Rook.

Boessen zelf noemt de overgang een 'geweldige stap'. Hij beschouwt FC Oss als een club met veel potentie. "Afgelopen seizoen hebben zij vaak met minimaal verschil verloren. Ik wil ze het duwtje in de rug geven om wel resultaat te halen", zo luidt zijn missie. "Natuurlijk met de nodige nieuwe spelers." Het streven is een plek in de middenmoot. "Dat is met Fortuna twee keer gelukt, dus dat gaat met FC Oss ook gebeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooizo hopelijk speelt hij de tribunes een beetje vol. Want wat er nou zit...

Haha. Bij ons zeik bouwen en zeggen dat hij hogerop naar een stabiele organisatie met mogelijkeden wil, en dan bij - met alle respect - FC Oss tekenen. Is natuurlijk een prima trainer voor het niveau, maar wel een met en (te) grote bek die zich overal mee bemoeit.

Ja maar zou het wel ooit volkomen in Oss dan? Er is volgens mij gewoon heel
Weinig animo voor die club wat natuurlijk wel jammer is

6 juni 2014 om 17:59

Jawel hoor kijk maar keer op YouTube tegen nac breda toen we net promotie misliepen ramvol zat het toen.

6 juni 2014 om 19:37

Play-off wedstrijden voor promotie waren toen idd heel goed verkocht. Met als uitschieter tegen NAC. Wat een geweldige sfeer was het toen zeg. Was ook naar de uitwedstrijd in de beker tegen Feyenoord geweest waarbij het ook goed vol zat in het uitvak.

6 juni 2014 om 18:01

Toen FC Oss nog TOP Oss heette zaten er gemiddeld elk seizoen rond de 2.400/2.500 man, met uitschieters naar 2.900/3.000. Dat is in de Jupiler League gezien redelijk. Het TOP Oss van vroeger presteerde (lees: Periodetitels en goede wedstrijden in de KNVB beker), speelde met spelers uit de regio en verbond het voetbal met Oss.
Sinds de overgang naar FC Oss is alles weg, supporters van TOP zien niks in FC Oss omdat er totaal geen band meer is met Oss en omdat alles afgepakt is waar de supporters fan van waren. Nu de laatste jaren de prestatie ook belabberd worden, zijn -na de supporters die al afgehaakt waren door bovenstaande- er heel veel supporters weg gebleven afgelopen seizoen. Het is triest op dit moment, maar er zijn genoeg mensen die nog hart hebben voor TOP Oss. En dat komt terug, dat weet ik zeker.

6 juni 2014 om 19:36

@ Top38

// Toen FC Oss nog TOP Oss heette zaten er gemiddeld elk seizoen rond de 2.400/2.500 man \\

Hoe verder weg het verleden, hoe mooier het wordt. Eén seizoen waren het er gemiddeld ongeveer 2.500 (1994/95). De overige jaren schommelde het gemiddeld aantal toeschouwers in Oss het rond de 2.000 met uitschieters naar beneden van rond de 1.500.

6 juni 2014 om 21:11

precies wat je zegt, fc oss klinkt ook voor geen meter top oss it is!! echter het gaat als een nachtkaars uit net zoals die transporteur harry vos uit oss..toepasselijk..

Goede beslissing. Nu de naamswijziging nog terugdraaien!

FC Oss kampioen Jupiler League 2014/15

Van Fortuna naar Oss 'een geweldige stap'? Die Boessen heeft volgens mij een borreltje teveel op

Hij wou weg bij Fortuna omdat de organisatie nog niet stabiel genoeg is. Dat is zijn goed recht, maar als je dan aankomt met Fc Oss dan werkt het toch lichtelijk op de lachspieren. Alle respect voor Oss maar Fortuna heeft toch veel meer potentie.

6 juni 2014 om 19:41

Hij heeft het toch niet puur over potentie? FC Oss is al jaren financieel gezond, misschien doelt hij daar op?
De FC heeft gewoon pech dat er weinig animo is voor profvoetbal. Weet niet hoe het nu is maar vroeger (5 tot 10 jaar terug) was het alleen redelijk gevuld bij wedstrijden tegen rivaal Den Bosch en play off wedstrijden.

6 juni 2014 om 19:56

@ Psvbjk

Hij zal woord potentie toch echt niet voor niets hebben gebruikt. Dat heeft sowieso niets te maken met het feit of een club financieel gezond is. Bovendien houden trainers zich doorgaans niet bezig met de vraag of hun club financieel gezond is of niet. Zoals je zelf zegt heeft de club pech dat er weinig animo is voor profvoetbal. Dus dan mag je gerust zeggen dat er weinig potentie is voor deze club.

6 juni 2014 om 20:09

Mijn excuus had er overheen gelezen dat Boessen het woord potentie heeft genoemd. Maar neemt niet weg dat hij met stabiele club ook heeft meegekregen dat ze heel gezond zijn. Maar je hebt gelijk dat ik ze ook niet echt beschouw als een club met potentie.

6 juni 2014 om 20:18

Fc Oss is gewoon een van de kleinste clubs van de Jl maar daar is ook niks mee. Die clubs moeten er ook zijn. Maar 1000 keer liever naar Oss dan jong Ajax, Twente of Psv.

Goede keuze, stabiel clubje daar in Oss.
http://www.bd.nl/sport/voetbal/fc-oss/fc-oss-bij-g... ezondste-clubs-nac-in-gevarenzone-1.4391079

fortuna verlaten voor fc oss, de wonderen zijn de wereld nog niet uit..

7 juni 2014 om 04:27

Allebei clubs die niks te vertellen hebben in de JL! Maar Oss is tenminste financieel gezond in tegenstelling dat vrijwel alle concurrenten! Slimme keuze van Boessen, uit Oss is veel meer te halen dan de laatste jaren is laten zien!

7 juni 2014 om 13:55

Nou het is goed dat Oss financieel gezond is natuurlijk!
Maar Oss werd wel voorlaatste.. en met 10(!!!) punten achterstand op nummer 18 Almere. Verder komen er bij Oss rond de 1000/1500 mensen kijken, bij Fortuna rond de 3500. Fortuna haalde ook laatste 2 jaar play-offs wat extra inkomen tot gevolgen heeft..hoelang geleden is het momenteel voor Oss?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren