Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen haalt bekende van FC Twente: ‘We zijn blij met zijn komst’

Laatste update:

Michel Jansen is de nieuwe assistent-trainer van Jan Olde Riekerink, zo meldt sc Heerenveen vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De 52-jarige Jansen tekent voor een jaar bij de Friezen en zal samen met Johnny Jansen en keeperstrainer Raymond Vissers de nieuwe hoofdtrainer ondersteunen bij zijn werkzaamheden.

Jansen was tot juni in dienst bij FC Twente, waar hij werkzaam was als hoofd opleidingen, maar mocht van de Tukkers uitkijken naar een nieuw avontuur. Daarvoor was hij bij de ploeg uit Enschede hoofdtrainer, assistent-trainer en trainer van het beloftenelftal. Ook was Jansen een tijd actief als trainer in het amateurvoetbal. Jansen staat maandag voor het eerst op het veld bij Heerenveen.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat Jansen komend seizoen deel uitmaakt van de technische staf. "Met Michel Jansen halen we een ervaren (assistent-)trainer in huis. We zijn blij met zijn komst, want hij wordt verantwoordelijk voor de individuele plannen van de selectiespelers en kan daardoor de jongens verder helpen in hun ontwikkeling."

Een goede zet van sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zet van Heerenveen, Twente had hem nooit aan de kant moeten zetten

29 juni 2018 om 17:50

Eens. Maar goed, er worden meer fouten gemaakt bij ons clubje...

29 juni 2018 om 20:16

Michel Jansen had een behoorlijk salaris, dus FC Twente had weinig keus. Bovendien kun je je afvragen wat Michel Jansen nou precies goed heeft gedaan als hoofd jeugdopleiding. Verder lijkt Michel Jansen me sowieso meer een (assistent-)trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren