Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe wint ondanks schandalige taferelen ternauwernood in Trabzon

Laatste update:

Fenerbahçe heeft gedaan wat het moest doen in de strijd om de Turkse landstitel. De ploeg van trainer Ismail Kartal leidde bij rust dankzij een dubbelslag van Fred en twee assists van Dusan Tadic met 0-2 bij Trabzonspor, dat na rust terugkwam tot 2-2. Vlak voor tijd zorgde Michy Batshuayi voor de uiterst belangrijke 2-3, waardoor de achterstand van Fenerbahçe op koploper Galatasaray twee punten bedraagt (79 om 81). De tweede helft werd volledig ontsierd. Zo werden Tadic en Dominik Livakovic geraakt door voorwerpen uit het publiek en werd er zwaar vuurwerk op het veld gegooid.

Bij Trabzonspor begonnen onder meer Stefano Denswil en Thomas Meunier in de verdediging, terwijl Nicolas Pépé, Trezeguet en Edin Visca voor de aanvoer richting spits Enis Destan moesten zorgen. Aan de kant van Fenerbahçe werd Edin Dzeko in zij rug gesteund door Iran Can Kahveci, Sebastian Szymanski en Tadic. Ferdi Kadioglu stond linksachter; Jayden Oosterwolde maakte aan het begin van de tweede helft zijn entree.

Fenerbahçe opende de score na een klein kwartier spelen. Tadic legde af op Fred, die de bal met een heerlijke streep in de verre kruising voor de 0-1 zorgde. Szymanski leek Fener al snel daarna op 0-2 te zetten. Echter zag de Pool dat Ugurcan Cakir een fraaie redding in huis had en zo zijn vrije trap onschadelijk maakte.

Ook Trabzonspor liet zich gelden in de eerste helft, maar het zat de thuisploeg ook niet mee toen een inzet van Destan voor de lijn werd weggehaald. Fred maakte in blessuretijd zijn tweede en weer was Tadic de man van de assist. De Serviër speelde strak in op Fred, die van dichtbij voor de 0-2 tekende.

Na ruim een uur spelen bracht Trabzonspor de spanning terug in de wedstrijd via Enis Bardhi. De Noord-Macedoniër krulde een vrije trap prachtig in de korte kruising: 1-2. Een kwartier voor tijd kreeg Trabzonspor een strafschop, nadat Alexander Djiku een overtreding beging op Denswil. Trezeguet schoot de strafschop onberispelijk binnen: 2-2. De wedstrijd werd overigens veelvuldig stilgelegd. Zo werd Dusan Tadic bekogeld door voorwerpen uit het publiek en werd er vuurwerk op het veld gegooid.

Vlak voor tijd kwam het toch nog goed voor Fener. Oosterwolde won een cruciaal kopduel, waardoor Tadic een scherpe voorzet kon geven vanaf links op de voor Dzeko ingevallen Serdar Dursun. De Turk ging neer, maar bracht de bal wel bij invaller Batshuayi. De Belg roste de bal overtuigend in het doel: 2-3.

Livakovic was diep in blessuretijd nog belangrijk door een gekruld schot van Edin Visca over te tikken. Terwijl de Kroaat op de grond lag, werd hij door een muntje geraakt uit het publiek met een bebloede kin als gevolg. Fenerbahçe hield ondanks de opstootjes die even later volgden stand. Na afloop van het duel vluchtten de spelers van Fenerbahçe de spelerstunnel in, nadat er honderden Trabzon-fans het veld op waren gestormd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer van het publiek. Ze sporen niet

17 maart 2024 om 20:47

Fenerbahce spelers sporen ook niet door te provoceren

17 maart 2024 om 20:49

Dus hun gaan 90 min van alles gooien en iedereen raken en dan sporen Fener spelers niet omdat ze provoceren?

17 maart 2024 om 20:51

Het is altijd hetzelfde liedje in Turkije. Een ander aanwijzen is makkelijk. Johan Derksen heeft Turkije ooit heel goed omschreven...

17 maart 2024 om 20:52

Gast gs doet dit na elke wedstrijd. Dat je dit goed probeer te praten zegt meer over jou en jou opvoeding

17 maart 2024 om 20:56

Legendturk, het gedrag van het publiek is niemand dan aan hun zelf te verwijten. Vanaf de 1e minuut was het publiek bezig met de wedstrijd te laten ontsporen door van alles te gooien richting Fener spelers en staf. Ga nou niet rare dingen zeggen die er niet zijn om de schuld niet in eigen boezem te zoeken.

Gelukkig een schone en terechte uitslag waar niemand op iets kan aanmerken behalve dat de wedstrijd misschien even gestaakt had moeten worden.

17 maart 2024 om 20:58

Nee. Ik geef aan dat beide partijen hierin verkeerd bezig zijn en dus niet sporen. Probeer mijn woorden niet te verdraaien

17 maart 2024 om 21:02

Dat ik een dorpsgek aanhaal en vervolgens gelijk geef, laat zien hoe betreurenswaardig de situatie daar is. Ik vind het alleen maar jammer, er zit namelijk veel potentie in zo'n land als Turkije. Maar sinds mensengeheugenis, is het altijd tegen elkaar. Nooit met elkaar. Ben je echt nou trots op zo'n land en zo een sportcultuur?

Wat een beelden, dit gaat wel echt heel ver.Dat deze wedstrijd überhaupt is uitgespeeld.. en dat weet je vooraf eigenlijk al bij elk negatief resultaat voor Trabzon

17 maart 2024 om 20:48

Besiktas kon er ook wat van tegen ons

17 maart 2024 om 20:50

Als je dat met dit vergelijkt.. wat bij ons gebeurde, gebeurt letterlijk elke derby wel

17 maart 2024 om 20:51

Je kon beter de vergelijking maken met wat Fener deed tegen Besiktas in de beker, Senol hoca weet het nog al te goed.

17 maart 2024 om 20:55

Hij kon beter de vergelijking maken met wat jullie deden in Ali Sami Yen in 2006..

17 maart 2024 om 21:01

Had ook gekund, alleen was de acties van Fener supporters een aantal jaar terug vandaar dat ik die aanhaalde, 2006 is te ver weg voor mij.

17 maart 2024 om 21:18

İk kan zo 5 cruciale wedstrijden van Fenerbahçe opnoemen die ze in dezelfde omstandigheden hebben gespeeld.
Tegen Fenerbahçe mag dat. Bij ieder andere wedstrijd was de wedstrijd allang gestaakt.

Schandalige. Gelijk die klootzakken laten degraderen. Dat je dit toelaat als club zijnde. Het zijn gewoon terroristen.

Wat een competitie joh. Waardeloos.

17 maart 2024 om 21:00

Beter kon je het niet omschrijven. Turkije is helemaal naar de klote. Dieptriest. Wat een niveau tikt men daar aan zeg. Hier in Nederland staken we al als een vreugdebier op het veld komt.

17 maart 2024 om 21:08

Dat staken na het gooien van een beker gaat m.i. te ver, maar dit is natuurlijk het andere uiterste.

17 maart 2024 om 21:37

Tuurlijk dat is weer overdreven, maar ik kan het wel begrijpen dat ze naar binnen gaan als er aanstekers of dergelijke worden gegooid uit agressie

Wat is Trabzonspor toch een misselijk makende club zeg daarom is deze heerlijke overwinning alleen maar lekkerder. Jezelf verkopen aan gs en in eigen huis 5 om de oren krijgen en stilletjes de wedstrijd toekijken en geen korreltje op het veld gooien en dan vandaag doen alsof je leven er vanaf hangt en van alles op het veld gooien. Ik zou mezelf schamen als ik voor zo een club zou zijn.

17 maart 2024 om 20:57

Mwa, jouw club heeft in het verleden ook genoeg incidenten meegemaakt. Schaam jij je dan?

17 maart 2024 om 21:36

Dat kun je niet vergelijken. Dit is puur gericht op 1 club. Je gaat bukken voor gs en wordt vernederd voor eigen publiek en dat is allemaal prima? Dan zou ik me zeker schamen ja.

Batsman! Wat een gentleman om de “üç üç üç” wens van de Tranzon fans waar te maken. Verder tja, Trabzon being Trabzon. We zijn wel erger gewend dan hun fakkels, waterflesjes en aanstekers. Zelfs Ismail Kartal is geraakt door een voorwerp. Maar wij zijn de moeilijkste niet die een theater ervan maakt en met een brancard wordt afgevoerd naar het ziekenhuis (uhum Senol Gunes).

Fenerbahce was de concentratie helemaal kwijt in de tweede helft. Maar er zijn zeker ook positieve punten op te noemen. Fred met een banger, Tadic die zijn geweldige inzicht laat zien bij de tweede goal, Ismail Yuksek met zijn motor conditie, Oosterwolde met zijn kritische tackles, en zo kun je nog wel doorgaan. De scheids was prima, niet foutloos maar voldoende.

Al met al een erg frusterende wedstrijd en de vechtpartij op het einde maakte af. De provocatie van de onze spelers ook, heerlijk! Drie punten in de pocket en door.

Als je in onmogelijke omstandigheden 3 goals en 3 punten kan pakken... respect! Ik ga niks zeggen over de gemaakte fouten of iets. Dikke dikke dikke respect. Wij. Zijn. De. Grootste!

17 maart 2024 om 21:06

Op Gala na. Op de site van TFF kan je de behaalde successen zien en vergelijken van beide teams.

Minimaal 10 wedstrijden geen fans en miljoenen lira's boete, echt een schande zijn de Trabzonspor fans. Elk jaar doen ze wel wat doms en leren ze er nooit van.

17 maart 2024 om 21:31

Minimaal 10? Ben je gek? 1 seizoen lang!!!!

Heerlijke overwinning op Trabzon met hun walgelijke fanbase, had niks anders verwacht van ze. Onterechte pingel voor Trabzon, want Djiku raakt hem niet eens, Halil Umut Meler heeft die klappen niet voor niets gekregen een paar maanden geleden.

17 maart 2024 om 21:03

Gevaarlijk hoog been, terechte pingel maar die 1-2 had uberhaupt nooit mogen tellen. Het veld stond gewoon in de vik bijna 20 seconden. Hij laat gewoon doorspelen. What the …??? Schandalige beslissing om daar door te gaan en die vrije trap te geven. Als een bal in het veld ligt fluiten ze toch ook? Halil Umut Meler heeft hier zwaar gefaald.

17 maart 2024 om 21:08

Dan hoort er toch een indirecte vrije trap gegeven te worden in het strafschop gebied? Maar dat Halil Umut Meler gefaald heeft is vanzelf sprekend, voor zijn eigen bestwil kan hij gewoon met pensioen om te voorkomen dat hij weer bont en blauw geslagen wordt.

18 maart 2024 om 00:17

Indirecte vrije trap in strafschopgebied? Stop met voetbal kijken nu het nog kan.

Een woord: gerechtigheid, na de schandalige acties van de tribunes en intimidaties krijg je de deksel op de neus, ondanks dat Oosterwolde een overtreding maakte voor de 3de goal van Fener verdiende zij wel de overwinning, we hebben met zn alle (buiten Fener fans om) van schande gesproken na de intimidaties van Mert Hakan jegens de scheids vorige week, betekend niet dat we de acties van Trabzon moeten goedkeuren. Gefeliciteerd Fenerliler

17 maart 2024 om 21:41

Toch weer jammer dat je dan Oosterwolde wel noemt en de onterechte penalty van Trabzon niet. Djiku raakt de man niet. Het is gevaarlijk spel. En zover ik weet is gevaarlijk spel zonder contact in de 16 een indirecte vrije trap. Maar toch bedankt voor je felicitaties!!

De wedstrijd van vandaag zegt zo veel. De haat die er is naar Fener (bij vooral Trabzon) is gewoon ongekend in de league. En fener werd altijd beschermd door de scheids toch? Dream on. Zoâ´n slagveld waar de scheidsrechter zich alleen maar passief heeft opgesteld. Vandaag hebben we wel gezien wie er beschermd wordt door de scheidsrechters.
Die ene goal van Bats is een mooi cadeau voor alle haters.

Voortaan moet trabzon zonder toeschouwers gaan spelen, dat verdienen ze dik

Ugurcan laat weer bij de 3de goal zien dat hij totaal overschat is. Jammer, maar Galatasaray moet gewoon focussen op hun eigen wedstrijden, alles is in onze eigen handen

Ik zat eerder te kijken naar een WWE wedstrijd. Man man man. In Nederland was deze wedstrijd allang gestopt. Provoceren kwam van beide kanten. Mert Hakan Yandas, wat ben jij een…

Wat een tweede helft. Ik begrijp niet wat de Trabzon-supporters bezielt, Trabzon had de momentum mee en net op dat moment gooien ze liters water het veld op, net zoals onze fans in de derby tegen Galatasaray. Spannende, beladen wedstrijd met veel doelpunten, lang geleden dat we zo'n derby hadden gezien. Wat er na de fluitsignaal is gebeurd was onvermijdelijk. Ik denk dat het een voorproefje was voor het einde van het seizoen. Iemand gaat de titel binnenslepen en de verliezer gaat dat niet accepteren.

Wat een trieste vertoning. Ik had ook niks anders verwacht van Trabzon fans opgefokte honden. Had allang gestaakt moeten worden. Dit zie je aankomen, toen ze achter stonden alles op het veld gooien, veld tempo verpesten, wedstrijd verzieken. Gadverdamme zeg.

Er had vandaag iemand ernstig gewond kunnen raken of nog erger, en dat allemaal omdat Halil Umut Meler de wedstrijd niet durfde te staken bij een stand van 0-2. Hij heeft hoogstpersoonlijk levens op het spel gezet en Trabzonspor de wedstrijd in geholpen. De TS fans wilden vandaag koste wat het kost Fener van de titelstrijd afstoten. Nooit met de wedstrijd bezig geweest. Een zwarte bladzijde toegevoegd aan het al zo zwarte boek van het Turkse voetbal. Halil Umut Meler, jij bent een schande voor het spel.

Het houdt niet op met Trabzon. Als de uitslag ze niet aanstaat dan verlagen ze zich tot het dierlijke niveau. Alles binnen handbereik wordt op het veld gegooid van waterflesjes, muntjes en aanstekers. Het is tijd dat de bond ze per direct verbant naar de tweede league.Trabzonspor is puur vergif voor het Turkse voetbal. Keer op keer ontstaan er hachelijke situaties, met name op het eind. Als er geen beveiliging aanwezig was dan zou het desastreus aflopen.Verban Trabzonspor , laat Rusland, Trabzon annexeren je bent ze liever kwijt dan rijk.

Deze competentie mag wat mij betreft zo snel mogelijk uitgespeeld worden, en dan laat ik even in het midden of GS of FB kampioen wordt. Ik heb zelden een seizoen gezien waarin de spanningen zo hoog opgelopen zijn als dit seizoen. Halil Umit Meler die in elkaar geslagen wordt, fans die van alles op het veld gooien (dat gebeurde wel vaker in het verleden), maar vooral ook dat eindeloze moddergooien tussen GS em FB op social media. Om moe van te worden.

Nu zou je je kunnen afvragen of het wel slim is dat Fener fans uitbundig de overwinning vieren op het veld na het laatste fluitsignaal, maar ik vind dat niet gek als je bedenkt dat ze vanaf het begin van de wedstrijd werden bekogeld met allerlei objecten.

Enfin, gefeliciteerd Fener fans. Knap gewonnen in deze heksenketel. Trabzon supporters moeten even kritisch kijken naar hun eigen team dat nergens te bekennen was in de eerste helft.

Aan alle Trabzon lovers hier:
Toen Trabzon in Kadikoy won en hetzelfde deed en er niks gebeurde zeg je niks.
Je mag toch een overwinning vieren? Besiktas supporters lieten het toch ook? Fener en Gala hebben daar gewonnen en gefeest met het uitvak.

Wat een schofterige mensen die Trabzonlilar. Ben ik blij dat ik daar niet bij hoor. Ik zou als ik Fener was, niet meer naar Trabzon gaan. Het is gewoon te gevaarlijk. Lekker op neutraal terrein, zonder supporters vanaf nu als we naar Trabzon gaan.

17 maart 2024 om 21:06

Ik adviseer je om die wedstrijd terug te kijken want de Trabzonspelers werden naar de kleedkamer verbannen omdat ze de winst niet mochten vieren van de Fener officials! Dit was een pure provocatie door Fener door te doen alsof ze kampioen zijn geworden.

Toen Batshuayi erin zou komen, wist ik dat hij zou scoren. Welke minuut maakt niet uit. Die jongen heeft gewoon een killer instinct. Als gs supporter feliciteer ik fb met deze overwinning. Onderdrukt door de omstandigheden toch nog een overwinning eruit gesleept. Goed gespeeld. Dit mag ook gezegd worden.

Just like the old days. Trabzon is van ons.

17 maart 2024 om 21:19

Je hebt het verkeerd bro. Trabzon is van die andere club uit Istanbul. Van hen hebben ze er 5 om de oren gekregen en was er niks aan de hand. Hier zouden ze het stadion hebben afgefikt als we de derde goal hadden gemaakt.

17 maart 2024 om 21:34

Net als Kasimpasa van jullie is, die beledigde ook het hele geschiedenis van GS en gooide ook met bekers, zo heeft elke club wel wat.

18 maart 2024 om 00:19

Als Trabzon van ons is, is Rize, Kasimpasa, Alanya, Istanbulspor en Besiktas van jullie?

Kom op man. Dit kan toch niet. Hele tijd regent er objecten om je heen. Trainer gewond, spelers gewond. Vooral door laten spelen en dan kers op taart. Deel van het publiek valt de spelersgroep van fener aan.

Trabzon laten degraderen hoor. Niet normaal meer.

Ik had ook gehoopt dat fener punten liet liggen, maar zie het als rivaal en niet als een vijand.
Spelers zo mishandelen gaat me te ver.

Schandalig, Trabzonspor supporters schaam je man.. kijk hoeveel wedstrijden ze straf gaan krijgen.. losse munten water flesjes vuurwerk… schandalig

De schuld is gewoon bij Halil Umut Meler. Als de scheidsrechters ballen tonen zoals een 10 jaar geleden de wedstrijd schorsen en 0-3 aan Fener te geven leren de supporters het wel als het 2/3x achter elkaar gebeurd. Livakovic bloedde als een rund en nog doorspelen en laat staan de rest.

Gefeliciteerd met de verdiende overwinning Fener fans! Nu hopen dat Trabzon een welverdiende boete krijgt.

17 maart 2024 om 21:25

Degradatie zou deze ploeg wel heel erg sieren.

Laten degraderen is de enige optie. No tolerance policy voor zulke schoften. Ik heb Liva een flinke hoek zien incasseren bij ingang van de catacomben. Turkse voetbal kan enkel vooruit als dit soort praktijken héél hardhandig de kop ingedrukt worden. Schandalig.

17 maart 2024 om 21:17

Huh laten degraderen?
Fenerbahce is zelfs met de omkoopschandaal niet gedegradeerd, dus hoeft Trabzon al helemaal niet te degraderen voor zoiets.

17 maart 2024 om 21:33

Het “omkoopschandaal” waarbij de officier van justitie een FETO-terrorist was…en lid van een club die we allemaal kennen.

Even los van de wedstrijd zelf, wat de Trabzon fans vandaag hebben laten zien is schandalig en trabzon hoort hiervoor een behoorlijke straf te krijgen!

Aan het einde van de wedstrijd komen er een aantal fans het veld op rennen wat niet acceptabel is maar zonder dat ze iemand aanraken komen Osayi, Fred en Batshuayi hun even een lesje leren? Ik zag zojuist de beelden en Osayi en Fred slaan met volle vuisten de fans wat ook gewoon niet hoort daarna Geeft Batshuayi een hoge trap op een fan????

Ik keur het zeker niet goed van Trabzon maar zowel de 3 genoemde spelers als Trabzonspor horen hier gestraft te worden iemand total los slaan zonder dat die iemand aanraakt is waanzin.....

17 maart 2024 om 21:10

Maat dit laat al zien dat je die video vanuit een geel-rode bril hebt gekeken. Je zag die Trabzon fan heel duidelijk in een gevechtshouding richting de drie spelers. Wat doe jij op straat als je een gek voor je neus staat in een gevechtshouding die klaar is om je schedel te breken? “Ze rennen het veld op zonder dat ze iemand aanraken” zegt ie. Waarvoor rennen ze het veld op denk je? Niet om de spelers te feliciteren

17 maart 2024 om 21:22

Wees realistisch kerel osayi heeft 2 fans total los geslagen de 1e kwam idd zoals je zegt naar het veld gerend met de intentie om te slaan maar daarna slaat osayi gewoon een fan die niemand slaat meters naar achter...

Daarna komt oosterwoolde met een trap op een fan zijn hoofd? Ben jij ervan om dit te verdedigen? Dan mag jij je diep schamen kerel.

17 maart 2024 om 21:46

Wat wil je dat Osayi doet dan? Hij wordt door vier verschillende kanten aangevallen door tientallen hooligans met falende beveiliging en politie terwijl de catacombe zowat 40 meter verderop is. Je reactie laat al zien dat je nooit in een gevecht bent beland (wat ik hoop dat nooit gaat gebeuren)

Ik keur het zeker niet goed, maar het is een zeer logische reactie. Je kunt hier echt niet de Fener spelers blamen. Dit is de schuld van de Trabzon fans, Trabzon spelers (die door gingen met provoceren terwijl de officials de tribune rustig probeerden te krijgen) en Halil Umut die de wedstrijd veel eerder moest staken. Kijk naar de aanleiding van deze chaos!

17 maart 2024 om 21:21

Grappig dat je eerst met een neutrale reactie begint en daarna weer vreemde uitspraken maakt. Die Trabzon supporters kwamen ook op het veld om osayı, bats en de rest een kus op de wang te geven.

Pohh wat een zieke superman punch van Osayi tegen die anjovis. Daar kan Badr nog iets van leren.

Fenerbahce heeft t zichzelf veelsre moeilijk gemaakt stonden 0/2 voor mag je nooit meer weggeven maar alsnog gewonnen zag net allemaal rare dingen gebeuren zonde om te zien dat turkse voetbal inelkaar zakt door gedrag van andere

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren