Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote naam moet zich zorgen maken bij Oranje: ‘De vraag is of hij meegaat’

Laatste update:

Matthijs de Ligt moet vrezen voor zijn plek in het Nederlands elftal, zo concludeert analist Kees Kwakman in Voetbalpraat op ESPN. De 24-jarige verdediger uit Leiderdorp, die bij Bayern München zijn basisplaats kwijt lijkt, behoort volgens Kwakman tot de twijfelgevallen bij Oranje richting het EK van komende zomer in Duitsland.

De Ligt speelde woensdagavond slechts achttien minuten mee bij Bayern, dat met 1-0 onderuit ging op bezoek bij Lazio. Sinds de terugkeer van Kim Min-Jae na de Azië Cup moet de Nederlandse mandekker genoegen nemen met een plaats op de bank. Kwakman denkt dat De Ligt een probleem heeft.

“Als Kim en Upamecano spelen, dan snap je het wel”, begint Kwakman, die zich wel lijkt af te vragen waarom zelfs Eric Dier de voorkeur krijgt boven De Ligt. “Heeft het niet met zijn fitheid te maken? Dat hij toch niet helemaal in de basis kan starten? Vandaag (woensdag, red.) viel hij dan in, maar ik denk dat zijn fitheid het grootste probleem is. Als hij nou eens een half jaar fit kan blijven en alles gaat spelen... Hij heeft vaak blessures.”

De positie van De Ligt bij Oranje wankelt. “Ik denk dat hij wel een van de spelers is waar Koeman uit moet gaan kiezen, qua twijfelgevallen. De Vrij is daar ook nog een optie. De vraag is of De Ligt meegaat, zeker als hij niet alles speelt. Ik moet het nog zien als De Vrij fit blijft...”

Collega-analist Karim El Ahmadi benoemt dat Stefan de Vrij bij Inter ook niet alles speelt. “Al viel hij tegen AS Roma wel weer in.” Volgens El Ahmadi heeft De Vrij wel wat krediet opgebouwd. “Ik moet zeggen dat De Vrij in de laatste interlands echt goed was.” Presentator Milan van Dongen mengt zich. “Absoluut, eigenlijk is De Vrij in het Nederlands elftal bijna altijd echt goed.”

De Ligt hoopt komende zomer zijn tweede EK namens het Nederlands elftal te spelen. De 43-voudig international van Oranje wil de nasmaak van de vorige editie graag wegspoelen. De Ligt was op 27 juni 2021 de absolute dissonant tijdens de verloren achtste finale tegen Tsjechië (0-2).

De verdediger kreeg na 55 minuten rood wegens een opzettelijke handsbal, waarna Oranje de wedstrijd als tiental volledig uit handen gaf. Doelpunten van Tomas Holes en Patrik Schick deden Nederland in Budapest de das om.

Verwacht jij Matthijs de Ligt in de selectie voor het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was natuurlijk maar een kwartiertje maar ik kreeg de indruk dat hij er niet lekker in zit, werd opvallend vaak overgeslagen en oogt zoveel logger dan in zijn tijd bij ajax. Hij leek ook amper iets te durven, terwijl hij opbouwend zo goed was. Is hij niet fit of is zijn fysiek nu tegen hem aan het werken en is het ten koste gegaan van zijn voetballend vermogen en beweeglijkheid?

15 februari 2024 om 09:45

Dat logge heeft hij eigenlijk al sinds zijn overstap naar Juventus, toch? Hij is iets te veel gaan bulken lijkt het wel, maar daar is wel aan te werken.

De Ligt in de basis bij Oranje is ook altijd billenknijpen voor een domme handsbal of iets dergelijks. De Ligt heeft "geluk" dat a) Timber geblesseerd is geraakt en dat b) Koeman het niet zo lijkt te zien zitten in Frimpong en daardoor Geertruida eerder als rechtsback meegaat dan RCV. Kortom: De Ligt gaat denk ik 'gewoon' mee.

15 februari 2024 om 08:10

Ik was anders bij de Nations League wedstrijd Nederland-Wales 3-2 en toen was hij aanvoerder en zo'n beetje de beste man op het veld. Volgens mij is hij gewoon even van het padje af en moet hij een nieuwe club kiezen.

15 februari 2024 om 08:30

In deze vorm gaat Frimpong echt wel mee.

Maar De Vrij, Ake en Virgil zijn denk ik duidelijk eerste keus, daarachter heb je een hele groep kanshebbers: VD Ven, Botman, Geertruida, Timber, De Ligt en zelfs Blind. Moeilijke keus voor Koeman om er daar 2-3 uit te pikken, maar aan de andere kant: dat zijn toch ‘maar’ de reserves.

15 februari 2024 om 08:43

Zou dan gaan voor van de Ven, Geertruida en De Ligt.

15 februari 2024 om 10:45

Vd ven en Geertruida zijn wel een beetje dezelfde types, ik zou dan misschien toch eerder blind meenemen, en 1 van die 2 achterlaten. Pfff dat je nog zulke goeie spelers als 7e of 8e keus hebt centraal achterin…

15 februari 2024 om 12:48

Wat? Geertruida en van de Ven dezelfde types?

Van de Ven is een pijlsnelle LCV terwijl Geertruida een voetballende RCV die ook RB en CVM kan spelen?

15 februari 2024 om 15:52

Als Timber weer vanaf Februari wedstrijden gaat spelen, moet hij altijd mee. Over van de Ven en de Ligt ben ik het met je eens natuurlijk.

15 februari 2024 om 17:23

Zoals het er nu uitziet, moet je van de Ven ook sowieso meenemen. Ake en van Dijk zijn zeker van hun plek en als Timber op tijd terugkeert dan neem ik aan dat hij ook een zekerheid is gezien de multifunctionaliteit. Dan heb je nog de Vrij, Botman, Geertruida en de Ligt als andere opties. Lijkt me dat de Ligt gewoon de beste is van die vier..

Misschien dat de volgende trainer het wel in hem ziet zitten? Ik kreeg gisteren het idee dat hij niet helemaal fit was (zoals ook door Tuchel gezegd was, maar wat werd tegengesproken door Nederlandse media).

Naar aanleiding van de wedstrijd van gisteren en als je ook de wedstrijd tegen Leverkusen meeneemt dan lijkt het er op dat de spelers van Bayern niet meer geraakt worden door wat Tuchel ze probeert te zeggen, dus het lijkt een kwestie van tijd voor hij aan de kant gezet zal worden.als De Ligt weer veel speeltijd kan pakken onder Mourinho/flick/wie het ook gaat worden dan zal hij zeker mee gaan. Volgens mij is Koeman wel van hem gecharmeerd.

15 februari 2024 om 08:34

Datzelfde geldt natuurlijk ook voor zijn concurrenten - wie zegt dat Upamecano en Dier niet ook opbloeien onder een andere trainer?

15 februari 2024 om 08:37

Ik verwacht niet dat Dier onder een andere trainer een serieuze kandidaat zal zijn voor de positie. Als Kim terug is zullen Upamecano en De Ligt het uit moeten gaan vechten. Ik verwacht ook niet dat De Ligt het zal redden, maar de kans dat het onder een andere trainer wel lukt is groter dan onder Tuchel.

15 februari 2024 om 09:07

Kim is al terug, die speelde gisteren

15 februari 2024 om 09:50

Het is me niet eens opgevallen om eerlijk te zijn



De Ligt die al op zijn 17e zijn debuut moest maken in het nederlands elftal, mede daardoor het EK misgelopen, moet nu dus vrezen voor zijn eigen EK-kansen. Spelers in het nederlands elftal opleiden moet je niet willen. Pas als ze er klaar voor zijn. Toch gebeurde met Hato weer hetzelfde.

15 februari 2024 om 09:19

De Ligt was vanaf hele jonge leeftijd al de oogappel van heel voetbalkennend Nederland, iedereen in de media (en op straat) riep dat hij absoluut in Oranje moest. Dan moet je wel een heel sterke bondscoach zijn wil je zo’n hype negeren, en Blind, Koeman en De Boer waren dat niet.

Van Gaal overigens wel, die selecteerde verrassend Timber voor het WK.

15 februari 2024 om 09:38

Het was al bizar dat Blind uberhaubt bondscoach was. En op de achtergrond nu nog steeds schimmig is met dubbele belangen bij Oranje en Ajax. In mijn geheugen was de roep voor de Ligt niet zo groot, hij was immers net 17. Dat het een groot talent was, was wel iedereen het over eens. Maar was nog onervaren en ging vlak voor zijn oproep voor oranje nog gruwelijk de fout in bij Excelsior. Hem dan ook nog in de basis zetten in belangrijke kwalificatiewedstrijd was bizar.

15 februari 2024 om 11:07

"In mijn geheugen was de roep voor de Ligt niet zo groot, hij was immers net 17."

Dan heeft jouw geheugen je in de steek gelaten. De Ligt werd nl opgeroepen omdat de achterhoede destijds niet zo druk bezet was als nu, mede door blessures.

De achterhoede tijdens die wedstrijd bestond uit Karsdorp-de Ligt-Martins Indi-Blind.
Op de bank zat Veltman en de linksvoetige Hoedt.

VvD was geblesseerd, de Vrij haakte vlak voor de wedstrijd ook geblesseerd af (anders had hij sowieso gespeeld) en zelfs Bruma was een optie geweest maar ook hij was geblesseerd.

Nu is mijn vraag Pablonino, wie had Danny Blind anders op die plek moeten neerzetten??

De enige optie in mijn ogen was geweest Veltman maar die werd destijds verguisd door half Nederland en dan kun je er donder op zeggen dat Blind ook daarop kritiek had gekregen....

Ter aanvulling; vwb Hato hetzelfde verhaal, ook hij is opgeroepen omdat er vele blessures waren in de achterhoede.

15 februari 2024 om 11:28

Zou best kunnen, het is immers al wat jaren geleden. Dus wie de kanshebbers waren staat mij niet voor de geest. Maar er zullen vast wel meer opties zijn geweest dan een net 17-jarige speler. Het was niet het nederlands elftal van de jaren daarvoor, dat de kwalificatie lachend werd doorlopen. Het was een cruciale wedstrijd waar even wat meer werd gevraagd dan talent. Dat Veltman verguisd was moet een bondscoach lak aan hebben. Als je je oren laat hangen aan het publiek dan ben je ongeschikt. Je kan in ieder geval concluderen dat de keuze voor de Ligt toen ongelukkig uitgepakt heeft. Het Nederlands elftal is geen opleidingsteam. Daar moet je er gelijk staan.

15 februari 2024 om 12:09

"Dus wie de kanshebbers waren staat mij niet voor de geest. Maar er zullen vast wel meer opties zijn geweest dan een net 17-jarige speler."

Voor iemand die zo stellig is overtuigd van zijn/haar mening zou ik verwachten dat hij/zij ook met vervangende en aantoonbaar betere alternatieven komt maar goed ik zal je op weg helpen.

Dit waren zo'n beetje de verdedigers die destijds in aanmerking kwamen voor Oranje, let wel hier staan ook linksvoetige verdedigers tussen.

Aké, heeft dat jaar tussen Januari/April geen wedstrijd gespeelt in clubverband.
Fosu-Mensah, kwam niet of nauwelijks aan spelen toe bij United.
Kongolo, destijds geblesseerd.
Rekik, speelde op dat moment niet bij zijn club.
Vlaar, kwam terug van blessure.
Veltman, speelde vaker rechtsback dan centraal.
Viergever, ........ nooit Oranje materiaal geweest.
VvD/de Vrij en Bruma, geblesseerd.

Dan blijft over de achterhoede die er die wedstrijd stond, Karsdorp-de Ligt-BMI-Blind.
Bank, Veltman en de linksvoetige Hoedt.

Nogmaals, kom dan met aantoonbaar betere alternatieven ipv zomaar wat te roeptoeteren.....🙄

15 februari 2024 om 12:49

Dan kom je inderdaad waarschijnlijk in de categorie Viergevertjes uit. Spelers die eigenlijk niet goed genoeg zijn voor Oranje maar waarschijnlijk een stuk beter met deze wedstrijd waren om gegaan. Het gaat om plaatsing voor het EK, je moet nu winnen. Leuk dat de Ligt over 1-2-3 jaar toekomstig basisspeler is voor Oranje maar daar had je toen niks aan. Dat je bij een goed draaiend nederlands elftal wat eerder voor talent kiest als er geen (blijvende) goede opties zijn, dan begrijp ik dat. Maar toen had je voor korte termijn moeten kiezen.

15 februari 2024 om 12:57

"Spelers die eigenlijk niet goed genoeg zijn voor Oranje maar waarschijnlijk een stuk beter met deze wedstrijd waren om gegaan."

Waarschijnlijk..... wtf 🙄. Koffiedik kijken noemt men dat....., daar komt bij dat Viergever een linkspoot is terwijl de Ligt de vervanger was van de Vrij (rechtspoot). De Ligt was toen imo de enige goede optie.

15 februari 2024 om 13:06

Waarschijnlijk ja, kan het moeilijk bewijzen toch? Ik had het over de categorie Viergever. Spelers die eigenlijk niet goed genoeg zijn maar niet door het ijs zouden zakken tegen Bulgarije. De Ligt was ook niet goed genoeg, of kon niet met de omstandigheden omgaan. Mag je ook niet verwachten van een jongen van net 17.

15 februari 2024 om 13:23

"Waarschijnlijk ja, kan het moeilijk bewijzen toch?"

Neen dat kun jij ook niet bewijzen, net zo min als dat jij niet kunt bewijzen dat dergelijke spelers niet door het ijs zouden zakken tegen Bulgarije (het zijn tenslotte spelers die eigenlijk niet goed genoeg zijn, jouw woorden) of wel met die omstandigheden zouden kunnen omgaan....

Ik had het over aantoonbaar betere alternatieven, daar valt naar mijn mening de categorie spelers niveau Viergever absoluut niet onder...

15 februari 2024 om 13:39

In het voetbal kan je weinig bewijzen, het zijn ook vaak alleen maar meningen net zoals dit. De Ligt had tot dan toe een een handje vol eredivisie-ervaring, dan ga je mij niet vertellen dat je kan zeggen dat hij toen al aantoonbaar beter was dan de Viergevertjes. Zo kan je het ook omdraaien.

15 februari 2024 om 13:53

De "Viergevertjes" waren destijds spelers die niet Europees speelden (muv Viergever zelf 😏) terwijl de Ligt toen al liet zien Europees (het jaar dat Ajax de Europa League finale haalde) mee te kunnen komen.
Jij hebt het over spelers die destijds, met alle respect, van het niveau Utrecht/Vitesse waren en nee ik kan het niet bewijzen maar die hadden die omstandigheden niet aan gekund.
Dat zouden dan destijds ook debutanten zijn geweest maar dan zonder ooit Europees te hebben gespeeld.

Edit; maar goed dit wordt een gebed zonder einde, ik denk dat wij het er over eens zijn dat wij het oneens zijn. Jij hebt mij iig niet overtuigd, verre van zelfs....

15 februari 2024 om 14:12

De Ligt had toen 4 Europese wedstrijden gespeeld. Tweeluik tegen Copenhagen/panathinaikos en Standaard Luik. Zo spannend was dat toen ook nog niet. Daarna kwam de echte tegenstand. De week voor zijn debuut ging hij nog goed de fout in tegen Excelsior, wat je kan verwachten bij een jonge speler. Ikzelf zou toen in ieder geval nooit met een net 17-jarige speler zijn begonnen, dat is het enige.

15 februari 2024 om 14:36

"Ikzelf zou toen in ieder geval nooit met een net 17-jarige speler zijn begonnen, dat is het enige."

Nogmaals, veel smaken om uit te kiezen had Blind destijds niet. Veltman misschien maar die heeft dat jaar nagenoeg alles als rechtsback gespeelt + dat daarbij het risico zat van een "Veltmannetje".

Vier Europese wedstrijden is altijd nog meer dan helemaal geen Europese wedstrijden en jij komt zelf ook niet verder dan categorie "Viergevertjes", namen weet jij niet eens te noemen...

Ben bang dat hij niet meegaat. Van Dijk gaat sws mee als rcv en dan wordt het kiezen tussen de Vrij en de Ligt. Beide zijn niet zeker van een basisplek, dus het is natuurlijk nog even afwachten hoe dit de komende maanden gaat lopen. De Vrij presteert echter altijd in Oranje en dat kunnen we niet zeggen van de Ligt, dus gok dat hij (momenteel) een streepje voor heeft.
Nu zal Koeman ook wel mensen mee willen nemen waarmee hij met 3 centrale kan spelen, dus dan gok ik op Timber (als die fit is) en anders Geertruida.

Enorme luxe, maar ook wel balen. Was zo'n fan van de Ligt (nog steeds wel), maar constant top blijven presteren lijkt niet te lukken. Natuurlijk heeft dit met blessures te maken, maar ook gewoon met kwaliteit denk ik. Heeft het bij Juve en Bayern echt niet slecht gedaan, maar een wereldverdediger is het (nog) niet.

15 februari 2024 om 08:37

Dat is het dus, hij was een wereldverdediger bij Ajax en deels bij Juventus. Hij is één van de duurste aankopen van Bayern ooit. Ze telden dat niet neer omdat ze dachten dat ie nog een paar jaartjes moest rijpen. Inmiddels is wel duidelijk dat hij zich op een vertrek in de zomer moet richten.

15 februari 2024 om 09:12

Nou ja, De Ligt is nog altijd jong voor een centrumverdediger, Bayern kocht met hem een 23-jarige centrumverdediger, dan kan je ook niet verwachten dat hij al is uitontwikkeld, ze betaalden dat topbedrag ongetwijfeld grotendeels voor zijn potentie.

15 februari 2024 om 09:49

Ik denk dat Geertruida wel een streepje voor heeft op Timber. Op de eerste plaats om zijn eigen prestaties, maar daarnaast ook om het feit dat Timber nog maar moet laten zien wat er gaat gebeuren. Is hij op tijd fit, gaat hij uberhaupt veel spelen bij Arsenal, etc.

Vooralsnog lijken Van Dijk en Ake redelijk zeker van hun plek. Daarachter komen De Vrij, Geertruida en De Ligt wat mij betreft

15 februari 2024 om 10:41

Echt? Ik vind Van de Ven een enorme indruk maken hoor.

Ik zou als Cv's sowieso Aké van Dijk meenemen. Daarachter zou het gaan tussen De Vrij, De Ligt, Van de Ven en Geertruida.

Waarbij ik verwacht dat Geertruida als ''extra'' meegaat, gezien die RB, RCV en eventueel zelfs CVM kan spelen.

Eigenlijk gok ik dat de volgende verdedigers, mits fit en gewoon blijven spelen, 100% meegaan: Dumfries, Frimpong, Van Dijk, Aké, Van de Ven, Geertruida en Hartman.

De rest is dan invulbaar met De Vrij De Ligt Botman Blind Timber en Maatsen gok ik

15 februari 2024 om 13:25

Ik vind de eigen prestaties van Geertruida juist wat tegenvallen, zeker in Oranje. Hij heeft echt geluk dat De Ligt en Timber geblesseerd zijn. Ik denk overigens wel dat Koeman Geertruida "gewoon" gaat meenemen.

15 februari 2024 om 10:39

Wat zeg jij nu allemaal? Van de Ven gaat mee, waardoor De Ligt niet mee kan?

De Ligt is een rechtsbenige CV, terwijl Van de Ven een linksbenige CV is die ook op de LB kan spelen. Daar is hij ook wel eens neergezet door Koeman namelijk.

Ik verwacht dat het gaat tussen de Ligt, Botman, Timber en Blind.

Frimpong Geertruida Dumfries Van Dijk Van de Ven Aké en Hartman lijken mij zeker, mits fit.

Alsof Geertruida nou zo goed speelt.. lijkt me niet. Timber is out en de Vrij speelt net zo veel als De Ligt. Lijkt me echt geen enkel probleem. Koeman laat hem niet vallen en terecht. Al die onzin van Tuchel moeten we niet serieus nemen, Dier en Upemecano alsjeblieft zeg
Verder neemt Koeman nooit zomaar nieuwe spelers mee, wellicht dat vdVen een optie is vanwege snelheid maar de rest? Kansloos.
Snap werkelijk waar niet waar mensen zich druk om maken.

15 februari 2024 om 10:19

Geertruida speelde waardeloos in de laatste twee interlands. Bij de Vrij is dat kennelijk de graadmeter om hem mee te nemen, dan zou je Geertruida ook thuis kunnen laten. Bovendien is hij ook niet zo goed als vorig seizoen.

Dumfries, de Vrij en de Ligt spelen allemaal weinig de laatste tijd.

Ik denk dat Timber te laat fit is en dat is doodzonde, maar goed. Ik ga er vanuit dat met 23 spelers er 8 verdedigers meegaan, ik denk de volgende: Blind, Hartman, Aké, van Dijk, de Vrij en Dumfries. En dan kiest Koeman er nog 2 uit de volgende 3 spelers: vd Ven, Geertruida, Frimpong.

15 februari 2024 om 10:37

Koeman laat hem zeker niet vallen. Idem voor Stefan de Vrij.
Vorige wedstrijd mocht Stefan opdraven en gelijk was hij een sterkhouder.

Stefan de Vrij is een ervaren kracht en mits fit verwacht ik die ook mee hoor. Uitstekende RCV!

Ik verwacht wel dat de Ligt meegaat, maar of hij veel aan spelen gaat toekomen is een andere vraag.

Mits fit, verwacht ik dat Matthijs wel meegaat hoor. Die zit er al zo lang bij, evenals de Vrij. Mochten die fit zijn, gaan ze denk ik beiden mee.

Persoonlijk denk ik dat Sven Botman & Jurrien Timber niet meegaan van de ''grote spelers'' achterin.

Ik gok dat de volgende verdedigers meegaan met Oranje, mits fit:
Rwb/rb: Dumfries / Frimpong / Geertruida
RCB: De Vrij / de Ligt
LCB: Van Dijk / Aké
LB: Hartman / Van de Ven.

Geertruida gaat mee omdat hij aardig kan voetballen en daarnaast er flink mee te schuiven valt.

Overigens vergeet ik Blind nog. Die zie ik wellicht nog meegaan, omdat Koeman hem ook multi inzetbaar vind en hem wilt blijven selecteren blijkbaar?

En dan heb je nog een aantal spelers waar het aan de vorm ligt en/of ze een kans maken met een Botman (die dit jaar er vrij lang uit heeft gelegen en nog geen absolute top indruk maakt dit jaar), Timber (eruit, maar ik gok dat hij voor Geertruida gaat kiezen die alles gespeeld heeft)
Maatsen en Meijer als Lwb/lb eventueel. Maar ook die zie ik het niet halen. Wellicht Maatsen nog wel, omdat Koeman hem als Lb/lwb/linksbuiten kan meenemen.

15 februari 2024 om 11:37

Blind speelt toch op een aantoonbaar hoger niveau dan Hartman en heeft ook hele specifieke kwaliteiten waarbij hij zelfs in Spanje mee opvalt? Dus die zal echt wel meegaan. Ik denk dat hij van de 23 spelers 3 keepers meeneemt, 8/9 verdedigers, 6 middenvelders en 5/6 aanvallers. Ik denk de volgende verdedigers: Blind, Hartman, Aké, van Dijk, de Vrij en Dumfries. En dan kiest Koeman er nog 2 uit de volgende 3 spelers: vd Ven, Geertruida, Frimpong.

15 februari 2024 om 12:47

Hartman is toch gewoon 100% basisspeler. Zowel bij Feyenoord als bij Oranje de afgelopen maanden?

Hartman is in bijna alles beter dan Blind. Die gaat 100% mee.

Overigens dat jij Frimpong in het rijtje zet ''waar Koeman uit kiest'', zegt mij al genoeg.

Hartman en Frimpong gaan 100% mee. Idem dito voor van Dijk, Aké & Van de Ven.

Daarnaast denk ik niet dat Koeman een de Vrij, Dumfries en Geertruida snel gaat laten vallen.

Blind valt op in Spanje? Really? Girona valt op in Spanje, ja. Blind draait daar leuk mee, maar that's it.

We hebben echt veel topverdedigers op dit moment tot onze beschikking dan is het niet heel gek dat je iemand niet selecteert die nauwelijks aan spelen toekomt. Verder is het dit jaar ook nog niet allemaal super wat hij laat zien op de mat..

Zorgen maken? Hij gaat toch alleen mee als er iemand geblesseerd raakt neem ik aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren