Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martial en Rashford doen het ook voor Manchester United op Turf Moor

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagavond een zwaarbevochten zege in de Premier League geboekt. Het team van Ole Gunnar Solskjaer scoorde tweemaal op bezoek bij Burnley en stapte zodoende voor de vierde keer in de laatste zes competitieduels als winnaar van het veld: 0-2. Manchester United passeert Tottenham Hotspur op de ranglijst en neemt voorlopig een vijfde plaats in.

Manchester United had in de eerste 45 minuten meer balbezit, terwijl Burnley geen moment de indruk maakte te willen winnen. Het team van Sean Dyche kwam voor rust niet verder dan een schot: een inzet van Ashley Barnes die naast het doel van David de Gea verdween. In de eerste twintig minuten had de ploeg van Solskjaer al uitzicht op een openingstreffer: Nick Pope reageerde goed op een vrije trap van Marcus Rashford en in de negentiende minuut eindigde een inzet van de aanvaller op de paal.

Burnley kwam elf minuten voor rust opnieuw goed weg toen Phil Bardsley in de doelmond een doelpunt van Martial kon voorkomen. Op slag van rust kwam het scorebord alsnog in beweging, al was de thuisploeg daar wel verantwoordelijk voor. Na knullig balverlies van Charlie Taylor op links volgde een heerlijke pass van Andreas Pereira richting Anthony Martial, die het leer over Pope werkte en de ruststand bepaalde: 0-1.

In de tweede helft probeerde Burnley de achterstand weg te poetsen, maar het team van Dyche had moeite om voor gevaar te zorgen en moest tegelijkertijd behoedzaam zijn voor counters. Twintig minuten voor het einde moest De Gea tot het uiterste gaan om een inzet van Bardsley uit de onderhoek te werken. Luttele minuten later was Johann Berg Gudmundsson middels een vrije trap dicht bij de 1-1, maar tot meer was Burnley niet in staat.

Diep in de extra tijd sloeg Rashford toe op aangeven van James en bepaalde hij de eindstand: 0-2. Rashford en Martial waren dit seizoen in zestien gezamenlijke duels als basiskrachten goed voor twintig treffers, ieder tien. Manchester United wacht op Nieuwjaarsdag een lastige uitwedstrijd tegen Arsenal, dat zondag nog de stadsderby tegen Chelsea speelt. Burnley blijft dertiende in de Premier League en hoopt op 1 januari een beter resultaat tegen Aston Villa te boeken.

Gaat Manchester United dit seizoen in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Burnley speelt echt verschrikkelijk voetbal. Kick and rush is prima.. maar dan wel met wat overleg. En pas als je echt moet breng je je 'voetballers'. Onbegrijpelijk.
Man utd kon ook weer eens niet overtuigen. Blijft toch een lastige ploeg om naar te kijken.

28 december 2019 om 22:49

United heeft amper wat weggegeven en heeft aardig wat kansen gehad. Zeer positieve performance in een knotsgekke periode. Meer kan je niet vragen van ze wat mij betreft. Uit naar de nummer 10 van de Premier League, die bekend staan om het parkeren van de bus, prima gedaan toch?

28 december 2019 om 22:54

Helemaal eens. Om de twee dagen spelen echt ongelofelijk dit. En zonder AWB, Shaw, Scott, Pogba en Greenwood

28 december 2019 om 22:56

Zonder Shaw vind ik nou niet echt een verslechtering. Zie toch liever Williams daar staan. Een jongen met meer drive en doet het gewoon goed. Bij Shaw heb ik altijd het idee dat ie niet het maximale uit zijn mogelijkheden heeft gehaald.

28 december 2019 om 22:57

Dat 'nauwelijks wat weggeven' was niet echt een opgave vandaag. En qua kansen viel het mee. Ik mis gewoon structureel iets in het spel.. uiteindelijk zijn het twee omschakelmomenten die goals opleveren.

28 december 2019 om 23:17

Toch kijk ik een stuk liever naar Liverpool dan naar Man U. Ik heb nu 2 wedstrijden achter elkaar gezien van hen en ik vind het alles behalve overtuigend en eigenlijk ook erg saai. Er lopen voorin nog wel een aantal leuke spelers zoals Rashford, Martial en die nieuwe jongen Greenwood verder vind ik het weinig spannends. Lijkt een beetje op mijn eigen ploeg, leuke spelers voorin de rest erg pover.

29 december 2019 om 00:09

Dit is de periode rond kerst en dan wil je gewoon je wedstrijden winnen zonder veel inspanning door fit te zijn voor de volgende wedstrijd. Volgende wedstrijd is tegen Arsenal uit, een rivaal, dan heb je liever je spelers 100 procent dan 50.

29 december 2019 om 01:23

Want Liverpool heeft dit uitgevonden? Ooit gezien hoe Rooney, Tevez en Ronaldo speelden? Had Salah waarschijnlijk nog geen krullenbol.

29 december 2019 om 11:32

@jnppsvharstrikke logisch dat Liverpool nu beter speelt dan United. Solksjear zit er pas een jaar. Je moet het eens vergelijken met het Liverpool van Klopp na pas 1 jaar. dat was ook niet best hoor. Toen speelden ze nog met Karius, klavan, matip en can.

29 december 2019 om 11:35

Het PSV van Engeland. Voorin leuk, maar voor de rest niks!

Hoe is die Taylor Erik Pieters voorbij gestreefd? Is Pieters dan nog slechter dan Taylor?

28 december 2019 om 22:58

Begrijp ik helemaal niks van.. wat een armoe.

28 december 2019 om 23:42

Taylor was zichzelf niet vandaag, en natuurlijk wordt het dan net live uitgezonden op de Nederlandse TV. De commentator probeerde vandaag goedkoop te scoren over de rug van hem en Burnley.Als Burnley fan kan ik jullie dit zeggen: Pieters is (op de eerste wedstrijd tegen Soton na) de slechtste linksback die ik in tijden bij de club gezien heb. Hij voert zijn taken niet goed uit, brengt aanvallend minder dan Taylor, gaat duels half aan, was schuldig aan meerdere tegengoals. Maar goed, wat kon je verwachten van een speler die bij Championship club Stoke niet eens opgesteld werd.Taylor is normaal gesproken, samen met Pope en Tarkowski, een van de sterkhouders. Tegen de top 6 speelt Burnley helaas louter met een verloren instelling, al is het spel de laatste maanden sowieso niet om aan te gluren, wat grotendeels onze manager aangerekend kan worden. Wat een contrast met vroeger, toen Burnley juist om haar goede voetbal bekend stond en nog eerder totaalvoetbal speelde dan NL en Ajax.

28 december 2019 om 23:56

Bedankt voor deze informatie. Ik dacht namelijk ook dat Taylor een solide verdediger was maar vandaag was gewoon zijn dag niet lijkt het dan. Leuk om te zien dat er ook Nederlandse Burnley fans zijn 😁

29 december 2019 om 09:08

Geen probleem haha. Er is zelfs een kleine Burnley fanclub in Zuid-Holland (al kom ik daar niet vandaan) volgens mij en Helmond is een Burnley-enclave omdat we een vriendschapsverband met Helmond Sport hebben.

29 december 2019 om 10:32

Oh wow, heb ik nog nooit van gehoord. Toch wel mooi om te horen zulke dingen.

Als je concurrenten punten laten vallen en je moet naar turf moor en je komt weg met 3 punten en zo'n opstelling dan mag je gewoon spreken van een super resultaat!

Nu hopen dat Arsenal, City en Liverpool winnen en dan met 1 punt achter Chelsea het nieuwe jaar in!

28 december 2019 om 23:51

Nou ik hoop wel dat Wolves wint van Liverpool. Sowieso voor de spanning zou het beter zijn.

29 december 2019 om 00:11

Wolves is toch een directe kandidaat voor United voor top 4 voetbal en ja ik weet Liverpool is de grootste rivaal maar niemand die hun nog gaat inhalen. Dan heb je toch liever dat Wolves verliest?

29 december 2019 om 00:22

Precies dit. Liverpool wordt kampioen en dat moeten we accepteren. Chelsea, Wolves, Arsenal(behalve morgen), Sheffield en Spurs moeten hun potjes verliezen.

29 december 2019 om 00:57

Een inhaalrace moet toch ergens beginnen. Helaas is City niet stabiel genoeg dit seizoen maar voor de spanning zou het goed zijn dat Liverpool punten gaat verspelen.

Wolves doet het goed hoor, maar als je niet boven hen eindigd dan verdien je ook geen CL. En voor Sheffield geldt hetzelfde. Voor een club als United moeten dat geen concurrenten zijn.

28 december 2019 om 22:51

Ja idd. Langste 1,5 uur van dit seizoen. Wel leuke dingen gezien en een wonder dat James nog loopt!

28 december 2019 om 23:54

Williams was idd goed. Maar ik vind dat hij (zeker met de ruimte vandaag) vaker de achterlijn moet opzoeken en met links een voorzet geeft en niet steeds naar rechts kappen en achteruit spelen.

De eerste helft speelde United gewoon echt goed. Burnley leek wel vermoeid vandaag en gaf vooral op de achterste lijn van United totaal geen druk. In de tweede helft was United slordiger. Ook doordat Dyche het voorin iets anders had neergezet kreeg de verdediging minder tijd om tot goede oplossingen te komen in de opbouw. En laat nu net dat iets zijn wat ze zo nodig hebben, tijd, heel veel tijd. Tweede helft was niet om aan te gluren. Belangrijke punten. Fred overigens zeer goed weer.

Terechte en verdiende overwinning.
United was eerste helft de bovenliggende partij. Waar de schotpogingen 8 (dacht ik) tegen 0 waren. Een goede goal met een mooie assist van Peirera. Waar Pereira weer niet keer heeft laten zien. En waar op die positie echt iemand moet komen. Want ook Lindgard heeft alleen frisse benen in de wedstrijd gebracht. Meer brengt hij niet.
Burnley was met een schot gevaarlijk. Verder is United niet echt in gevaar gekomen.
Martial en Rashford en Fred zijn op dit moment de dragende spelers voor United. Daar waar het achterin goed stond.

Bepaalde spelers (shaw AWB Pogba Greenwood) rust gehad. Om tegen Arsenal te kunnen vlammen.

Unted heeft goede zaken gedaan voor de top 4.

Moeten door zetten nu. Met wat aankopen in januari. (Moet kunnen. Aantal middenvelders die beschikbaar zijn. Waaronder evt een Emre Can, Vidal....)
Doen ze nog op veel plekken mee voor prijzen en top 4.

28 december 2019 om 23:03

Zowel Can als Vidal zijn nou niet bepaald type middenvelders die we per direct nodig hebben. Begrijp die suggesties dan ook totaal niet.

28 december 2019 om 23:34

Want? Matic als enige back up wel? Heb ik liever een van die andere 2. En ik zeg ook evt. Zullen vast andere spelers beschikbaar zijn. Verder heeft United niks op de bank qua middenvelders. Pogba zal mits McTominay weer fit is. (En die kan er misschien een 2 maanden uit liggen) de aanvallende middenvelder zijn. Dus wel degelijk hebben we daar spelers voor nodig. Vidal en Emre Can zullen goedkoop te verkrijgen zijn. Daar waar Emre Can PL ervaring heeft. En 25 jaar is. Die zou zeker op het middenveld passen. Een aanvallende middenvelder zal in januari niet lukken. Daar waar mogelijk een Maddison geprobeerd wordt om die te halen.

Ik heb het ook wel over spelers die mogelijk beschikbaar zijn. En United zit erg dun in hun spelers op het middenveld. Dus ja... wel degelijk nodig

28 december 2019 om 23:52

Want Vidal en Can brengen totaal geen creativiteit. Als je die in de winter haalt als tijdelijke overbrugging dan is dat wederom hap snap beleid en kijk je alleen naar de zeer korte termijn. Iets wat we al veel te vaak hebben gedaan de afgelopen jaren. Nee, geef dan liever de jongere gasten de speelminuten als back up. Laat ze groeien waar mogelijk en geef het geld liever in de zomer uit aan datgene wat het elftal nog mist. Geduld en rust is wat de club nodig heeft. Geen paniekaankopen

29 december 2019 om 00:13

Ja, haal dan een Bruno Fernandes of of Maddison in de zomer maar zulke spelers gaan je niet verder helpen.

29 december 2019 om 00:42

Wat ik al aan gaf. Die zullen in de winter niet haalbaar zijn. Heb het ook over spelers die goedkoop beschikbaar zullen zijn.

29 december 2019 om 00:59

In de jeugd is alleen Garner de enige speler die evt in aanmerking komt. Maar die zit er nog erg ver vandaan om iig op de bank te zitten. United kan met dit middenveld niet te lang doorgaan. Wat als Fred of Pogaba geblesseerd raakt. Dan ga je die top 4 uit het oog verliezen. En zullen andere clubs verder uitlopen. Het middenveld is gewoon te zwak met maar 3 spelers die het niveau aan kunnen. Een Emre Can is misschien voor ong 30 mil op te halen. En weet je zeker dat je daar een waardige goede spelers hebt voor die verdedigende middenvelders. Ik zie het niet als paniek aankoop. Zodat Fred en McTominay wat mee rust kunnen krijgen. Die spelen alles.
We doen nog mee voor de top 4. De Europa league. fA cup en de carabao cup. Niet United waardig. Maar op dit moment is het zo. Ga niet verwachten dat United in de zomer even goede aankopen zal doen. Als ze weer geen CL halen.

Ik gaf alleen die namen op omdat ze evt beschikbaar zijn. Maar er zullen vast andere spelers zijn die evt beschikbaar zijn. Je kan niet ontkennen dat het
Middenveld spelers nodig heeft. En als die in januari gehaald kunnen worden. Vind ik dat United dat moet doen

Zelfs United staat 5e! Vind het echt knap van Solksjaer, want het blijft een matige trainer.

Dit elftal is champions league onwaardig. 1. LIVERPOOL 2. CITY 3. LEICESTER en laat Chelsea maar 4 worden. Dit elftal speelt aantrekkelijk voetbal onder Lampard zonder ook maar 1 nieuwe speler aangetrokken te hebben. Geef Lampard de tijd en dit elftal kan volgend jaar gewoon weer meedraaien om de titel. Duurt nog jaren voordat United weer mee doet. 75% van de selectie is Europa League niveau. En dan nog zo veel geld uittrekken voor zo'n Maquire. Enige is dat die groot is maar voetballend is het van niveau Sunderland!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren