Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi dicht bij hereniging met zijn wereldberoemde boezemvriend

Laatste update:

Luis Suárez komt steeds dichter bij een transfer naar Inter Miami, zo melden Relevo en Gastón Edul van TyC Sports. De Uruguayaan staat nog tot eind 2024 onder contract bij het Braziliaanse Grêmio, maar is inmiddels met de club in gesprek over een vertrek. Die gesprekken lopen inmiddels voorspoedig, weet Edul te melden. Daarnaast is er ook sprake van een doorbraak tussen Suárez en Miami, die al maanden onderhandelen.

De transfer van Suárez lijkt niet lang meer op zich te laten wachten, daar de onderhandelingen tussen de Zuid-Amerikaan inmiddels geavanceerd zijn. Geheel uit de lucht komt de aanstaande transfer niet vallen, daar hij al maanden in gesprek is met de club van mede-eigenaar David Beckham. Daarnaast liet een andere mede-eigenaar, Jorge Mas, begin deze maand weten Suárez te willen strikken. "Hij staat nog onder contract (bij Grêmio, red.), hij heeft een afkoopclausule, en ik weet niet of we daaruit gaan komen", zei hij toen tegenover El País. Inmiddels lijkt het erop dat Mas in zijn missie gaat slagen.

In de Major League Soccer geldt dat er per team maximaal drie spelers meer dan het maximale salaris mogen verdienen. Voor 2023 ligt dat salaris op 5,210 miljoen dollar, wat neerkomt op ruim 4,6 miljoen euro. Miami heeft al drie van die Designated Players onder contract staan: Lionel Messi, Sergio Busquets en Josef 'Pity' Martínez. Miami wil daarom gebruik maken van TAM, de 'Targeted Allocation Money'. Amerikaanse clubs krijgen namelijk 2,7 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) aan 'Targeted Allocation Money' toegewezen. Dat geld kan gebruikt worden om Designated Players onder het salarisplafond te krijgen.

Suárez wordt al langere tijd gelinkt aan een overstap naar Miami. Tot op heden leek het echter een moeilijk verhaal te worden, daar Suárez bij Grêmio een belangrijke speler is en dus ook nog anderhalf jaar onder contract staat bij de Braziliaanse topclub. Naast Messi en Busquets wil trainer Gerardo 'Tata' Martino ook Jordi Alba naar de club halen. De onderhandelingen tussen de club en de linksback lopen voorspoedig. Daarnaast wordt ook Andrés Iniesta hevig in verband gebracht met een overstap naar Zuid-Florida. De middenvelder is na zijn vertrek bij Vissel Kobe transfervrij op te pikken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan halen ze dus drie 35+'ers die allemaal na een of twee seizoenen weer weg zijn...? Die MLS blijft toch een aparte competitie, waar presteren een beetje vrijblijvend is. Wordt je laatste? Boeien. Degraderen kan je toch niet.

18 juli 2023 om 19:24

Inter Miami wel maar er zijn ook wel andere clubs die heel goed bezig zijn met jonge gasten en presenteren.

18 juli 2023 om 20:25

Philadelphia Union heeft wel een redelijke jeugdopleiding, maar goed het blijft USA. Ze hebben nog te weinig know how bij de jeugdcoaches.

18 juli 2023 om 20:50

FC Dallas heeft ook een goede jeugdopleiding

18 juli 2023 om 22:00

Ja bedoel ook niet alleen de jeugdopleiding maar ook het aantrekken van jonge en waardevolle gasten. Veel redelijke Zuid-Amerikaanse talenten gaan erheen de laatste jaren zoals Almada, Facundo Torres en Carranza. Zulke spelers zouden zeker niet misstaan bij de top 3 hier.

18 juli 2023 om 19:34

Inter Miami is een nieuwe club. Om supporters te trekken en aantrekkelijk te maken voor sponsoren is het hebben van grote namen gewoon belangrijk. Al zijn ze langzaam op hun retour. In Amerika gaat alles om marketing, met Messi, Suarez en Busquet in je team wek je enorm veel aandacht.

18 juli 2023 om 19:55

Ze halen niet enkel 35+"ers met status.Ze hebben ook een akkoord met Argentijns toptalent facundo farias en daarnaast zijn ze nog met een talent bezig maar die naam ben ik even kwijt.Het wordt enkel hier niet benoemd omdat het natuurlijk niemand boeit als het niet over messi,Suarez gaat etc

18 juli 2023 om 20:00

Gaat Farias echt naar Miami? Zonde zeg... had hem liever de stap naar Europa of Boca/River zien maken. Zo'n beetje de enige jonge spelers die vanuit de MLS kwamen en op hoog niveau spelen zijn Davies en Almíron.

18 juli 2023 om 21:24

Ja er zou een akkoord zijn maar verder is er nog niks officieel dus afwachten.

18 juli 2023 om 21:06

Was indertijd ook al niet zo met Cruyff en Beckenbauer? Andere club, dat weet ik, maar hetzelfde principe. Ik geef zoiets derhalve weinig kans van slagen.

18 juli 2023 om 22:15

Het gaat om de entertainment daar. Alhoewel ook wel leuk kun je als bij wijze van supporter van go ahead Eagles ook een keer kampioen worden. Maar het komt allemaal over als een bepaalde privilege en niet bepaald sportief.

19 juli 2023 om 03:19

Het verschil is dan ook dat een team als go ahead Eagles totaal niet representatief is voor een team in de MLS. Daar worden de kaarten gewoon elk jaar opnieuw geschud, en hebben alle clubs over een periode van bv 10 jaar allemaal ongeveer evenveel kans om een keer kampioen te worden. Ik ben blij dat de eredivisie niet met zo'n systeem werkt, maar het is hierdoor echt wel leuk om de MLS elk jaar een beetje te volgen.

18 juli 2023 om 22:15

2 jaar is lang hoor in het voetbal. Kijk de elftalfoto van je favo team van 2 jaar terug en vergelijk die met die van nu.

19 juli 2023 om 00:17

Dat is waar, maar neemt niet weg dat de MLS een prestigeproject is. Het is nu meer Messi League Soccer dan de nationale competitie.

Dat Inter-Miamai wordt langzaam een soort old-school Barca. Als ze san toch bezig zijn contracteer Iniesta dan ook maar even of Jordi Alba en Piqué.

18 juli 2023 om 19:14

Volgens mij zijn ze al serieus bezig met alba

18 juli 2023 om 19:17

Staat letterlijk in de tekst.

18 juli 2023 om 19:24

Alba blijkt vandaag zelfs nog gecontracteerd te worden. Daarna hopelijk nog Suárez. Wel lachen voor hun, heerlijk wonen in Miami en daarnaast samen een potje ballen. Genieten.

Dat is jammer voor Jackson Martinez, die was geweldig bij Atlanta United maar is nu een stuk minder. wel leuk zeg!

18 juli 2023 om 19:27

Bedoel je niet Josef Martinez? Die schoot er toen bij Atlanta United onder de leiding van Frank de Boer nog een paar binnen hahaha. Jackson Martinez is volgens mij die oude spits van Porto haha.

18 juli 2023 om 19:31

Jaa inderdaad josef martinez. Helaas is die na zijn blessure totaal niet meer op dat niveau terug gekomen. Schoot ze uit alle hoeken in het netje.

18 juli 2023 om 19:39

@iniestafcb, je hebt helemaal gelijk. Jackson is de Colombiaanse spits van dat ene geweldige seizoen bij Porto (die goal met zijn hak was echt weergaloos). Josef is Venezolaanse speler en zeker de beste die Atlanta ooit heeft gehad. Was goed onder De Boer, maar nog 3x beter onder Tata Martino.

18 juli 2023 om 19:37

Was in de voorbereiding gewoon aanvoerder van Miami. Die gaat natuurlijk gewoon wekelijks spelen, al zal het soms een half uurtje zijn. Is tot messi kwam, de beste aanvaller van miami.

Dacht dat ze niet zoveel (dure) buitenlanders mochten contracteren in de MLS..

18 juli 2023 om 20:29

Ja, hoe dat zit vraag ik mij ook af. Bij Messi schijnt het zo te zijn dat zijn salaris niet louter door Inter Miami betaald wordt, maar dat sponsoren hem direct betalen. Maar zouden ze er in de MLS mee akkoord gaan als je een hele batterij aan buitenlanders onder die voorwaarden contracteert?

Best wel slim van Madridista Beckham om zo oud-spelers van Barca te halen, nu moeten die spelers Beckham aanspreken met Boss😂 maar alle grappen terzijde, volgens mij staat Inter Miami laag en moeten ze heel wat wedstrijden winnen om de play-offs te halen, Messi had al uitgesproken tegen Agüero, dat ze de playoffs moeten halen, ben erg benieuwd! Met Suarez erbij verwacht ik wel dat ze de nodige goals gaan ophalen.

18 juli 2023 om 20:28

Ben benieuwd of ze niet van alle kanten voorbij gelopen gaan worden. Topsnelheid van alba, messi, suarez, iniesta en busquets komt tegenwoordig niet meer boven de 10km per uur uit.

18 juli 2023 om 21:00

Alba Messi en Busi zijn gewoon topspelers voor die competitie die zijn technisch en tactisch veel verder dan de spelers in de MLS.
Wel moet je lopers hebben die het vuile werk opknappen. ik ben benieuwd naar Suarez laatst dat ik hem zag viel het op dat hij overal te laat kwam en daardoor dus veel minder doelpunten maakt, het is te hopen voor hem dat die tactisch beter is dan de verdedigers in de MLS anders zal die misschien moeten banken voor Josef Martinez.

Van Iniesta heb ik niks meer gezien afgelopen jaren en gezien die mocht vertrekken uit Japan zou je denken dat die niet meer kan lopen. Technisch zal de waarschijnlijk nog altijd meekunnen in de MLS maar geen idee of die fysiek nog instaat is.

18 juli 2023 om 20:37

12 punten achterstand op een plek in de playoffs met nog 12 potjes te gaan, terwijl vrijwel alle concurrenten voor die laatste plek in de playoffs ook nog tegen elkaar moeten en dus punten gaan laten liggen. Als Messi en co inderdaad zo goed zijn als ze in Miami denken, mag dat nooit een probleem zijn.

Tiki taka komt terug😎

Wat zijn onderhandelingen die geavanceerd zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren