Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet opstelling door blessure vlak voor aftrap nog wijzigen

Laatste update:

Feyenoord treedt donderdagavond tegen Go Ahead Eagles met Justin Bijlow in de basisopstelling aan. Hij krijgt de voorkeur boven Timon Wellenreuther. Ook Gernot Trauner, Luka Ivanusec en Antoni Milambo hebben een basisplekje bij de Rotterdammers. Zij vervangen respectievelijk Bart Nieuwkoop en de geblesseerde Igor Paixão en Calvin Stengs. Santiago Gimenez is vlak voor de aftrap afgehaakt en wordt vervangen door Ayase Ueda. De wedstrijd in de Adelaarshorst begint om 21:00 uur en is te zien op ESPN 2.

Wellenreuther zag Bijlow onlangs terugkeren in de selectie van Feyenoord, nadat de Oranje-international er maandenlang uitlag vanwege een zware blessure. Trainer Arne Slot wilde vooraf niet veel kwijt over de keuze voor Wellenreuther of Bijlow, maar gunt Bijlow dus weer een plek onder de lat.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de verdediging valt één wijzigingen te noteren. Lutsharel Geertruida (rechts) en Dávid Hancko (links) zijn de backs van dienst. Trauner keer terug in het hart van de defensie en draagt ook direct de aanvoerdersband. Hij wordt vergezeld door Thomas Beelen. Bart Nieuwkoop is het kind van de rekening.

Op het middenveld staan Quinten Timber en Ramiz Zerrouki als controleurs achter nummer 10 Milambo. Laatstgenoemde profiteert van de afwezigheid van Stengs en krijgt de voorkeur boven onder meer Leo Sauer en Ondrej Lingr. Zerrouki is andermaal de vervanger van Mats Wieffer, die voorlopig niet in actie komt. Gimenez zou als gebruikelijk in de spits staan, maar de Mexicaan raakte geblesseerd in de warming-up. Ueda speelt daarom. De Japanner wordt geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Ivanusec (links).

Bij Feyenoord gaat het deze dagen vooral om Slot. De oefenmeester staat in de concrete belangstelling van Liverpool, waarmee hij al gesprekken heeft gevoerd. The Reds willen doorpakken en moeten nu nog een akkoord zien te bereiken met Feyenoord over de te betalen afkoopsom. De ruimte voor onderhandelingen is er in ieder geval. De Rotterdammers zijn zo goed als zeker van plek twee, goed voor een Champions League-ticket.

Feyenoord verloor medio december vorig jaar voor het laatst binnen negentig minuten. ''Die ongeslagen reeks zegt veel over dit team, dat absoluut niet houdt van verliezen", weet Slot. "Met die eigenschap willen we deze reeks met in elk geval nog een aantal weken verlengen. Daarnaast zijn er voor voldoende spelers nog individuele belangen, met de toernooien die deze zomer op het programma staan.''

Go Ahead staat tegen Feyenoord voor een grote uitdaging, al hoopt het dat de Rotterdammers iets minder scherp voor de dag komen na de bekerzege. Toch heeft trainer René Hake daar een hard hoofd in. “Daar geloof ik niet in. Zij gaan niet de bekerfinale winnen, feesten en dan twee tandjes terugschakelen. Ik denk dat ze juist een extra drive hebben om na zondag opnieuw te winnen. Daar zal Arne Slot op hameren.”

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Rommens, Willumsson; Adekanye, Baeten, Edvardsen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Milambo, Timber; Minteh, Ueda, Ivanusec

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Go Ahead Eagles - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

Go Ahead Eagles - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het maar vreemd. Wellenreuther is zowel natuurlijk minder vaak geblesseerd, maar doet als keeper ook niet ten onder aan Bijlow. Ze zouden Bijlow wel willen verkopen in de zomer

25 april 2024 om 20:05

En gunnen hem een EK. Door nu vier wedstrijden jezelf te laten zien kan hij eventueel nog mee.

25 april 2024 om 20:08

Vreemd idd, misschien denken ze dat hij op het ek kan gaan keepen. Maar zou hem nooit selecteren, als ik wellenreuther was had ik mijn spullen gepakt en was zo weggelopen.

25 april 2024 om 20:10

Dit is echt onzin. Wellenreuther heeft het fantastisch gedaan en verdient de kans. Bijlow verdient de bank en helaas betekend dat ook geen EK maar daar was hij ook 3e keeper geweest

Dit is gewoon een geste maar Bijlow. Slap zeg.

Als het kon, zou ik vandaag nog weggaan als Wellenreuther zijnde. Wat moet hij nog meer doen om de strijd te winnen?

25 april 2024 om 20:10

Niets. En dat is ook nooit de bedoeling geweest van Feyenoord. Er is veel geïnvesteerd in Bijlow en hij moet ooit veel geld gaan opleveren. Moetie alleen nog heel blijven en zijn plek bij Oranje heroveren.

25 april 2024 om 20:17

Voor Bijlow ga je nooit veel aan verdienen, je kan helaas voor hem niet bouwen.. op een keeper wat elk seizoen wel even eruit ligt door een blessure.

Hij moet gewoon zijn carrière bij Feyenoord eindigen mooie cultheld voor jullie!

25 april 2024 om 20:18

En hier moet Wellenreuther maar in schikken of anders gezegd onder lijden. Zie die Wellenreuther zo overstappen naar PSV (die geruchten gingen en Brands zijn reactie bij SV zei ook veel) of elders uiteraard. Tsja, als je ondergewaardeerd wordt waar dan ook moet je wegwezen!

25 april 2024 om 20:31

@savano: heeft niks met onderwaarderen te maken maar gewoon met afspraken. Wellenreuther wist dat hij ten allen tijde 2e keus achter Bijlow zou zijn als die fit was. Afspraak is afspraak. Dat gezegd hebbende: hij heeft het echt meer dan uitstekend gedaan

25 april 2024 om 21:46

Waar heb je het over? In het voetbal is niemand gegarandeerd van z'n plek, die moet je toch echt verdienen. En verdienen is erg lastig als je het halve seizoen niet kan spelen vanwege blessures. Onbegrijpelijke beslissing is het gewoon.

26 april 2024 om 00:11

Tja het is niet de vraag of hij geblesseerd raakt maar eerder wanneer en als hij nu een blessure oploopt kan het ook zomaar geen ek voor m zijn

25 april 2024 om 20:44

Volgend jaar nieuwe trainer, en je hebt nog een contract. Dus gewoon even vier wedstrijdjes zitten

Wellenreuther op de bank voor 2/3 wedstrijden totdat Bijlow weer geblesseerd is?

Als Feyenoord supporter vi lnd ik dit gewoon schandalig. Wellenreuther heel het seizoen echt heel stabiel. Heeft zowat de beker voor ons gewonnen en toch kiezen voor Bijlow.

25 april 2024 om 20:15

Zowel Bijlow als Wellenreuther zijn op keepend vlak uitmuntend. Wat dat betreft zijn ze wat mij betreft van een gelijk niveau. Voetballend gezien steekt Bijlow er echter met kop en schouders bovenuit. Tel daarbij op dat Bijlow zijn marktwaarde aanzienlijk hoger is en ik zie totaal geen reden om hem niet direct weer op te stellen.

25 april 2024 om 20:26

Ben het met je eens. Maar wees nou heel eerlijk en kritisch. Wellenreuther heel het seizoen goed. Pakt letterlijk punten voor je. Bijlow heeft de meeste potentie want hij is jonger en qua niveau zit het heel dicht bij elkaar. Alleen is Bijlow soms wisselvallig (dat heeft mede te maken met zijn wedstrijdritme). Wellenreuther is het hele seizoen goed. Ik zou me echt k*t voelen als ik gewisseld zou worden.

Maar joh het is maar een mening, hoop dat Bijlow vandaag goed is. 3 punten mee naar Rotterdam.

25 april 2024 om 20:37

Wellenreuther verdiend het om 1ste keeper te zijn. Volgend seizoen is Bijlow geheid weer geblesseerd en vind maar zo’n keeper als Wellenreuther. Ik gun Bijlow alles wat mogelijk is maar een toptransfer maken zie ik niet gebeuren voor de man van glas.

Wauw….. Bijlow presteert 0,0 dit seizoen, wellenreuther momenteel de beste keeper van de eredivisie en dan nog krijgt bijlow de voorkeur? Beetje zwak van Slot.

25 april 2024 om 20:20

Bijlow heeft gewoon ook uitstekend gedaan voor zijn blessure...

Maar ben het wel met je eens dat het zwak is van Slot, wellenreuther verdiend het om dit seizoen af te maken onder de lat

25 april 2024 om 20:30

Wat een gelul. Ook Bijlow heeft uitstekend gekeept dit seizoen en is voetballend 10x beter dan Wellenreuther. Bijlow is gewoon 1e keeper, daar heeft Slot nooit een geheim van gemaakt. Met het oog op het EK, lijkt het me ook logisch dat Bijlow weer wedstrijden krijgt om ritme op te doen.

Dit heet ook wel minuten gunnen aan bepaalde spelers omdat er nergens om gespeeld wordt, prima opstelling

Ongelooflijk wat respectloos! Of moet Bijlow verkocht worden?

Spullen inpakken en wegwezen daar Timon! Ik begrijp heel goed als hij zich keer op keer genaaid voelt

25 april 2024 om 20:07

Genaaid voelen? Timon wist dondersgoed dat hij gehaald is als 2de keeper en dat ook zou blijven. Lekker makkelijk scoren zeg.

25 april 2024 om 20:22

Oke, hier hebben we iemand die bij de onderhandelingen zat.. wat een onzin, Ja hij is gehaald als 2de doelman... Maar dat betekent niet dat je voor altijd 2de doelman blijft, wellenreuther is minimaal gelijkwaardig aan Bijlow

25 april 2024 om 20:32

Volgens mij heb je een persconferentie van Slot gemist. Daarin geeft die duidelijk aan dat Timon 2de keeper is, hoe dan ook. Dat is van te voren ook verteld.

Wellenreuther geweldig gedaan als stand in, maar Bijlow is voetballend gewoon veel beter, keepend scheelt het allemaal niet zoveel. Wellenreuther verdiend het om ergens 1e keeper te worden.

Puur en alleen omdat het Justin Bijlow is moet hij maar kostte wat kost weer starten na zijn blessure. Zonde. Wellenreuther weet nu 1000% procent zeker dat hij na dit seizoen daar gauw weg moet wezen.

25 april 2024 om 20:17

Slot is toch weg, zal hem allemaal niet zoveel uitmaken. Als hij was gebleven en deze spelers nog nodig had gehad had hij misschien wel een andere keuze gemaakt.

Feyenoord zal er verstandig aan doen om deze keeper van glas te verkopen en Wellenreuther als 1e keeper te houden.

Vind dit echt apart, Wellenreuther heeft Feyenoord lang in de race gehouden en in mijn ogen zelfs de beker gewonnen en dan krijgt Bijlow nu alweer de plek terug. Snel vertrekken! (Kom maar naar PSV)

Nu moet je ook lekker weg gaan bij Feyenoord (wat hij ook van plan was) is een hele uitstekende keeper wat te goed is voor een plaats op de bank.

Vind hem persoonlijk ook beter dan Bijlow

Vind dit zwaar respectloos naar Wellenreuter toe. Iedere keer als die clown geblesseerd is vult hij dat gat perfect in. Zowel vorig jaar als dit jaar gewoon goed gekeept en punten gepakt. Om hem dan nu zo te laten vallen vind ik persoonlijk niet netjes. Zou zelf mijn spullen hebben gepakt en me niet meer laten zien daar.

25 april 2024 om 20:54

Over respect beginnen en dan zelf Bijlow een clown noemen, ge maakt het mee

Als je slim bent hou je die man van glas gewoon op de bank

25 april 2024 om 20:38

Tenzij je de man van glas in de zomer wilt verkopen, dan is dit een mooie etalage pot...

Denk dat Wellenreuther het wel begrijpt dat Bijlow een kans onder de lat krijgt. Een kans om een EK mee te maken is natuurlijk iets unieks en voor weinig weggelegd.

Wellenreuther gaat op vakantie met een beker op zak en heeft een geweldig visitekaartje afgegeven. Hoe dan ook keept hij volgend basis ergens. Stiekem hoop ik bij Feyenoord, vind hem toch betrouwbaarder met oog op blessures. En buiten het meevoetballen wel sterker in de lucht dan Bijlow. Eén op 1 nagenoeg hetzelfde.

Ik zou mijn biezen pakken als ik Wellenreuther was. Ik vind Wellenreuther niets minder, sterker, ik vind hem misschien wel beter dan Bijlow.

Wat een gezeik over dat dat Justin speelt. Die wordt gewoon opgesteld voor eventueel met het EK mee te kunnen of voor een transfer.

Voordat Timon tekende is al zeer duidelijk gemaakt dat hij tweede keeper zou worden. De eerste keeper is fit dus dan kan je weer op de bank belanden.

Daarbij vind ik Bijlow persoonlijk nog steeds de betere keeper en voetballend een stuk beter. Jongen heeft gewoon pech dat hij steeds geblesseerd is.

25 april 2024 om 20:50

Dat maakt niets uit, als er nu geen EK of WK zal zijn deze zomer had Slot dit dan ook gedaan?

Hoop overdreven reacties zeg. Feyenoord speelt nergens meer om en Bijlow krijgt oo deze manier de kans op het EK. Wellenreuthet heeft zijn beloning gehad door 1e keeper te zijn met de bekerfinale.

Als ik Timon was had ik lekker mijn spullen alvast ingepakt. Hij keept een wereld seizoen, is nooit geblesseerd maar moet weer plaatsmaken voor een overschatte Bijlow. Echt onbegrijpelijk.

Grappig dat de meeste niet feyenoord supporters hier zo kritisch op zijn. Het model van een goede 2e keeper werkt toch prima. Bijlow is wanneer fit, beter, hogere rest waarde en jonger. Model werkt al jaren prima. Enige nadeel is dat je een goede 2e keeper moet hebben, maar dat gaat ook al jaren goed.

Die gaat nu 100% naar PSV!!! Maar serieus Feyenoord dit doe je toch niet, alleen omdat hij kind van de club is krijgt hij voorrang dit kan gewoon niet.Ik vraag me af of dit was gedaan als er deze zomer geen EK zou zijn.

Ik zou geen wedstrijd meer spelen als ik Wellenreuther was. Als Bijlow nou een wereldkeeper zou zijn, dan zou ik er nog begrip voor hebben, maar ze zijn van hetzelfde niveau. Dit kan trouwens ook slecht uitpakken voor Feyenoord. Op deze manier zal Wellenreuther willen vertrekken. Dan is Bijlow volgend seizoen weer de helft van de wedstrijden geblesseerd en dan heb je een mindere tweede keeper die je mogelijk punten kost.

Als er geen EK op het programma stond dan was Wellenreuther gewoon eerste doelman gebleven. Dit is gewoon een geste naar Bijlow toe als jongen van de club.

Eigenlijk zou Slot gewoon nu tot het einde van het seizoen moeten rouleren. Daarna mag de nieuwe trainer het uitzoeken.

Belachelijk dat bijlow keept!! Wellenreuther is op dit moment een betere keeper!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren