Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse topclubs gewaarschuwd: ‘Als ze hem niet halen, liggen ze te slapen’

Laatste update:

Sven van Beek is onder de indruk van zijn ploeggenoten Simon Olsson en Osame Sahraoui. De aanvoerder van sc Heerenveen deelt complimenten uit aan het tweetal en denkt dat beide spelers na dit seizoen een mooie stap omhoog kunnen maken.

“Een speler waar ik zelf heel erg fan van ben, is Simon Olsson”, zegt Van Beek tegenover FCUpdate. “Hij is een middenvelder die je bijna altijd kunt inspelen. Hij is bijna niet van de bal te krijgen. Ik heb tegen veel goede middenvelders gespeeld, maar als Olsson in zichzelf gelooft, kan hij zeker een volgende stap maken.”

Van Beek kijkt er niet vreemd van op, indien Olsson komende zomer al een fraaie transfer maakt. “Hij speelt natuurlijk nu pas anderhalf jaar bij Heerenveen. In het begin heeft hij wel moeten wennen, maar als de Nederlandse topclubs hem na dit seizoen niet halen, dan hebben ze wel liggen slapen.”

Ook voor ploeggenoot Sahraoui heeft Van Beek mooie woorden over. “Iedereen praat natuurlijk over hem. Hij kan zeker ook een stap omhoog maken, maar hij moet misschien nog wel wat aan zijn verdedigende kwaliteiten werken. Als je hem de bal geeft, dan kan hij er altijd wel iets moois en goed mee doen.”

Van Beek vindt de complimenten die de Noorse aanvaller in de media oogst dan ook terecht. “Hij liet het ook zien tegen Ajax (4-1 verlies, red.). Toen liep hij spelers voorbij alsof het niks is. Dat doet hij ook bij ons op de training. Het enige wat soms nog ontbreekt is het rendement. Bij grotere clubs krijg je natuurlijk meer kansen en speel je met betere spelers, waardoor hij misschien ook beter rendeert.”

Sahraoui maakte begin dit kalenderjaar de overstap van Valerenga naar Heerenveen en kwam bij de Friezen tot nog toe tot dertig officiële duels, waarin hij goed was voor vijf goals en zeven assists. Rafael van der Vaart durfde het bij Studio Voetbal zelfs aan om de linksbuiten te vergelijken met voormalig Real Madrid-aanvaller Isco, die momenteel indruk maakt bij Real Betis.

Kenneth Perez liet eind augustus eveneens weten diep onder de indruk te zijn geraakt van Sahraoui in het verloren Eredivisie-duel met Sparta (1-3). De analist van ESPN stelde toen dat Feyenoord, AZ of FC Twente clubs zijn waar Sahraoui uitstekend zou passen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saraoui vind ik echt een hele fijne speler. Die heeft zeker het voetballend vermogen om bij de Nederlandse top te spelen. Alleen moet het minder speels en constanter. Bij Heerenveen krijg je ruimte, bij top 4 niet. Maar zeker een interessante speler.

11 november 2023 om 11:35

Ik vind dat dus echt een AZ speler. Die ontwikkelt zich daar dan verder en maakt een mooie stap naar het buitenland. Kan het niet heel goed onderbouwen maar heb echt een gevoel dat hij en AZ een goede match zouden zijn. Al hebben ze nu al 2 jonge jongens op linksbuiten lopen...

11 november 2023 om 11:56

Saraoui zou een geweldige concurrent kunnen zijn voor ivanusec bij feyenoord. Heeft iets onvoorspelbaar in zich. Kan me nog een bekerwedstrijd herinneren waar hij feyenoord dol speelde.

11 november 2023 om 12:25

Vind het weer zo'n type Sam Larsson

Goed genoeg voor clubs als AZ en Twente waar het nog steeds mag ipv echt moet.

Sahraoui is echt een hele goede voetballer, ik zou hem echt heel graag bij AZ zien, want wat er bij ons op de flanken loopt is niet best. Weet alleen niet hoe realistisch het is

Misschien moet ie meer bezig zijn met dat ze nog even blijven, omdat ze anders snel in de KKD belanden

Het zal wel, het is mij allemaal veel te licht en wisselvallig. Ik mis de tijd dat clubs als Groningen en Heerenveen met karakteristieke elftallen in de subtop meedraaiden. Momenteel is het echt zoeken naar een lichtpuntje in de teams buiten Fey, PSV, Twente, Ajax en AZ.

11 november 2023 om 12:54

Dit seizoen is het wel heel erg karig he, en dan kun je Ajax voor nu ook even buiten beschouwing laten. Was nog even hoop dat GAE de verrassing kon worden maar die gaan er tegen ploegen uit de top 4 ook gewoon aan vooralsnog. Heel bijzonder seizoen waar je buiten de top 4 geen enkel team hebt waarvan je denkt: die gaan het de top teams moeilijk maken. Maakt het ook een beetje een saaie competitie m.i. Had nog gehoopt dat Sparta de goede vorm door kon zetten (heb toch altijd een beetje een zwak voor die schitterende club) maar als je dan ziet hoe die door PSV worden weggespeeld.

Ik denk dat het niveau KKD en alles onder de top 4 van de Eredivisie op dit moment zeer dicht bij elkaar ligt. En dat is nou niet bepaald goed voor het Nederlands voetbal..

11 november 2023 om 14:16

Ik kan best genieten van de Eagles, heel veel respect voor. Maar vroeger hadden de subtoppers ook spelers waar je echt voor ging zitten. Teams die echt bij zijn gebleven zeg maar. Heerenveen, Groningen, Utrecht, clubs van statuur die het door aanhoudend slecht beleid al jaren laten afweten. En dan heb je ook nog clubs als NAC, Roda, Willem 2, de Graafschap en ADO die al enkele jaren van het hoogste podium zijn gedonderd. Ik betrap mij er op dat ik ook eigenlijk alleen nog de wedstrijden van Feyenoord kijk en de daarnaast onderlinge toppers. Er is gewoon geen reden meer om die andere potjes te kijken.

Ik ben het volledig eens met v Beek. We zoeken het in het buitenland, terwijl het onder onze neus ligt. Het buitenland met name Italie ziet dit en slaat toe.
Nu kopen is goedkoper dan aan het eind van het seizoen en rustig in Heerenveen laten ballen totdat je hem mag halen.
Er is 1 probleem en dat is inkomsten . Ik denk dat alle vier clubs die nu Europees ballen een financieel probleem hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren