Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode Ster Belgrado breekt onwaarschijnlijk record en onttroont Real Madrid

Laatste update:

Rode Ster Belgrado heeft zaterdag een zeer prijzenswaardig record verbroken. De club bleef met de 3-1 overwinning op Mladost Lucani namelijk voor de 122ste thuiswedstrijd op rij ongeslagen in competitieverband. Daarmee onttronen de Serven Real Madrid als recordhouder.

De Spaanse grootmacht bleef tussen 1957 en 1965 121 thuiswedstrijden op rij zonder verlies. Nu moet Real voorrang verlenen aan Rode Ster Belgrado.

Zvezda verloor voor het laatst een competitiewedstrijd thuis op 18 april 2017, toen aartsrivaal Partizan met een 1-3 zege uit het Rajko Miticstadion vertrok. Sindsdien behaalde de Servische koploper steeds minimaal een gelijkspel.

Toch staat Rode Ster niet op eenzame hoogte in de Super Liga. Partizan heeft na zestien competitiewedstrijden namelijk evenveel punten (43).

Het heeft wel een iets minder doelsaldo dan de aartsrivaal (+22 om +27), maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Maandag kan Partizan alleen de koppositie grijpen.

In Champions League-verband moet Rode Ster sowieso pas op de plaats maken. De regerend Servisch landskampioen wist pas één punt uit de eerste vijf wedstrijden in Groep G te halen.

Komende woensdag krijgt Rode Ster de kans om de eer nog enigszins te redden. Dan staat het laatste groepsduel tegen Manchester City (thuis) op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pohhh goeie leven voor seizoenskaarthouders

10 december 2023 om 16:12

Ja absoluut haha. Dan ga je met plezier naar de wedstrijden toe

10 december 2023 om 16:34

Het bizarre is dat er in de competitie bij Rode Ster amper een paar duizend man komt terwijl we allemaal weten dat in de Europese wedstrijden het stadion vrijwel altijd tot de nok toe gevuld is

10 december 2023 om 17:23

Ja en bij iedere uitwedstrijd ze ook enkele duizenden meenemen.
Ze spelen bijna iedere pot een soort thuiswedstrijd in de competitie.
Overigens hebben een porto/benfica en sporting in iets mindere mate dat ook.

In dat soort oostblokstadions is vaak een goede sfeer waar het niet makkelijk voetballen is. Ik kijk er niet van op

Wat een bizar record zeg als je per seizoen zo'n kleine 18 wedstrijden thuis speelt.
De wat jongere supporters weten dus niet beter dan dat hun club thuis niet kan verliezen.
Dit is weer zijn record waarvan je dacht dat ie nooit meer verbroken zou worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren