Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goudhaantje Milik schiet Juventus naar de finale van de Coppa Italia

Laatste update:

Juventus heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van de Coppa Italia. De ploeg van Massimiliano Allegri had, na de 2-0 overwinning uit het heenduel, voldoende aan een 2-1 nederlaag tegen Lazio. Arkadiusz Milik bleek tien minuten voor tijd goud waard met de enige Turijnse treffer.

Door het resultaat drie weken geleden wist Lazio dat het aan de bak moest . De ploeg van Igor Tudor begon voortvarend en kwam al na een klein kwartier spelen op voorsprong, toen Taty Castellanos raak kopte op aangeven van Luis Alberto: 1-0.

Juventus kwam er wel sporadisch uit in het eerste kwart van de wedstrijd, maar echt gevaarlijk werd het niet. De beste mogelijkheid kwam van de voet van Dusan Vlahovic, die op aangeven van Federico Chiesa op de voeten schoot van Christos Mandas.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook Bremer mocht heel even ruiken aan een treffer. De Braziliaanse verdediger torende hoog boven iedereen uit bij een corner, maar zag zijn kopbal over het doel gaan. Aan de andere kant verprutste Castellanos de kans op zijn tweede.

Het bleek slechts uitstel van de Argentijn, daar hij de stand kort na rust alsnog naar 2-0 tilde. Na een handig balletje van opnieuw Alberto draaide de aanvaller slim weg bij zijn directe tegenstander, om Mattia Perin voor de tweede keer kansloos te laten.

Juventus leek vervolgens eindelijk wakker geschud en kwam er in korte tijd twee keer gevaarlijk uit via Vlahovic. Eerst kwam de Serviër een teenlengte te kort om in te tikken, om vervolgens met rechts rakelings voorlangs te schieten.

De bezoekers mochten vooral blij zijn dat Castellanos het vizier niet op scherp had, want amper een minuut na de tweede kans van Vlahovic genoot de doelpuntenmaker opnieuw een vrije doortocht richting Perin. Ditmaal moest het echter te mooi en kon de doelman de lob eenvoudig vangen.

Tien minuten voor tijd besloot Allegri in te grijpen door Milik en Kenan Yildiz binnen de lijnen te brengen voor Vlahovic en Weston McKennie. Op aangeven van een andere invaller, Timothy Weah, werd Milik de gevierde man met een intikker van dichtbij: 2-1.

Juventus neemt het in de finale op tegen de winnaar van het duel tussen Fiorentina en Atalanta, dat woensdag gespeeld wordt. Fiorentina wist het heenduel in eigen huis met 1-0 te winnen. De finale vindt plaats op 15 mei.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was weer niet om aan te gluren. Gelukkig door, die miljoenen zijn hard nodig voor Juventus.

Zeer onterecht. Lazio Roma was de betere, met een geweldige Luis Alberto op het middenveld. Hij was echt de baas en komt onder elke lastige situatie uit. Bij de goal van Milik, die compleet uit de lucht kwam vallen, ging een geweldige assist van Weah aan vooraf. En toch denk ik nog steeds dat deze pass onbewust was. Dit in tegenstelling tot wat Emile Schelvis dacht. Weah kijkt alleen maar naar het doel en hoopte hem volgens mij gewoon in de verre hoek te volleren. Zo niet: Wereldassist. Verder was Juve zwak, maar Bremer ontsprong deze dans. Wat haalt hij veel weg weer. Zonder hem was het al veel eerder beslist. En Kostic was de beste man aanvallend gezien. De rest was erg matig.

23 april 2024 om 23:18

Sowieso onbewust. Hij schoot gewoon krom op goal. Echt een waardeloze invalbeurt van Weah tot de assist.

23 april 2024 om 23:24

Mede door hoe allemachtig slecht hij inviel denk ik ook dat het onbewust was inderdaad. Daarvoor kon hij een normale bal op Chiesa niet eens geven. Dit terwijl hij alle ruimte had

24 april 2024 om 13:18

Bremer bij de tweede goal gezien??

Wissel na 4-3-3 en er word gescoord allegri het is allemaal niet zo moeilijk.. voor de rest slechte wedstrijd maar dat zijn we al gewend dit seizoen!

Zelfs bij de 2-1 toonden verschillende spelers nul passie. Die willen gewoon op vakantie. Dat mogen ze maar ze hoeven niet meer terug te komen ook niet. En Allegri heeft ze al een tijdje niet meer in de hand dus die mag een jaar lang op vakantie. Maar goed het is hen gelukt om zich te kwalificeren voor de finale en de supercup dus daar komen weer miljoenen bij. Die kunnen ze gebruiken om dat stuk loon van Ronaldo te betalen haha.

Wat een armoede.

Ik mag toch hopen dat meneer Allegri dit zelf ook in ziet en het stokje over gaat geven.

Had ergens gelezen dat hij zich had aangeboden bij AC Milan . Die zullen ook wel beter weten al hoop ik dat de deur wagen wijd open staat ij San Siro.

Maar dit kan echt niet meer. Anders deze gewonnen miljoenen maar in het ontslag pompen.

Wat ben ik blij als dit seizoen met een CL ticket afgesloten word. De beker zou mooi zijn maar echt geen prio in mijn ogen.

Fino alle fine

23 april 2024 om 23:24

CL is prioriteit. Na elke speeldag calculator erbij halen om te zien hoeveel punten we nodig hebben lol. 6-7 punten zou genoeg moeten zijn. Triestig niveau. Ze zullen wel in onderling overleg uit elkaar gaan na het seizoen. Thiago Motta lijkt hopelijk de vervanger te worden. Veel werk voor Giuntoli.

24 april 2024 om 10:16

Ja erg hè. Ik zit ook na elke wedstrijd weer te rekenen.
Het word nog lastig ben ik bang maar ik heb hoop.

Motta doet het fantastisch dus dat zou een top vervanger worden.

Maar voorlopig zorgt hij en de Rossi voor een spannend slot van de competitie om de plekken voor de CL van volgend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren