Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester blijft ondanks bijzondere goal van Carroll volop meedoen bovenin

Laatste update:

Leicester City is het nieuwe kalenderjaar goed begonnen. De ploeg van trainer Brendan Rodgers zegevierde zondagmiddag met 1-2 bij Newcastle United en blijft zodoende volop meedoen in de bovenste regionen van de Premier League. Leicester staat derde, met een punt achterstand op en een duel meer gespeeld ten opzichte van Manchester United en Liverpool. Andy Carroll maakte het enige doelpunt van Newcastle en scoorde daarmee voor het eerst sinds Boxing Day 2010 voor de ploeg.

Alle doelpunten vielen in de tweede helft; het eerste bedrijf was minder aantrekkelijk voor de neutrale toeschouwer. Er waren nauwelijks kansen voor de rust, al werd een doelpunt van Jamie Vardy wel afgekeurd omdat hij buitenspel stond op het moment dat James Maddison de beslissende pass verstuurde. Na de pauze kwam Vardy in een een-op-een-situatie met keeper Karl Darlow, maar schoot hij in het zijnet. Niet veel later kwamen de bezoekers alsnog op voorsprong tegen het onmachtige Newcastle.

Leicester kon rap counteren, omdat Harvey Barnes de nodige meters mocht maken op de helft van Newcastle. De middenvelder vond Vardy, die zijn eigen bewaker passeerde en Maddison in staat stelde hard binnen te schieten. De 0-2 kwam achttien minuten voor tijd van Youri Tielemans, die de bal op aangeven van Marc Albrighton op knappe wijze in de rechterhoek draaide vanaf de rand van het strafschopgebied. Het was voor de Belg zijn eerste treffer in clubverband sinds zijn dubbelslag tegen Leeds United (1-4) op 2 november.

Een kwartier voor tijd trof Vardy de lat, al zou een doelpunt niet hebben geteld omdat de spits buitenspel stond. Leicester slaagde er dus niet in om de wedstrijd definitief te beslissen en daardoor kon de spanning terugkeren toen Carroll de bal uit de lucht nam in het strafschopgebied nadat Leicester een vrije trap niet weggewerkt kreeg. Er zaten 10 jaar en 8 dagen tussen de twee laatste Premier League-goals van Carroll voor Newcastle, het grootste gat tussen twee competitiegoals voor dezelfde club in de Premier League na de 13 jaar en 121 dagen van Wayne Rooney voor Everton. Echt grote kansen op de gelijkmaker kwamen er echter niet; Darlow voorkwam met het hoofd zelfs dat Vardy er 1-3 van maakte.

Eindigt Leicester City dit seizoen in de top vier van de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

superknap wat Leicester presteert dit jaar. als je hun budget vergelijkt met de andere clubs bovenin dan leveren ze echt een uitzonderlijke prestatie op dit moment

3 januari 2021 om 18:02

hoezo onzin? Leicester heeft toch een veel minder budget als een Liverpool, Manchester City, Spurs, United en Chelsea?

3 januari 2021 om 19:26

Spenderen niet veel meer dan clubs als West Ham maar doen t een stuk beter

Leicester is geen verrassing meer. Uitstekend team. En Vardy, op hem staat geen maat ondanks zijn leeftijd nog steeds een levensgevaarlijke spits. Ik zie ze hoger eindigen als Chelsea en Spurs omdat ze een homogener team zijn zonder echte vedettes. Het Atalanta van de PL.

Inmiddels kunnen we wel vaststellen dat Leicester, net zoals vorig jaar, voor een Europese ticket gaat. Echt een leuk team om naar te kijken. Als het niet door het kampioenschap van 2016 komt dat ik fan van deze club ben, dan wel door het spel, prestaties en de aanwezigheid van Turkse internationals Ünder en Soyüncu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren