Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku nog verder in de problemen gebracht door appje van ex-ploeggenoot

Laatste update:

De storm rondom Romelu Lukaku is nog niet gaan liggen. Door appjes naar ex-ploeggenoot Tim Howard bracht hij zich bij the Blues in een lastiger parket. Lukaku werd zondag door zijn manager Thomas Tuchel buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de topper tegen Liverpool (2-2), nadat hij zich eerder in de week in het middelpunt van controverse bevond na een interview met Sky Italia. Transfermarktexpert Fabrizio Romano bevestigt maandagochtend dat er maandag een gesprek tussen Tuchel en Lukaku op de planning staat.

Lukaku liet zich in het genoemde interview in negatieve zin uit over zijn rol binnen het elftal. Daarnaast gaf hij aan dat hij afgelopen zomer niet zou zijn teruggekeerd naar Chelsea als Inter hem een nieuw contract had aangeboden. Het leverde de Belg tegen Liverpool afgelopen zondag een disciplinaire schorsing op. Hetgeen waar iin de studio van Sky Sports ook al veel om was te doen. Analisten Gary Neville en Graeme Souness haalden keihard uit naar de Lukaku.

De spitse miste door zijn uitspraken het duel met Liverpool en de voorbeschouwing op het deze wedstrijd bij het Amerikaanse NBC bracht Lukaku nog meer in de problemen. De spits whatsappte, terwijl hij disciplinair was geschorst, met Tim Howard, zijn voormalig ploeggenoot bij Everton, die momenteel analist bij de Amerikaanse televisiezender NBC is. Volgens een gebriefte presentatrice van NBC zou Lukaku gezegd hebben dat ‘de situatie hot is’ en ‘hij meer kan zeggen na een nieuwe meeting op maandag.’

Supporters merkten op dat Lukaku's Twitter-profiel was verwijderd, en wie hem wilde volgen kreeg de melding: ‘dit account bestaat niet’. Speurneuzen op internet stelden later dat Lukaku zijn Twitter-account weken geleden had opgeheven, rond dezelfde tijd dat hij zijn beruchte interview aan Sky Italia gaf. Tuchel liet na afloop van het duel met Liverpool tegen Engelse media weten dat hij met Lukaku gaat praten. “Hij is onze speler, er is altijd een weg terug, we zullen dit achter gesloten deuren duidelijk maken en zodra we een beslissing hebben genomen en Romelu het weet, zullen jullie het misschien ook weten.”

Romano bevestigt maandagochtend dat het gesprek een dag na de topper tegen the Reds plaatsvindt. “Thomas Tuchel zal in de komende uren met Romelu Lukaku gaan zitten om te praten over zijn interview, gevoelens en gedrag en op zoek gaan naar een oplossing.” Chelsea zelf geeft geen commentaar en wacht op een beslissing van de manager. De club is volgens Romano niet van plan om Lukaku in januari te verkopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo dit gaat dus komende weken VZ domineren.. Elke dag topics hierover.

3 januari 2022 om 11:05

Het is een voetbalplatform he, dus ik vind het niet gek dat VZ hierover bericht.

3 januari 2022 om 11:16

Prem

Serieus? Shit zit verkeerd, dacht dat dit meer Goeden tijden slechten tijden platform is.

Wat vind jij van de app van de ex-ploeggenoot van Lukaku? En dat zijn twitter profiel weg was, wat vind jij daar van beste Prem_93?

Groetjes, Mrkrillin

3 januari 2022 om 11:31

Laten we even eerlijk zijn: 90 procent van alle voetbal nieuws is gewoon gtst niveau. Geen enkele voetbal forum zou kunnen bestaan als we niet op dit soort drama zouden geilen.

3 januari 2022 om 12:31

MrKrillin

Ik vind dit soort berichten interessanter dan eindeloos geouwehoer over of een bal wel of niet buitenspel was, of dat een gele kaart wel of niet rood had moeten zijn.

Hier spelen geld, emotie (Lukaku is ontevreden en ongelukkig in Londen), media, disciplinaire maatregelen, zaakwaarnemers, de fans van Inter, de fans van Chelsea, voetbal, etc allemaal een rol. Veel boeiender dan wel of niet buitenspel (en het bijbehorende gekleurde geschreeuw van fanboys).

3 januari 2022 om 12:55

Mr Krillin,

Heb je slechte zin? Het is immers maandag. Sterkte.

Hij durft maar. Gewoon tegen een ex-teamgenoot zeggen dat hij niks kan zeggen. Ontbinden dat contract!

3 januari 2022 om 11:33

Hij zegt dat hij na het gesprek meer kan zeggen. Laat het nou zijn dat Lukaku beter komende tijd even niets kan zeggen.

3 januari 2022 om 12:39

Lukaku moet lekker zeggen wat hij wil zeggen, dat is een grondrecht, ook in Engeland en ook voetballers mogen daar gebruik van maken.

3 januari 2022 om 12:45

@ trodat: als in zijn contract staat dat hij bepaalde info niet mag delen met derden dan moet hij zich r aan houden.

3 januari 2022 om 12:53

Je snapt wel dat grondrechten hier niets mee te maken hebben?

3 januari 2022 om 12:57

Áls dat er inderdaad in staat ja. Als dat er nã­et in staat, dan is hij vrij om zn mond open te trekken wanneer het hem blieft. Daarnaast zal er vast dan ook een bepaalde sanctie op staan, dan kan Lukaku er zelfs voor kiezen om alsnog zn mond open te trekken en de consequentie te accepteren.

Ik kan bewust met 200 km/pu over de A10 te scheuren en als ik gepakt wordt zonder morren mn rijbewijs laten afnemen, dat is een keus.. Vrij cruciaal voor mij als beroepschauffeur, maar het blijft een keus die je kán maken..

3 januari 2022 om 13:22

Ja die keus kan je maken, maar dat betekent niet dat het je recht is. Je schendt juist bepaalde rechten, en moet de consequenties aanvaarden. In arbeidsverhoudingen wordt van alles geregeld over wat je wel en niet mag zeggen, voor zover dat relevant is binnen de arbeidsverhouding. Mijn baas kan me niet verbieden iets over voetbal te zeggen. Maar de baas van Lukaku wel. Lukaku mag daarentegen weer alles vinden van het maatschappelijke/politieke veld waarin ik actief ben.

3 januari 2022 om 17:46

Precies dat. Voor de daden die je doet, moet je ook dealen met de consequenties.

Lukaku zijn droom was om op the Bridge te spelen en te scoren. Toch frapant hoe de gebeurtenissen zich opvolgen, had gisteren van grote waarde kunnen zijn in de wedstrijd tegen Liverpool. Jammer dat het zo moet lopen, hoop dat de weg voor onze Noorse vriend nu wagenwijd open ligt.

3 januari 2022 om 11:25

Neem je het Tuchel kwalijk dat hij gisteren niet mocht spelen? Lukaku heeft zich volgens Tuchel niet anders dan anders gedragen. Volgens mij had Lukaku best kunnen spelen.

3 januari 2022 om 12:20

Ach dat is allemaal gelul om te scoren bij de fans. Overal waar die komt kust ie ook meteen de logo van de club.

3 januari 2022 om 12:23

Nee, ik kan me een herinneren waarbij hij op 16 (?) jarig leeftijd als jeugdspeler van Anderlecht een rondleiding krijgt door Stamford Brigde. Hierop wordt hij doorverwezen door de gids om door te lopen, de begeleider ( of in ieder geval diegene met wie hij mee was ) vraagt wat hij denkt. Waarop hij antwoord dat dit zijn droom is om te spelen.

3 januari 2022 om 12:28

Hij schijnt gezegd te hebben dat het Inter-logo het fijnste voelde om te kussen van al die logo's.

3 januari 2022 om 12:33

Hij was gewoon Chelsea fan als kleine jongen en drogba was zijn idool.

Hij vertegenwoordigt zo’n economische waarde dat de club uiteindelijk wel moet inbinden. De feiten zijn verder ook niet zwaar genoeg om juridisch genoegdoening te kunnen krijgen. Ze kunnen hem, zoals Bogarde nog een paar jaar rondjes laten lopen, maar dan nog is je hele investering naar de mallemoeren.

3 januari 2022 om 11:20

Inderdaad. Hoe vervelend ook, je kunt als club zijnde eigenlijk niets anders. Lukaku heeft je 115 miljoen gekost, die kun je niet enkel rondjes laten rennen op de training.

Lekker collegiaal. Stuur je een appje naar je oud-ploeggenoot en die gooit het dan de wereld in...

3 januari 2022 om 12:16

Achja er staat toch niks spannends in? Lukaku was nota bene zelf degene die het interview de wereld in gooide...

Bronnen in Engeland zeggen dat niet één ploeggenoot het voor 'm heeft opgenomen. Dat iedereen niet snapt waarom hij het heeft gedaan.

3 januari 2022 om 12:06

Ik vraag me ook af hoeveel van zijn collega´s het interview gezien hebben en het allemaal zouden kunnen volgen in het Italiaans. Het wordt allemaal echt wel overtrokken. Zijn leidinggevende gaf aan niks te merken aan hem, als hij gewoon zijn werk doet is het allemaal toch prima?

3 januari 2022 om 13:24

Kan ik me ook wel voorstellen. Lukaku plaatst zichzelf buiten de groep zo. Gooit in een keer openlijk de botte bijl erin, om iets te forceren. Zou ik ook niet tof vinden.

Alleen maar verliezers wederom. Dom van Lukaku. Waardeloos van Howard. En Chelsea zit met de gebakken peren.

3 januari 2022 om 11:22

Wat is er dom van Lukaku in deze situatie met Howard?

3 januari 2022 om 11:35

Waarom zou je een speler niet meer opstellen als hij aangeeft niet gelukkig te zijn, of verteld dat het tegen is gevallen? Dan ben je als club wel heel dom bezig. Zie je t al voor je dat Barcelona Messi uit de selectie had gezet vorig jaar na dat vernietigende interview. De enige verliezer is Chelsea hier als je het mij vraagt. Ze betalen een speler die het verschil kan maken, maar ze stellen hem niet op. Dus en ze betalen hem voor niks, en zn kwaliteit op het veld wordt gemist, wat één mismanagement zeg.

3 januari 2022 om 13:28

@CR7

Omdat het bij Lukaku een poging is om een transfer te forceren, en bij Messi niet. Messi was oprecht teleurgesteld over hoe het ging. Maar wilde daarna wel blijven.

Of doel je op die situatie dat hij dacht dat zijn contract verlopen was, anderhalf jaar geleden? Dat vond ik inhoudelijk echt wat anders. Lukaku heeft gewoon een contract, en Messi dacht met reden dat hij transfervrij was.

Ik zie dat iedereen zich hier vooral focused op de ontevredenheid van zijn rol in het elftal. Maar dat vind ik niet eens het ergste. Ik kan daar nog wel inkomen dat hij dat gevoel heeft.

Ik vind het juist stuitend dat hij clubs als Madrid en Bayer München als droom clubs aangeeft en hij na Inter die stap had willen maken ipv Chelsea.

Dat verzin je toch niet? Wat doe je dan bij chelsea? Alleen omdat die clubs nul interesse hadden en toen kwam chelsea langs?? Echt bizar, de club geeft een godsvermogen uit en maakt je de best betaalde speler van de selectie en nog geen 6 maanden later krijg je dit als dank?

Beste Lukaku... Ik hoef je niet meer te zien in het elftal totdat je je excuses maakt. Naar de club, de trainer en de fans. En dan nog, maak maar lekker de pleiterik in de zomer. Lekker naar Madrid of München! Doei!

Neem een voorbeeld aan rudiger! Gewoon 200% inzet ondanks dat het bijna zeker is dat dit zijn laatste seizoen is. Dat zijn spelers die het chelsea shirt waardig zijn (ondanks dat het op het veld "af en toe" een volslagen idioot is)

3 januari 2022 om 12:18

Wat merk je qua inzet bij Lukaku? Wat doet een excuses voor jou als je weet hoe hij er daadwerkelijk over denkt? Het is toch niet erg als andere clubs als droomclubs ziet? Ik denk dat menig speler een droomclub heeft en toch werkzaam zijn bij andere clubs.

Het is toch een klein beetje gek om iedere jaar spelers te kopen, maar wel clubliefde van de spelers te verlangen. Lukaku wilde blijven, maar door de economische staat van Inter is hij verkocht.

3 januari 2022 om 13:33

Hij verwacht ook geen clubliefde. Hij verwacht het respect om dit soort sentimenten even voor je te houden als de club net 100 miljoen voor je betaald heeft.

3 januari 2022 om 15:01

Het zou zeer naïef van mij zijn om clubliefde te verwachten van een speler die al diverse clubs op zijn cv heeft staan en bij elk van deze clubs wordt hij uitgekotst door de fans. Zoals Vernon hieronder al aangeeft gaat het om respect.

Zoals met wel meer dingen is de context erg belangrijk. Dit interview is gegeven zonder dat de club, de trainer of zijn PM er van wist. Dat is opzich al vreemd (gozer gaat langer mee in de voetballerij om te weten dat dit een staartje kan krijgen), maar om dan zulke dingen te zeggen over je werkgever, de trainer en indirect naar de fans toe. Dat kan gewoon niet. Dit heeft niets te maken met clubliefde en alles met respect.

Excuus maken zal voor mij inderdaad niets veranderen. Ik ben helemaal klaar met die vent, en volgens mij de selectie en de trainer ook. Maar het heeft te maken met een investering redden. Excuses hiervoor kun je die halve zool in ieder geval nog opstellen en een deel van zijn marktwaarde behouden om in de zomer afscheid te nemen.

Gaat niet alleen om emoties hé!

3 januari 2022 om 18:02

"Gaat niet alleen om emoties, hè!"

Nou die laatste alinea is een en al emotie te bekennen.

Op zijn facebookpagina staat ook Inter Milan in zijn bio. Ook wel apart haha (gehackt maybe?)

3 januari 2022 om 11:48

Anders is hij wel helemaal gek geworden.

3 januari 2022 om 12:30

Niet gehackt, staat er al te lang.

3 januari 2022 om 12:34

Het kan natuurlijk ook dat het nooit aangepast is. Er zal nog wel genoeg over geschreven worden.

3 januari 2022 om 13:01

Kan zeker, alleen als hij zijn Twitter recent verwijderd heeft zal hij zijn andere socials wellicht ook bekeken hebben.

Wat een drama allemaal. Maar komt wel goed dit joh. Gewoon eem excuses maken komende weken, scoor ff een hattrick en een paar keer de winnende en de meeste zijn het wel vergeten. Zowel lukaku als Chelsea heeft er baat bij dat dit wordt opgelost.

3 januari 2022 om 13:35

Denk dat Lukaku dat juist niet wil. Die wil weg. Lekker ruzie maken en een transfer forceren.

Nee we moeten allemaal lekker in de rij lopen, tussen de lijntjes kleuren. En eerst onze arm opsteken als we iets willen zeggen, en vragen of we het mogen zeggen. Sorry maar de wereld is naar de haaien. Met al dat gedoe, hij heeft vrijheid van spreken. Had hij het beter anders gedaan ja, maar moeten we nu allemaal onze messen geslepen engetrokken achter lukaku aan nee. Maak je toch niet zo als toen de heksen werden opgejaagd.

3 januari 2022 om 13:37

Binnen arbeidsverhoudingen is het doodnormaal dat je niet alles publiekelijk mag zeggen. Lukaku doet dit vermoedelijk allemaal bewust, het is geen achteloze verzuchting van iemand die even ontevreden is. Precies in de transferperiode gooit hij dit naar buiten in een Italiaanse krant. Geregisseerder kan niet.

3 januari 2022 om 15:46

Natuurlijk mag je zeggen wat je denkt of voelt (binnen het kader van de (arbeids)wet). Dat geldt voor ieder mens, hetzelfde geldt dat je de consequenties zult moeten aanvaarden van deze acties. Voetballers moeten echt een gaan inzien dat ze een miljoenen bedrijf vertegenwoordigen.

Als ik als CFO van pepsi overstap naar Coco cola en binnen 6 maanden publiekelijk aangeef dat ik ontevreden ben over hoe mijn rol binnen het bedrijf wordt ingevuld, ik liever naar lipton icetea was gegaan en ik weer terug wil naar PepsiCo en dit allemaal buiten mijn werkgever om. Denk je dan dat ik bij de eerstvolgende werkdag warm onthaald wordt?

En dat is er aan de hand hier. Dit heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting.

Hij maakt er echt een puinhoop van nu.

Lukaku loopt naast zijn schoenen, al lang.. Een zoveelste domme uitspraak. Maar hij mag dat, want hij is altijd het slachtoffer.

Goedzo lukaku...spuit je gal maar, dat is je goed recht. Niemand mag je de mond snoeren ook al staat dat in je contract. Je hebt een eigen mening en die mag je verkondigen, punt uit.
Als jij die kut club en die verschrikkelijke trainer in diskritiek brengt...iets wat je overigens helemaal niet doet, sjapoo...tenminste 1 iemand die het durft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren