Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nacho hakt knoop door en gaat Real Madrid na 22 jaar verlaten’

Laatste update:

Nacho Fernández is vastbesloten om na dit seizoen te vertrekken bij Real Madrid, zo meldt Marca. De 34-jarige verdediger heeft de club en trainer Carlo Ancelotti al op de hoogte gebracht van zijn besluit, zo klinkt het.

Het naderende vertrek van Nacho komt niet geheel uit de lucht vallen. Vorig seizoen leek de Spanjaard al te vertrekken bij Real Madrid, maar koos hij op het allerlaatste moment toch voor een langer verblijf bij zijn jeugdliefde.

Twaalf maanden later herhaalt de geschiedenis zich. Hij is nu echter een stap verder gegaan door de clubleiding op de hoogte te brengen van het feit dat hij niet van plan is om door te gaan. Zelfs voorzitter Florentino Pérez zou zijn ingelicht.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nacho wordt in januari 35, maar blijft aantonen dat hij van waarde is voor Real. Ondanks twijfels op bepaalde momenten in het seizoen, toonde hij meermaals aan nog steeds zijn stempel te kunnen drukken op het spel van de Koninklijke.

Met name met zijn optreden in de Champions League tegen Erling Haaland oogstte Nacho veel lof. De Noorse spits van Manchester City kwam er deze week geen moment aan te pas in de kwartfinale van het miljardenbal.

Mocht Nacho daadwerkelijk vertrekken, dan komt er na 22 jaar een einde aan het huwelijk tussen de verdediger en Real. De Spanjaard kwam als elfjarig jongetje binnen in de jeugdopleiding van Real. In 2011 maakte hij zijn debuut in het eerste.

Momenteel is hij bezig aan zijn veertiende seizoen in de hoofdmacht en strijdt hij nog mee om de landstitel en de Champions League. De teller staat na al die jaren op 355 wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij zestien keer scoorde en negen keer aangever was.

Inter


Een van de clubs die aast op de handtekening van Nacho is Inter. Het lijkt op voorhand uitgesloten dat de verdediger bij een andere Spaanse club aan de slag gaat.

Marca weet dat er verschillende clubs in de rij staan voor Nacho. Voor de verdediger is het vooral belangrijk dat hij zich op zijn gemak voelt bij zijn nieuwe club en vanaf het eerste moment overtuigd raakt van het plan dat hem wordt geschetst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Bedankt nacho het is ook goed zo. Jammer wel dat hij niet afsluit bij dr mooiste club op aarde... Real Madrid

19 april 2024 om 19:09

Zijn er weinig die daar hun loopbaan afsluiten, volgens mij zelfs geen een

19 april 2024 om 19:15

Kroos maakt goede kans..

19 april 2024 om 19:22

Die gaat echt nog wel een jaartje cashen 😂

19 april 2024 om 19:28

Ken jij Kroos pas sinds gisteren?

19 april 2024 om 19:31

Francisco Gento López, 1953-1971 6 x Europacup 1.

19 april 2024 om 19:38

ik denk dat zowel Kroos als Modric bij Real met pensioen gaat, Kroos is in ieder geval een zekerheidje.

19 april 2024 om 19:43

Stil blijven robdapo, als je nog nooit van Zinedine Zidane hebt gehoord. Of wil je misschien een lijstje?

19 april 2024 om 19:50

Ik zeg, zijn er weinig en je komt met een speler 😂

19 april 2024 om 19:51

"volgens mij zelfs geen een"

🙄

19 april 2024 om 19:58

Bernabeu, Santillana, Chendo, stil blijven dus, want je praat onzin.

19 april 2024 om 20:11

Dan zijn het er alsnog weinig als dat je lijstje is, zoals ik al zei 😂

Kroos gaat daar niet afsluiten, net zoals niemand in de afgelopen 15 jaar

19 april 2024 om 20:15

Wow!! Je maakt wel een heel sterk punt hoor, met een handje vol middeleeuwse spelers. Het is wel duidelijk dat je robdapo’s punt totaal niet snapt.

19 april 2024 om 20:17

Van "volgens mij geen een" naar "weinig", naar "de laatste 15 jaar" in een wip en een zucht. Sja. Koekje erbij?

19 april 2024 om 20:23

@rob

Kroos is al meermaals overgehaald niet om niet te vertrekken, maar om te blijven voetballen. Kroos wilt niet al te lang door, dus de kans is daarom groot dat hij bij Real afsluit.

20 april 2024 om 20:00

Kroos heeft al meermaals aangegeven 1) niet te lang door te willen en 2) bij Madrid te willen afsluiten.

Zat er idd aan te komen. Nacho een speler die nooit zeurde en die altijd met een glimlach op de training arriveert. Al had je hem op goal gezet had hij nog ja geknikt .. Deze jongen verdiend alle respect . Vaak ook aanvoeder geweest zoals afgelopen week. Hoop dat hij samen met legende Modric afscheid zal nemen met de titel en de championsleaque beker in hun handen … Hoop ook dat ze samen terug zullen keren in een mooie rol binnen de club. Denk dat beide met hun ervaring binnen de club van grote waarde kunnen zijn . De Volgende word Lunin. Die gaat echt niet meer willen banken voor Courtois. En terecht hoor. Verdiend beter dan de bank. Heeft dit seizoen laten zien een goede betrouwbare keeper te zijn

20 april 2024 om 09:42

Je verhaal omtrent leiderschap met de aanvoerder heeft niets met de persoon Nacho te maken maar het feit dat de langstzittende speler aanvoerder is.

Begrijpelijk. Speelt dit seizoen erg veel vanwege blessures en heeft getoond eigenlijk het niveau niet meer aan te kunnen. Hopelijk kan hij eerst nog die 6e CL pakken en de geschiedenis in gaan, samen met Modric, Kroos en Carvajal. Daarna zou ik als ik hem was gewoon lekker met pensioen gaan. Waarom op je 35e met zo'n dik gevulde prijzenkast en bankrekening nog een stap omlaag maken? Dan moet je ook weer voor 1 of 2 seizoenen verhuizen naar het buitenland met je hele gezin of je gezin tijdelijk achterlaten, lijkt me het niet waard. Een jaartje genieten van je vrouw en kinderen en daarna als stilzitten niets voor jou blijkt terugkeren als jeugdcoach.

Hopelijk betekent dat dat Madrid snel Yoro over de streep trekt.

19 april 2024 om 19:33

Behalve als hij gewoon heel graag nog wil voetballen natuurlijk. Als hij dat nog steeds enorm leuk vindt, dan lijkt me dat een hele goede reden. Voor het geld zou die het uiteraard niet hoeven doen nee.

19 april 2024 om 19:52

Het klinkt ergens ook wel krankzinnig maar een jaartje of 2 bij PSV zie ik heel graag. Geef zo een jongen een salaris van 3-4mil en een een of tweejarig contract en misschien tekent hij wel. Voor Nacho zelf zou dat niet bepaald interessant zijn. Maar als je zo een jongen meteen de onbetwiste leider kan maken en hem kan overtuigen van het project om als leider landskampioen te worden zou hij wellicht willen tekenen. Dan heeft PSV meteen eindelijk een kanon achterin, met extreem veel ervaring en brengt het de hele club omhoog. Ijdele hoop verder hoor..

De perfecte timing na een masterclass tegen City en vooral tegen Haaland. Genoeg clubs die in de rij zullen staan voor Nacho

Een Legend. Kwam als 11 jarige binnen bij Real Madrid. 23 jaar in dienst bij Real Madrid. Verdient absoluut een geweldige afscheid. Nacho was vorige jaar al dichtbij een vertrek, maar bleef omdat het zijn droom was om prijzen te winnen als aanvoerder. En die is uitgekomen met de Super Copa, en La Liga en de Champions League kunnen ook nog gewonnen worden.

Speler die nooit heeft gezeurd om speeltijd. Linksback, rechtsback, centraal achterin. Nacho stond er altijd vaak. Een meer dan prima moment om afscheid van elkaar te nemen. Heeft dit seizoen ook heel veel gespeeld door blessures natuurlijk van Militao en Alaba.

Zal me dus niks verbazen als Real al achter de schermen bezig zijn met Leny Yoro.

Jammer, Nacho kon je altijd op rekenen.. Een ideale 12e of meestal 13e man. Verdient het om af te sluiten bij Real Madrid. Zal wel een jaar of 2 cashen ergens worden, want het zou zonde zijn als hij het nog ergens voor het sportieve gaat proberen.

Hoop dat Lucas V ook vertrekt!

19 april 2024 om 19:40

Uiteindelijk, net als bij Nacho, nooit de echte steunpilaren. Maar het lijkt wel of Madrid precies weet wat voor spelers met die mentaliteit te behouden.
Valverde is wel de ultimate dienende speler, waardoor hij zo nu en dan zelfs uitblinkt

19 april 2024 om 19:44

Valverde blinkt vaak uit omdat het een wereldklasse middenvelder is die in vrijwel alle facetten van het spel absoluut wereldtop is. niet omdat het een dienende speler is.

19 april 2024 om 19:47

Interessant. Want Valverde is de best dienende speler en een wereldklasse middenvelder inderdaad die je maar kan wensen als spits.
Leg uit

19 april 2024 om 19:48

Zowel Nacho als Vaz waren hele grote steunpilaren afgelopen woensdag nog...

19 april 2024 om 20:00

Dat hooghouden van Vazquez voor die pingel, geweldig. Alsof je even penalties gaat oefenen op de training. Zit zo weinig spanning op die jongens van Real, lijkt het.

19 april 2024 om 20:23

Normaal hoopte ik dat ook. Maar Vazquez heeft zich dit jaar uitstekend herpakt. Dus denk dat de club ook met hem door zal gaan. Omdat er ook niet echt een rechtsback is die aan Real wordt gelinkt momenteel.

De Mark van der Maarel van Spanje. Clubicoon dat zich altijd weer terug wist te knokken. Hopelijk gaat ie naar een clubs als Betis. Lijkt mij mooi om hem samen met Isco te zien shinen.

Na bijna 23 jaar gaat die de club van zijn leven verlaten! Perfecte timing want laten we eerlijk zijn hij takelt steeds meer af. En dat heeft hij volgens mij ook al door. Had natuurlijk nog wel een erg solide pot tegen Man City maar dat was ook gelijk zijn beste wedstrijd. De verdediging had sowieso verjonging nodig met Alaba en Rüdiger die al boven de 30 zijn. En Militao dus als enige met 26 jaar. Hopelijk dat Real Yoro zo snel mogelijk binnen kan halen. Had hem tegen Aston Villa voor het eerst aan het werk gezien en die kerel heeft inderdaad potentie. Is ook nog maar 18 jaar ook.

Nacho, een echte Madridista. Begrijpelijk dat hij weg wilt. En waarschijnlijk Modric ook. Zou mooi zijn als zij vertrekken met de landskampioenschap en de Champions League (6e!). Het wordt tijd voor een nieuwe lichting en die staat er gelukkig al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren