Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georginio Wijnaldum vervolgt loopbaan definitief in Saudi-Arabië

Laatste update:

Georginio Wijnaldum heeft zijn transfer naar Saudi-Arabië officieel afgerond. Al-Ettifaq, waar Wijnaldum voor drie jaar tekent, heeft zijn komst middels een welkomstfilmpje wereldkundig gemaakt. Wijnaldum wordt bij zijn nieuwe club herenigd met Jordan Henderson, die hij nog kent vanuit zijn periode bij Liverpool. Volgens Fabrizio Romano ontvangt Paris Saint-Germain een transfersom van rond de negen miljoen euro voor de 89-voudig international van Oranje.

L'Équipe meldde al dat Wijnaldum vrijdag zou worden gekeurd bij Al-Ettifaq en die heeft hij succesvol doorstaan. Al-Ettifaq staat onder leiding staat van Steven Gerrard. Wijnaldum speelde bij Liverpool nooit samen met Gerrard, maar wel met Henderson (2016 - 2021). Wijnaldum was bij PSG al enige tijd uit de roulatie geraakt. Ook onder de nieuwe trainer Luis Enrique had hij geen perspectief op speeltijd. De Parijzenaren verhuurden de rechtspoot het afgelopen seizoen nog aan AS Roma, waar hij mede door blessureleed niet uit de verf kwam.

Wijnaldum lag tot medio 2024 vast bij PSG, waardoor dit het ideale moment was voor de Franse grootmacht om de overbodige middenvelder te verkopen. Wijnaldum wilde zelf ook graag uit het Parc des Princes vertrekken. L'Équipe wist onlangs te melden dat hij via zijn management bij de clubleiding heeft verzocht om zijn contract te verscheuren. De Parijzenaren hebben dat voorstel echter geweigerd, omdat de club een transfersom wilde zien bij zijn vertrek.

Wijnaldum speelde 38 wedstrijden voor les Parisiens, waarin hij 3 goals en 3 assists liet noteren. Hij trainde al apart van de groep, samen met Julian Draxler, Colin Dagba en tot voor kort Kylian Mbappé. Het is nu de vraag hoe bondscoach Ronald Koeman tegen de transfer van Wijnaldum aankijkt. Koeman is een uitgesproken liefhebber van Wijnaldum, al is het nog maar de vraag of hij hem in de toekomst nog oproept nu Wijnaldum bij Al-Ettifaq is terechtgekomen. Later deze maand is Wijnaldum, door zijn gebrekkige voorbereiding in Parijs, sowieso niet aanwezig bij Oranje.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logische stap voor iedereen eigenlijk. Het niveau is misschien bedenkelijk, maar voetballen is in elk geval beter dan op de tribune zitten in Parijs.

1 september 2023 om 10:59

Kom dan terug naar Feyenoord of PSV. Het is gewoon een broodvoetballer zonder ruggengraat.

1 september 2023 om 11:03

Hij staat nog onder contract bij PSG, die bepalen uiteindelijk aan wie ze m verkopen.

1 september 2023 om 11:03

Ik denk eerlijk gezegd dat Gini bij zowel Feyenoord als PSV niet zou spelen.

1 september 2023 om 11:07

@maximus2702, dat denk ik eerlijk gezegd nog wel. Hij moet weer even wat spelritme op doen maar zou voor eredivisie echt nog wel wat toevoegen.

1 september 2023 om 11:12

Uiteindelijk bepaalt Wijnaldum zelf of hij daadwerkelijk de overstap maakt.

1 september 2023 om 11:17

PSG krijgt een bod van 9 miljoen van de Saoedi's en waarschijnlijk nul van Feyenoord en PSV, dat gooien ze rap in de prullenmand natuurlijk. Zeker als ze ook nog een afkoopsom voor het salaris van Gini moeten ophoesten.

1 september 2023 om 11:19

10m salaris bij PSG en krijgt waarschijnlijk hetzelfde nu, zowel Feyenoord en PSV kunnen hem niet betalen. Bij PSV hebben ze m momenteel echt niet nodig, genoeg aan middenvelders.

1 september 2023 om 11:20

Wijnaldum ging zowel bij Feyenoord als PSV geen basisspeler worden. Feyenoord kan beter het vertrouwen geven aan Timber en PSV heeft Veerman op zijn positie staan. Daarnaast zou hij ook niet goedkoop zijn qua salaris. En gebaseerd op de laatste interlands was die schrikbarend slecht. Daarna ook geen wedstrijd meer gespeeld bij PSG. Gewoon prima dat hij een stap kiest naar Saoedie-Arabië.

1 september 2023 om 11:54

Ja als Feyenoord en psv hem niet willen kan ie moeilijk terug komen hè?

1 september 2023 om 12:13

Feyenoord is hij te oud voor

2 september 2023 om 23:25

@dikkejato

Of hij is realistisch, en pakt zijn kans om wat extra centjes te verdienen. Ik geef hem geen ongelijk

2 september 2023 om 23:25

Hangover96, als hij tot vandaag gewacht had, had ie waarschijnlijk wel transfervrij weg mogen gaan naar PSV of Feyenoord als zij hem überhaupt wilden hebben.

2 september 2023 om 23:27

Dan moet PSG wel zijn salaris afkopen, wat nu niet hoeft - de Saoedi’s geven m zelfs meer salaris.

2 september 2023 om 23:34

Tuurlijk, maar Wijnaldum had hier geen ja op hoeven zeggen hè. Dan had PSG hoog en laag kunnen springen, maar hij had gewoon niet hoeven gaan. Dan bv 5 miljoen afkoop salaris en 3 miljoen verdienen bij PSV of Feyenoord. Het is uiteindelijk Wijnaldum die heeft gekozen voor SA.

3 september 2023 om 00:02

Hij is momenteel voor pSV denk ik niet eens meer goed genoeg voor de basis.

3 september 2023 om 01:45

@dikkejato Jij levert zeker wel je salaris in voor hetzelfde werk dat je doet? Tegenwoordig denkt iedereen aan geld. Zou stom zijn als je liever voor 3k bruto kiest als je elders 8k bruto kan verdienen. Keihard werken voor een strontloon en dan nog hopen dat je eind van de maand rond kan komen. Natuurlijk Wijnaldum verdient allang genoeg, maar ik snap de voetballers heel goed. Er is nu een recessie gaande in Europa. Dus als alles met 20 procent duurder wordt, dan kan 2 dingen doen. Het compenseren door elders 20% meer te verdienen minimaal of je gaat mee met het verhaal van wij moeten bezuinigen en kunnen dus niet meer zoveel salaris bieden dan voor de pandemie. Ik vind geld ook belangrijk. De opdracht op kantoor moet ook goed zijn, maar ik ga niet salaris inleveren en dan voor een toffe opdracht kiezen.

3 september 2023 om 10:54

@dikkejato. Lekker makkelijk oordelen hey… heeft Feyenoord of PSV hem benaderd? Zouden zijn 9 mil betalen voor hem en plus zijn salaris? Zou hij basis staan bij Fey en PSV met hun overvolle middenveld? Heb je daar weleens aan gedacht voordat je oordeelt.

Niet meer oproepen, is niet meer goed genoeg.
En gaat dat ook niet meer worden gezien zijn ambities.

1 september 2023 om 11:19

Hij heeft het afgelopen jaar echt lopen sukkelen met zn gezondheid, vorig jaar was echt geen goed jaar voor hem. Als hij weet langdurig fit weet te worden, denk ik dat hij misschien nog wel van waarde kan zijn. Al zal het me ook niets verbazen dat hij nooit meer zo fit wordt als in zijn glorie jaren. Want wat was hij goed en belangrijk samen met Memphis voor Oranje.

1 september 2023 om 12:47

@the twister. Inderdaad door selecteren. Lekker alleen nog in sa laten spelen orange is klaar. Maar let maar op hij mag blijven bij orange door zn vriendjes

2 september 2023 om 23:48

Nooit goed genoeg geweest in het Nederlands elftal. Meestal een zwakker schakel.

Leuk voor Wijnaldum, leuk voor PSG en leuk voor liefhebbers van het Nederlands elftal

Tot zo ver de principes van Georginio Wijnaldum voor een flinke zak geld. Succes daar!

1 september 2023 om 11:00

Tsja, het heet niet voor niets betaald voetbal.

3 september 2023 om 10:06

Geen probleem mee dat Wijnaldum zo veel mogelijk geld wil verdienen. De voetbalwereld geeft hem die mogelijkheid. Maar kom nooit meer aan met die deug praatjes en standpunten tegen racisme, etc. In dat licht bezien is deze overstap gewoon behoorlijk hypocriet te noemen. En blijkt het hemd toch weer nader dan de rok. Ik was al geen liefhebber van die Oranje gasten die een persstop tegen VI hadden ingesteld, omdat ik dat nergens op vond slaan. En ook nog eens behoorlijk eenzijdig en hypocriet. Want als je jezelf moreel zo verheven voelt was je ook niet naar Qatar afgereisd. Dus werd dat deug ballonnetje destijds al doorgeprikt. En Wijnaldum geeft met zijn volgende stap naar een club in Saoedi-Arabië een nieuw statement af. Ik ben voor een grote zak geld te koop. En dat terwijl hij in Parijs een prima contract had, en niet al meer naar de voedselbank hoefde voor een potje jam. Hij had in redelijk beschaafde landen wel een club kunnen vinden. Ook in Nederland. Hoe dan ook, het ware aard is nu zichtbaar voor iedereen. Een beetje een afknapper voor al de Gini fans….

1 september 2023 om 11:23

Welke principes dan?
Ga niet weer beginnen over mensenrechten zus en zo.

1 september 2023 om 12:22

Nee, fuck mensenrechten inderdaad. Gewoon homo's afslachten omdat ze dat zijn. Gewoon slavernij prima vinden. Of vrouwen zien als tweederangs mensjes.

Lekker negeren dat ze vluchtelingen afschieten.

"ga niet weer beginnen over mensenrechten zus en zo". Gadverdamme zeg.

1 september 2023 om 12:48

Heeft er meer mee te maken dat hij als er iets is met racisme vooraan staat om zijn mening te geven/statement te willen maken. (veronica rel)

En nu doodleuk gaat naar een land gaat waar mensen rechten worden geschonden er onder de lokale bevolking armoede is en er een vorm van morderne salvernij is.
Wat Gini zoals die doet vermoeden zeer aan het hart gaat.

1 september 2023 om 11:32

Je hebt volkomen gelijk. Koeman hoeft hem ook niet meer op te roepen want vergane glorie en speelt niet meer op niveau. Maar Koeman kenende roept ie hem toch op net zoals de rest van de vergane glorie zoals Van Dijk en co.

1 september 2023 om 11:32

Nee man, hij doet het echt voor het voetbal en de sfeer daar. Hahaha. Maar effe zonder gekheid, ik weet zeker dat Saudi snel deel zal uitmaken van de UEFA. De UEFA Bob's kunnen hun zakken dan lekker vullen. Het zou me zelfs niet verbazen als de Saudische clubs een beschermde status krijgen. Dus als je Champions League wilt spelen ga je lekker naar Saudi Arabië, naar stadions zonder sfeer, moordende hitte en medespelers die het niveau hebben van Ijselmeervogels (met alle respect).

1 september 2023 om 11:37

@janmetdekorte Denk niet dat ze zomaar bij de UEFA aan zullen sluiten. Er zal allicht nog een toernooitje toegevoegd worden aan de verder nagenoeg lege kalender, maar dat CL verhaal zie ik echt niet gebeuren.

1 september 2023 om 14:34

Er waren sterke geruchten over dat Saudi Arabie Champions League zou gaan spelen en dat is nu door Cerefin ontkracht, maar de Saudi's hebben diepe zakken en de EUFA bobo's hebben al vaker bewezen graag zakcentjes te verdienen (kijk alleen al naar het WK in Qatar dat door veel Europesche bonden en de UEFA gesteund werd - dat is niet gedaan uit sportief oogpunt....).

1 september 2023 om 11:57

Tja, dat wist je toch al hij naar PSG ging?

3 september 2023 om 10:25

Inderdaad hypocriet.

Haha de ironie als jongens zoals Gini daarheen gaan.

1 september 2023 om 11:18

Hoe bedoel je precies ironisch?

1 september 2023 om 11:20

Dat hier in Nederland een flinke discussie gaande is over het slavernijverleden en in SA je diezelfde slavernij nog doodleuk tegenkomt. Dat is de ironie.

1 september 2023 om 11:32

Ik denk dat de meeste mensen hun principes overboord gooien voor een zak geld. We wisten denk ik al hoe ver hij bereid is te gaan voor zijn principes gezien hij gewoon het WK in Qatar speelde

1 september 2023 om 11:55

Welke slavernij kom je in SA tegen? Indiërs die 4x zoveel verdienen als ze in India verdienen? En ga je dat nou echt vergelijken met het slavernijverleden waar mensen verplicht slaaf moesten worden. Wat een onzin. Er word niemand ontvoerd in India en naar Saoedi Arabië overgebracht. Blijf bij de feiten en kom niet met fantasie verhalen.

1 september 2023 om 12:10

Heerlijk deze reactie Jason. Je haalt me de woorden uit de mond.

1 september 2023 om 12:27

Ik begrijp ook niet wat die Afro-Amerikanen zeurden. Voor hetzelfde geldt hadden ze nu in een hutje geleefd als ze niet door de blanke man gered waren en naar de vrije wereld werden gebracht.

Gelukkig gebeurt er helemaal niets met de migranten die binnen het Kafala-systeem vallen. Geen paspoorten die worden ingenomen en dat soort zaken. Beloftes dat ze een bepaalde functie kunnen uitoefenen voordat ze ergens huishoudster worden.

1 september 2023 om 12:36

Dan ken je de vele verhalen niet van Aziatische huishoudster zeker niet? Die worden vaak verkracht en mishandeld en zonder geld naar huis gestuurd nadat hun contract is afgelopen. Indonesië heeft zelfs een paar jaar een verbod gehad om huishoudelijke hulpen daarheen te sturen. Ik heb zelf 6 jaar in Indonesië gewoond en veel mensen gesproken die daar hebben gewerkt. Die verhalen waren over het algemeen niet heel erg leuk.

1 september 2023 om 13:00

Ben met je eens dat we soms doorslaan in kritiek, in het algemeen, maar wat jij nu zegt is totaal idioot. Niet ontvoerd naar SA toe, wel misbruikt en gevangengehouden als ze er eenmaal zijn. Oja, en dat salaris is ook altijd minder dan wat ze werd voorgeschoteld. Niet zo naief doen, jongen.

2 september 2023 om 23:23

Kan je toch weer mooi een shirtje kopen met een favoriete voetballer uit Saoedi-Arabië Jason. Zullen ze daar ook blij mee zijn. Het salaris van een beul moet immers ook betaald worden en dat schijnt een drukke baan te zijn daar.

2 september 2023 om 23:32

Ik hoop dat jou eerste stuk sarcasme is. Verder snap je niks van wat in saudi gebeurt behalve onderbuikgevoelens merk ik

3 september 2023 om 07:48

Het slavernijverleden is bij het proberen te verdedigen van Saudi Arabië wel een vreemde stok om mee te slaan. Die hebben zelf een minstens zo omvangrijk slavernijverleden met als verschil dat het daar pas in 1962 is afgeschaft. Het zou toch leuk zijn als mensen zich ergens wat beter in zouden verdiepen voor te gaan roepen.

3 september 2023 om 07:56

En met het verschil dat de slaven daar gecastreerd werden, zodat de Saudi's niet met dat 'lastige' nageslacht te maken hadden.

Van gewaardeerde kracht bij een opgeleefde Europese grootmacht tot een simpele broodvoetballer geworden. Mag hopen dat Koeman hem hiermee ook definitief afschrijft.

Begrijpelijk voor hem, maar voor de nederlandse voetballiefhebber toch wel erg zonde dat hij niet nog bij Feyenoord of zelfs Sparta te zien is in de eredivisie. Kan daar echt nog wel mee en leuke dingen laten zien, is daarnaast goed voor de uitstraling van onze competitie.

1 september 2023 om 11:01

Dat vraag ik me dus af. In de laatste wedstrijden die ik van Wijnaldum heb gezien is het echt schrikbarend wat hij op het veld doet zonder bal. Je leest al die verhalen over het geringe aantal balcontacten, maar het lijkt wel alsof hij bewust looplijnen opzoekt om de bal maar niet te krijgen.
Ik vraag me oprecht af of de huidige Wijnaldum het niveau van Feyenoord aankan.

Zag je al aankomen, de Saoedi's zijn de enige die zijn riante salaris willen betalen en nog eens met een transfersom komen.

Bij Roma was het afgelopen seizoen ook erg matig. Na zijn vertrek bij Liverpool is het niet meer de oude Gini. Jammer maar is bijna 33 nu, prima om dan verder te cashen in Saoedi. Of zal hij voor het sportieve aspect gaan?

Koeman kennende roept hij alsnog Wijnaldum, Blind en Klaassen op voor de volgende interlands. Ik snap Gini wel, heeft op wereldtop niveau gespeeld maar takelt nu echt af. Dan nog even de zakken vullen.

De hypocrisie ten top. In Qatar mag geen WK plaatsvinden, mensenrechten en weet ik het allemaal. En zelf nu naar S-A.

Of oordeel ik nu te snel en gaat hij daar op de bühne voor gelijke rechten?

End of an Era. Logische stap, heeft niet meer het Imago van de Wijnaldum toen hij bij Liverpool speelde. Achteraf een hele bijzondere keuze om naar PSG te gaan, aangezien hij in Liverpool gezien werd als toch wel belangrijke speler.

Mooi dat Wijnaldum zich daar hard gaat maken voor de donkere vluchtelingen die daar aan de grens worden neergeschoten. Nobel streven van hem dat hij zich daarvoor gaat inzetten in de hol van de leeuw. Zo kennen wij hem dan ook.

Tja, dan wordt het wel lastig om hem op te roepen voor Oranje. Saudi-Arabie trekt veel topspelers naar de competitie, maar net als de MLS, zijn de goede verdedigers en keepers (ook allemaal recentelijk getransfereerd) op een hand te tellen. Aanvallers en middenvelders stelen de show natuurlijk, maar de rode loper wordt ook wel uitgegooid.



Kansloos figuur! Zo hypocriet als het maar zijn kan...

Wat zal deze jongen spijt hebben aan het eind van z'n carriã¨re. Had na Liverpool lekker nog een paar jaar kunnen afbouwen bij Feyenoord en dan had hij een pracht carriã¨re gehad.

Veel succes in de zandbak!

1 september 2023 om 11:24

Spijt met tientallen miljoenen op je rekening? Hmm dat betwijfel ik.

Ooh Ooh Ooh... Als de viespeukjes van VI domme opmerkingen maken initieert hij een complete ban, maar als hij Saudie Arabië met een zak geld rammelt weet hij niet hoe snel hij op het vliegtuig moet stappen. Wijnaldum is niet goed genoeg voor Oranje. Hij had de opvolger van Sneijder en Van der Vaart moeten worden, maar heeft daarin glashard gefaald en was mede verantwoordelijk voor het gat waarin Oranje dook en jarenlang in bleef vast zitten. Wijnaldum is met deze stap zijn carrière aan het beëindigen en hoop dat hij niet meer bij Oranje komt.

Zo Ronald kan je Gini ook wel weer uit de selectie strepen. Als je nou zoveel geld had verdiend als Wijnaldum en het goed had geïnvesteerd. Dan ga je toch veel liever bij je jeugdliefde voetballen en nog even genieten van de wereldstad Rotterdam. (moet wel de jeugdliefde interesse hebben)

Mooi, dan kan Koeman ook stoppen met het selecteren van zijn vriendje. Grappig hoe de principes van Wijnaldum blijkbaar gelden tot een bepaalde geldgrens. Veel succes daar en tot nooit.

3 september 2023 om 07:50

Wel nee die blijft er gewoon bij lijkt me. Koeman is niet zo van de consistentie.

Hele vestandige set Gini, je bent 32 jebent toch niet gek om naar Nederland te komen om je verrot te laten schelden door al die zielige figuren hier die je nooit hebben weten te waarderen, je speelt alles tot je je benen breekt!..en wat betreft Nederlands elftal...wat denken ze nou je bent 32 dat je nog even gaat ballen daar...als je 24 bent en dan naar die zandbak ga is toch iets anders dan als je 32 bent.

Succes Strijder

Hopelijk ook gelijk het einde van Wijndaldum bij Oranje. Die kerel had al het niveau niet meer maar nu gaat die ook nog zijn carrière afsluiten in de Saudi League. Gelukkig staat er een prima opvolger voor hem klaar met Reijnders. Hopelijk ziet Koeman dat ook nu. Voor Wijnaldum gewoon de ideale leeftijd om enorm veel geld binnen te halen. Lekker daar op je gemak spelen met mensen die hij kent zoals Henderson en Gerrard.

Het is jammer dat Wijnaldum niet heeft kunnen/gaat afbouwen bij een mooie club in Europa maar als je de kans krijgt om in SA nog een mooie zak geld te pakken zou ik het ook doen. Wat er nou precies hypocriet is aan de keuze van Wijnaldum begrijp ik niet echt maar dat de beste man blijkbaar bij veel mensen sympathie is verloren is wel duidelijk. Voor mij blijft Wijnaldum een mooie speler die altijd professioneel en vriendelijk overkomt.

Hopelijk dan ook einde Oranje. Als je in zo'n competitie speelt heb je toch niks meer te zoeken in Oranje...

Onze moraalridder met zijn principes gaat even in SA spelen voor de keiharde pegels. Nee, prima joh.

Missen wij absoluut niks aan.

Einde carrière in Oranje lijkt me dan. Had deze jongen nooit meer hoog zitten na de mediarel en nu laat hij zien niets beter te zijn.

Als voetballer mis je hier ook niets aan, Wijnaldum was eigenlijk al gestopt met voetballen na het vertrek bij Liverpool, het niveau wat hij daarna haalde kun je niet eens mee aan komen in de Eredivisie.

Haha, dit is zo ontzettend verwacht.

Heeft, terecht racisme-problemen aangekaart en vindt dat allemaal, logischerwijs, heel erg. Maar blijkbaar houdt dat allemaal op zodra hij genoeg geld kan vangen.
Tot zover de principes van Gini.

Wat een treurwilg.

3 september 2023 om 10:16

Haha dit is zo voorspelbaar. Almogaver die aan de ene kant denkt een slimme opmerking te maken maar aan de andere kant zijn ogen sluit voor al het andere onrecht. Logischerwijs als je 12 bent en geen kennis van het leven ben zou je Almogaver sereius nemen maar als je enige vorm van hersens hebt en al een tijdje op deze aardkloot meedraait dan prik je zo door het commentaar van Almogaver als hypocriet gelul dat niet strookt met de werkelijke realiteit. Wat een treurnis.

Echt ongelofelijk. paar jaar geleden nog een hartje vormen met Frenkie de Jong Tegen Rasicme en dan nu naar een land gaan waar de mensen rechten worden geschonden en waar nog steeds vormen van slavernij zijn. ( een reden waardoor er rasicme is en we het N woord niet uit mogen spreken)

Dit laat maar weer eens zien dat mensen erg hypocriet zijn.

Wat een ongelofelijke loser. 0 respect voor deze gast. Aantal jaar geleden zo opkomen voor racisme, en dan nu in een land geld verdienen waar racisme actief gaande is. 0 principes, totaal geen normen en waarden. Schaam je dood.

Mooie reacties allemaal. Als je zelf zo’n enorme zak met geld aangeboden krijgt weet je niet hoe snel je die moet aannemen. Geeft die mannen eens ongelijk. Er zijn er maar weinig die iets anders kunnen dan tegen een bal aan schoppen. Heb je een mooi appeltje voor de dorst.

2 september 2023 om 23:47

Volgens mij snap jij niet helemaal waarom mensen zo reageren. Wijnaldum heeft z’n mond vol over bepaalde dingen maar met deze keuze maakt hij zichzelf volkomen belachelijk. Tis gewoon hypocriet. Voortaan moet hij z’n mond dan ook houden.

3 september 2023 om 10:14

Hij moet helemaal niets man wie ben jij om te zeggen dat hij zijn mond moet houden? Of Derksen? Wie is Derksen om tegen iemand te zeggen dat hij zijn bek moet houden? Serieus ga lekker wat nuttigs doen met je leven ipv die seniele oude man hier na te praten.

Je eerst druk maken om racisme en "one love" om je vervolgens voor het karretje te laten spannen voor een discriminerend en moorddadig regime.

Dat hij zijn zakken vult prima maar laat hem vanaf nu zijn mond houden met dat hypocrieten gedoe van, wat een schijnheil is hij zeg.

Nooit een fan van deze jongen geweest. De deugmens acteren en dan nu gaan zakkenvullen in een land dat alles doet om haar imago op te poetsen d.m.v. met strooien van oliegeld. De door en door corrupte FIFA wil er ook nog een WK organiseren. Voor geld is bijna alles en iedereen te koop. Met Wijnaldum als zoveelste voorbeeld. Laat hem daar maar mooi blijven met zijn zakken vol bloedgeld.

Gini is een zakkenvuller. Beetje leuk doen met Oranje om racisme te verwerpen, om vervolgens te tekenen in zo een land. Gini is een hypocriet mannetje die nooit meer opgeroepen hoeft te worden voor Oranje

Hij mag dus niet tegen racisme strijden, omdat hij nu daar gaat voetballen.
Maar we keken wel masaal naar het WK ? Of deden al die gasten die nu zo een hekel aan Wijnaldum hebben, dat niet?

3 september 2023 om 04:14

Jawel. Hij mag wel tegen racisme strijden, alleen moet hij dan nu ook voor de mensenrechten/vrouwenrechten strijden in SA. Maar zo gauw het zijn eigen portemonnee raakt, is het niet zo'n actievoerder mee. Dat hebben we gezien in Qatar. En daar wringt hem de schoen. Ik hoop dat zijn keuze voor deze C-competitie ook betekent dat hij niet meer voor Oranje wordt opgeroepen. Daar had hij voetbaltechnisch toch al een tijdje niets te zoeken. Maar misschien nadat onze superactievoerder nog wel een keer een lullig T-shirtje aandoet, maar dan uiteraard wel nadat anderen hem voor zijn gegaan. En laten de SA-journalisten gewaarschuwd zijn. Wijnaldum boycot ze zo omdat hij schijt aan zijn fans heeft.

3 september 2023 om 10:03

Waarom moet hij daarvoor strijden? Doe jij dat ook?

Het is toch wel jammer om te zien dat Wijnaldum puur voor het geld gaat. Had gehoopt op een sportieve keuze in plaats van een financiële.

Zolang er mannen als Jan Boskamp of Marcel Keizer in de zandbak miljoenen opstrijken hoor ik daar niemand over. Zodra Wijnaldum ervoor kiest om samen met Gerrard en Henderson daar zijn zakken te vullen (hoor ik niemand over Gerrard en Henderson) maar iedereen doet zijn plasje over Wijnaldum alsof zij ineens vol met principes zitten. Ga toch weg Nederland heeft geen principes en doet en deed altijd al alles voor het geld , dus kom hier niet huilen als een soort moraal riddertje want dat recht van spreken heb je gewoon niet. Het feit dat Wijnaldum tegen racisme opkomt dat strookt mensen zo erg tegen het verkeerde been dat hij dan meteen maar opmoet komen voor alle onrecht in de wereld (waar je deze azijnzeikerds) nooit een enkele keer over hoort. Het gaat altijd maar over wijzen naar het buitenland en huilen over Homo rechten maar daadwerkelijk tegen onrecht opstaan daar hoor ik deze hypocriete forum reaguurdertjes en de media in het algemeen niet over. Lachwekkend! Trek je er niks van aan Wijnaldum en vul lekker die zakken en doe lekker wat je wil met je eigen leven!

Situatie 1: Je uitspreken tegen racisme en voetballen in Sa
Situatie 2: Racisme negeren en voetballen in Sa
Volgens velen van jullie is situatie 2 dus beter? Want zulke reacties zie je niet bij andere voetballers die beslissen om naar SA te gaan. Als gini niet tegen jullie held Derksen was ingegaan, hadden jullie allemaal je mond gehouden. Maar die hypocrisie zullen jullie vast niet zien.

Ik snap het wel die arme jongen zit half aan de geelhonger, hij kan nu de laatste paar jaar van zijn carrière nog wat centjes verdienen……en dan wat pleinen bezoeken waar homoseksuelen worden opgehangen en kijken hoe vluchtelingen sterven in de woestijn.

Gini is een zakkenvuller. Beetje leuk doen met Oranje om racisme te verwerpen, om vervolgens te tekenen in zo een land. Gini is een hypocriet mannetje die nooit meer opgeroepen hoeft te worden voor Oranje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren