Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude liefde roest niet: Ten Hag haalt man van 198-duels terug naar United

Laatste update:

Jonny Evans is na acht jaar definitief terug als contractspeler van Manchester United, zo laten the Red Devils weten via de officiële kanalen. De 35-jarige Noord-Ier wist manager Erik ten Hag in de afgelopen maanden te overtuigen van zijn meerwaarde, waardoor hij zijn handtekening heeft mogen zetten onder een contract tot medio 2024. Evans speelde tussen 2004 en 2015 al 198 duels voor United. Dit seizoen kan hij de fraaie mijlpaal van 200 wedstrijden namens de club uit Manchester bereiken.

Evans, kind van de club bij United, is blij met de kans die hij van Ten Hag krijgt. “Ik ben heel blij om weer bij Manchester United te zijn, een plek die altijd als thuis heeft gevoeld. Deze club en de fans hebben mij als speler en als persoon gevormd sinds ik vijftien jaar oud was, en ik ben blij om terug te zijn bij de club waar het allemaal begon. Ik heb met veel plezier onder de manager en zijn technische staf gewerkt en kijk er naar uit om deze groep te helpen en samen succes te behalen.” Evans gaat bij United spelen met rugnummer 27.

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen liet Ten Hag al meermaals blijken dat hij hoopte op een langer verblijf van Evans, die in eerste instantie meetrainde bij United om zijn conditie op peil te houden. “We zullen zien, we zijn in gesprek. Als er nieuws is, brengen we dat. Hij staat nu niet onder contract. Nou ja, ik moet zeggen: hij staat deze maand onder contract. Een kortstondig contract. Of ik hoop dat hij blijft? Anders zouden we niet met elkaar in gesprek zijn”, aldus de manager uit Haaksbergen vorige maand tijdens een persconferentie van United.

Inmiddels is Ten Hag zijn wens uitgekomen. Evans, 91-voudig international van Noord-Ierland, moet met zijn ervaring een belangrijke rol vertolken in de kleedkamer van United. In de afgelopen vijf seizoenen speelde de centrumverdediger voor Leicester City, waar hij tot 152 officiële wedstrijden kwam. Na de degradatie van the Foxes kreeg Evans te horen dat er in Leicester geen plek meer voor hem was. Nu voegt hij zich bij United, dat met Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Lindelöf en Eric Bailly nog diverse andere mandekkers onder contract heeft staan.

Is dit een logische aanwinst van Erik ten Hag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat een beleid onder ten hag. Evans gaat je ook niet verder brengen. Als je op deadline day nog even 4 ofzo spelers haalt, dan is dat normaliter geen goed teken. Dat suggereert geen duidelijke visie, en soms kom je op de laatste dag uit bij 2e en 3e keuzes.

1 september 2023 om 21:57

Geen geld, zoals de overige top in Engeland dat is zijn probleem. Het verkoop proces is nog niet afgerond en daarom kan hij niet zoveel investeren zoals hij zou willen.

1 september 2023 om 22:04

Dit is wel echt de kers op de taart. Dit zegt alles over hoe slecht deze club geleid wordt. Daar kan ten Hag trouwens ook op aangekeken worden. Het is te makkelijk alles maar op de Glazers te gooien. Evans was onder van Gaal al bijzonder matig.

1 september 2023 om 22:37

Er was al maanden interesse in Kim min Jae en Todibo. Denk niet dat ETH blij is met Evans. Maar je pakt wat je pakken kan als het potje leeg is

2 september 2023 om 17:46

ETH is achterlijk bezig man. Jij precies geen spellers gekocht die gaat zorgen dat je in top 4 gaan presenteren en champignons league niveau gaat spellen. Zo doom hij word ontslag deze jaar met zijn doom transfers.
Geen spits gehad
Zwak middenveld
Geen goeie verdediger achter in

Haha man man man, waar is United toch mee bezig allemaal? Je haalt CL en er heerste een positieve vibe op de club heen vorig seizoen. Dan had je toch je beter kunnen versterken dan wat er nu gedaan is. Is er überhaupt geld beschikbaar?

1 september 2023 om 20:12

Ja, 450 miljoen afgelopen 12 maanden

1 september 2023 om 20:18

Ja maar glazers out. Hun zijn de reden dat evans mount en antony aangetrokken zijn!

1 september 2023 om 21:08

Dat is onzin. Je kunt alles wel op de Glazers gooien, maar zij regelen het technische beleid niet. Dat doen Fletcher, Ten Hag en Murtough. Zij zijn aangesteld in die functies door de nieuwe algemeen directeur (arnold).

Verder kunnen we gerust stellen dat als Ten Hag geen coach was van Manchester United, Antony nooit op de radar had gestaan. Het lijkt me duidelijk dat hij op voorspraak van Ten Hag is aangetrokken.

1 september 2023 om 22:56

Sirius, zij zetten die mensen toch op die plekken weg? Zij zijn toch eindverantwoordelijke van wat er bij United gebeurd? Waarom denk je dat bijvoorbeeld die transfers allemaal zolang duren?! Omdat er altijd een telefoontje gepleegd moet worden naar Amerika voor goedkeuring. Zij zijn uiteindelijk de eindverantwoordelijke voor wat er besteed mag gaan worden.

Als jij eigenaar van een voetbalclub wordt, en het gaat zoals nu bij United aan toe gaat, dan gooi je toch ook alles op de schop? Of laat je het zo aan modderen.

Tuirlijknis Antony en Martinez en Amrabat en Onana op aangeven van ten Hag gekomen. Anders was er helemaal niets gekomen. Of werd die 200 miljoen uitgegeven aan een type Osimhen.
Stond je daar zonder keeper en geen extra middenvelders.

1 september 2023 om 22:58

Van 2 verschillende jaargangen slimmerik. Bedenk zelf iets dan het zomaar van iemand over te nemen.

2 september 2023 om 14:48

@AFC-BusbyBabe - Deels eens. Echter zijn er drie verschillende personen verantwoordelijk voor het technische beleid en daar hangen weer allerlei personen aan, zoals scouts, assistenten e.d. Als er ook maar 1 van de 3 personen was die het technische beleid een beetje in de vingers had, kon je daar op voortborduren.

Ten Hag is een uitstekende coach, maar die moet je enkel raadplegen met betrekking tot profielen op de posities waar versterkingen gezocht worden. Murtough heeft het niet en die Arnold praat meer dan dat hij doet, in ieder geval met betrekking tot het voetbalbedrijf.

1 september 2023 om 20:16

Echt, ik dacht ook oke nu kunnen ze misschien stappen zetten, als ze cl spelen komen de spelers ook wel weer, maar nee hoor. Had gewoon je geld besteed aan een top spits, top centrale middenvelder en een goede verdediger… zo blijven ze maar aanmodderen

United gaat helaas dit jaar niet om het kampioenschap meespelen. Top 4 kan ook nog wel een opgave worden met city, arsenal, liverpool, een sterker tottenham, newcastle en ook aston villa zie ik als kanshebber

1 september 2023 om 20:20

Onderschat West Ham en Brighton niet

1 september 2023 om 20:56

Die houden dat geen seizoen lang vol, denk ik. Overigens kun je Chelsea ook niet zomaar uitvlakken. Het is totaal niet ingespeeld, maar ze hebben wel interessante spelers. Als Pochettino er een team van kan maken, kan dat nog wel interessant worden.

Evans zal spelen op momenten dat het noodzakelijk is. Het speelschema is gigantisch druk dus dat je in de breedte wat spelers haalt valt nog wel te volgen.

Iedereen die het erover heeft dat Evans geen versterking is: daar is hij natuurlijk niet voor gehaald. Deze man heeft het Manchester United dna. Hij weet wat het kost om prijzen te pakken. Weet zelf ook wel dat hij niet voor de basis gehaald is, maar dit is een speler die nooit weg had mogen gaan. Dat was een van de grootste fouten van van Gaal.
Daarnaast kost hij niks en zal Helen me toch een potje trots zijn!

1 september 2023 om 21:04

Nou ja, weet hij dat? Toen hij prijzen won met Manchester United, was hij veelal invaller. Slechts 1 seizoen was hij er min of meer basisspeler vanwege een blessure. Dat deed hij overigens wel verdienstelijk. Hij heeft wellicht prijzen achter z'n naam, maar z'n inbreng daarin was wel aardig beperkt. Bovendien is hij alweer 35 jaar en de laatste jaren wel erg vaak geblesseerd. Die is duidelijk wel op.

Ook betreft Van Gaal ben ik het oneens. Ook Ferguson zag het duidelijk niet genoeg in hem zitten en als je z'n carriere na United bekijkt, blijkt uit niets dat Van Gaal het niet goed heeft gezien. Evans was in z'n hoogtijdagen gewoon een aardige verdediger voor een Engelse middenmoter, maar meer ook niet.

1 september 2023 om 22:52

Evans had in zijn periode Ferdinand en Vidic voor zich. En toch tot zoveel wedstrijden komen. Laatste jaren veel geblesseerd is ook niet waar: speelde alleen afgelopen seizoen minder dan 27 wedstrijden.
Dat Ferguson het niet in hem zag zitten is onzin, dit was wat hij zei over het vertrek van Evans:

Jonny Evans was one of the biggest travesties in that time to have left,” he said. “He should never have been allowed to leave the club. “He was the best centre-half at the club when we all left. Smalling's had a great career, don't get me wrong, but Jonny Evans is a better player, 100 per cent.”

Tuurlijk is hij 35 en gaat hij geen 30 wedstrijden meer spelen, maar je doet hem enorm te kort.

2 september 2023 om 14:45

Tja, waarom zou Ferguson negatief over hem zijn? Dergelijke woorden zeggen niets. Evans is in mijn optiek gewoon een aardige PL-verdediger. Niet iemand die snel door het ijs zakt, maar ook niet iemand die snel uit zou blinken. Maar goed, daarin verschillen we van mening. Dat kan.

Tja, dit gaat denk ik toch wel het jaar worden dat de hosanna-sfeer rond Ten Hag flink afneemt. Het afgelopen seizoen zat het mee met een hopeloos Chelsea, Liverpool en een zeer wisselvallig Tottenham, terwijl het zelf in een halve flow zat door een goede verdediging en resultaten die meer dan eens meezaten.

Echter is dat niet twee seizoenen achter elkaar vol te houden als je jezelf niet overduidelijk verbetert op de zwakke plekken. Ik denk dus dat dit Manchester United weleens buiten de top 4 kan gaan eindigen als de overige grote ploegen niet enorm door het ijs zakken.

1 september 2023 om 21:50

Het is te hopen dat die Hojlund angst kan brengen bij de verdediging van de tegenstanders en dat Casemiro heel snel weer zijn niveau gaat halen anders kan het nog wel eens een zeer slecht jaar gaan worden. Ik denk niet dat Rashford weer net zoveel goals gaat maken als vorig jaar en ik verwacht ook niet dat Antony het dit jaar gaat laten zien, hij is gewoon niet snel genoeg voor de Premier league. Het is allemaal veelte voorspelbaar.

In het voorseizoen speelden ze een stuk beter dan wat ze nu laten zien, het kan ook eraan liggen dat Mainoo op het middenveld stond wat toch wat beter liep dan met Casemiro.

2 september 2023 om 14:43

Ik weet 't niet. Die Hojlund is nog jong, maar dat lijkt me geen speler die er meer dan 10 in gaat schieten als je hem een jaar laat staan. Het probleem is dat spelers als Martial dat ook wel doen. Zelfs een hopeloze Sancho maakt er nog een stuk of 6. Zolang Rashford je beste aanvaller is, ga je de weg naar de Europese top niet vinden. Niets ten nadele van Rashford hoor, maar da's geen speler die er een keer 25 tot 30 maakt in de PL of zo.

Evans heeft ervaring en is een kind van de club en kan echt wel een balletje tegen houden+ hij ligt waarschijnlijk goed in de groep. En heeft vrede met deze rol. Vandaar een contract. Geen basis,zal in nood spelen en heeft toegevoegde waarde in de kleedkamer(ga ik vanuit). Prima lijkt mij ,woord vaak onderschat dit soort ervaren spelers.

Man U begint wel een echt topelftal te krijgen! Met Onana, Reguillon, Maguire, Evans, Wan Bissaka, Amrabat, Mctominay, Eriksen, Mount, Hojlund en Antony doen ze ongetwijfeld mee voor de titel!

Die club haakt af voor de komende jaren ! Of ze moeten overgenomen worden door rijke Arabieren. Daarbij betalen ze belachelijke bedragen voor middel matige voetballers

Van Kim min Jae naar Todibo naar uiteindelijk Evans...

We gaan voorlopig nog niet om de titel spelen. Uiteindelijk had je gewoon veel meer geld nodig. Onana, Kim min Jae, Cancelo, Bellingham, Kane, Dembele. Dat zijn spelers die United naar een hoger plan trekken en deze window een transfer hebben gemaakt. Uiteindelijk kopen we Mount en ik snap nog steeds niet waarom, hopelijk gaat dat nog wat worden. Amrabat en Hojlund is ook nog afwachten of dat iets is. En nog steeds zitten we opgescheept met McTominay, Maguire en Donny. Er is weer een wonder van ETH nodig om CL te halen.

1 september 2023 om 22:00

Forget about it all..
United gaat op geen enkele platform rol van betekenis spelen. Zolang iedereen van de technische staf er blijft zitten met deze eigenaren, zal club gerund blijven worden als een middenmoot club waarbij deze mensen alleen maar aan centen denken!
& ETH, als hij niet minimaal een FA Cup wint, kwartfinale CL haalt & plek 2. Mag hij van mij wegwezen met zijn matige aankopen!
Wederom een belachelijke keuze om Evans aan de club te binnen!

1 september 2023 om 22:13

Je kan ook overdrijven hoor. Evans is 5e of 6e keuze ofzo en zal echt niet meer dan 5 potjes spelen. Is gewoon voor de kleedkamer gehaald.

1 september 2023 om 22:30

Precies. En alles beter dan Slabby Maguire.

1 september 2023 om 23:03

Zal me niet verbazen als ten Hag Evans boven Maguire kiest.

Als ten Hag daadwerkelijk duidelijk is geweest naar Maguire dat die niet in zijn plannen voorkomt en die kans naar WHU niet gepakt heeft, zie ik het wel gebeuren dat die hem gaat negeren

Rustig, jongens. Evans zal vijfde keus zijn. Met Hojlund, straks Mainoo weer terug, Case de oude diesel die er straks weer gewoon staat, een beest in de goal met Onana, Rashy op links en de rest van de strijders gaat Ten Hag gewoon weer om de prijzen meedoen dit seizoen. Cooking. ✌🏻

Ik was vroeger ook belangrijk in de kleedkamer. Helaas nooit een contract gekregen. Was wel elke zondag 5 tientjes kwijt en ging op de kop naar huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren