Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim zegt ‘sorry’ tegen Goudmijn na tirade en gaat langs bij sportpsycholoog

Laatste update:

Safouane Karim heeft zijn welgemeende excuses aangeboden aan Kenzo Goudmijn. De aanvaller van FC Volendam kreeg het vrijdagavond na afloop van het met 4-0 verloren uitduel met Excelsior aan de stok met onder meer Kenzo Goudmijn, die een flinke belediging van Karim moest incasseren en daarover sprak bij ESPN.

"Na de wedstrijd stond ik nog op het veld met El Yaakoubi en kwam hij (Karim, red.) vanuit de catacomben teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken”, aldus Goudmijn over zijn kant van het verhaal. "Dus ik zou zeggen: 'Ga maar veilig naar huis mam!'''

"Dit soort dingen horen niet thuis op het veld", ging Goudmijn vervolgens op serieuze toon verder. "Ik snap dat je in je frustraties zit, maar dit soort dingen moet je niet tegen mij zeggen. Ik ben geen jongen die daar voor wegloopt, dus het is maar goed dat ik werd tegengehouden. Het is slecht van mij dat ik erop in ga, maar dit is gewoon vervelend."

Karim heeft spijt


Karim heeft inmiddels veel spijt van zijn gedrag, zo blijkt uit een bericht op Instagram Story. "Hoi allemaal", opent de pas negentienjarige rechtsbuiten van Volendam. "Ik wil even sorry zeggen voor mijn gedrag tegen Excelsior en vooral tegen Goudmijn. Wat ik deed pas echt niet bij wie ik wil zijn en ook niet bij wat FC Volendam wil uitstralen."

"Ik wil super graag dat we het redden in de Eredivisie en ik zet me honderd procent in om dat voor elkaar te krijgen. Maar na de wedstrijd heb ik dat niet laten zien en dat spijt me echt", aldus de schuldbewuste Karim, die inmiddels een afspraak heeft gemaakt bij een sportpsycholoog. "Om te praten over hoe ik beter kan omgaan met dit soort momenten zodat ik niet weer zoiets doms doe."

Persoonlijke excuses


Karim richt zich ook persoonlijk tot Goudmijn. "Ik heb je een berichtje gestuurd en gebeld om 'sorry' te zeggen en echt top hoe je hebt gereageerd. Je was ook gewoon de beste speler op het veld", ontvangt de uitblinker van Excelsior een compliment.

De excuses van Karim via Instagram.

Er is tevens een boodschap voor de aanhang van Volendam. "Ik ga alles geven de komende weken. Ik hoop dat ik nog een kans krijg om te laten zien dat ik ons echt kan helpen om in de Eredivisie te blijven." Volendam bezet momenteel plaats zeventien, vijf punten onder de degradatiestreep, en moet serieus vrezen voor rechtstreekse degradatie.

Karim sluit af met een opmerking over de massale kritiek die hij ontving vanwege het incident van vrijdagavond. "Iedereen die commentaar heeft gegeven, ook online, bedankt voor de eerlijke feedback. Het is natuurlijk niet leuk om te horen en te lezen, maar hier leer ik wel van. Kees Kwakman en Karim El Ahmadi, bedankt voor jullie oprechte woorden. Ik ga laten zien dat ik hier van leer! Hopelijk tot snel op het veld!"

Kritiek Kwakman


“Dit is een heel vervelend mannetje, die Safouane Karim”, oordeelde Kwakman vrijdag in Voetbalpraat. Ook Karim El Ahmadi was geschrokken van het gedrag van de tiener. “In de drie of vier wedstrijden dat hij erin kwam, heb ik hem met iedereen ruzie zien maken. Ik weet niet wat hij heeft.” Presentator Jan Joost van Gangelen voegde toe dat Karim is weggestuurd bij Heerenveen. “Die pikken wij dan op...”, aldus Kwakman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Controle damage voor zijn carrière Hopelijk leert hij ervan, maar ik zou als andere club hem nooit halen iig.

14 april 2024 om 11:12

Suarez heeft ergere dingen gedaan op oudere leeftijd. Clubs stonden bij hem in de rij. Kortom: als je presteert kijkt niemand hier naar.

14 april 2024 om 11:12

Iemand niet halen omdat die een grote mond heeft? Beetje overdreven.

14 april 2024 om 12:57

Ik vind de uitspraken ook niet kunnen, maar als je wel eens in het stadion komt, dan creëer je wel een soort van olifantenhuid of andere coating waar dit soort teksten van je af glijden. Het is namelijk schering en inslag in stadions met dit soort kretologie en erger. Je zou bijna verlangen dat ze alleen met bier gooien. Dus alleen damage controi zal wel mee vallen, het is nog maar een menneke dat nog heel veel kan leren en hopelijk gaat leren.het is in ieder geval gezond en volwassen om persoonlijk en in dit gevalk publiekelijk je excuses aan te bieden, ik ken politici die dat niet kunnen of willen.

"wat ik deed pas echt niet bij wie ik wil zijn en ook niet bij wat FC Volendam wil uitstralen."

Hoe lang zou je met zijn IQ er over doen om dit zinnetje uit je hoofd te leren?

Gegeven zijn track record lijkt dit niet uit zichzelf te komen en is hij hier flink op aangesproken.

14 april 2024 om 11:35

En wat maakt dat uit ? Hij heeft excuus aangeboden voor iets wat absoluut niet kan en hij zal ongetwijfeld door zijn club er op zijn aangesproken , en als jij gelijk dan bepaalt wat zijn IQ is vindt ik ook stuitend een ieder zegt wel eens iets wat niet kan en kwalijk is maar om nu daar gelijk een IQ te verbinden tja .

14 april 2024 om 11:59

Helemaal mee eens sloep. Onnodig dit

14 april 2024 om 12:44

Misschien heeft hij verschillende onderzoeken gelezen die hebben gekeken of intellectueel vermogen een rol speelt in beledigen en schelden. Zelf heb ik ze wel gelezen. Het Personality and Individual Differences-rapportonderzoek van de University of Rochester vat de uitkomsten samen.

Intelligente mensen:
Intelligente mensen schelden meer. Ze zijn vaak kritische op zichzelf en de omgeving waarin ze werken. Door te schelden kunnen ze hun eigen frustratie wat meer kwijt.

Gemiddelde tot lage intelligentie:
Mensen met een gemiddeld tot lage intelligentie beledigen meer. Ze schuiven fouten en frustratie sneller af op een ander dan dat ze naar zichzelf kijken.

Zeer lage intelligentie:
Weten het verschil niet tussen beledigen en schelden.

14 april 2024 om 12:07

Dit is een reactie vermogen als jij gelijkt op een sprinkplank springt om dit te te roepen is jouw iq ook verre van het verstand.

Ben jij het heilige boontje ,die nooit iets verkeerd zegt of doet.

Frustratie, strijd , degradatiezone , verliespartij brengen de mensen op moment als dat als je niet kan inhouden.


Zand erover verder kijken.

Wat zou je zeggen van Balotelli,Gasgoine,ronaldo, Suarez wouters, john de wolf ga zo door

14 april 2024 om 12:09

Je bent in dit geval dus geen haar beter dan hij. Mijn feedback zou zijn, praat eens op het internet zoals je ook tegen mensen in hun gezicht zou praten, zou je sieren

Jongen van 19 roept hele domme dingen en heeft er nu terecht spijt van. Wat mij betreft zand erover. We hebben allemaal wel domme dingen gezegd en gedaan op die leeftijd. Zolang je het zelf inziet kan je weer verder

14 april 2024 om 11:19

Ik hoop dat hij een soort template heeft, want dit zal niet de laatste keer zijn.

14 april 2024 om 12:09

Net zoals Suárez twee keer iemand heeft gebeten. Wacht we zijn mensen.. fouten maken horen erbij. Zolang je niet te ver gaat, is leven vallen en opstaan.

14 april 2024 om 12:12

Suarèz was dan ook gewoon een idioot eerste klas.

14 april 2024 om 12:22

Is Suarez voor jou een normaal persoon? Voor mij is het een absolute gek.

14 april 2024 om 12:35

Suarez heeft zelfs 3 (Bakkal, Ivanovic, Chiellini) bijt incidenten.

Jongen van 19 die een domme fout heeft gemaakt en daarvoor zijn excuses aanbiedt. Niet groter maken dan het is.

Fout gemaakt, hij gaat door het stof en door. Zijn er genoeg die zich als een idioot gedragen en er niks mee doen. Zal vast een beetje druk vanuit Volendam zijn geweest, maar hoe verstandig was jij op die leeftijd?

De kous is er wel af. Terechte schorsing, excuses gemaakt aan betrokkenen, boetekleed aangetrokken en een belofte om te verbeteren, met een methodiek om dat te kunnen bereiken. Toekomst zal ons leren of het hem lukt, maar een 19-jarige die wat rustiger wil/moet worden is wel vaker voorgekomen en gelukt

Waarom doen mensen alsof hij iemand heeft vermoord? Je roept weleens wat uit emotie en dan heeft deze jongen nog de zelfreflectie om zijn excuses aan te bieden en met zichzelf aan de slag te gaan. Ook dat is tegenwoordig zeldzaam.

14 april 2024 om 11:56

Met jezelf aan de slag gaan is totaal niet zeldzaam, dat gebeurt juist ontzettend vaak omdat daar ook veel aandacht aan besteed wordt tegenwoordig, zeker bij de jongere generatie waar deze knaap bij hoort. Hij hoeft niet met de grond gelijk gemaakt te worden nee, maar het bijna normaal maken door te roepen dat je wel eens iets uit emotie roept is weer de andere kant. Gewoon een ontzettend onvolwassen kereltje waar zijn domme gedrag de rode draad van zijn prille carrière is.

14 april 2024 om 12:00

Wat ik tegenwoordig heel veel zie is het wijzen naar een ander en "je mag tegenwoordig ook niks meer zeggen" en "je beledigt voelen is een keuze". Dus ik ben blij dat deze jongen er anders in staat en zijn excuses aanbiedt. Wat je wel of niet mag zeggen, wordt niet alleen beperkt door de wet, maar ook door je eigen fatsoensnormen.

Heeft hij dit stukje zelf geschreven.. ‘heeft welgemeende zijn excuses aangeboden’…

Excuses is toch voldoende? Ik snap niet waarom het burgertruttelijke NL altijd blijft doorzagen dan..

14 april 2024 om 11:44

Dat heeft ongetwijfeld te maken met zijn afkomst.

14 april 2024 om 11:46

Kun je dat ergens hard maken of roep je gewoon iets vanuit onderbuikgevoel?

Hij is weggestuurd bij Heerenveen, wordt door mensen die met hem samenwerken weggezet als vervelend mannetje en krijgt in bijna pot die hij speelt ruzie of een gele kaart. Met als hoogtepunt een gele kaart die hij kreeg voor protesteren terwijl hij de vrije trap meekreeg(!). Maar laten we het vooral op zijn afkomst gooien.

14 april 2024 om 11:50

Ik baseer dat vooral op de reacties op het topic n.a..v. het incident. Ging ook veelal over zijn afkomst en zelfs religieuze overtuiging (meeste inmiddels al verwijderd).

14 april 2024 om 11:55

Je moet trollen niet zoveel aandacht geven, dan wordt het leven vanzelf een stuk leuker.

Mooi stukje voorgekauwde tekst natuurlijk. Bizar dat je een sportpsycholoog nodig hebt om als volwassen kerel je normaal te gedragen.

14 april 2024 om 12:12

Jij denkt dat iemand van 19 volwassen is? Je had ook kunnen schrijven: ‘Goed dat je als jongen van 19 het besef hebt dat je met hulp van anderen sneller stappen kan maken in je persoonlijke ontwikkeling’

14 april 2024 om 12:40

Volwassen genoeg om dit soort dingen niet te roepen inderdaad en volwassen genoeg om niet als een simpele ziel je emotie te verliezen in een spelletje als voetbal. Blijkbaar vinden we het al knap als je op je negentiende hulp nodig hebt met normaal doen.

Four gemaakt en excuses aangeboden. Wat ik er van vind boeit niet zoveel, als Goudmijn er mee akkoord gaat is het opgelost. Hoop dat hij er van geleerd heeft

heel goed van hem, misschien kan die derksen meenemen

Ik zou zeggen die kaart van parrott seponeren omdat meneertje karim hem die kaart aan naaide

14 april 2024 om 13:08

Wat iemand ook doet of zegt, je blijft nog altijd verantwoordelijk voor je eigen gedrag.

Goudmijn heeft mischien ook wel
Een hele mooie moeder 😉

14 april 2024 om 15:35

Zijn vriendin is mooier 🤪

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren