Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe gaat mede door hattrick ex-speler Heerenveen kiezelhard onderuit

Laatste update:

Fenerbahçe is tegen een ongelooflijke zeperd aangelopen in de Conference League. De topclub uit Istanbul verloor met maar liefst 6-1 van FC Nordsjaelland. De Denen staan nu op tien punten, gevolgd door Fenerbahçe met negen punten. Ludogorets Razgrad, dat met 1-2 won van Spartak Trnava, staat ook op negen punten. Spartak is met één punt in Groep H reeds uitgeschakeld.

Aan de kant van Fenerbahçe stonden voormalig Eredivisionisten Jayden Oosterwolde, Sebastian Szymanski en Dusan Tadic aan de aftrap. Ferdi Kadioglu was er niet bij.

De 1-0 viel halverwege de tweede helft. Een hoekschop werd doorgekopt door Jeppe Tverskov, die daarmee de volledig ongedekte Lucas Boel Hey vond voor het doel: 1-0. Amper vijf minuten later maakten de Denen er alweer 2-0 van en ditmaal was Daniel Svensson de gevierde man. De Zweed rondde een uitstekende aanval af door Dominik Livakovic met een laag schot in de verre hoek te passeren: 2-0.

Vlak voor rust kwam Fenerbahçe volledig terug in de wedstrijd. Michy Batshuayi profiteerde optimaal van een afvallende bal door die vanaf randje zestien via de binnenkant van de paal in het doel te werken: 2-1. Amper een minuut later dachten de Turken op gelijke hoogte te komen. Sebastian Szymanski bleek echter buitenspel te hebben gestaan.

Vol goede moed ging Fener na rust op jacht naar de gelijkmaker, die nooit zou vallen. Sterker nog: Benjamin Nygren zorgde al vrij snel na de onderbreking voor de 3-1. Een fraaie pass van achteruit legde de defensieve zwakheden van de Gele Kanaries bloot, waarna Nygren de bal over Livakovic werkte.

Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Christian Rasmussen, door Ajax verhuurd aan de Nordsjaelland, tikte simpel binnen uit een rebound voor de 4-1. Nygren, die anderhalf jaar op huurbasis uitkwam voor sc Heerenveen, maakte een kwartier voor tijd zelfs 5-1. Ditmaal stond Livakovic aan de grond genageld bij een bekeken schot van de Zweed.

Daarmee was de lijdensweg voor Fenerbahçe nog niet ten einde, daar Nygren in minuut 84 zijn hattrick completeerde door van dichtbij binnen te tikken. Daar bleef het bij voor Fenerbahçe, dat ondanks de ongelooflijke nederlaag aan een overwinning op Spartak Trnava in de laatste speelronde genoeg heeft voor plaatsing voor de knock-outfase.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje zowel Besiktas als Fener met zo’n grote cijfers onderuit. Dat is niet veel soeps!

Trainer moest Batshuayi niet eruit halen. Hij was nog dreigend. Wat verwacht je van de 38jarige Dzeko? Misschien met twee spitsen spelen. En Livakovic, wat is hij toch een slechte keeper. Umit Ozat vond hem al wekenlang slecht hij roept nu nog waarom je de tweede keeper niet opstelt. Maar goed, Fenerbahce gaat zwaar achteruit. Ik zag Tadic en Osterwolde boos discussiëren met elkaar. Nordsjealand heeft zwaar verdiend gewonnen.

30 november 2023 om 23:31

En dan waren er mensen die dachten dat dat een wereldkeeper was op basis van dat WK.

30 november 2023 om 23:53

Hij heeft ook iedere wedstrijd gewoon goeie reddingen. We hebben zoveel blessures achterin en op het middenveld. Als je dan continu ballen op je af gevuurd krijgt ja dan lijkt het alsof je een slechte keeper bent.

1 december 2023 om 05:57

Alsof het door de keeper komt dat ze hier verliezen. Op Batshuayi na zag ik de rest als kippen zonder kop op het veld. Schandalig van Fener en fantastisch van Nords.

Jeetje wat is dit een wanvertoning zeg. Je ziet toch wel dat Fener het moeilijk heeft op dit moment. Hoop dat we er van kunnen profiteren

Fener zag Besiktas net spelen en dacht : "jullie zijn slecht dan moet je dit eens zien!"

Onze Fener broeders zagen dat wij een zware avond hadden en lieten ons niet alleen treuren. FBJK.

Hoe kan het dat een van de best spelende teams van Europa zo hard onderuit gaat?

30 november 2023 om 23:16

Ongeveer 7 spelers geblesseerd ( of andere redenen )als ik me niet vergis. Bankzitters zijn gewoon niet goed genoeg om het op te vangen.

30 november 2023 om 23:31

Tja je mist vandaag je eerste 4 opties als centrale verdediger en stond achterin met een middenvelder en een jeugdspeler die zijn tweede wedstrijd voor fener speelt. Daarnaast is je beste speler nog steeds geblesseerd, namelijk Fred en start je met misschien wel de slechtste/duurste transfer in de super lig geschiedenis...

En natuurlijk moet het dan nog geen 6-1 worden, maar een nederlaag was denk ik door menig fener supporter al ingecalculeerd

Wat een wanbeleid in Turkije. 2 teams die met grote cijfers onderuitgaan. Man wat heb ik veel respect voor Galatasaray en Erden Timur die tenminste weet wat hij doet. De punten kunnen we ook vergeten.

Waarom 6-1 fener waarom? Wat hebben jullie nou altijd met dat soort getallen? Er zat potentie in in het begin, maar ik merk dat fener het steeds moeilijker krijgt na de eerste puntenverlies in de Turkse liga.

De Turkse 'top'clubs Besiktas Gymnastiekvereniging en de met 5 sterren bekroonde Fenerbahce laten even zien hoe het niet moet. Desalniettemin speelt Fener haar laatste wedstrijd tegen de zwakste broeder in de poule en Besiktas tja.. zij zijn de zwakste broeder. Was Adanaspor maar door ipv Besiktas, hadden zeker beter gepresteerd. Helaas.

Ismail Kartal bewijst wederom dat het een trainer is met een waardeloos wisselbeleid en de wedstrijd niet kan lezen. Iedere wedstrijd zelfde wissels. Je staat 3-1 achter en dan haal je Batshuayi eruit. Doe dan gewoon Dzeko erin en speel met 2 spitsen. Je maakt een centraal duo met een groentje van een Yusuf Cicek samen met een middenvelder dan vraag je sowieso al om problemen. We misten zelfs een Samet Akaydin vandaag die niet ingeschreven is.

30 november 2023 om 23:33

Ik ben het met je eens dat de dzeko/batsuayi wissel niet erg verstandig is, maar wie zou jij als centraal duo opstellen vandaag?

Dit was echt de beste mogelijk optie. Hoe slecht het ook was

30 november 2023 om 23:48

In eerste instantie is het sowieso al fout dat ze Samet niet hebben ingeschreven. Hoe kun je maar 3 cv’s inschrijven terwijl je er 2 opstelt? Dan is het sowieso al vragen om problemen. Ik zou hoe dan ook Oosterwolde opstellen centraal en Ismail Yuksek gewoon op het middenveld. Dan zou ons middenveld niet zo simpel worden overlopen en had je toch een cv met snelheid.

1 december 2023 om 04:00

FB_Mrdn, niks aan toe te voegen. Spelers als Mert Müldür, Samet en Emre Mor niet inschrijven is gewoon misplaatste arrogantie. Doen we wel ff dacht Ismail Kartal. Wanneer is überhaupt de laatste keer dat we 6 goals hebben gekregen? Van United in 2005 ofzo? Of dat oefenpotje tegen Bayern? Dat mag nog gebeuren, dit is gewoon een regelrechte schande.

Ismail Kartal valt constant in de replay met zijn wissels. Totaal geen inbreng. Ismail heeft niet eens het verstand van een stoeptegel hoe kan je hem cv zetten?
Hoe kan je zo een halve selectie inschrijven bij de eufa, 4 posities voor de verdediging schrijf je 6 spelers in hoe amateuristisch is dit? En dan 4 spitsen inschrijven voor 1 positie.
Oke ik snap dat de comp belangrijker is, maar je hebt gewoon een selectie die de beker kan pakken.
Schandalig!

Ik heb zo een gevoel dat Fener spelers geen zin in hadden wegens de weeromstandigheden. Klinkt misschien raar (mag eigenlijk ook geen excuus zijn), maar ik denk dat ze deze wedstrijd niet serieus namen. Ook omdat ze de klus thuis makkelijk kunnen klaren tegen de nummer laatste.

Ik heb ook jarenlang gevoetbald, en vond het ook nooit fijn om om te voetballen in koude weer zoals min 6 graden. Je bent minder scherp etc.. Nogmaals klinkt miss raar en mag eigenlijk geen excuus zijn. Toch denk ik stiekem dat ze dachten van ach f*ck it, gwn voetballen en dan lekker naar huis.
Normaliter zou Fener never noooit 6 goals tegenkrijgen tegen zulke ploegen.

30 november 2023 om 23:28

Btw ik denk dat de blessures komen door het press-game van Fenerbahce. Vergt veel kracht en energie. In het begin gaat het goed. Namate je verder bent in de competitie dan begint het wel in te schieten.

30 november 2023 om 23:32

Deden we vorig seizoen met JJ ook maar hij had nooit een zelfde elftal 2 weken achter elkaar integendeel tot Ismail die Tadic , ferdi, djiku, becao, Fred etc elke wedstrijd laat spelen

Fenerbahçe heeft een aardig dipje opeens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren