Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz voert één wijziging door bij PSV voor Eredivisie-duel met Vitesse

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het duel met Vitesse is bekend. Trainer Peter Bosz kan geen beroep doen op Noa Lang, die nog altijd herstellende is van een lichte hamstringblessure. De vleugelaanvaller werd midweeks tegen Sturm Graz vervangen door Yorbe Vertessen, die ook in Arnhem de plek van Lang inneemt. Ten opzichte van het duel in Oostenrijk voert Bosz één wijziging door: Isaac Babadi krijgt de voorkeur boven Ismael Saibari. De wedstrijd begint om 18:45 uur en is te zien op ESPN 1.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. De Argentijn ziet de centrale verdedigers André Ramalho en Olivier Boscagli voor zich, terwijl de backposities worden ingevuld door Jordan Teze (rechts) en Patrick van Aanholt (links). Ibrahim Sangaré en Joey Veerman zijn de controleurs op het middenveld. Babadi begint bij PSV als nummer 10 achter spits Luuk de Jong. Johan Bakayoko staat op de rechtervleugel, terwijl Vertessen vanaf links voor dreiging moet zorgen.

Vitesse kende een prima start van het seizoen door FC Volendam in de slotfase te verslaan (1-2). Trainer Philip Cocu kreeg echter een fikse tegenvaller te verwerken met het vertrek van Maximilian Wittek. De linkspoot opteerde voor een avontuur in de Bundesliga bij het VfL Bochum van voormalig Vitesse-coach Thomas Letsch. De Arnhemmers schakelden echter razendsnel en haalden Mica Pinto binnen als vervanger van de Duitser. Cocu, Nicolas Isimat-Mirin, Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Mathijs Tielemans én Eloy Room hebben een verleden bij PSV. Cocu looft zijn ex-club, maar ziet ook mogelijkheden. "Net als iedere ploeg heeft PSV ook zwakheden."

PSV rekende midweeks vrij probleemloos af met Sturm Graz in de Champions League (1-3) en won ook zijn Eredivisie-opener tegen FC Utrecht (2-0). Toch kreeg Bosz een fikse tegenvaller te verwerken, toen duidelijk werd dat Lang nog wat langer nodig heeft om van zijn lichte hamstringblessure te herstellen. De wedstrijd tegen Vitesse komt daardoor te vroeg, terwijl ook het heenduel met Rangers in de play-offronde van de Champions League mogelijk nog niet haalbaar is. “Hij zou kunnen spelen, maar dan nemen we een risico. En dat doen we niet”, liet Bosz vrijdag weten. Jerdy Schouten en Malik Tillman zitten bij de selectie, maar moeten het doen met een plek op de bank.

Opstelling Vitesse: Room; Arcus, Oroz, Isimat-Mirin, Cornelisse; Kozlowski, Meulensteen; Van Ginkel, Tielemans, Boutrah; Hamulic.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

Vitesse - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Saibari wel verwacht, zou ook verdiend zijn. Kijken wat Babadi kan brengen vandaag, is nog grillig in zijn spel. Had eerder Babadi links en Saibari op 10 gezet. Vertessen basis is een garantie op slordigheden, ballen het stadion uitroeien en verkeerde keuzes. Ben benieuwd.

@VZ ik vind het vrij bijzonder dat we nu al zó extreem lang met Android niet het live meepraten kunnen openen, laat staan reacties plaatsen. Het is algemeen bekend dat diverse andere bugs al jaren niet opgelost worden, maar kom op... dit kan toch niet zo lang duren? Bovendien zijn Android gebruikers gemiddeld genomen een stuk intelligenter dan die van Apple dus het komt het niveau in de live meepraten topics ook niet ten goede. Zonder gekheid: kan er misschien vanuit VZ een update komen waar dit probleem exact vandaan komt en wanneer e.e.a. wordt opgelost? Kan me niet voorstellen dat dit echt zo lang moet duren.

19 augustus 2023 om 17:52

Zelfde probleem inderdaad. Word er gek van.. zeker als ik het soms interessant vind wat de meningen zijn van mensen op een topic.

19 augustus 2023 om 17:56

Ik heb Apple en ook daar werkt het al tijden niet. Waardeloos.

19 augustus 2023 om 17:57

Apple ook niet? Ik meende dat dit een Android probleem was.

19 augustus 2023 om 18:05

Heb Apple maar gebruik al paar maanden de browser omdat de app nooit werkt.

19 augustus 2023 om 18:07

Alleen live meepraten niet of hele app?

19 augustus 2023 om 18:16

Live meepraten vooral. Maar ook vaak niet kunnen reageren op berichten. Plus dat de app mijn telefoon erg snel leeg trok.

19 augustus 2023 om 18:19

Werkt op Apple ook niet, maar iemand gaf wel de tip dat je live meepraten kan benaderen door op de club zelf te zoeken in de zoekopdrachten. Weet niet of dit bij Android ook werkt.

19 augustus 2023 om 18:26

Nee krijg dan alsnog een error.

19 augustus 2023 om 18:56

Echt bizar dat VZ dit na weken nog niet heeft opgelost, ik heb hetzelfde probleem.

19 augustus 2023 om 19:04

Vertessen aan de bal is toch vrij matig

19 augustus 2023 om 19:26

De app is sowieso verschrikkelijk. Gewoon de website via safari toevoegen aan je homescreen zodat je er een soort webapp van maakt. Werkt zowel op android als apple 10x fijner. Wel even iets doen aan de ads ☺️

Mathijs Tielemans gehuurd van PSV? Mis ik iets? Voor zover ik weet is hij nu definitief Vitesse speler.

Mijn hemel wat een matige vertoning tot nu toe. Moeten we Rangers echt gaan vrezen?!

Ben nu even aan het kijken geweest de eerste helft maar als we dit moeten verwachten van bozz word het helemaal niks weer bij ons

19 augustus 2023 om 19:37

Nog slechter als de slechtste wedstrijd onder van nistelrooi

Wat een drama eerste helft. Aanholt is zo slecht. Hebben we niets beters? En Ramalho is al heel lang een groot drama. Wat is die slecht zeg. Zet Teze op die plaats

19 augustus 2023 om 19:46

Nee we hebben inderdaad niks beter je kunt niet dit soort voetbal spelen met deze selectie dat mag onze trainer zich toch wel aantrekken, dit gaat weer helemaal niks worden dit jaar feyenoord en ajax verspelen ook punt maar komen wel beter voor de dag als dit zooitje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren