Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord plaatst voormalig Eredivisie-smaakmaker op schaduwlijst

Laatste update:

Filip Djuricic staat op een schaduwlijst van Feyenoord voor de nummer 10-positie, weet Feyenoord Transfermarkt donderdag te melden. De middenvelder, die momenteel onder contract staat bij het Italiaanse Sassuolo, staat volgens het doorgaans goed ingelichte twitteraccount 'vrij hoog' op de lijst. Djuricic, die eerder in Nederland onder contract stond bij sc Heerenveen, heeft nog een contract tot komende zomer bij de club uit de Serie A.

Djuricic is niet de enige middenvelder die wordt gevolgd door Feyenoord. Woensdagavond werd bekend dat de Rotterdammers een poging gaan wagen om Joey Veerman los te weken bij Heerenveen tijdens de komende transferperiode. Volgens Voetbal International heeft technisch directeur Frank Arnesen reeds een bod neergelegd in Friesland. Woensdagavond speelde Veerman met Heerenveen nog tegen Feyenoord (0-3 nederlaag).

De interesse in Veerman komt niet geheel uit de lucht vallen, daar Feyenoord afgelopen zomer ook al geïnteresseerd was. Toen hadden ook AZ, Rangers en Hellas Verona interesse. Heerenveen verlangde destijds circa acht miljoen euro. Eind juli noemde Veerman een overstap naar Rotterdam nog een 'goede stap'. Hij genoot van de zege die Feyenoord toen boekte op FC Drita (3-2) in de tweede voorronde van de Conference League. "De ambiance is natuurlijk geweldig. Ik heb een keer gescoord in De Kuip, tegen Feyenoord. Dat gaf wel een lekker gevoel", zei Veerman.

Een eventuele komst van Djuricic zou voor de Serviër een terugkeer in de Eredivisie betekenen. Tussen 2009 en 2013 droeg de aanvallende middenvelder het shirt van sc Heerenveen. Djuricic groeide in Friesland uit tot publiekslieveling en kwam in 99 wedstrijden 19 keer tot scoren. In april 2013 werd bekend dat hij voor zes miljoen euro de overstap zou maken naar Benfica, waarna hij via huurperiodes bij onder meer Southampton en Anderlecht in 2017 bij Sampdoria terechtkwam. Sinds 2018 staat hij onder contract bij Sassuolo.

Is Filip Djuricic een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch hopen dat als je Veerman haalt niet teveel uitgeeft daarvoor. Voorlopig staat het middenveld goed dus dan zou het alvast aan het rondkijken zijn voor de zomer. Til gaat sws weg maar Kokcu en Aursnes zie ik wel blijven.

23 december 2021 om 10:49

Als je niet teveel wil uitgeven aan Veerman, dan moet je wachten tot de zomer lijkt mij. Ik ben het verder eens dat je middenveld uitstekend staat.

23 december 2021 om 11:00

Ik heb geen idee wat Feyenoord te besteden heeft. Heerenveen wou toch minimaal 5+ hebben? Dat zou ik als Feyenoord zijnde nooit doen. Voorlopig zal die op het bankje zitten en ik zie eerder dat het weer een typische eredivisie transfer wordt zoals we dat kennen.

23 december 2021 om 11:05

Tsja, het is wel een gok. Maar Veerman vind ik bij vlagen een van de beste spelers van de Eredivisie, vooral van de niet-top 3. Je zou als hij slaagt zijn aankoopbedrag met gemak kunnen verdrie-viervoudigen.

23 december 2021 om 11:17

Ik vind het bij vlagen wel aardig lijken maar tegen de top 3 kan die er elke keer vrij weinig van. Is inmiddels 23 en als hij 5 miljoen kost is het natuurlijk een risico. Ik denk dat de kans dat je hem door kan verkopen voor 15-20 miljoen erg klein is. Na al die eredivisie mislopen zou het voor mij een te groot risico zijn. Maar goed, ik bepaal ook niet .

23 december 2021 om 11:19

Veerman is 23 he. Als ie twee seizoenen voor Feyenoord zou spelen en hij zou prima meekomen dan is ie 25, dan lijkt het me zo sterk dat iemand in het buitenland nog 15-20 miljoen gaat neertellen (vanuit dat minimumbedrag van 5 miljoen beschouwd). Nee, Veerman moet eigenlijk nu naar het buitenland. Bij een NL-topclub sneeuwt ie onder, in een grotere competitie bij een lager geklasseerd team kan ie echt wat moois bouwen denk ik. Een soort Marten de Roon, maar dan creatief.

23 december 2021 om 11:36

Onzin natuurlijk wat je zegt. Als je 25 bent dan kunnen clubs prima 15-20 miljoen voor je betalen als je je hebt bewezen. Ziyech was vorig jaar 27 toen die vertrok en daar betaalde Chelsea 40 miljoen voor. Betere speler natuurlijk maar clubs betalen voor kwaliteit en hoe lang iemand nog mee kan en als hij zich heeft bewezen op zijn 25ste dan kan hij nog zeker een goed aantal jaren mee en verdien je die 15-20 miljoen makkelijk terug.

23 december 2021 om 11:50

15-20 miljoen nog makkelijk terugverdienen? Aan een speler als Veerman die dan 27+ is? Dan moet hij het wel heel goed gaan doen. Heerenveen is het hoogste waar hij gespeeld heeft he. Denk aan alle spelers die daar vandaan komen, welke hebben het echt gemaakt? Van Alves tot Finnbogason, Djuricic, etc. Samaras ook wat langer geleden. Geen van allen echt de top gehaald.

23 december 2021 om 12:16

Het ging over de stap na Feyenoord en over 2 jaar is die dan 25 a 26. Niet 27, maakt wel een verschil als hij zich heeft bewezen in de EL of misschien sporadisch heeft laten zien op een hoger niveau zoals Nederlands Elftal of CL.

23 december 2021 om 12:56

Probleem voor Feyenoord is dat er niet zo veel spelers verkocht worden voor meer dan 10 Mio. Feyenoord moet noodgedwongen vissen in een vijver van talent en niet supertalenten zoals PSV en Ajax kunnen financieel gezien. Daardoor breekt er wel eens een door die heel goed is maar het is niet structureel of spelers blijven te lang. Voor Premier League is 15 Mio een koopje en als bijvoorbeeld Senesi vorig seizoen bij PSV had gespreeld was er een dergelijk bod gekomen maar hij speelt bij Feyenoord en dat bod kwam er niet. Nu speelt hij dit seizoen een stuk minder goed en opvallend en moet je niet uitkijken dat Geertruida hem uit de basis speelt en weg is alle waarde die hij had. Zo moet je dat ook zien bij Veerman, Je kunt hem kopen en hij is waarschijnlijk beter dan Kokcu maar zie Kokcu aan het eind van het seizoen verkocht worden (daarom heeft hij verlengd voor een vaste transfersom van 12 mio) en Feyenoord heeft dat geld nodig dus daarom anticiperen ze vast op met de komst van Joey voor uiterlijk 8 mio is de grens las ik ergens voor Feyenoord. Bod is nu 5.

23 december 2021 om 13:30

@xajacfa, ik ben benieuwd waar je vandaan haalt dat Kokcu voor 12 miljoen weg mag. Of lees ik het verkeerd? Op het moment van bijtekenen was er helemaal geen noodzaak om als Feyenoord een dergelijk bedrag op te nemen.

23 december 2021 om 18:00

45 miljoen was het

23 december 2021 om 10:49

Ik zie juist Kokcu ook vertrekken; hij heeft dat (ene) goede seizoen nodig

23 december 2021 om 11:04

Maar hoe groot is de kans dat Feyenoord 4 basisspelers laat vertrekken? Til vertrekt sws, kans dat Senesi en Sini vertrekken lijkt mij ook wel groot. Dan hoef je het ook niet te doen voor het geld.

23 december 2021 om 11:09

Ze moeten het wel doen voor het geld. Als Feyenoord spelers voor de hoofdprijs kan verkopen dan doen ze dat. Het risico dat ze minder waard worden kunnen ze niet nemen. Ipv Til en Kokcu haal je Veerman en Djuricic bv en achterin heb je sws al Geertruida voor Senesi. Trauner probeer je dan maar aan de linkerkant. Met de miljoenen voor Sini kun je ook makkelijk wat nieuws vinden.

23 december 2021 om 11:18

Als Senesi en Sini vertrekken hoef je helemaal niks te doen voor het geld. Wie zegt dat de absolute hoofdprijs komt voor Kokcu? Je gaat er duidelijk op achteruit dus zou het niet nodig zijn om al je topspelers te verkopen. Vooral als je al genoeg geld binnen hebt.

23 december 2021 om 11:52

Gooner, klopt. Feyenoord heeft te vaak dat soort kansen gemist, recent nog met Jorgensen. Die luxe hebben ze niet meer.

23 december 2021 om 11:56

Hoe realistisch is het momenteel dat je Senesi voor miljoenen gaat verkopen? Wie weet raakt hij met zijn huidige vorm wel zijn plek kwijt aan Geertruida.

23 december 2021 om 12:09

Beetje overdreven hoor JK-Ajax. Senesi speelde gister en tegen Ajax gewoon heel goed. Dat tegendoelpunt was het enige fout die hij maakte. Geertruida kan rechts prima maar links maakt hij veel fouten. Die gaat hem niet uit de basis spelen.

23 december 2021 om 12:11

Waar gaan Senesi en Sinisterra heen dan? Voor Senesi willen ze toch 20 miljoen? Welke club die dat kan betalen gaat erop vooruit? Ik kan er werkelijk geen een verzinnen. Sinisterra speelt eigenlijk ook pas een half jaar goed, daarvoor veel gesukkeld. Wel een goede speler, maar waarom zou die nu weggaan? Overigens als Sinisterra vertrekt schiet je natuurlijk niks op met Veerman en Djuricic, wat ik beiden wel degelijk aanwinsten voor Feyenoord vind.

Kokcu moeten ze echt direct verkopen als ze de kans krijgen, leuke speler maar gaat je echt niet de CL inschieten of 30 miljoen opleveren. Met Djuricic en Veerman heb je dan uitstekende alternatieven. Feyenoord krijgt wel een aardige selectie zo, leuk om te zien.

23 december 2021 om 12:37

@arsenal890, ik vind Senesi dit seizoen niet overtuigend spelen. Heb hem ook genoeg fouten zien maken. Dus kan me goed voorstellen dat clubs niet zo snel een gigantisch bedrag voor hem neer gaan tellen.

23 december 2021 om 12:48

Senesi maakt dit seizoen zeker voldoende fouten hoor. Alleen de laatste wedstrijden is die wat beter behalve dan die fout tegen Ajax. Kokcu is veruit onze beste middenvelder dit seizoen. Zegt vrij veel als je zo denigrerend over hem praat. Dan ga ik ervan uit dat je weinig tot geen Feyenoord kijkt.

23 december 2021 om 14:10

@tyuin

Hoe kom jij erop dat Sinisterra pas een half jaar goed speelt? Dat is echt onzin. Sinisterra speelt al langer goed. Is er alleen een tijd eruit geweest i.v.m. een zware blessure.

En hoezo Kokcu direct verkopen? Die jongen is pas 20 jaar en begint dit seizoen eindelijk stappen te maken en is een vaste waarde binnen het elftal. Kokcu gaat als die zich zo doorontwikkeld meer geld opleveren dan een Veerman of een 29 jarige Djuricic hoor. Die schieten Feyenoord ook de CL niet in en die gaan Feyenoord ook geen 30 miljoen opleveren.

Het gene wat jij voorstelt is precies hoe Feyenoord voorheen beleid voerde.

23 december 2021 om 10:55

Het zou ideaal zijn wanneer Kokcu blijft presteren zoals hij nu doet en komende zomer een mooie stap gaat zetten waar hij zelf beter van wordt en Feyenoord iig 15 miljoen aan overhoudt. Dan hangt het er wel vanaf wie zich melden en of er concurrentie is voor zijn handtekening. Ik denk nog steeds dat Feyenoord er zeer goed aan doet een financiele klapper te stellen boven het binnenhouden van zo'n talent. Het is imo namelijk geen gegeven dat Kokcu zich bij Feyenoord doorontwikkeld tot een speler die veel meer waard wordt en/of veel beter gaat worden.

23 december 2021 om 11:02

Ik blijf me er over verbazen hoezeer Kokcu bij Feyenoord/door Feyenoorders, al jaren naar de uitgang gepraat wordt. Die gast heeft nog een contract tot en met 2025! Komende zomer dus nog 3 jaar. Dan ben je toch niet tevreden met 15 miljoen? Laat die gast eerst Europees hoge ogen scoren, dan kan je de verdubbelaar inzetten. Met alle respect, maar als je 15 miljoen krijgt in deze te gekke markt voor een van je grootste talenten van de afgelopen jaren, kom je nooit dichter bij PSV en Ajax.

23 december 2021 om 11:02

Dat zou kunnen, maar als senesi, til en sini weggaan heb je qua geld genoeg en hoef je ook niet kokcu weg te doen. Behalve als het een niet te weigeren bod is. Wat nou als we bijv de 2de plek behalen en voorronde CL spelen? Dan zou die best nog een seizoen kunnen blijven denk ik.

23 december 2021 om 11:04

Exact arnsenal890, mooi om het eens met je te zijn op deze donkere donderdagochtend haha!

23 december 2021 om 11:22

Ik kan me hier prima in vinden Myvision. Hij is natuurlijk als een supertalnet (voor NL begrippen) neergezet en grote clubs werden al vrij snel gelinkt, vervolgens kon hij die hype niet waarmaken. Dat begint wellicht nu te komen nu hij niet meer als 10 beoordeeld hoeft te worden. Ik zou hem ook nog wel een jaar willen zien spelen. Hopelijk ook in de EL. Daarna mag hij voor de hoofdprijs weg.

23 december 2021 om 12:07

@myvision: voor alle duidelijkheid: van mij hoeft hij niet weg. Ik ben hier nog een van de Feyenoorders die juist wel potentie in hem zag en nu komt het er onder deze trainer (eindelijk) uit. Maar simpel gezegd speelt Feyenoord Conference League en staat het 3e in een mickey mouse competitie. Voor een spelverdeler zonder indrukwekkende cijfers en voor Feyenoordbegrippen is 15 miljoen een prima bedrag. Hoe langer hij in de Eredivisie rondloopt hoe minder groot de kans dat hij de hoofdprijs op gaat leveren. We hebben allemaal gezien wat 6 miljoen, mits goed geinvesteerd, kan doen bij een club.
Bij Ajax begonnen de transfers ook pas als een tierelier te lopen nadat jullie over de grond rollend van het lachen Millik verkochten voor 30 miljoen aan Napoli. Geld maakt geld, mits goed geinvesteerd.

23 december 2021 om 12:43

Omdat je het ijzer moet smeden als het heet is en dus op tijd transfer maken zodat je er niet achteraf spijt van krijgt. Feyenoord heeft er een handje van om te laat te handelen en zie je nu ook met Senesi waar je vorig jaar meer had kunnen vangen, maar dan denken ze toch weer dat de speler zich verder ontwikkelt en meer oplevert. Kokcu doet het zeker goed hoor, maar ik zie geen super talent en als je 15 miljoen kan vangen zou ik het absoluut doen. Wij zijn nou eenmaal geen Ajax die bij biedingen van 20 a 30 miljoen na de koffie bedanken voor het bod en het afwijst. Ik zou transfers tussen 15 en 20 dan ook altijd accepteren als Feyenoord zijnde zodat je dit kunt investeren in talent en vermogen opbouwt, net als AZ doet met zijn spelers.

23 december 2021 om 11:18

In de winter vertrekken Diemers en Teixera en mocht Kokcu van de zomer vertrekken heb je de opvolger al in huis

23 december 2021 om 11:20

En daar ga je 5+ miljoen voor uitgeven? Is gewoon een typische eredivisie aankoop waar je in het verleden al meer dan genoeg miskopen van hebt gehad. Ik zou het zonde vinden maar goed. Kans is ook aanwezig dat Kokcu blijft lijkt mij.

Goede en mooie speler vond ik dat altijd! Ik begrijp alleen niets van de timing van Feyenoord. Ze weten daar toch wel dat winterse transfers vrijwel altijd duurder zijn dan in de zomer? Ook bij Veerman kan ik me niet voorstellen dat de prijs nu ineens veel lager gaat zijn dan die genoemde 8 miljoen. Als je de beste spelers van een club middenin het seizoen wil kopen, moet je nou eenmaal meer betalen gezien Heerenveen daar niet goed op kan anticiperen nu.

23 december 2021 om 10:55

Feyenoord heeft blijkbaar meer te besteden, dan vaak beweerd wordt. Of ...tromgeroffel... de mysterieuze investeerders zijn gearriveerd? Heerenveel neemt het bod in ieder geval serieus zo las ik. 8 zal het niet worden, maar 5 a 6 plus Diemers of zo.

23 december 2021 om 10:59

Plus Diemers zou een slimme constructie zijn. Feyenoord zal vast meer te besteden hebben, ik vind het alleen oprecht zo jammer dat ze het niet zo slim besteden. Vorig jaar kwam die veel te dure dikke spits Pratto in de winter even een miljoenensalaris opstrijken. Dat is geen visie. Veerman halen zou wel visie zijn, alleen snap ik daarvan de timing dus niet gezien het goedkoper kan in een andere transferwindow.

23 december 2021 om 11:34

Kan me bijna niet voorstellen dat een eventuele komst van Veerman - die ifeyenoord naar mijn idee niet nodig heeft en me bovendien niet van het vereiste niveau lijkt - zonder ruilconstructie van de grond komt. Diemers zou voor Heerenveen inderdaad geen verkeerde zijn, terwijl ik ook denk dat de Friezen niet onwelwillend tegenover Antonucci zullen staan.

Ik heb Djuricic lang niet gevolgd, maar als er nog flarden over zijn van de speler die Heerenveen destijds voor Benfica verliet zou ik het toejuichen dat Feyenoord hem terughaalt naar Nederland. Mooie speler was dat! En kennelijk doet-ie het niet onaardig, want TM heeft gemeend zijn transferwaarde op €9M te bepalen, waar dat nog geen twee jaar geleden nog €2M was volgens het platform. En komende zomer transfervrij, dus leuke vondst van Arnesen.

Verder eens dat Feyenoord het geld slimmer kan besteden. Zo'n transfervrije Djuricic op zijn 30ste snap ik wel, die kan eenzelfde impact als Trauner maken misschien. Maar waarom je zure centen dan opmaken - naar ik aanneem - aan Joey Veerman? Dessers, Til en Nelson gaan weg na dit seizoen en komende zomer moet je Senesi ook verkopen wil je een transfervrij vertrek afwenden. Kortom, je hebt wel grotere zorgen dan een speler halen voor een positie waar je Kokcu en Aursnes al hebt.

23 december 2021 om 11:24

Zijn contract loop aankomende zomer af dus dan is deze timing juist slim. Als hij niet van plan is te verlengen gaat Sassuolo akkoord met een laag bedrag om te voorkomen dat hij aankomende zomer gratis de deur uitloopt. Lijkt mij een leuke versterking voor Feyenoord!

23 december 2021 om 11:28

Dat hoeft niet altijd, zeker niet als het om een wisselspeler gaat. Dat is het geval volgends mij van Djuricic. Heeft slechts 9 wedstrijden gespeeld dit seizoen.
Voor Veerman is het natuurlijk een ander verhaal.

23 december 2021 om 11:29

Er staat volgens mij nergens dat deze transfer eventueel deze winter plaats zal vinden, wel dat zijn contract komende zomer af loopt.

23 december 2021 om 11:46

Myvision

" Ik begrijp alleen niets van de timing van Feyenoord. Ze weten daar toch wel dat winterse transfers vrijwel altijd duurder zijn dan in de zomer? "

Kan natuurlijk dat Feyenoord bloed ruikt en grote kans acht dat zij kans maken op het kampioenschap (dan alle transfer waard) of plek 2 (vcl).
Of zien kans dat zij ver kunnen komen in de CFL. Wel stunt als een NL club als eerste wint.

Op dit moment is basis best goed, alleen breedte erg magertjes.

Ik weet niet hoe goed hij nog is, maar transfervrij en voor de breedte best een interessante optie. Dan baseer ik mij op wat hij destijds bij Heerenveen liet zien.

23 december 2021 om 10:53

"..heeft nog een contract tot komende zomer bij de club uit de Serie A." - Zal niet al teveel kosten, maar transfervrij lijkt me dan weer niet toch?

23 december 2021 om 11:00

Verwacht dat dit ook voor de zomer is, maar je kunt deze speler wel al een voorcontract laten tekenen.

23 december 2021 om 11:03

Ah zo! Helemaal eens, de Djuricic van Heerenveen was echt een pareltje. Hopelijk haalt Feyenoord die weer terug naar de Eredivisie! Niet om te slijmen, maar dan wordt Feyenoord echt een leuk team.

23 december 2021 om 11:14

bijna transfervrij, dus een kleine vergoeding, en was bij heerenveen inderdaad wel een leuke speler, maar dat is ook alweer meer dan 10 jaar geleden

Djuricic lijkt mij een hele goede! Zijn er volgers van de Serie A die kunnen aangeven hoe hij het doet? Sassuolo is natuurlijk geen hoogvlieger, dus qua stats is het voor mij lastig in perspectief plaatsen.
Voordeel van deze jongen is dat hij Nederland en de Eredivisie al kent. Echte aanpassing zal hij daardoor niet meer nodig hebben.

23 december 2021 om 10:56

Ik vond hem bij anderlecht (toegegeven ondertussen al enkele jaren geleden) niet top. Zo'n speler waarvan je ziet dzt die wel talent heeft maar veels te fragiel voor volwassen voetbal.

23 december 2021 om 11:08

Als hij 30 is het geen talent meer speler op de retour laatste jaren niet altijd gespeeld zou er niet aan beginnen

23 december 2021 om 11:13

Hij deed het best aardig bij Sassuolo de afgelopen seizoenen dus ik neem aan dat het wel beter zal zijn dan bij Anderlecht want dat was niet veel inderdaad.

23 december 2021 om 11:16

De jaren bij Sassuolo zijn tot nu toe zijn beste. Verder wil ik niet zomaar zeggen dat je op je retour bent op je 30e. De meeste mensen zijn op hun best tussen 24-34. Zelfs in topsport zijn mensen vaak het meest gewilde tussen 28 en 32. Đuričić zit, mits hij fit blijft, in zijn beste periode.

23 december 2021 om 12:05

Om in perspectief te plaatsen: het huidige Sassuolo is een soort Atalanta-light. In die zin vervult Djuricic de rol die Papu Gomez eerder vaak bij Atalanta vervulde: nummer 10 dus. Nu is hij al een maand of drie geblesseerd. Eerste jaar bij Sassuolo was lastig voor hem, daarna opgeleefd. Ik vind dat hij vooral na zijn eerste jaar Sassuolo flink wat meer duelkracht heeft weten op te bouwen. Eerst was hij een lichtvoetige dribbelaar, maar hij heeft nu ook de grinta om echt de duels aan te gaan. Moet ook wel als je soms ook als stand-in voor Berardi wordt gebruikt. In die zin past hij ook enorm goed bij een ploeg als Feyenoord.
Lijkt me onwaarschijnlijk dat hij er naar toe gaat; er is ook interesse uit de Premier League.

Wat een prachtige voetballer was dit. Ik kan me die goal tegen NEC nog herinneren. Zou enorm leuk zijn om hem terug te zien in de eredivisie. In de serie A heeft hij het goed gedaan bij sassuolo en benevento dus Feyenoord zou hij goed mee moeten komen

Veerman en Djuricic zullen deze winterstop nog gehaald worden. Slot wil extra creativiteit inpassen zodat Feyenoord makkelijker wedstrijden gaat winnen tegen teams die zich volledig ingraven.

Als je bij Sassuolo er niet aan te pas komt, wat moet je dan bij Feyenoord? Het is geen topclub, mag dus hopen dat het bij eventuele interesse blijft en het pas een optie is als nummer 1, 2 of 3 niet komt. Veerman lijkt mij goede prioriteit, al bijft de vraag of de vraagprijs betaald kan worden. Contract loopt na dit seizoen nog 2 jaar door, dus Heerenveen kan gewoon vasthouden aan een bedrag van minimaal 5 miljoen. Als hij zo door blijft spelen zal een club uit het buitenland het gewoon neerleggen en piest Feyenorod er dus gewoon naast.

Bij Verkoop bij Feyenoord acht ik het wél realistisch. Senesi groeit niet echt meer en de stap naar het buitenland lijkt mij voor beide goed. Kokcu toch inmiddels al enkele jaren in Feyenoord 1 kan goed geld opleveren en naar mijn mening vervangbaar. Dit geld kan je dan investeren voor meerdere posities waaronder Veerman. Til zal financieel niet haalbaar zijn en moet je dus ook vervangen.

23 december 2021 om 11:11

Đuričić is gewoon heel belangrijk bij Sassuolo. Was dit seizoen een tijdje geblesseerd.

23 december 2021 om 11:39

Oke. Dus de magere aantal wedstrijden en stats komt door een blessure?

23 december 2021 om 12:54

Jazeker. Van de eerste 9 competitiewedstrijden stond hij er 8 in de basis. De negende viel hij uit met een spierblessure. Qua goals/assists was Djuricic verder sowieso nooit de meest scorende, assist gevende speler. De stats die hij dit seizoen tot dusver heeft komen qua gemiddelde ongeveer overeen met zijn Heerenveen tijd.

23 december 2021 om 11:33

Ik schat Sassuolo toch net een tikkie hoger in dan Feyenoord eerlijk gezegd. Alleen zijn leeftijd. Kun je daarvoor in de plaats niet beter talenten achter de hand houden/tijd geven?

23 december 2021 om 11:42

Exact mijn gedachten maar op de 10 positie hebben we niets voor handen. Controlerend staat Hartjes er erg goed op maar de rest nog een flinke stap te gaan. Wellicht kan Slot daarvoor zorgen.

23 december 2021 om 12:54

Ah, ok. Moet eerlijk zijn dat ik de talenten van Feyenoord niet ken hoor. Niet mijn club, maar vind het normaal gezien leuker/beter als jeugd ingepast kan worden.

23 december 2021 om 13:30

Er komt zeker wel wat aan met bijvoorveeld Milambo, Kleijn en Hartjes. Die eerste twee zijn nog maar 16, dus daar zullen we wat geduld mee moeten hebben.

Poeh, ik weet het niet. In zijn Heereveen tijd fantastische mooie speler. Loopt nu al tegen de 30 aan, met Milambo, Hartjes, Antonucci heb je talenten die ik eerder zou gebruiken als Djuricic.

23 december 2021 om 11:18

Ik kan me Djuricic niet heel goed herrineren, maar er zit best wel wat overeenkomst in zijn speelstijl en die van Hartjes toch? In dat geval zou ik het wel snappen, iemand met ervaring samen met Hartjes. Maar dat is maar een gok van mijn kant. Antonucci lijkt hoe dan ook verkocht te gaan worden.

23 december 2021 om 11:41

Klopt, is wel een bepaald signaal wat je af geeft vind ik. Als je Kocku -- Veerman. Til -- ... dan zou mijn keus niet vallen op Djuricic. Zelfde verhaal met Senesi mocht die verkocht worden laten vervangen door Geertruida en een 18 jarige centrale halen. Nu blijven aanhaken en kapitaal opbouwen.

23 december 2021 om 12:10

Ligt aan het signaal. Ik bedoelde dat Djuricic voor een deel gehaald kan worden juist om Hartjes vooruit te helpen. Misschien een gek idee, maar een soort van mentorschap. Hartjes komt er echt wel, daar vertrouw ik op.

23 december 2021 om 11:43

Milambo en Hartjes zijn controlerend en Antonucci staat in de hierarchie zelfs achter Diemers.

Heb ik het nou verkeerd of wordt Feyenoord meer en meer een kooplcub?
Ze zouden toch ook eigen jeugdproducten moeten doorstomen, dit is financieel echt een goed model ook zeker voor Feyenoord.
Kunnen wellicht leren van AZ.

23 december 2021 om 11:14

Onzin om te roepen dat Feyenoord een koopclub wordt. Elke club heeft momenten waarop het spelers koopt. Bijvoorbeeld bij blessures of als er niemand uit de jeugd op die positie kan spelen. Ook AZ koopt spelers.

23 december 2021 om 11:54

Kyle

Volgens mij heeft Feyenoord gewoon meer eigen spelers in de basis dan AZ momenteel. Objectiviteit is ver te zoeken bij onze prem

23 december 2021 om 11:47

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden Prem. Als je alleen met de jeugd werkt zoals Az dan kom je geen steek verder.

Groetjes!

23 december 2021 om 11:53

Prem

haha wat moeten zijn leren van AZ, die ook veel gekochte spelers in de basis heeft.

Of wil je zeggen dat Vindahl, Chatzidiakos, Indi, Letschert, Beukema, Suguwara, Witry, Clasie, Midsto, de Wit, Karslsson, Aboukhlal, Gudmuson, Evjen, Pavlides, en nog paar die ik ongetwijfeld vergeet, zo uit de jeugd van AZ komen?

Sterker nog volgens mij heeft Feyenoord meer eigen talenten in de basis dan AZ nu.. Dus wat moet Feyenoord leren?

Wie uit de eigen jeugd speelt regelmatig in de basis dan?? Volgens mij alleen Wijndal en zijn Reijnders en Koopmeinders vooral invallers.

Doet Feyenoord toch beter met basisspelers Bijlow, Malacia en Kocku en regelmatig invallen Geertruide. Denk dat ik misschien ook nog iemand vergeet.

Je bent wel komisch man.

23 december 2021 om 13:53

@mrkrillin

Haha een half seizoenetje verder en Feyenoord is opeens veel verder dan Az?
Ik zou zeggen kijk even naar de ranglijst van afgelopen jaar alsook de selecties.
AZ heeft een veel stabieler beleid en dit blijkt ook met name uit de selectie en ook zeker de uitgaande transfers.
Noem eens een uitgaande toptransfer van Feyenoord van de afgelopen jaren? Volgens mij is jullie record nog steeds meneer Kuiijt uit 2008 (18 miljoen). En hebben jullie de afgelopen 3 jaar slechts 2 spelers verkocht waarbij er een bedrag werd neergelegd voor meer dan 10 miljoen (kongolo en Karsdorp als ik mij niet vergis)

Kijk ik naar AZ dan hebben we hier Weghorst, Idrissi, Stengs, Boado, Til, Janssen en welllicht vergeet ik er nog een paar. Allemaal voor meer dan 10-15 miljoen vertrokken.

Jij zegt dat Feyenoord het 'beter' doet, ik zie alleen dat AZ een beleid heeft welke veel structureler van aard is, en dat werpt inderdaad zijn vruchen af.



23 december 2021 om 14:12

@prem

Haha ten eerste : ik ben absoluut geen Feyenoorder.

Ten tweede discussie gaat over wie nu koopclub is en wie meer jeugdspelers heeft.

Sorry als je objectief kijkt doet Feyenoord het nu gewoon beter met meer jeugdspelers dan AZ die maar 1 heeft in de basis.

Dus leuk om over verkooprecord vsn Kuijt te hebben, maar dat is offtopic.

23 december 2021 om 11:55

Leren van AZ? Het AZ dat miljoenen ontvangt, vasthoudt aan het beleid om niet meer dan 3 miljoen voor een speler neer te leggen, de selectie in december nog niet eens op orde heeft en vanaf het begin achter de feiten aanloopt? Dat AZ?

23 december 2021 om 13:05

Het AZ dat miljoenen ontvangt, maar ondanks het stroeve begin van de competitie (na vele sterkhouders te hebben verkocht) heeft vastgehouden aan hun beleid onder druk van de buitenwacht. Die daar aan vasthielden en inmiddels 10 duels ongeslagen zijn, de laatste 6 competitie wedstrijden hebben gewonnen (waaronder tegen Ajax) en ook overwintering in Europa hebben klaar gespeeld. Ik vind dat knap en inderdaad getuigen van beleid ipv waan van de dag.

23 december 2021 om 18:10

Bijlow, Geertruida, Malacia, Kokcu, Sinisterra. Zomaar 5 spelers die wekelijks id basis staan (heb ik het nog niet over de bank) en uit de jeugd komen. Ok Sinisterra kan is dubieus. Maar zo slecht gaat het dus niet met de jeugd.

Zou een goede aankoop zijn. Liep vorig seizoen bij Sassuolo 1 op 3 met goals + assists

Đuričić is in goede doen de afgelopen jaren. Doet het goed in de Serie A en bij Sassuolo. Dat is ook te zien bij zijn goede optredens voor Servië als hij weer eens niet geblesseerd is. Ik zie voor hem geen reden om momenteel voor Feyenoord te gaan. Aan de andere kant zijn dit wel de spelers die Feyenoord moet halen om de oude glorie weer een beetje te herstellen. Op een gegeven moment zal Feyenoord dit soort transfers moeten maken. Mochten ze zich hard maken voor een komst van Đuričić lijkt het mij een goede zet, maar dan zouden ze hem moeten overtuigen met een goed toekomstplan op de korte termijn want Đuričić heeft geen tijd voor nog een verval van de Rotterdammers. Dan kan hij net zo goed in Italië blijven ballen of naar bijvoorbeeld Crvena Zvezda gaan op jacht naar titels en Champions League kwalificatie.

Ik moet het nog zien met Veerman. Ik denk niet dat hij Feyenoord zodanig veel sterker zal maken in de topwedstrijden(of Europees). Bij Heerenveen zie je hem dan ook niet. Verder kan hij wel aardig voetballen maar ik zie niets bijzonders of specifieks aan kwaliteiten.

Ik heb echt de indruk dat er achter de schermen iemand klaarstaat met geld voor nieuwe spelers. En dat er daarom kan worden geïnvesteerd. De Djuricic van Heerenveen was een hele leuke voetballer. Maar ik ben hem daarna wel een beetje uit het oog verloren. Bij Benfica ging het niet goed in Italië wel weer wat beter volgens mij. Je moet wel zoeken naar een nummer 10 natuurlijk want Guus Til ga je kwijtraken al hoop ik nog steeds dat hij ook volgend haar bij Feyenoord speelt

Blijft toch altijd frappant hoeveel transfer geruchten gelinkt aan feyenoord er wel niet zijn, iedere periode. Pedersen en Aursnes kwamen uit het niets vd zomer, hopelijk doen ze weer zoiets.

Djuricic, die bestaat inderdaad ook nog!
Ben benieuwd.
Ik had hem al ouder dan 29 jaar geschat.

Maar mits niet te duur in salaris kan het interessant zijn.
Nadeel is wel dat hij erg blessure gevoelig is!
Erg vaak spierproblemen en als ik dat zo lees vaak bovenbeen/lies

Maar goed, zoals ik zeg. Mits goedkoop dan is dat in leuke vijver om in te vissen

Waar komt dat geld vandaan bij Feyenoord? Ik dacht dat ze geen cent te makken hadden maar dat valt dus ook wel mee. Of hebben ze weer een vriend gevonden die wat geld erin stopt?

Was bij Heerenveen een heerlijke speler, heb hem daarna niet meer gevolgd maar zo te zien speelt hij veel in de Serie en haalt hij redelijke statistieken. Denk dat hij een betere speler is dan Veerman, voor minder geld.

23 december 2021 om 13:32

Denk niet dat het Veerman of Duricic is, maar meer Veerman en Duricic.

Niet doen! Ik ben zo vreselijk gek van Djuricic. Ik hoop dus ook van harte dat hij terugkomt bij zijn oude Friese liefde. Wat een speler. Wellicht de beste speler die ik heb gezien in Fries shirtje

Rasvoetballer. Kan prima mee daar. Opvolger Til uiteindelijk? Ze gaan gewoon allemaal goede voetballers halen daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren