Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hooligans in Slovenië gooien vuurwerkbom naar dugout en verwonden vijf spelers

Laatste update:

Treurig nieuws uit Slovenië. De wedstrijd tussen NS Mura en Maribor werd na een bizar vuurwerkincident na een uur stilgelegd. Hooligans van de laatstgenoemde ploeg wierpen een vuurwerkbom het veld op en verwondden daarbij vijf spelers van NS Mura, alsook een fitnesstrainer. Zelfs een ballenjongen verliet angstig het veld.

Na 57 minuten spelen was de tussenstand 0-2 in het voordeel van Maribor. Voormalig Atalanta-speler en Champions League-uitblinker Josip Ilicic was goed geweest voor een van de twee doelpunten.

Toen sloeg de sfeer plots compleet om. Hooligans van Maribor gooiden het vuurwerk het veld op, richting de dugout. Dat explosief zorgde voor grote schade bij spelers van NS Mura. Vijf voetballers en een fitnesscoach raakten gewond door de weerzinwekkende actie.

"Tijdelijk gehoorverlies, hevige hoofdpijn en brandwonden aan de benen van twee voetballers zijn slechts enkele gevolgen van deze daad", schrijft de thuisploeg op de clubsite. "Na onderzoek op de spoedeisende hulp moesten alle zes verder onderzoek ondergaan in het Maribor Medical Center."

Naar verluidt zou ook een ballenjongen (tijdelijke) gehoorschade hebben opgelopen door de vuurwerkbom. Hij verliet 'angstig' het veld, zo laat de Sloveense club weten. "Op dit punt moeten we ons afvragen of we voortaan - vanwege bepaalde individuen - moeten vrezen voor de gezondheid van zowel voetballers als fans", is de treurige conclusie.

Mura spreekt de hoop uit dat de Sloveense voetbalbond (NZS) nul tolerantie toont en strenge straffen oplegt. In een reactie laat de NZS weten dat het absoluut voornemens is om dat te doen.

De bond veroordeelt het incident en heeft strenge straffen aangekondigd voor de daders. Zij rekenen erop dat de andere relevante autoriteiten zware sancties op zal leggen. Tegenstander Maribor laat op de clubsite weten diep bedroefd en zwaar teleurgesteld te zijn.

Zij zagen geen enkele aanleiding voor het incident. "Na afloop hebben wij onze verontschuldigingen gemaakt. Onze directeur Bojan Ban heeft direct het flagrante en buitengewoon gevaarlijke gedrag in de strengst mogelijke bewoordingen veroordeeld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar weer dat je overal idioten hebt. Wat een gestoorde actie zeg

Ik vind het wel vreemd dat dit gebeurt wanneer je team voorstaat met 0-2. Niet dat dit ooit uit te leggen valt, maar meestal gebeuren dit soort dingen uit onvrede in combinatie met totale idiote. Maar misschien mis ik iets.

Vul maar aan:
Ik ga naar een voetbalstadion en ik neem mee:
- Cocaine
- Cobra 6
-

19 februari 2024 om 10:23

.. C.P. Company-jas
- Riem met gesp

19 februari 2024 om 10:36

-bivakmuts

19 februari 2024 om 11:44

- Stone island truitje
- Northface jack

19 februari 2024 om 11:45

- vissershoedje

19 februari 2024 om 12:02

Fluitjes(Vit-Vol)😁

19 februari 2024 om 12:33

- Cocaine
- Cobra 6
- Bier
- Tatoeages
- 0 hersencellen

20 februari 2024 om 14:53

Toegangsbewijs op naam van een ander

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren