Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Meerdere Eredivisie-clubs azen concreet op handtekening Feyenoord-talent’

Laatste update:

Feyenoord gaat het contract van Ilias Sebaoui met een seizoen verlengen, zo meldt 1908.nl woensdagochtend. De Rotterdammers waren daar veel aan gelegen, daar diverse Eredivisie-clubs ‘concreet azen op de handtekening’ van de 22-jarige buitenspeler. Door zijn naderende contractverlenging ligt Sebaoui straks tot medio 2026 vast in De Kuip.

Sebaoui is bezig aan een uitstekend seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht, dat zich op een knappe vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie begeeft. De in Antwerpen geboren jeugdinternational van Marokko speelde al 36 officiële duels namens de Schapekoppen. Daarin was hij goed voor tien doelpunten en zeven assists.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Volgens Transfermarkt is Sebaoui inmiddels 500.000 euro waard. Feyenoord nam hem vorige zomer transfervrij over van het Belgische Beerschot, dat wel een bescheiden percentage mee kan verdienen aan zijn volgende transfer. Mogelijk komt die overstap al heel snel.

1908.nl weet dat er ‘enorm veel belangstelling’ is voor Sebaoui. Zo zouden meerdere Eredivisie-clubs concreet azen op zijn handtekening. “Sebaoui sluit in de voorbereiding van het seizoen 2024/2025 naar verwachting eerst aan bij de selectie van Feyenoord, maar een uitgaande permanente transfer is daarna allesbehalve uitgesloten.” Sebaoui trainde tijdens een aantal interlandperiodes dit seizoen mee bij Feyenoord en speelde zelfs al oefenwedstrijden namens de Rotterdamse club.

Welke Nederlandse clubs Sebaoui willen overnemen is vooralsnog onbekend. De Gazet van Antwerpen meldde afgelopen winter al dat de Marokkaanse Belg zich ook in de kijker heeft gespeeld bij het Deense Viborg FF. Hoogstwaarschijnlijk geniet Sebaoui dus ook nog altijd buitenlandse interesse.

Sebaoui sprak vorige maand tegenover RTV Rijnmond over zijn contact met Feyenoord. “Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren.”

Naast Sebaoui keren ook huurlingen Antef Tsoungui, Shiloh ’t Zand en Korede Osundina komende zomer in principe terug naar Feyenoord. Met name Tsoungui en ’t Zand hebben een indrukwekkende bijdrage geleverd aan het goede seizoen van Dordrecht. De komende maand zal het viertal eerst nog met hun tijdelijke werkgever deelnemen aan de Keuken Kampioen Play-offs.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

10 goals en 7 asissts is ontzettend knap bij een ploeg als FC Dordrecht en dit seizoen is Dordrecht oprecht ook een goed en aanvallende ploeg, met een beetje geluk hier en daar promoveren zei straks dmv de play-offs.

Ik denk dat deze Sebaoui oprecht een aanvulling kan zijn voor Feyenoords aanval, niet direct na de voorbereiding op het nieuwe seizoen maar langzamerhand zo als Wieffer en Beelen dit hebben gedaan.hetzelfde acht ik eigenlijk Shilow 't Zand en Antef Tsoungai toe.

17 april 2024 om 13:16

Ik vind het heel lastig in te schatten. Een Ruben Van Bommel had vorig jaar ook een uitstekend rendement, maar je ziet bij AZ wel dat die jongen echt nog niet klaar is voor een basisplaats bij zo'n club. Dergelijk jonge talenten renderen vaak sowieso beter bij clubs die nog nergens om spelen.

17 april 2024 om 13:44

Zo'n jongen zou inderdaad rustig moeten worden gebracht en die kans heeft Sebaoui meer bij Feyenoord dan v.bommel bij AZ. Ondanks dat heeft de nog maar 19 jarige ruben 8 doelpunten en een assist gemaakt...

Beter dan v.brederode, Poku, Lahdo en Addai!

17 april 2024 om 15:40

Het is ook wel een goede stap van Van Bommel geweest hoor, AZ. Echter heeft zo'n jongen tijd nodig en het zegt ook wel een beetje dat Van Bommel waarschijnlijk niet enigszins de volgende buitenspeler in de wereldtop gaat worden. Die echt getalenteerde jongens dragen een club als AZ al aardig op zo'n leeftijd en halen zeker een hoger rendement.

Deze Sabaoui is wel gewoon 'al' 22 jaar. Dan vraag ik me wel af of hij nog een rol gaat spelen bij Feyenoord. Ik denk het eigenlijk niet. Dergelijke cijfers zeggen tegenwoordig niet zoveel meer als je geen 17 of 18 jaar bent in de KKD. Vooral bij aanvallers, aangezien scoren hier in Nederland goed te doen is.

17 april 2024 om 16:53

@sirius: daarom moet je een speler ook niet alleen op cijfers beoordelen

17 april 2024 om 13:42

Vooral van 't zand en Tsoungai ben ik wel benieuwd naar.

Sebaoui, moeten ze proberen te verhuren aan een eredivisie club. Voor buitenspelers hebben we nu iemand nodig die er direct staat. Dan heb je nog Ivanusec, Paixao, Sauer en keert Walemark terug. Minteh die gaat waarschijnlijk niet blijven.

17 april 2024 om 14:02

En ook nog Hadj Moussa en ook Slory zal in de voorbereiding aansluiten.

17 april 2024 om 14:32

Klopt, daarom zou ik hem toch liever eerst bij een eredivisie club willen zien. Hadj en Slory misschien erbij. Het liefst heb je 1 goede buitenspeler en dan heb je meer dan genoeg keuzes voor de andere flank

17 april 2024 om 14:54

Wat mij ook goed bevalt is de samenwerking met Dordt. Ook omdat ze best aanvallend spelen ook. Volgend jaar paar andere talenten stallen daar. Wellicht visie over hengelen. Want Dordt plukt daar deels ook de vruchten van. Spelen onder een beter beleid met leuke spelers vanuit Rdam.

Ik zou hem zeker de kans geven in de voorbereiding mits iemand op links verkocht gaat worden. En anders gewoon binnen de eredivisie aan een utrecht ofso verhuren waar die veel meters kan maken. Tsoungui idem want zie ook veel potentie in hem. Bij t’zand moet je echt zeker een jaar binnen de eredivisie verhuren want we hebben veel spelers op het middenveld. Timber gaat die er niet uit spelen en dan heb je nog altijd zechiel en milambo.

17 april 2024 om 13:28

T’ Zand is toch een aanvaller?

17 april 2024 om 14:21

Speelt dit jaar bij Dordrecht als spelverdeler op het middenveld

17 april 2024 om 15:04

Leuk middenveld voor de toekomst t zand milambo en die krullenbol

17 april 2024 om 17:51

Je kan er vanuit gaan dat feyenoord zeer waarschijnlijk gewoon topaankopen gaat doen bij een vertrek van wieffer en timber. Verwacht eigenlijk dat Milambo en misschien Zechiel alleen gaan doorbreken. Zou wel mooi zijn een varkenoord middenveld met Zechiel, tzand en Milambo maar wil je mee doen in de top dan moet je gewoon kopen. Overigens verwacht ik dat zerrouki de directe vervanger van wieffer gaat worden.

Toch mooi om steeds te horen dat er zoveel contact is tussen Feyenoord en verhuurde spelers. Dit is lange tijd toch anders geweest en geeft eens te meer de ontwikkeling van de club aan van de laatste jaren.

17 april 2024 om 13:18

Dat stukje viel me inderdaad ook op in het artikel, vooral omdat ik laatst een artikel las over Ajax die gewoon geen contact had met sommige verhuurde spelers. Zoals je het hier leest, zou het eigenlijk altijd moeten zijn

17 april 2024 om 13:37

Al zou ik na een paar weken niet weten waar over te praten, wanneer ik elke dag gebeld zou worden.

17 april 2024 om 13:52

Het is waarschijnlijk gewoon een check-in. Alles goed, geen blessures, naar je zin, wat kan er beter? Fijne dag.

Kleine moeite, maar lijkt me heel belangrijk om verhuurde spelers toch betrokken te laten voelen bij de club waar ze eigenlijk onder contract staan.

Ik vind echt een speler voor Heerenveen! Verwacht dat Sahraoui vertrekt. Wålemark is gehuurd van Feyenoord? Ik vind Nunnely niet het niveau hebben. In Loizou zie ik het ook niet. Verder doet Zand het ook goed bij Dordt. Die Amerikaan en die Belgische verder vind ik tegenvallen. Die zou ik als Feyenoord was nog een jaar verhuren of verkopen. Zand misschien volgend jaar nog verhuren aan een Eredivisie club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren