Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus en Matthijs de Ligt verslaan Peter Bosz; Atlético wint in Moskou

Laatste update:

Juventus heeft dinsdagavond de eerste overwinning in de groepsfase van de Champions League geboekt. Na het gelijkspel bij Atlético Madrid (2-2) boekte de ploeg van Maurizio Sarri een ruime overwinning op het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Atlético stapte tegelijkertijd eveneens als winnaar van het veld, op bezoek bij Lokomotiv Moskou. De clubs uit Madrid en Turijn gaan zodoende aan de leiding in Groep D.

Juventus - Bayer Leverkusen 3-0
Het team van Sarri speelde een redelijke eerste helft waarin men niet tot het uiterste hoefde te gaan. Bosz zag hoe doelman Wojciech Szczesny in de eerste 45 minuten niet of nauwelijks door zijn spelers op de proef werd gesteld. Bayer begon goed aan de wedstrijd in Turijn, maar de eerste kans voor Juventus in de zeventiende minuut was meteen raak. Na een lange bal van Juan Cuadrado verdedigde Jonathan Tah ongelukkig, waardoor Gonzalo Higuain met een laag schot in de linkerhoek voor de 1-0 kon zorgen. De openingstreffer sorteerde geen positief effect op de wedstrijd: Juventus, met Matthijs de Ligt in de basis, leunde op de voorsprong en wist Bayer makkelijk van zich af te houden. Lukas Hradecky voorkwam in de 39e minuut een tweede goal van Higuain.

Bayer, met Nadiem Amiri na rust in de plaats van Kerem Demirnbay, begon goed aan de tweede helft. Een volley van Charles Aranguiz ging via Alex Sandro maar net naast. Juventus bleef echter domineren, was dreigend via Federico Bernardeschi en Cristiano Ronaldo, en kwam na een uur spelen op 2-0. Ronaldo kon een pass van Higuain niet verzilveren, maar het was Bernardeschi die de bal alsnog laag achter Hradecky schoot. Het was aan de doelman te danken dat Bayer niet al snel tegen een ruimere achterstand aankeek, maar twee minuten voor tijd werkte Ronaldo de bal op aangeven van Paulo Dybala alsnog door zijn benen: 3-0. Daley Sinkgraven viel tien minuten voor tijd in voor Aranguiz.

Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid 0-2
Het team van Simeone was in de eerste 45 minuten de betere partij, maar kreeg de bal niet langs Guilherme en liet Lokomotiv in leven. De thuisploeg van Yurii Semin speelde defensief voetbal en dat zorgde ervoor dat Atlético moeite had om daadwerkelijk gevaarlijk te worden. Álvaro Morata had tot tweemaal toe de openingstreffer op zijn schoen, maar de grootste kans voor rust in Moskou was toch wel voor Diego Costa. Na achttien minuten spelen werd een corner naar de tweede paal verlengd, waar de nota bene vrijstaande aanvaller het voor elkaar kreeg om het leer van een meter afstand over het lege doel te werken.

Atlético trok de krachtmeting in Rusland in de tweede helft naar zich toe. Drie minuten na rust keerde Guilherme een schot van Joao Félix, na een pass van Morata vanaf rechts, maar in de rebound was de Portugees alsnog trefzeker. Na nog geen uur spelen verscheen de 0-2 op het scorebord. Atlético brak na een corner van Lokomotiv uit via Joao Félix, waarna uiteindelijk Thomas Partey op aangeven van Diego Costa het eindstation was. Atlético speelde het duel professioneel uit en hield de nul dankzij een sublieme redding van Jan Oblak op een poging van Grzegorz Krychowiak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste wedstrijd van de Ligt in het shirt van Juve tot dusver. Hij oogde een stuk zelfverzekerder aan de bal. Was Juve geweldig vandaag? Nee verre van, maar toch 3 goals en de nul gehouden. Dybala heeft nogmaals laten zien waarom hij gewoon in de basis moet.

Mwa, overdreven gedoe over de Ligt.
Hij maakt een sliding die wordt gezien als een "masterclass" maar een ervaren verdediger of topverdediger zet zijn lichaam erin en laat de bal over de achterlijn lopen en blijft in balbezit in plaats van een showsliding.

En daarbij komt de enige grote kans voor Leverkusen voort uit een fout van de Ligt die hij vaker heeft gemaakt. Mannetje zomaar kwijt zijn.

Hij heeft verder een normale wedstrijd gespeeld. Maar hij heeft genoeg punten gescoord waarschijnlijk voor Juventus en de Ligt aanhang om zijn prijskaartje te rechtvaardigen zogenaamd

1 oktober 2019 om 23:20

Ik vraag me oprecht af wat voor een onrecht Matthijs jou aangedaan heeft. In ieder topic over hem, praat je hem naar beneden. Heel opmerkelijk..

1 oktober 2019 om 23:23

Of hij is gewoon objectief en zegt wat hij ziet. Denk je dat italianen na elke redelijke wedstrijd van bonucci roepen dat het een masterclass was.

1 oktober 2019 om 23:27

Objectief dus niet, aangezien zijn gehele post history gebaseerd is op het neersabelen van De Ligt. Overigens, waar lees je dan dat de wedstrijd een “masterclass” was van De Ligt?

1 oktober 2019 om 23:29

Ik zeg dat hij een normale wedstrijd heeft gespeeld. Hoezo praat ik hem naar beneden dan? Ik hoor je niets zeggen over de mensen die hem "omhoog" praten. Of is dat iets wat we gewoon horen te doen?

1 oktober 2019 om 23:34

Een aantal acties van De Ligt werden met flink gejuich ontvangen door het publiek van De Ligt. Moment dat hij z’n tegenstander liet gaan, had de keeper attenter kunnen reageren. Verder gewoon heel degelijk gespeeld, gewoon dikke prima. Nergens praat iemand over “masterclass”, of zie ik iets over het hoofd?

1 oktober 2019 om 23:35

Je noemt zelf “masterclass” als superlatief, zodat je dat vervolgens kan bagataliseren. Nergens claimt iemand volgens mij dat Matthijs een masterclass gaf of masterclass tackle had. Je laatste zin is toch ook provocerend en compleet irrelevant na deze wedstrijd? Je username begint gewoon op te vallen, daar je altijd negatief je uitlaat over De Ligt. Het wordt erg schrijnend.

1 oktober 2019 om 23:49

Vriend, in de tekst heeft voetbalzone een filmpje geplaatst van de tackle als titel " de Ligt geeft een masterclass".

Kan zijn dat je een adblock geïnstalleerd heb waardoor je dat niet kan zien?

2 oktober 2019 om 00:01

“Vriend” je haat jegens De Ligt begint nogal trieste vormen aan te nemen en het wordt pittig vermoeiend. Ieder De Ligt gerelateerd topic praat je z’n prestaties naar beneden. Vandaar oprecht mijn vraag, wat voor onrecht heeft die jongen je aangedaan. Want het begint nogal opvallend te worden. Bij de slechtere wedstrijden begin van het seizoen je gram halen, prima. Maar hij speelt de laatstr wedstrijden uitmuntend gezien de nieuwe omgeving e.d. waarom dan nog steeds dat ‘De Ligt complex’? Overigens zijn er wel meer mensen die dat hebben hier. Idem met Frenkie. Ja, Nederlandse media slaan (soms) positief door, maar gebruikers hier zijn wel heel erg raar kritisch op die jongens. Laten we blij zijn dat we als Nederland weer toppers hebben bij Europese grootmachten.

2 oktober 2019 om 00:13

Je wilt graag oprecht antwoord? Nou, die jongen heeft mij niets gedaan. Maar dat betekent toch niet dat ik mee moet gaan in dat overdreven gedoe? Ik zeg dat hij een normale wedstrijd heeft gespeeld.

Ik lijk al heel slecht negatief omdat mijn reacties in de Matthijs topics opvallen omdat ik niet mee ga in de " wow wat is die Matthijs toch een beest" of " wow wat een topverdediger uit de buitencategorie" copy-paste teksten.

Ik kan beter jou een oprechte vraag stellen waarom men persee overdreven moeten doen en alle superlatieven uit de kast moeten halen om zijn prestaties te omschrijven. Waarom doen we dat niet bij de Vrij, of Ake of meer van dat soort spelers? En dan heb ik het voornamelijk over, bij iedere sliding of gewonnen kopduel bedelven met veren.

2 oktober 2019 om 00:15

Frankiereal is De Ligt alleen kunnen afbranden, maar niet opbouwend kritisch kunnen zijn en een compliment uitdelen voor vandaag. Is zeker wel objectief? Daarnaast zie ik ook structureel overdreven veel negativiteit uit zijn hoek zien komen.

2 oktober 2019 om 00:30

@rosselliniragoh wat gek hé dat veel mensen positief zijn over een 19 jarige verdediger, ex-Ajax captain en Golden Boy winnaar die voor 75 miljoen is getransfereerd. Is dat misschien een antwoord op jouw vraag waarom hij meer media aandacht krijgt dan die andere Nederlanders? Idem voor Frenkie.natuurlijk hoef je niet met superlatieven te komen als die niet nodig zijn, iedereen heeft gezien dat De Ligt slecht begon. Iets wat dood normaal is voor een tiener die in een ander land gaat spelen tussen 'mannen' die nauwelijks Engels spreken. Maar veel mensen schrijven hem dan gelijk af na een stroef begin, waaronder jij. Vandaag minder, maar in voorgaande comments heb je dat ook al gedaan en je naam begint op te vallen in topics van De Ligt.

2 oktober 2019 om 05:46

@mick-94.... misschien dat mensen dat filmpje ff kunnen kijken? Daar staat met grote letters masterclass boven. Vind ik persoonlijk ook erg overdreven voor een sliding. Hoe geweldig ik de ligt ook vind, dit was gewoon een sliding zoals je zo vaak ziet.

1 oktober 2019 om 23:27

Juventus bleef in balbezit. En bij het andere momemt moest de keeper gewoon blijven staan want de Ligt had hem wel bijgehouden en afgeschermt

1 oktober 2019 om 23:30

Heb je het moment niet meegekregen dat Paulinho hen te slim af was en de bal over de keeper en het doel lobte?

2 oktober 2019 om 01:42

Maar dat heeft natuurlijk ook met de tactiek te maken van Sarri. De Ligt bepaald niet dat ze zo hoog moeten staan, en hij is niet gekocht voor 75 miljoen omdat hij de snelste speler op aarde is. Een Bonucci of Chiellini had die ook niet meer ingehaald. Verder speelde hij solide en meer dan prima, en gaf hij een paar mooie lange ballen.

1 oktober 2019 om 23:55

Blijkbaar heb jij dus ook behoorlijk op hem zitten letten. Je wilt De Ligt zoals velen hier ergens op kunnen afkraken en dus vind je hem eigenlijk toch best interessant. Ik vind dat altijd best komisch. Soort van afgunst ofzo dat zo duidelijk af te lezen is in dit reacties 😊

2 oktober 2019 om 00:02

Wedstrijden van Barça let ik voornamelijk op Frenkie, zelfs meer als Messi. Inter let ik voornamelijk op de Vrij, Liverpool op vDijk en Wijnaldum, Lyon op Memphis.

Je weet wel waarom denk ik?

Nou, om dezelfde reden let ik bij Juve voornamelijk op Matthijs.

2 oktober 2019 om 00:09

Okay. Eerlijk antwoord. Misschien projecteer ik dan teveel de negatieve vibe rondom Matthijs op jou. Ik vind die vibe echt trieste vormen aannemen en de enige die daar op dit moment iets aan doet is De Ligt zelf 😊

2 oktober 2019 om 07:36

Kan je niet eens serieus nemen als je niet eens beseft dat ook bij deze tackle, Juventus in balbezit bleef. Dus het eindresultaat was het zelfde geweest.

Die Bosz is wel heel matig he. Wat een drama team ook. Nul voetbal erin en dat met havertz.

1 oktober 2019 om 23:25

Bailey en Bellarabi ontbraken. Wat verwacht je anders met een reactieploeg als Juve. Bosz koos voor een spits op linksbuiten en Havertz op rechtsbuiten. Onbegrijpelijk in mijn optiek.

2 oktober 2019 om 09:17

Het heeft in ieder geval niet gewerkt. Want voorin werd geen bal vastgehouden of goed rond gespeeld. CL onwaardig dit Bayer met Bosz.

Cuadrado speelde best lekker, hopelijk krijgt hij zijn vorm terug. Higuain lekker met een goal en assist. Over dybala hoeft er niks gezegd worden. Ronaldi ondanks de goal matig.

ronaldo was echt achterlijk zwak, heeft een hattrick aan kansen laten liggen die ie normaal met de ogen dicht binnenknalt

1 oktober 2019 om 23:52

Nou nee hoor. Ronaldo laat meestal heel wat kansen onbenut. Maar scoort er alsnog meestal 2 a 3 van de 8 a 9 open kansen.

2 oktober 2019 om 12:43

Ronaldo moet er pas zijn in de Knock out fase. Is toch alweer samen met Messi topscorer in de CL kalenderjaar.

Masterclass De Ligt? Gewoon een goeie sliding. Al dat gehype.
Als De Ligt nu die bal afpakt, op snelheid de counter inleid om vervolgens aan de andere af te maken, dan snap ik het nog wel

1 oktober 2019 om 23:57

Gehype? De man is de Golden Boy en stond in de beste elf van de Uefa. Dat is geen hype meer hoor. Dat is een ster waar gewoon met verwondering naar gekeken wordt. Als het even mee zit ga jij nog een zware pakweg 12-15 jaar tegemoet.

2 oktober 2019 om 01:49

De Ligt is een verdediger he... Zijn taak is verdedigen, en als hij dat altijd met zoveel overtuiging en zelfvertrouwen doet mogen ze het van mij altijd master class noemen. Afgelopen weken heeft die alleen maar shit over zich heen gekregen, en rond zijn transfer ook. Dus waarom kan je niet gewoon blij zijn voor die jongen?

Sarri heeft er wel voetbal in gebracht in dit Juve. Ze spelen aantrekkelijk en alles is gericht op de aanval. Een beetje onitaliaans is het

De ligt maakt een sliding en er wordt overdreven lyrisch over gedaan. masterclass? Het was gewoon een sliding. Ik ben Ajax supporter en ook van de ligt maar kom op zeg. Nog ff en hij wint een kopduel en het is “magistraal”

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren