Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus akkoord met Felipe Anderson en gaat nu vol voor Serie A-revelatie

Laatste update:

Juventus heeft Felipe Anderson zo goed als binnen, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano te melden. De Turijnse club neemt de Braziliaan transfervrij over van Lazio.

De Italiaanse journalist heeft zijn beroemde ‘Here we go' al afgegeven voor de transfer van Felipe Anderson. De transfer van de dertigjarige buitenspeler is slechts een kwestie van tijd.

Felipe Anderson is bezig aan een prima seizoen in de Serie A. De in Brasilia geboren aanvaller wist dit seizoen drie doelpunten te maken en zes assists af te leveren in 31 competitieduels.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Felipe Anderson begon zijn carrière bij het Braziliaanse Santos, dat hem in 2013 op negentienjarige leeftijd voor 7,5 miljoen euro verkocht aan Lazio.

Vijf jaar later maakte Felipe Anderson een overstap naar de Premier League. West Ham United telde maar liefst 38 miljoen euro neer voor de vleugelflitser. Een succes werd zijn periode in Engeland niet. Na een uitleenperiode bij FC Porto keerde hij in 2021 voor slechts drie miljoen euro terug bij Lazio.

Nu Juventus Felipe Anderson zo goed als binnen heeft, verlegt de club de focus naar Riccardo Calafiori. De Italiaanse verdediger maakt dit seizoen veel furore bij Bologna, dat knap vierde staat.

Calafiori kwam pas afgelopen zomer voor vier miljoen euro van FC Basel. Nu vertegenwoordigt hij volgens Transfermarkt een waarde van twintig miljoen euro. Ook moet Juventus een geldbedrag betalen aan Basel, willen zij de twintigjarige linkspoot losweken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typische juve zo’n speler transfervrij halen.
Heb niks met juve, maar mis wel een type zizou, del piero bij hen.
Het is alweer vrij lang middelmaat met even die opleving met pogba, pirlo etc

9 april 2024 om 12:26

Financieel is het geen vetpot, ze hadden afgelopen seizoen ook geen Champions League inkomsten. Maar op zich zou je denken dat er vanaf volgend seizoen weer wat mogelijk is.

9 april 2024 om 13:27

@hangover96 - Heeft Juventus niet nog aardige financiele problemen? Dat zullen ze vast nog niet weggewerkt hebben, dus ik denk dat ze ook met CL-inkomsten voorzichtig moeten blijven, al zal het budget dan wel wat omhoog gaan.

9 april 2024 om 13:53

Er komen ook de World Cup inkomsten bij 50m. CL is nog niet binnen trouwens. We zetten gewoon weer een stap maar zullen nog jongens moeten opofferen zoals een Soule, Nonge of zelfs Dean.

9 april 2024 om 12:27

Voor mijn gevoel ook. Deze transfer gaat ze toch niet direct beter maken. Een 30-jarige buitenspeler transfervrij van Lazio, tja... zijn er Juventus volgers die weten waarom ze (sub)top niet meer binnen kunnen halen?

9 april 2024 om 12:31

Dit lijkt me gewoon selectieopvulling. Ze spelen al jaren een systeem zonder flankspelers en nu kan er wel eens geschakeld worden naar eentje met. Dan is een Anderson transfervrij zeker geen slechte aanvulling vind ik zelf.

9 april 2024 om 12:35

Het is de verwachting dat juve 433 of 4231 gaat spelen volgend. Je hebt nu voor de vleugels niet genoeg spelers die blijven. En dan direct daar kunnen staan. Anderson is een prima speler die in de roulatie mee kan voor deze plekken. En hij zou zelfs op 10 uit de voeten kunnen. Prima om hem erbij te hebben volgens seizoen. Gezien hij gratis is.

Sta er een beetje dubbel in. Met de huidige Anderson ben je echt niet veel. Echter lijkt het me duidelijk dat Juventus moet evolueren naar een systeem met flankspelers zodat Chiesa gewoon op links kan spelen dan heb je aan Anderson wel gewoon een goedkope back-up voor op de flanken.

Wel nog veel werk nodig bij Juventus. Minstens 1 flankspelers bovenop Anderson (Berardi als Sassuolo degradeert?), minstens 2 backs, een controlerende middenvelder en eigenlijk toch ook wel nog een creatieve middenvelder lijken me nodig.

9 april 2024 om 12:32

5 transfers, da's toch in 1 periode wel te doen?

9 april 2024 om 12:41

Vijf transfers doen kan iedereen. Vijf goede transfer en zeker op die plekken is een hele andere zaak. Goede backs zijn uiterst zeldzaam en dus duur. Goede rechtsbuitens zijn ook heel duur (al zou Berardi kunnen meevallen als Sassuolo er uit gaat).

Ik denk niet dat Juventus het budget heeft om voor al die plekken kwalitatieve opties aan te schaffen.

9 april 2024 om 13:17

Juve beschikt natuurlijk ook nog over Soulé. Die speelt echt een geweldig seizoen bij Frosinone. Met Chiesa, Vlahovic en Soulé staat er een ontzettend gevaarlijke aanval die nog jaren meekan. Daarachter met Yildiz en dus ook Anderson, en wellicht een Berardi echt genoeg keuze.

Achterin gaat vooral het een en ander moeten gebeuren.

9 april 2024 om 13:42

Als berardi komt dan wordt soule wel verkocht hoor. Dan is er geen ruimte voor hem in de selectie. En financieel zou het ook niet slecht zijn om hem te verkopen voor een mooi bedrag.

9 april 2024 om 13:53

Was Soule inderdaad vergeten. Maar dat lijkt me wel een speler die voor een miljoen of 30 naar de PL vertrekt.

9 april 2024 om 15:10

Zou echt stom zijn om Soule te verkopen, Dat zou echt weer typisch Juventus zijn.

10 april 2024 om 12:01

Matias Soule is verhuurt. Een jonge rechtsbuiten met 10 goals en 2 assists. Anderson is een ervaren back up voor deze talent.

Vind jij drie doelpunten en zes assists in 31 wedstrijden bij een club uit het linkerrijtje 'een prima seizoen' noemen niet te veel van het goede, Bart? Ik snap ook niet wat Juve met deze gast moet. Hij is geen directe versterking en voor in de breedte hebben ze al aanvallende talenten die (in potentie) beter zijn.

9 april 2024 om 14:11

Zat al te zoeken, wie de fuck is Bart. Maar je hebt het dus over de schrijver van dit artikel haha

Tja, financieel zal het nog voorzichtig moeten zijn, maar ik denk dat je dat geld dan beter even op zak kunt houden. Nou is Felipe Anderson transfervrij wel enigszins interessant, maar die is ook niet meer op z'n piek, hij is inmiddels 30 jaar en qua niveau maakt hij Juventus niet per se beter.

Een van de meest frustrerende spelers om te zien. Zoveel potentie maar zo weinig arbeid en doorzettingsvermogen.

Goede speler voor in de rotatie. Deze zomer gaat hopelijk wat interessanter worden qua transfers. Maar ik ben bang dat er jongeren zullen vertrekken. Achja we komen nu eenmaal van ver, niets aan te doen. CL halen is het eerste doel.

Calafiori heb ik nog niets van gehoord of gezien. Een Italië-kenner die mij kan verlichten wat betreft het potentiële kaliber van deze speler?

Volgend jaar spelen we in een formatie met flankspelers dus je moet de selectie aanvullen. F. Anderson is een solide speler in de serie A, kijk zijn cijfers maar doorheen de jaren, niet spectaculair maar zeker niet slecht. Gratis zeker welkom! Calafiori zou een super aankoop zijn, dai. Giuntoli is de selectie klaar aan het maken voor T.Motta volgend seizoen.

9 april 2024 om 20:43

Ik hoop dat laatste vooral. Ik houw het niet uit met nog een jaar uit met Allegri

Qua rendement toch niet bepaald denderend, lijkt me wel cruciaal voor nota bene een pure aanvaller. Maar goed, tranferbeleid van Juve heb ik zowieso niet al te hoog zitten. Zouden m.i. voor minimaal een 30 g+a p/seizoen klasbak moeten gaan. Dit soort gasten: ain't it.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren