Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Groningen doe ik sowieso niet, Ajax, PSV en Feyenoord zijn interessant’

Laatste update:

Milos Kosanovic werd de laatste weken met enkele clubs in de Eredivisie in verband gebracht. De verdediger van KV Mechelen heeft echter meerdere ijzers in het vuur en is niet van plan om zijn huidige werkgever zomaar in te ruilen. FC Groningen valt sowieso af.

/

“Naar FC Groningen ga ik sowieso niet. Dan kan ik net zo goed bij Mechelen blijven”, zo stelt Kosanovic in gesprek met Gazet van Antwerpen. Ook clubs als Sivasspor, Bursaspor en KV Oostende ziet de 25-jarige verdediger uit Servië niet zitten. “Alleen de topclubs, Ajax, PSV, Feyenoord, zijn interessant. Als er niets is en er komt een bod van een goede Turkse club: oké.”

Kosanovic speelt sinds januari 2014 voor Mechelen en kwam eerder uit voor Cracovia Krakau, Mladost Apatin en Vojvodina Novi Sad. Hij werd twee jaar geleden ook al eens gelinkt aan AZ, NAC Breda en Groningen en in april werd hij nog in verband gebracht met AZ en Fenerbahçe. De afgelopen weken werden Ajax en weer Groningen als bestemming genoemd.

Kosanovic zou een overgang naar het eveneens geïnteresseerde Hellas niet uitsluiten. "Als je bij Hellas goed speelt, opent dat deuren, naar nog mooiere Italiaanse clubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik , RC Genk en AA Gent zijn allemaal leuke clubs."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Mien God, wat een zelfoverschatting heeft deze speler van zichzelf. Groningen is van een iets hoger niveau dan Mechelen, maar als hij zichzelf alleen ziet spelen bij de traditionele top drie in Nederland, dan hoef ik hem niet in de eredivisie te zien

27 december 2015 om 11:05

Zie jij Mechelen ieder week spelen ? ik weet alleen dat ze gisteren van de koploper hebben gewonnen (aa Gent) dus om nou zomaar te beweren dat Groningen van een hoger niveau is .

27 december 2015 om 11:08

Ik begrijp hem wel, ik zie het nit er ook niet van om over te stappen van Mechelen naar FC Groningen. De Belgische en de Nederlandse competities zijn van hetzelfde niveau dus ik snap niet waarom hij van een middenmotor van België naar een middenmotor van Nederland zou gaan. Hij heeft gelijk, het is voor hem alleen interessant als PSV, Ajax of Feyenoord interesse tonen.

27 december 2015 om 11:12

Subtopper *

27 december 2015 om 14:25

Waarom zou hij Mechelen nu verlaten voor Groningen? Dat is nauwelijks een stap vooruit, hij zit momenteel goed bij KVM en is er gelukkig, hij heeft dan ook groot gelijk dat hij ze niet gaat verlaten voor een club waarvan niet echt duidelijk is of dat een stap vooruit is.

Kosanovic heeft een prima schot....linksbenig als ik me niet vergis. Staat bij Mechelen vaak links in de verdediging. Zou een goede aankoop zijn voor veel clubs in de Eredivisie. Maar Ajax heeft net Dijks gekocht op die plek; PSV heeft Willems, Poulsen en Brenet.

27 december 2015 om 11:11

Blijft Feyenoord over. Kan nelom ook weg

27 december 2015 om 12:11

Kosanovic is een centrale verdediger natuurlijk.

27 december 2015 om 12:30

Shops zijn prima hoor voor in t noorden

denk dat groningen qua netto salarissen ongeveer gelijk is aan Mechelen en het is beter toeven in Mechelen dan in Groningen

27 december 2015 om 11:06

Groningen is een prachtige bruisende studentenstop, duidelijk dat je daar nog nooit bent geweest

27 december 2015 om 13:06

Dan heb je ook alles gehad, als Groningen geen hogescholen en een universiteit had was de hele provincie Groningen al uitgestorven.

27 december 2015 om 13:25

Als we geen godsdienstvrijheid hadden gehad in de gouden eeuw waren we ook een arm staatje geweest waarom gelachen werd. Gekke redenatie dat je meeneemt hoe het zou zijn zonder iets. Dan kan je, net zoals bovenstaande, tig dingen zeggen die niets met realiteit te maken hebben. Als Nederland Nieuw Amsterdam nooit had geruild... Blabla

27 december 2015 om 11:10

Haha nou dat eerste moet je maar even heel snel aanpassen. De begroting van FC Groningen is meer dan het dubbele van die van Mechelen...

27 december 2015 om 12:13

Dat de begroting stuk hoger is zegt toch niks over de betaalde salarissen. Misschien zijn de kosten wel vele malen hoger. Gemiddeld salaris groningen is 250.000 per jaar. Bij mechelen 240.000 per jaar. Dus scheelt niet bijzonder veel.

27 december 2015 om 11:13

'Er gaat niets boven Groningen.' Prachtige studentenstad waar er altijd iets is te doen. Meeste mensen denken dat na Zwolle, alles alleen nog maar gras en koe is.

27 december 2015 om 12:24

Na Zwolle? Tussen Utrecht en de waddenzee zit echt alleen Groningen wat nog de moeite waard is. Alhoewel, als ik er niet vandaan zou komen, zou ik er niet vaak te vinden zijn.

27 december 2015 om 12:34

Lekker weg blijven dan

27 december 2015 om 13:04

Oh zeker, met alle liefde. Liefste uit heel Nederland. Eng landje met een eng volkje. En dodelijk saai.

27 december 2015 om 14:24

Als je van Utrecht in de trein naar Groningen zit is er buiten ook niet veel te beleven. Ik krijg altijd een soort Las Vegas gevoel, daar heb je één en al woestijn rondom de stad, bij Groningen is dat weiland.
Maar de stad zelf is gewoon ontzettend leuk en mooi.

27 december 2015 om 11:29

Groningen is leuk hoor, alleen de koffieshops zijn waardeloos maar die heb je ook niet in Mechelen

27 december 2015 om 11:56

Ik vind de shops prima daar hoor haha

27 december 2015 om 12:22

Zeker nog nooit im den haag geweest

27 december 2015 om 16:02

Heb 2 jaar gewoond in Groningen, ik ging regelmatig naar Happy, Dees, Upper, Medley.
Vond ze best tegenvallen, woon nu in Leeuwarden en moet zeggen dat shops hier tenminste Relax en Os sterkere shit hebben
Waardeloos is trouwens wel overdreven.

Misschien moet die jongen eens kijken hoeveel spelers Groningen als springplank hebben gebruikt naar een betere club of grotere competitie.

27 december 2015 om 14:27

Ja, maar hij heeft ook niet echt de leeftijd meer om nog veel toekomstgerichte keuzes te maken. Hij kan nu wel weer de volgende springplank kiezen, maar gezien zijn loopbaan tot nu toe begrijp ik hem wel als hij nu eens wil doorpakken. Dit is voor hem misschien het moment om bij een nationale topclub te komen.

Meest opmerkelijk dat hij Hellas noemt als club die deuren opent terwijl er bij ons jaarlijks spelers vertrekken naar mooie clubs. Qua stad en stadion zijn we zeker een mooier stap maar goed het kan zijn dat die jongen Groningen totaal niet kent en dat valt te begrijpen zo bescheiden moeten we ook zijn. De laatste verdedigende ster van Mechelen was Jonas Ivens meen ik en dat was bij ons een stumper als ik me niet vergis kwam die daar vandaan? We gaan het zien waar die jongen terecht komt ik volg het Belgische voetbal amper en kan dus ook niet oordelen over deze beste man.

27 december 2015 om 11:18

Om Ivens nu een ster te noemen... Was inderdaad een gewaardeerde kracht bij Mechelen, maar Ivens is een typisch Belgische mandekker. Aangezien er in Nederland veel meer waarde wordt gehecht aan de voetballende kwaliteiten van een verdediger en minder aan zijn puur defensieve troeven, paste Ivens minder in de Eredivisie. Deze Kosanovic heeft op technisch vlak een pak meer talent.

Technisch sterke verdediger, kan het spel sturen van achteruit mede dankzij zijn fantastische lange bal. Hij heeft ook al enkele schitterende vrije trappen getrapt het voorbije jaar. Daarnaast is hij groot en snel genoeg om een goeie centrale verdediger te zijn bij een topclub. Qua kwaliteiten lijkt hij eigenlijk sterk op Ervin Zukanovic, die via AA Gent en Chievo bij Sampdoria is beland nu. Dat zou deze Kosanovic op termijn ook moeten kunnen. Bij Anderlecht of Gent zou hij alvast niet misstaan (bij Club Brugge ook niet, maar die hebben hem niet echt nodig vind ik).

Het is denk ik duidelijk dat deze gozer Groningen niet kent. Bizar ook dat hij onder andere Racing Genk, die qua niveau het meest gelijkwaardig is aan Groningen, wel ziet als een interessante stap maar goed. Van Mechelen naar Groningen is altijd een stap vooruit. Alleen al als je bedenkt hoeveel spelers Groningen als springplank gebruikt hebben zegt genoeg.

27 december 2015 om 13:00

Genk is wel een niveau hoger als Groningen hoor.
Genk heeft nu gewoon 2 slechte seizoenen. Ma normaal strijden ze in België mee voor top 3 drie en laten ze Europees geregeld ook iets zien.

Ach meeste fans zijn hier op pikkie getrapt. Ik snap het wel hoor, want hij doet een beetje denigrerend erover. Maar ja, dat soort spelers heeft Groningen dan ook niet nodig. Aan de andere kans snap ik het wel, want hij is de jongste niet meer (25 jaar), dus hij moet eigenlijk een grote stap hogerop maken, als hij wat van zijn carrière wilt maken dan. Ambities is dus nooit verkeerd voor een sporter.

Als hij wel voor open stond, dan zou het echt een geweldige aanwinst zijn voor Groningen, want hij is kop sterk en kan goed verdedigen (wat bij Groningen het probleem is momenteel). Nu moet Groningen verder kijken en scouten naar andere verdedigers.

27 december 2015 om 14:01

25 jr is zeker al oud

Eindelijk een eerlijke voetballer, die gewoon zegt wat hij wel en niet wil. We horen de laatste tijd zoveel voetballers die zeggen: "we zien wel hoe het loopt" of: "alle opties staan nog open". Ik heb geen idee of deze speler zo goed is, maar ik waardeer het dat hij gewoon zegt dat hij Bursaspor, Sivasspor en Groningen niet ziet zitten.

Bij zet toppers en dan noemt hij feyenoord hahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren