Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle haalt transfervrije Necid terug: ‘Ik ben hier heel gelukkig mee’

Laatste update:

Tomás Necid keert toch terug bij PEC Zwolle. De aanvaller speelde in de eerste seizoenshelft al op huurbasis voor de bekerhouder, maar werd teruggehaald door CSKA Moskou. De Russen leken de 25-jarige Tsjech vervolgens te willen verkopen, maar vonden geen koper. Zijn aflopende contract is nu ontbonden en Necid heeft zich nu voor een half jaar aan PEC verbonden. Dat maakt de club via de officiële kanalen bekend.

/

Technisch directeur Gerard Nijkamp zei zaterdag in gesprek met RTV Oost dat hij ‘een aantal dagen geleden al’ een streep door de terugkeer van Necid had gezet. “We willen graag de regie hebben en op de situatie rond Necid heb ik geen invloed. We hebben het heel lang laten doorsudderen, maar op een gegeven moment kreeg ik de indruk dat de kans op slagen minimaal werd en dan moet je overschakelen op plan B.” Dat werd Eli Babalj van AZ.

Nu keert Necid, die in verband werd gebracht met clubs als Juventus, Chievo en Cagliari, alsnog terug bij De Blauwvingers. Necid is het maandagmiddag met Zwolle eens geworden over de voorwaarden. “Het staat als een paal boven water, dat ik heel gelukkig ben met de terugkeer van Necid. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij bewezen een absolute kwaliteitsinjectie voor ons elftal te zijn”, zegt Nijkamp. Necid heeft nog wel twee, drie weken nodig om wedstrijdfit te worden.

/

De spits maakte in 2008 de overstap van Slavia naar CSKA en stond toen ook in de belangstelling van FC Utrecht. Er werd hem een grote toekomst voorspeld, maar die grote belofte heeft Necid echter nooit helemaal kunnen inlossen. Hij raakte in juni 2011 geblesseerd aan zijn rechterknie en nadat hij in januari 2012 weer fit was verklaard, ging het op een training voor het EK in Polen en Oekraïne opnieuw mis. Ditmaal was zijn linkerknie de pineut en doordat de revalidatie langer duurde dan verwacht, lag Necid er een jaar uit. Necid, die op het EK Onder-19 in 2008 grote indruk maakte en medetopscorer werd van dat toernooi, kwam in dienst van Zwolle echter tot bloei. Hij scoorde acht keer in veertien competitiewedstrijden was daarnaast nog tweemaal trefzeker in de KNVB-Beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou echt geweldig zijn voor Zwolle als ze hem terug kunnen krijgen.

2 februari 2015 om 20:08

update: Vz loopt wat dit betreft achter, maar Necid heeft op Twitter bevestigd komend half jaar weer voor Zwolle te spelen.

2 februari 2015 om 20:32

Klopt, het is dus rond! Ik las net dit:

1) Necid heeft zijn contract ontbonden bij Cska.
2) Zwolle legt hem tijdelijk onder contract, voor een half jaar. Zwolle kan hem niet verkopen.
3) Necid gaat van 1.1 miljoen salaris naar 230.000

Op de PEC website staat nog een interview met Nijkamp en Necid van een paar minuten.

Ik hoop het niet. Zou betekenen dat concurrent sterker wordt en babalj weer de bank op gaat...

2 februari 2015 om 20:02

Ach ja, Zwolle verdient het gewoon. Spelen prima voetbal en is een sympathieke club. Aan de andere kant is het wel schandalig dat je zo'n club uberhaupt als concurrent moet noemen gezien het verschil in begroting.

2 februari 2015 om 20:26

Tja concurrent dit seizoen. Net zoals Southampton nu een concurrent van Man utd is. Het zou razend knap zijn als Zwolle deze lijn door kan trekken de rest van het seizoen en eventueel volgend seizoen.

Toch houd het op een gegeven moment op als je veel minder geld hebt dan de anderen om je heen.

2 februari 2015 om 23:17

Dat roepen we al bijna drie jaar over Zwolle en kijk wat ze flikken. Steeds makkelijk handhaven, prijzen winnen en kapitaal op het veld uitbouwen. En dat allemaal met eigen geld op basis van een doordachte visie en een prima scouting.

ik hoop echt dat hij terugkomt.

Voor PEC zou Necid zomaar het verschil kunnen zijn tussen plek 5 en een bekerfinale of 8ste worden.
Tenminste, hij maakt wel goaltjes bij Becker kan je daar neit op rekenen en Nijland is ook redelijk wisselvallig.

2 februari 2015 om 19:24

Becker is ook geen spits he. Heeft in de jeugd altijd op de vleugel gespeeld

2 februari 2015 om 19:31

Daarom...

Vandaar het verschil van een paar plekken als je met een vleugelspeler of een echte spits speelt.

2 februari 2015 om 20:45

Hoe doet Becker het tot nu toe eigenlijk bij Pec? Las dat hij enkele keren in de basis was begonnen.

2 februari 2015 om 22:30

nog niet best, erg onrustig aan de bal werd ook ingezet als centrum spits en dat is hij niet,helaas voor hem nemen de kansen nu nog verder af. Ryan Thomas is onomstreden in de basis en veel beter dan Becker, dan moet hij dus op rechts concurreren met Lukoki die onder Jans in een echte supervorm steekt.... Dus dat wordt veel banken

2 februari 2015 om 22:30

Becker doet het prima, Hij maakt een goede indruk, echt een aanwinst vind ik! Gevaarlijk en fysiek erg sterk, Kan prima in de ere divisie mee

2 februari 2015 om 22:47

In zijn eerste optreden was hij niet heel super bezig, maar afgelopen weekend tegen Utrecht speelde hij erg goed en dreigend. Hij speelde zo vaker z'n mannetje voorbij, creëerde kansen en schoot met een harde goede trap op de lat vanaf pak en beet 20 meter. Jammer dat hij niet aflegde op Lukoki voor de 2-0. Hij heeft eigen succes nog iets teveel in z'n gedachten denk ik.

Dat is ook balen voor die Babaj. Denkt eerste spits te worden bij Zwolle halen ze Necid. Maar het is natuurlijk een zeer goede zet van Zwolle, een topspits die niet mis zou staan bij Feyenoord bijvoorbeeld.

Slecht dat feyenoord geen poging doet, onbegrijpelijk zelfs

2 februari 2015 om 19:29

Hier dacht ik dus ook al aan, is in alle opzichten beter dan Kazim. Maar gelukkig komt hij terug!

2 februari 2015 om 20:04

is belachelijk als feyenoord hier niet mee bezig is (geweest)

2 februari 2015 om 20:16

Tsja....groningen zit/ zat achter van duinen aan. Die hadden ook voor hem kunnen gaan lijkt mij. Had ze 1 miljoen gescheeld.

2 februari 2015 om 20:08

Van Geel loopt weer te slapen, schaken en verhoek zijn weg, dus er is meer dan genoeg ruimte in het salarishuis. In de zomer gaat hij waarschijnlijk weer tot op het laatste moment wachten met het zoeken naar versterkingen.

2 februari 2015 om 20:24

Tja persoonlijk baal ik hiervan. Desalniettemin wil ik Pec feliciteren. Goed gehandeld!

2 februari 2015 om 20:31

Inderdaad! Nota bene een speler uit je eigen competitie! Een lange kopsterke speler met een neusje voor het doel.. Gratis af te halen..

Opmerkelijk!!! Dit had denk ik niemand verwacht. Wel goed nieuws voor Pec. Becker en Lukoki zorgen voor genoeg aanvoer net als thomas. Dit PEC gaat voor Europees Voetbal spelen sowieso. Een fris en fruitig begin voor PEC deze 2de seizoenshelft

Bammm!!! Stuur babalj maar weer terug

Dat is een goede zet en als alles een beetje meezit zou een 2e plaats best nog kunnen voor PEC en dat zou qua spel nog best kunnen ook.

Wat zou dat geweldig zijn! Kan Babalj ook weer terug. Wel lullig voor hem natuurlijk, maar als club zijnde mag je deze kans absoluut niet laten liggen.

2 februari 2015 om 19:26

Heeft net gereageerd op twitter is waar hij komt terug bij pec

Nu wij vandaag Carlos Strandberg hebben binnengehaald als de opvolger van Doumbia en we met Alibek Aliev en Musa al genoeg spitsen hebben, vind ik het logisch dat Necid mag vertrekken. Ik wens hem dan ook het beste toe en zal zijn bijdragen voor ons nooit vergeten, want hij was voor zijn vervelende blessures een prima speler voor ons.

2 februari 2015 om 19:30

Hartelijk bedankt!

Man man man wat een heerlijk nieuws.

Wat zal die Babalj zich kut voelen. Teken je bij Pec om minuten te maken komt Necid terug

hebben feyenoord en vitesse zitten slapen? beide teams scoren erg moeizaam en het afgelopen halfjaar is toch gebleken dat necid zowel goed kan meevoetballen, als een goal kan maken. was een echte aanwinst geweest voor zowel feyenoord en vitesse. helemaal nu blijkt dat hij transfervrij is! goede zaak voor pec natuurlijk!

2 februari 2015 om 20:00

Ik ben als inwoner van Zwolle inderdaad blij voor Pec, maar mijn Feyenoord-hart hoopt dat het nog niet definitief rond is, en dat hij per morgen toch ineens opduikt op het trainingsveld van Feyenoord.

2 februari 2015 om 20:10

Is officieel bevestigd! PECCC

2 februari 2015 om 22:32

pff weer zoń nepsupporter...

Leuk dat hij terugkan. Tegelijkertijd jammer, want ze hebben net die ene van AZ gehuurd. Dat wordt dan een beetje zonder geld. Zal wel goed als 2e spits kunnen fungeren voor als Necid geblesseerd raakt ofzo.

2 februari 2015 om 20:19

Dat is dan best jammer ja, maar ik denk dat hij wel kansen gaat krijgen. Al is Nijland vast wel de tweede keus. Ik denk dat hij in eerste instantie gehaald is om de concurrentie met Nijland aan te gaan en zo kans kan maken op een basisplaats

Inmiddels heeft Necid zelf ook bevestigd op Twitter dat hij terug komt.

Dit is HET ticket naar Europees voetbal! Welkom terug, Tomas!!!

2 februari 2015 om 20:23

Rustig aan, over een paar maanden zien we wel verder

Wat een heerlijk nieuws zeg, dit is voor Zwolle een sterkhouder hoor.

Wow, dat zou enorm goed nieuws zijn, wat tof man dit!
Hij bevestigd het zelf op z'n Twitter:
https://twitter.com/necka7.

Wauw!!! Diep respect voor Nijkamp, wat een stunt! Wat een verschil kan dit betekenen aan het einde van het seizoen.

Woow wat een aanval heeft PEC dan! Becker Necid Lukoki Thomas.

Super nieuws voor pec, spelen aantrekkelijk voetbal kan zomaar europees voetbal zijn volgend seizoen.

Ik wil Zwolle dan ook felicteren met de zeer goede aanwinst,mocht het allemaal doorgaan natuurlijk, ben eigenlijk best wel jaloers..

Mijn dag kan niet meer stuk! Op naar een geweldig seizoen en Tomas thankyou!

Kan Zwolle dit betalen nu die Babalj ook al is aangetrokken? Las dat ze na vorig seizoen nu al 1,3 miljoen in het rood staan?

2 februari 2015 om 19:58

Zal wel via Cska gaan van het geld gedeelte. Ze hebben een tekort van 1,3 miljoen dankzij die van wonderen van tegenvallende sponsorresultaten. We hebben zelf een negatief eigenvermogen van 3 ton maar dat komt door de slechte tijd van 2008-2011 door financieel-wanbeleid. Er is wel wat mogelijk voor buitenkansjes zoals Necid.

2 februari 2015 om 22:35

Andersom:
Zwolle heeft een tekort van €300.000 (operationeel verlies vorig jaar) en het EV was -€1,3 miljoen.

Dit jaar komen de transfers van Mokotjo en Boer in de boeken. Deze winter heeft Zwolle meer geïnvesteerd in spelers dan er is uitgegaan. Alles bijelkaar ziet het er goed uit voor Zwolle!

De volgende stap zal snel gemaakt worden: een uitbreiding van de tribunes naar "engels model" van 12.500 naar 16.000 man met een begroting van €15 miljoen.

2 februari 2015 om 22:57

Klopt heb de getallen door elkaar gehaald. Nou goed wil ik niet zeggen, maar het gaat beter dan de voorgaande jaren van Pec.

2 februari 2015 om 23:02

Da's idd relatief.

Absoluut gezien gaat het slecht, tenzij er operationeel winst gedraaid wordt. Gezond is een club als die ook nog eens een positief Eigen vermogen heeft. Dus je hebt zeker een goed punt!

Maar gezien de resultaten en de mogelijkheden ziet het er toch goed uit. Extra leuk is dat de meeste subtoppers een stap terug moeten doen.
Qua concurrenten op de langere termijn, nemen Heracles, Ado, Nac, wilem2, Cambuur en ook GAE allemaal stappen, dus uitbreiding is wel noodzakelijk. Zeker met evt. 2 grote clubs uit de Jupiler league erbij.

2 februari 2015 om 23:16

Klopt op financieel vlak bij een vereniging kan er pas goed gaan als er 0 gedraaid word of winsten.
We leven momenteel echt boven onze stand. Als je kijkt naar personeel hebben geen eens fulltime medische staf of een goed krachthonk. De spelers van PEC zitten vaak in de Fit for Free boven de mini cooper dealer te sporten.
Als het waar is wat wilfred genee van de 1.5 miljoen garantstelling kunnen we positief doorgroeien.

2 februari 2015 om 19:59

Babalj is gehuurd met optie tot koop. Verder sluit ik me aan bij het verhaal van Klich. PEC moet nog steeds hinder ondervinden van het dramatische wanbeleid van Van Van Vliet, je moeder moet je niet.

2 februari 2015 om 20:08

Daarbij komt dat Ioannidis vertrokken is.
Er was dus nog wel wat ruimte.

Martin? Martin?!?!?!

2 februari 2015 om 20:03

Ik vrees dat van Geel bezig is om de 7e spits van Celta de Vigo of iets dergelijks te huren............

2 februari 2015 om 20:25

eerder hun 7e keeper, want we hebben maar 5 keepers onder contract voor het 1e...

Fantastisch nieuws voor Pec! Met Necid erbij halen ze gegarandeerd Europees voetbal.

Het is dan ook godswonder te noemen dat wij momenteel in de positie zijn om dit soort spelers aan te trekken, want Necid hoort gewoon thuis in de Premier League. Wat nog toffer is is dat hij zelf zijn contract heeft afgekocht om hier te kunnen spelen schijnt. Dan is elke vorm van realiteitszin bij mij verdwenen. Als een speler als Necid al zo graag nog een halfjaar bij zo'n provincieclub als PEC wilt spelen dat hij er nog voor wil betalen weet ik niet tot waar Nijkamp allemaal in staat is.

2 februari 2015 om 20:09

Nijkamp is de nieuwe messias voor Pec Zwolle. Wat mogen wij blij zijn dat we als zwolle supporter in deze tijd leven! Wat heerlijk. PEC heeft een zeer groot aantrekkingskracht heeft als Necid zijn contract afkoopt en bij ons komt ballen!

2 februari 2015 om 20:24

ik ben heel erg blij ben dat hij terugkomt maar vergeet niet dat hij in Italië medisch niet door de keuring is gekomen. Topper zolang als het goedgaat?

2 februari 2015 om 20:26

kan je wat meer vertellen over die keuring? das voor mij namelijk nieuw

2 februari 2015 om 20:29

Hij is 2-3 weken uitgeschakeld. De derby tegen de Eagles komt waarschijnlijk te vroeg voor hem, maar met Nijland en die gozer van AZ met die aparte naam heb je twee prima vervangers in huis. Dit moet gewoon goed komen met de rest van het seizoen.

Wat zou ik graag deze man bij Groningen zien spelen. En dan willen ze proberen om van Duinen te halen..

Ik denk dat PEC met Necid in de spits en Becker op rechts echt nog hoge ogen kan gaan gooien. Becker is een stuk effectiever dan Lukoki in mijn ogen. Becker heeft, anders dan Lukoki, naast zijn absurde snelheid een goede trap in de benen en is erg doelgericht. Weet niet of hij bij Ajax ooit zal doorbreken, met El Ghazi, Kishna, Fischer en waarschijnlijk Muric (vanaf volgend seizoen) voor zich.

De terugkeer van Necid vind ik geweldig voor de Eredivisie en helemaal voor Pec, die met hem een kwalitatief uitstekende spits (opnieuw) hebben aangetrokken. Ook stoer van Necid overigens. Ik ben er toch vrij zeker van dat hij als hij een paar dagen had gewacht, ergens anders voor een vele malen beter salaris had kunnen tekenen. Getuigt van respect naar de club die hem het vertrouwen heeft gegeven om zichzelf te herpakken!

2 februari 2015 om 23:25

Hij houdt van het spelletje en wil gewoon elke week spelen en een prijs pakken. Op beiden heeft ie uitstekende kans

Heerlijk nieuws dit voor PEC Zwolle. Hopelijk gaan zij strijden samen met AZ, FC Twente en een club uit het noorden voor Europees voetbal.

Wat een aantrekkingskracht heeft pec toch! Goed imago, vol stadion, fris en fruitig voetbal en uitstekende resultaten, sympathieke goede trainer, goed bestuur en zeer verrassende goede spelers aangetrokken nadat er elk jaar een half elftal weg gaat. Klasse PEC!!

2 februari 2015 om 20:48

Mooie tijden in Zwolle.Hun hebben het knuffelgevoel weg genomen bij Twente en mee genomen naar Zwolle.Ze hebben het ook verdient, mooie resultaten, mooi verzorgd voetbal, goede trainer.Al met al wat hun met hun begroting bereiken kun je alleen maar respect voor hebben.

2 februari 2015 om 21:30

Helemaal mee eens!

Nou Feyenoord? Waar ben je nu?

V. Geel is echt slecht aan het handelen.
Vermeer, Toornstra en El Ahmadi zijn tot nu toe de goede aankopen geweest.
Voor de rest blijf je focussen op oude spelers, vind je het gek dat je geen salaris meer over hebt en kan je bij Vilhena opeens vasthouden aan 7 miljoen, maar voor De Vrij kan je nog niet eens 10 krijgen. Hoe kan je nu evenveel vragen voor een wisselspeler, wat talent allang niet meer laat zien als voor de 3e beste verdediger van het afgelopen WK die altijd constant speelde.

Hij heeft de schulden ook niet weggewerkt. Dat hebben de Vrienden van Feyenoord gedaan. Stadion soap is ook nog steeds niet opgehouden (niet per se v. Geel schuld, maar zegt gewoon genoeg over het bestuur van Feyenoord). En jezelf ook nog doodleuk opslag geven, man, man, man.

2 februari 2015 om 20:28

uit de tekst maak ik op dat pec tot het eind van het seizoen bij pec blijft, dus dan hoop ik maar dat van geel vanavond al die jongen belt om vast over komend seizoen te praten

2 februari 2015 om 20:33

Nou, had dit halfjaar in plaats van Kazim al kunnen komen. Had je vast op elkaar kunnen inspelen, tegen Roma ook wel goed geweest en kon Te Vrede alvast de deur uit. Of Kazim gewoon terugsturen.

2 februari 2015 om 21:07

helemaal mee eens, maar het zou me niets verbazen als hij dit jaar bij pec af wilt maken sinds hij transfervrij was

maar we kunnen daar dus ook uit opmaken dat hiervoor van geel niks geprobeert heeft...

2 februari 2015 om 22:58

Kom op, hij is voor zwolle zeker goed maar niveau feyenoord? Ik durf het te betwijfelen, scorend vermogen is voor nl begrippen redelijk tot goed maar qua balvastheid en techniek toch niet? Of heb ik te weinig wedstrijden van zwolle gezien en heeft hij deze kwaliteiten wel?

2 februari 2015 om 23:52

hij is jong en door het vertrouwen en speeltijd dat hij nu weer krijgt na een lange tijd komt ineens uit die jongen wat vroeger voorspeld werd

hij heeft goed scorend vermogen en ook op de andere gebieden die jij noemt vind ik hem heel behoorlijk

Verder zal hij vermoedelijk beter gaan spelen/meer gaan scoren als hij betere spelers om zich heen heeft lopen

als je de komende tijd wat wedstrijdjes van zwolle meepakt zal je merken dat hij goed gaten trekt en inloopt en dat hij een sterk inzicht en gevoel voor positioneren heeft, wat voor een spits gewoon enorm belangrijk is

ook denk ik dat hij mooi bij het team past als eindstation

Helaas nog wel 2 weekjes geblesseerd, dus Eagles heeft geluk

2 februari 2015 om 21:09

kan babalj toch nog minuten maken

Wat een prachtig nieuws! Ik had de hoop al bijna opgegeven. wat een puik werk weer van Gerard Nijkamp en co. Ook geweldig dat Necid 'gewoon' weer terug wilde. held!

Dan snap ik de aanhuur ( )van Babalj niet. Gaat ie waarschijnlijk alsnog banken...

2 februari 2015 om 21:10

klopt, maar pec ging er van uit dat necid niet meer terug zou keren

2 februari 2015 om 21:40

Necid heeft gisteravond Nijkamp opgebeld om te zeggen dat hij graag terug wil en daarom zijn contract ontbonde heeft. Dit was allemaal na dat heel zwolle de hoop heeft opgegeven op hem.

2 februari 2015 om 23:02

Een heel mooi gebaar, maar waarom voor een half jaar? De club die je weer in de spotlight heeft gezet gun je ook een transfersom toch? Voor hem en zwolle is een anderhalf jaar contract beter lijkt me.. want eerlijk is eerlijk het is geen topclub materiaal later.

2 februari 2015 om 23:29

Omdat hij in dit half jaar bijna een half miljoen salaris inlevert en waarschijnlijk zijn werkgever eem afkoopsom heeft moeten betalen. Dat wil hij met zijn transfervrije status terugverdienen

2 februari 2015 om 23:48

Oke dat is een duidelijke reden! Nouja credits voor zwolle en necid dan!

Dit is op dit moment net dat verschil tussen mijn club en zwolle. Dit soort spelers maken het verschil..

Zie zwolle wel bij eerste 5 eindigen

2 februari 2015 om 23:30

Zou je willen dat hij ipv Obeche in de punt gaat spelen? Cambuur mist een spelmaker als Rusnak of Ritzmaier

tja bessem je kan niet alles van te voren weten,ron jans een beetje kennende krijgt babalj genoeg speeltijd

Jaaaa tof!!! Zwolle weer Europa in? Misschien wel voorronde Cl!?

3 februari 2015 om 09:42

Niet te hard van stapel lopen he de Competitie duurt nog lang. Maar het zal inderdaad mooi zijn voor PEC.

Geweldig. Met zo'n speler erbij wordt het wat wat met aanvoer van Becker en Lukoki, opkomende backs, lopend middenveld en de terugkomst van Sainsbury wordt het alleen maat mooier en mooier.
Zwolle kan verder omhoog kijken.

natuurlijk geweldig voor Zwolle dat hij er weer bij is, een klasse spits die ik graag bij Feyenoord had gezien, ook geweldig hoe er beleid word gevoerd bij zwolle

2/3 weken om wedstrijdfit te worden? Dat is net zo lang als de winterstop voorbij is, heeft hij een mc donalds dieet gevolgd in die tijd of waar slaat dit op? Wat als juve hem daadwerkelijk gehaald had, dan hadden ze toch op zijn minst verwacht dat hij fit aan kwam aangezien hij die 2!? Weken wel voor zichzelf had kunnen trainen..

2 februari 2015 om 22:54

Als hij geblesseerd was kan mijn bovenstaande post verwijderd worden

2 februari 2015 om 23:00

Voetblessure, daarom haakte Chievo af. Necid is er nog zeker 2 weken uit. Daar wilden de Italianen niet op wachten.

2 februari 2015 om 23:03

Danku! Dat verklaard een hoop!

6 jaar geleden smeekten wij om de terugkeer van Toze, nu hebben we Necid. Het lijkt alweer zo lang geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren