Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord en Slot willen doorselecteren: ‘Zijn contract wordt niet verlengd’

Laatste update:

Feyenoord gaat het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh niet verlengen tegen de huidige voorwaarden, zo schrijft 1908.nl. De Rotterdammers hebben een eenzijdige optie om de dertigjarige Iraniër een seizoen langer in De Kuip te houden, maar zien daar momenteel geen heil in.

Jahanbakhsh speelt sinds de zomer van 2021 voor Feyenoord, dat destijds slechts 1 miljoen euro overmaakte aan Brighton & Hove Albion voor zijn diensten. Sindsdien kwam de buitenspeler 99 keer in actie namens de Stadionclub. Jahanbakhsh was tot dusver goed voor zeventien doelpunten en vijftien assists.

Mogelijk neemt de 83-voudig international van Iran komende zomer afscheid van Feyenoord, daar zijn huidige verbintenis afloopt. De regerend landskampioen kan er dus voor kiezen Jahanbakhsh langer te behouden, maar lijkt door te willen selecteren.

Dat deed het eerder al met Javairô Dilrosun. De 25-jarige Nederlander werd voor 4,6 miljoen euro verkocht aan het Mexicaanse Club América. Dit bood de achttienjarige Jaden Slory vervolgens perspectief bij Feyenoord.

De jeugdexponent zat vorige week in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen (2-1 winst) voor het eerst bij de selectie.

Naast Jahanbakhsh lijkt ook Patrik Wålemark geen toekomst meer bij Feyenoord te hebben. De 22-jarige rechtsbuiten wordt dit seizoen verhuurd aan sc Heerenveen. Komende zomer keert de Zweed terug in Rotterdam, waarna hij ‘waarschijnlijk actief in de markt wordt gezet’.

Feyenoord betaalde in de winter van 2022 naar verluidt 3,25 miljoen euro om Wålemark over te nemen van BK Häcken. De vleugelaanvaller ligt nog tot medio 2026 vast in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat lijkt me een logische actie.

7 maart 2024 om 14:05

Had afgelopen jaar al doorgeselecteerd moeten worden.
Had vorig jaar in een wedstrijd of 3 of 4 echt een bijdrage, maar dat is veel te weinig voor meer dan een miljoen per jaar.
Blij dat het contract niet wordt verlengd.

7 maart 2024 om 14:20

Verdient hij echt een miljoen per jaar?? Dan snap ik werkelijk niet dat ze hem eind vorig seizoen niet verkocht hebben.

7 maart 2024 om 14:28

Omdat er voor verkoop van een speler 3 partijen het eens moeten worden. Eenzijdig kan Feyenoord niet veel klaar spelen natuurlijk. Daarnaast verdient hij zoveel omdat hij voor een vriendenprijsje over kwam.

8 maart 2024 om 00:28

Waarom? Volgens mij draagt hij wel bij aan een positieve sfeer op de werkvloer.

Logisch.
Deze kanjer verdient wel een mooi afscheid.
Heeft zich altijd ingezet zonder te klagen en is met zijn assists en goals er belangrijk geweest.
Kan niet meer echt mee op het niveau waar de club naar toe is gegroeid, maar is wel iemand die het shirt altijd met trots heeft gedragen.

Ali is een Feyenoorder

7 maart 2024 om 14:53

Snap nog steeds niet waarom zoveel supporters met hem weglopen. Blijkbaar is mouwen opstropen en hard lopen voor veel Feyenoord supporters genoeg, maar ik heb me er echt drie seizoenen aan lopen ergeren.
Hoe vaak hij tegen een tegenstander aan passte was echt ongelofelijk.



7 maart 2024 om 15:35

Ik denk dat de meeste vooral weglopen met de persoon ipv met de voetballer. Heeft natuurlijk nooit geklaagd als wissel, best wat belangrijke doelpunten gemaakt natuurlijk. Altijd de juiste inzet. Lijkt heel goed in de groep te liggen en vooral ook jongere spelers te helpen. Het is gewoon iemand die je alles gunt.Op basis van het voetbal wat hij al enige tijd laat zien is het niet wat Feyenoord na moet streven en is door selecteren heel logisch.

7 maart 2024 om 15:41

Snap je dat echt niet?
Heeft betere cijfers in de competitie dan de topspelers.
Hoeveel Eredivisie assists heeft Musiala?? 0.
Hoeveel Eredivisie assists heeft Salah? 0.
Hoeveel Eredivisie assists heeft Odegaard? 0.
Hoeveel CL goals heeft Ronaldo dit seizoen? 0.
Hoeveel goals heeft Kane voor Iran? 0.
Hoeveel goals heeft Haaland voor Iran?

Jahanbaksh heeft 1 CL goal, 1 goal voor Iran, en 1 assist in de Eredivisie. Betere statistieken dan de topspelers.
Case closed.

Dit was waarschijnlijk wel een hele makkelijke keuze. Vorig seizoen was hij toch een aantal keren beslissend, maar over het algemeen heeft hij toch te weinig gebracht.

7 maart 2024 om 13:59

Dit seizoen was hij ook beslissend. Helaas wel negatief.

Alireza heeft zich altijd volle bak ingezet voor de club en heeft nooit gezeurd als hij op de bank terecht kwam. Het is jammer dat hij nooit meer zijn topvorm heeft bereikt, maar hij heeft met belangrijke goals een enorme bijdrage geleverd aan het kampioenschap.
Ik gun hem een mooie stap!

7 maart 2024 om 17:24

Ik ben benieuwd waar Walemark dan heen gaat. Schijnt het verschil te kunnen maken tussen het linker- en rechterrijtje..

Ik denk dat Alireza nog wel van toegevoegde waarde kan zijn bij NEC. Heeft een goede mentaliteit en kan de talenten een hoop bijbrengen. Vooral wanneer Gonzalez vertrekt zou het een optie kunnen zijn.

Toch bizar. Ik wilde eigenlijk reageren dat je met de verkoop van Alireza en Walemark wellicht 1 leuke extra vleugelspeler kan halen die wel basiswaardig is. Maar als je kijkt naar het potentieel van Ivanusec, Paixao, Sauer, Stengs en Minteh die je misschien nog een jaar kan huren. Dan kan je je bijna niet voorstellen dat een Nieuwkoop de laatste weken op rechtsvoor speelt. Jammer dat het er nog niet uit komt bj Ivanusec en Paixao.

7 maart 2024 om 14:16

Het probleem zit hem vaak in het consequent zijn. Er is van bovengenoemde niet 1 speler die het gehele seizoen een bepaald niveau aantikt. Al moet ik zeggen dat Ivanusec de afgelopen maand wel een stuk beter is gaan spelen met daarbij ook een sterk verbeterde werkethiek m.b.t. het lopen zonder bal.

7 maart 2024 om 15:03

Maar is dat niet ook een beetje vleugelspeler eigen? Zelfs bij Real en City zie ik de vleugelspelers soms als een natte krant spelen. Alleen die hebben de luxe om gewoon een nieuw iemand erin te brengen met net zoveel kwaliteiten als het een dagje niet lukt.

In de eredivisie is er geen enkele vleugelspeler iedere week bepalend. Denk als je gewoon vasthoudt aan een Paixao en/of Ivanusec dat die ook vaak genoeg zullen leveren.

7 maart 2024 om 15:39

Nouja er is een verschil natuurlijk tussen een slechte wedstrijd en niet bepalend zijn. Of gewoon totaal 2 goals scoren in zowat 5 maanden tijd ofzo tussen alle buitenspelers van Feyenoord. Er is zowat geen enkele wedstrijd geweest waar de buitenspelers echt het verschil hebben gemaakt. Ja Minteh nu dan eindelijk.

Logisch of hij moet afzien van zijn monster salaris en genoegen nemen met een salaris rond de 400k maar dat zal hij denk ik niet willen en dan liever gaan voor een avontuur dicht bij huis. Wellicht wel een olieland waar wel een hoger salaris mogelijk is.

zou mooi zijn als hij een stap terug zet naar een club als utrecht,nec, heerenveen en noem ze maar op.
maar ik denk dat er wel een mooie buitenlandse club voor hem komt. gun hem dat ook wel

Nou Boekhoorn, lekker terug naar NEC halen. Wij kunnen hem wel gebruiken en dan kan hij elke week lekker vrij uit spelen.

Volgens Iraanse media zou AZ in de markt zijn.

7 maart 2024 om 20:49

Contract is al getekend.

Dat wordt weer een zomer vol speculatie en Ajax, PSV en Feyenoord die geïnteresseerd zijn in (toevallig) dezelfde buitenspelers. Benieuwd wie er aan het langste eind trekt komende zomer..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren