Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ga dit nooit van mijn leven vergeten: het feest, de huldiging, de busrit’

Laatste update:

Tom Daemen kan volgend seizoen zijn debuut maken in de Eredivisie. De 29-jarige middenvelder speelde in het verleden voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht en AEK Larnaca, maar dwong onlangs met NEC promotie af naar het hoogste niveau. Toby spreekt van ‘geweldige herinneringen’.

/

“Ik ga dit van mijn leven nooit meer vergeten. Het feest, de huldiging, de busrit. Allemaal echt fantastisch. Het is nu overal foto's en video's vandaan halen om alles nog eens te bekijken”, zei Daemen maandag na afloop van de 1-2 overwinning op FC Oss in gesprek met Omroep Gelderland.

De 25-jarige aanvaller Paco van Moorsel toonde zich eveneens tevreden: “Het zat vrij kort op de festiviteiten die we hebben gehad. Ik voelde het nog wel in de benen, ja. We bleven lang in de wedstrijd en dan winnen we hem ook nog. Een kampioensploeg, zeggen ze dan. Knap dat we toch nog winnen. Ik ben in de zomer transfervrij. Ik sta overal voor open, ook voor NEC. Voor de rest kan ik er nog niet zoveel over zeggen.”

Is Tom Daemen goed genoeg voor de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heet hij nu Tom of Toby?

6 april 2015 om 18:57

Tom denk ik.

6 april 2015 om 18:57

Tom, Tony is zn roepnaam of iets dergelijks. Toby is ook schuingedrukt.

On: ben benieuwd hoe NEC zich volgend seizoen gaat presenteren. Blij dat ze na een jaar meteen weer terug zijn

6 april 2015 om 19:08

Is het nou Tom, Tony of Toby? :'D

6 april 2015 om 19:13

Inderdaad beter dat ze terug zijn, ook weer twee fijne derby's elk jaar. Zou zuur zijn als NEC een RKC scenario zou krijgen.

6 april 2015 om 19:45

Tim is zijn bijnaam

degraderen is pijnlijk..maar het jaar er na weer kampioen kunnen worden en een feestje er na is dan weer de andere kant er van!

Mooie speler die Daemen, speelde bij MVV altijd een voldoende. Ik betwijfel of hij de eredivisie aan kan, maar zou hem op z'n werklust en inzet nog wel eens zien slagen bij NEC. Weet niet of hij dit seizoen een basisplaats had, zo goed volg ik NEC namelijk niet?

6 april 2015 om 19:10

ja, hele belangrijke speler voor dit Nec, brengt de ervaring en rust op het middenveld!

Leuk! Gefeliciteerd NEC en welkom terug. Groeten uit Den Haag.

NEC heeft zoveel kwaliteit, dat ze wel kampioen moesten worden, ben benieuwd hie ze het volgend jaar doen.

7 april 2015 om 00:21

Voor veel clubs is zo'n jaar ongelooflijk belangrijk, alles opnieuw opbouwen. Zou voor NAC en Heracles ook niet misstaan maar die kunnen dat financieel niet echt hebben. Maar een club als Willem II heeft er ongelooflijk veel aangehad!

Ben blij dat ze weer terug in de eredivisie zijn, daar horen ze gewoon thuis!
Vorig jaar was absoluut een klote jaar, ook met veel pech. Maar op de juiste wijze weer terug geknokt en met overmacht kampioen van de Jupiler League geworden.
Worden ook weer leuke derby's met Vitesse!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren