Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ziet talentvolle doelman naar NAC Breda vertrekken

Laatste update:

NAC Breda heeft zich verzekerd van de komst van Tein Troost. De 21-jarige doelman komt transfervrij over van Feyenoord. Troost, die bij de Rotterdammers over een aflopend contract beschikte, tekent voor drie seizoenen bij NAC, met een optie voor nog een jaar.

Troost keert na bijna vijf jaar terug in Breda. De sluitpost liet de Parel van het Zuiden in de zomer van 2018 juist achter zich voor een transfer naar Feyenoord. In Rotterdam-Zuid speelde hij voor verschillende jeugdelftallen. Dit seizoen kwam Troost tot nog toe tot tien duels in Feyenoord Onder 21. In totaal zat hij dertien keer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord 1, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het uiteindelijk niet.

Peter Maas, technisch directeur van NAC Breda, is blij met de komst van Troost. “Met Tein halen we een moderne, voetballende keeper binnen, die onze opties vergroot”, zegt hij op de clubsite van de Bredanaars. Troost zelf laat weten blij te zijn met zijn terugkeer bij NAC. “Na vijf mooie jaren bij Feyenoord keer ik nu huiswaarts naar de club waar het voor mij allemaal begon. In alle jaren heb ik altijd een warm gevoel gehad bij NAC en het voelt ook echt als thuiskomen.”

Bij NAC zal Troost de concurrentie aangaan met de ervaren doelman Roy Kortsmit (30), terwijl ook Pepijn van de Merbel (21) en Aron van Lare (20) in het Rat Verlegh Stadion onder contract staan. NAC staat momenteel vijfde in de Keuken Kampioen Divisie en maakt nog kans op promotie via de play-offs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een gemis voor de bank van Feyenoord. Met hem erbij zat er altijd een bloedfanatieke supporter op de bank. Had op zijn manier zeker toegvoegde waarde voor de club. Komt helaas wat kwaliteit te kort om het tot reservekeeper te schoppen.

Hopelijk blijft Bijlow nu een jaar fit zodat er ook straks weer door geselecteerd kan worden. Troost zou nooit de vervanger worden, misschien wel Thijs Janssen.

2 mei 2023 om 14:38

Janssen weet ik ook niet hoor, vind hem totaal geen uitstraling hebben die een Bijlow wel heeft.

2 mei 2023 om 14:46

Op basis van wat ik afgelopen seizoen van hem heb gezien, zie ik er wel potentie in. Doet het ook meer dan prima bij TOP Oss. Ik hoop van harte dat hij komend seizoen ergens de kans krijgt als eerste keeper in de Eredivisie. Als je ziet wat voor prutsers er hier rondlopen dan denk ik dat Jansen zo ergens een basisplek heeft.

De Nederlandse Joseph Minala. Deze gozer lijkt 38.

2 mei 2023 om 22:48

Hahaha! Mwah in het echt valt dat wel mee. Hij komt uit hetzelfde dorp als ik, aardige jongen. Maar op deze foto, en vooral sinds hij zijn haar heeft afgeschoren, lijkt hij inderdaad een stuk ouder. Maar ik kan je verzekeren dat zijn leeftijd klopt haha!

Sympathieke jongen is dit en dat is ook het enige waar ik op dit moment hem kan op beoordelen. Ken zijn kwaliteiten als keeper niet. Gun hem het beste bij NAC, Roy Kortsmit is natuurlijk ook geen keeper waarvan je zegt dat het onmogelijk is hem uit de basis te spelen.

Moet toch geweldig zijn om in de voetsporen van Jelle ten Rouwelaar te kunnen treden.

2 mei 2023 om 19:16

Of Gabor Babos. Goede keeper was dat! Helaas alleen wel in NAC shirt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren