Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema negeert specifieke opdracht en loopt woedend weg bij training

Laatste update:

De rust rond Karim Benzema bij Al-Ittihad leek wedergekeerd, maar niets blijkt minder waar. Woensdagochtend is de 36-jarige spits woedend weggelopen bij de training na een nieuwe ruzie met coach Marcelo Gallardo, zo weten diverse Spaanse media, waaronder Marca en Cadena COPE te melden.

Benzema had zijn gezicht lange tijd niet laten zien bij de Saudische club. Hij had weliswaar verlof gekregen, maar de spits keerde veel te laat terug bij Al-Ittihad.

Met name in de Franse media werd afgelopen transferperiode volop gespeculeerd over een onmiddellijk vertrek uit de oliestaat, maar volgens Benzema waren die geruchten onterecht. Inderdaad, de Fransman is bij Al-Ittihad gebleven.

Wel weten diverse internationale media te melden dat zijn relatie met trainer Gallardo enorm is bekoeld. Hoewel de verstandhouding na de transferperiode verbeterd leek, heeft de band nu een nieuwe tik gehad.

Woensdagochtend maakte Benzema zijn rentree op het trainingsveld, maar hij deed alleen het eerste deel van de training mee. Gallardo verzocht de spits namelijk om apart van de groep aan zijn conditie te gaan werken na afloop van het eerste gedeelte van de sessie.

Die opdracht schoot bij de aanvaller in het verkeerde keelgat. Hij verliet de training woest en weigerde in te gaan op de verzoeken van de Argentijnse keuzeheer.

Volgens de Spaanse media is er continu frictie tussen de trainer en de spits, omdat Gallardo zou weigeren om Benzema een voorkeursbehandeling te geven. Laatstgenoemde zou meer respect willen van zijn coach.

Woensdagavond speelt Al-Ittihad in de competitie tegen Al-Tai, maar Benzema wordt buiten de selectie gehouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu de transferdeadline voorbij is voor spelers, dan is de eenvoudigste oplossing het vertrek van de trainer, hoe lullig dat ook is voor Gallardo.

7 februari 2024 om 17:51

Benzema wil daar niet zijn en creeert een situatie waarin zij hem laten gaan terwijl hij een jaar zijn zakken heeft lopen vullen.

7 februari 2024 om 17:54

Ja misschien is dat zo, tis moeilijk te zeggen zo van een afstand. Maar als hij werkelijk weg wil, dan had hij toch stennis moeten schoppen voor de transferdeadline, niet net daarna.

7 februari 2024 om 19:38

Deze vedette denken dat ze àlles kunnen maken in de club. Nu zal de trainer weer de dupe van worden.

7 februari 2024 om 20:54

Gallardo zou beter moeten weten als trainer. Je moet je spelers kunnen triggeren. Benzema heeft me toch een zooitje prijzen in de wacht gesleept en een grote naam opgebouwd, dus ja je zou hem meer respect moeten kunnen geven dan een middelmatige teamspeler. Weet wat je plek is ook als coach, want uiteindelijk zijn het de resultaten die tellen. Als Benzema scherp is dan kan hij zeker betere resultaten halen dan wat er nu word voorgeschoteld. Dus ja transfer tijd is voorbij en als je je beste speler niet kan opstellen, gaat binnenkort ook de tijd van de trainer voorbij en word ie eruit gegooid

8 februari 2024 om 09:41

Dit is Saoedi-Arabie, de resultaten zijn niet zo belangrijk, maar de aanwezigheid van de wereldsterren wel, dus die wil je niet wegjagen.

Nou die Gallardo kan zijn koffers wel inpakken. Niemand is groter dan de kroonjuweel van je club, zelfs de trainer niet.

7 februari 2024 om 19:01

Dat gaan ze natuurlijk niet doen. Gallardo zit er niet zo heel lang en was de opvolger van nuno esperito. Het is toch echt Benzema die de boel verziekt. Eerst veel te lang wegblijven na zijn vakantie en nu werk weigering. Benzema direct op non actief zetten en geen cent meer betalen klink logischer

7 februari 2024 om 19:53

Jij denkt serieus dat het ze daar gaat om het voetbal? Het is net zoals Messi bij Inter Miami. Zodra die weg is geeft geen hond meer iets om die club.

En als de club zijn loon weigert te betalen is de wereld te klein . Zijn nog erger dan kleine kinderen sommige dik overbetaalde voetballers

wat een etter, exemplarisch voor hoe er tegenwoordig omgegaan wordt met authoriteit. Meneertje eist respect, maar verwart dat met een voorkeursbehandeling. Respect eisen omdat je geen voorkeursbehandeling krijgt lijkt me nogal de omgekeerde wereld. Als de trainer zegt dat je apart moet trainen om aan je conditie te werken dan heb je dat gewoon te doen, ook als je de grote (en kleine) Karim Benzema bent.

7 februari 2024 om 17:56

Mensen die boos vragen om of eisen van respect... Kansloos wat mij betreft. Blijf erboven staan en trek je conclusies indien nodig. Maar in dit geval lijkt het erop Benzema als diva behandeld wil worden. En dan houdt het sowieso op. Tenzij m dat beloofd is door de club leiding

7 februari 2024 om 19:32

Geef een man macht en je leert hem echt kennen. Bij Real liep rond als de meeste braaf jongetje. Zelfs toen Ronaldo weg ging durfde niet eens te eisen om penalties en freekicks te nemen. Maar nu laat hij zijn echte kant kennen.

7 februari 2024 om 21:04

Bij Real had hij inderdaad een voorbeeldige mentaliteit en houding. Dit had ik niet verwacht.

Tja, aan de ene kant ben je sowieso nooit bekend geweest om je arbeid en speel je nu in een competitie van niets. Aan de andere kant betalen ze wel je salaris dus heb je te luisteren.

Vanwege zijn voetbal met River vond ik Gallardo wel een interessante optie voor de Europese top. Nu twijfel ik aan hem, zijn management van de grote sterren en ego's lijkt toch te wensen over te laten. Al is het natuurlijk altijd anders om een speler op te dragen aan zijn conditie te werken wanneer ie voor een Madrid, Bayern of een Engelse topper werkt vs die opdracht te geven in de Arabische competitie.

7 februari 2024 om 17:52

Je hebt letterlijk maar een voorbeeld van een grote speler met wie hij een moeizame relatie zou hebben, dan zou ik niet meteen zeggen dat zijn management van grote spelers te wensen over laat. Zeker als die speler ook nog eens iemand is met een door en door verrot persoonlijkheid.

7 februari 2024 om 17:59

Is ook de enige ster met wie hij heeft moeten werken...

Door en door verrotte persoonlijkheid? Dat vind ik een belachelijke conclusie wanneer je een persoon niet eens kent. Hoe dan ook, zelfs als het klopt heeft hij tot nu nooit echt problemen gehad met een coach en met Mourinho, Pellegrini, Lope, Ancelotti, Zidane etc zat coaches gehad. De meeste van hen hadden meestal niets dan lof over hem.

7 februari 2024 om 18:04

Bij river lopen meer sterren rond dan in heel SA!
Dat is een van de grootste clubs ter wereld.

7 februari 2024 om 18:13

Kante loopt daar oko nog rond he en daar heeft Gallardo geen enkel probleem mee. Gallardo is ook zeker niet de enige trainer met wie hij problemen heeft. Met Nuno Esperito Santos had hij ook al een slechte relatie en met Deschamps klikte het ook niet helemaal en maakt Benzema hem uit voor clown. Heeft nog meegedaan aan afpersing van een teamgenoot en een andere teamgenoot belachelijk gemaakt via een podcaste ofzo, nee aan zijn persoonlijkheid zal het vast allemaal niet liggen...

En ja als je met je vrienden mee doet om een teamgenoot af te persen met een sextape heb je een door en door verrot persoonlijkheid.

Een eigenwijze Franse broodvoetballer met diva-gedrag op leeftijd koppelen aan een Argentijnse macho trainer is natuurlijk vragen om moeilijkheden. Maar zonder gekheid, had de trainer een gegronde reden om Benzema apart aan zijn conditie te laten werken? Kwam Benzema puffend en met een zwembandje (of love handles zo U wilt) het veld op of waren er andere indicatoren die wezen op een niet professionele levensstijl van Benzema gedurende zijn verlengde afwezigheid? Waarschijnlijk zullen we het nooit weten, en dat hoeft ook niet, of de "feiten" komen over pakweg 10-20 jaar naar buiten in de vorm van anekdotes.

Benzema is een gigantisch groot voetballer, maar wel een klein kind zeg. Het is alweer de zoveelste aflevering van rotzooien met zijn coach of medespelers. Mooi allemaal wat Benzema heeft klaar gespeeld, maar Gallardo heeft ook een idrukwekkende staat van dienst.
Typerend die types die respect vergen, maar zelf het nauwelijks geven.

Tja de voetballers gaan naar de zandbak voor de pay-check, niet om nog heel hard te gaan werken. En als je dan toch een coach tegen komt die je niet een voorkeursbehandeling wil geven dan wordt het lastig voor Benzema.

Gallardo heeft gelijk! Iedereen in het team is gelijk

Denk dat Benzema het sportief daar gewoon enorm vind tegenvallen, en op deze manier een vertrek wil forceren

7 februari 2024 om 19:37

Haha, hij ging vast voor de sportieve uitdaging en niet voor de dollars nee. Kom op zeg. Hij is het zat daar en forceert een breuk ja, maar dat is puur vanwege meneertje zelf. En als ik meneer zeg bedoel ik natuurlijk kleuter.

Respect verlangen als je zelf een respectloze kleuter bent. Typerend voor hoe wereld vreemd sommige voetballers zijn.

Benzema is een enorme loser, nog zo'n staat van dienst als voetballer. Maar als mens, ulgh.

Het is heel makkelijk oordelen met een eenzijdige verhaal op VZ. Laten wij zijn reactie afwachten.

Raar van Benzema dit gedrag zeg. Bij Real had hij dit letterlijk nooit. Natuurlijk ongelofelijk slecht gedrag wat Benzema de afgelopen 2 maanden heeft vertoont. Als die zich niet thuis voelt in Saudi-Arabia had die meer onderzoek moeten doen hoe het leven daar nou is. Leuk al het geld maar daar koop je niks voor als je mentaal niet goed in je vel zit…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren