Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roberto Carlos beleeft ‘absoluut droomdebuut’ in Engels bierteam

Laatste update:

Roberto Carlos heeft vrijdag zijn debuut gemaakt als voetballer in Engeland. De voormalig linksback van onder meer Real Madrid en Internazionale moest bij amateurclub Bull In The Barne United nog wel op de bank beginnen, maar wist na zijn entree bij een 2-4 stand een strafschop te verzilveren. Carlos deed mee bij de amateurs omdat ze het hoogste bod hadden gedaan toen Carlos zich begin januari aanbood op veilingsite eBay.

Begin januari maakte de 125-voudig Braziliaans international op Twitter bekend dat hij voor één wedstrijd 'te koop' was. Amateurteams uit de zaterdag- of zondagklasse konden op eBay bieden om Carlos in hun tenue op te laten draven. Alle opbrengsten van de veilig zouden daarbij naar Football Beyond Borders gaan, een organisatie die kansarme jongeren helpt om naar school te kunnen en hen bijstaat in het afronden daarvan.

Bull In The Barne United, een zogeheten pub team uit Shrewsbury and District Sunday League, was de hoogste bieder. "Ik heb er zin in om voor Bull In The Barne te spelen", reageerde Carlos op het verdict. "Daarmee geef ik een eerbetoon aan de jaren negentig, toen ik bijna voor Birmingham City tekende." De deal was dat Carlos zo'n twintig minuten per helft zou spelen, waardoor de trainer van Bull In The Barne de 48-jarige linkspoot tot de bank veroordeelde.

Na het eerste kwart van de wedstrijd was het zover. Carlos maakte een einde aan zijn voetbalpensioen door bij een 2-0 achterstand tegen Harlescott Rangers in het veld te komen. Toen het rustsignaal voor de tweede helft klonk, stond de man met het formidabele linkerbeen al niet meer op het veld. In de slotfase kreeg Bull In The Barne bij een 2-4 stand een strafschop toegewezen. Voor de tweede maal die dag marcheerde Carlos het veld in, om vervolgens achter de bal plaats te nemen. Zijn bekeken schuiver in de rechterhoek mocht echter niet baten: Harlescott ging er brutaal met de overwinning vandoor.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch ge-wel-dig:-)?

Sta je daar als voetballer van een 'caféploegje' gewoon te ballen met Roberto Carlos... Ook schitterend dat Roberto Carlos dat gewoon doet! Mooi verhaal!

Hoeveel was er geboden?

4 maart 2022 om 16:52

Je koopt als voetbalclub geloof ik een ticket of meerdere voor $6 per stuk en dan word er geloot.

Haha geweldig dit. De grote Roberto Carlos tussen de bierzuipers.
Dan nog strafschop benutten heerlijk

Fantastisch!!! Dit zouden meer oud voetballers moeten doen want vele voetballers zijn helden van velen! Easy money en ook nog voor een goed doel en publiciteit! Win win… Let’s go!!

Fantastische kerel Roberto Carlos, althans zo komt hij toch over. Absurd dat we de ene Braziliaanse legende na de andere kregen op de linksback bij Real Madrid. Redelijk pijnlijk om daar nu Mendy te zien met twee rechtervoeten.

Heerlijke voetballer was dit, mooi dat ie een doelpuntje maakt, al is het een penalty.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren