Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Malik Tillman scoort zittend vanaf de achterlijn: PSV na 10 minuten 0-3 voor

Laatste update:

PSV is werkelijk uit de startblokken geschoten in het Eredivisie-duel met sc Heerenveen. Op bezoek bij de Friezen geniet de ploeg van Peter Bosz binnen tien speelminuten al een 0-3 voorsprong. Malik Tillman scoorde tweemaal, terwijl ook Guus Til zijn naam op het scorebord zette.

Na ongelukkig balverlies van Thom Haye in de zevende speelminuut nam PSV razendsnel over. Via onder meer Tillman belandde de bal bij Til, die direct de 0-1 aantekende. Twee minuten later scoorde Tillman zelf.

Jordan Teze had vanaf rechts een volmaakte voorzet in huis bij de tweede paal, waar Tillman van dichtbij binnenknikte: 0-2. De 0-3 kwam eveneens op naam van Tillman. Hij belandde zittend op de achterlijn en manoeuvreerde de bal op opmerkelijke wijze tóch over de doellijn: 0-3.

Het is overigens niet de snelste 0-3 voorsprong ooit in een uitwedstrijd voor PSV, meldt Opta. Eén keer eerder maakte de Eindhovenaren sneller drie treffers. In 1982 gaf het scorebord tegen MVV Maastricht al na vijf speelminuten een 0-3 tussenstand aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerenveen schaam je kapot!! 0-3 in 10 minuten mag never nooit gebeuren, wat een waardeloze instelling

25 april 2024 om 19:46

Scheelt dat het dan pas na 11 minuten 0-3 stond!

Als we die Tillman kunnen houden, dan zou dat een stunt van jewelste zijn. Die kan makkelijk een stuk hogerop.

25 april 2024 om 19:40

Slot neemt hem mee naar Liverpool

25 april 2024 om 19:40

Erg benieuwd hoe bayern hier in staat.

25 april 2024 om 19:54

Bayern gaat natuurlijk zonder twijfel die "boete" van 3 miljoen betalen

25 april 2024 om 20:13

Lijkt mij ook... wel benieuwd wat tilman ook zou willen, lijkt me toch ook dat je ergens even wilt spelen en niet ieder jaar ergens verhuurd wordt.

25 april 2024 om 20:45

Zou zoiezo mooi zijn als je dit team een beetje bij elkaar kan houden. Denk dat noa lang en dest zoiezo nog wel een jaar blijven na hun blessures. Tilman, Bakayoko, Veerman, Saibari moet je gewoon een leuke aanbieding doen wetend dat je volgend jaar aardig wat geld binnen harkt met de CL. En belangrijk denk ik is Bosz niet kwijt raken.

25 april 2024 om 23:10

Als Bakayoko ook nog eens een goed EK speelt dan is die denk ik niet langer houdbaar voor PSV. PSG had al interesse al moet die daar niet naartoe want Dembele zal de voorkeur krijgen en is gek genoeg ineens niet meer geblesseerd.

Bakayoko zou Salah kunnen vervangen mocht die naar Saudi gaan in de zomer.
Tillman is wel een goede speler die zou zo bij Arsenal naast Odegaard kunnen voetballen. Maar dat is lastig in te schatten ook zo Fabio Vieira zit daar op de bank terwijl die in de Eredivisie tot de beste spelers zou behoren. Al is Tillman fysiek wel iets sterker.

De spelers zullen ook wel weten dat je dit seizoen niet gaat overtreffen dus ik denk wel dat er zeker 3 basisspelers zullen vertrekken.

25 april 2024 om 23:17

Bakayoko die Salah vervangt en Tillman kan zo naast Odegaard in de top van de BPL, beetje overdreven denk ik..

26 april 2024 om 15:32

Van Salah naar Bakayoko is hetzelfde als van een Maybach 600 naar een BMW 3 serie. Laten we dat maar niet doen. Liverpool mikt echt aanzienlijk hoger dan dit soort average spelers. Tillman en Odegaard, daar zitten trouwens aardig wat stappen tussen

Heerenveen krijgt een wervelstorm waar AZ nog nachtmerries van heeft. Wat een begin. Uiteraard jammer dat luuk nog niet gescoord heeft, maar wedstrijd lijkt wel gespeeld in ieder geval.

25 april 2024 om 19:26

Nou er is weinig wervelstorm nodig. Heerenveen is gewoon abominabel slecht.

Ik zal nog eens een halfuurtje later inschakelen

25 april 2024 om 19:42

Hahaha... ik ken dat gevoel... zat lekker te kijken tot de.kleine van.mij begon te huilen 😅. Ik hem troosten en 5 min later is het van 0-0 0-3 😂

Kees van Wonderen werd bij Go Ahead geroemd om de defensieve organisatie. Dat valt bij Heerenveen toch een beetje tegen.

25 april 2024 om 19:20

Volgensmij werd er vorig jaar geklaagd dat het te behoudend was. Keesie gaat all-in haha

Sjonge 0-5 rust stand niet normaal
KAMPIOENEN!!!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren