Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano meldt ‘here we go’: Caicedo wordt duurste Premier League-speler ooit

Laatste update:

Chelsea gaat de strijd om Moisés Caicedo definitief winnen. Dat meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zondagavond. Er is een akkoord bereikt voor een bedrag van 115 miljoen Britse pond (omgerekend ruim 133 miljoen euro). Daarnaast heeft Brighton & Hove Albion een doorverkoopclausule in de overeenkomst laten opnemen. Caicedo tekent tot medio 2031, met de optie op nog een jaar, en wordt de duurste speler ooit in de Premier League.

De overstap van de 21-jarige middenvelder naar Chelsea hing al enige tijd in de lucht, maar vrijdag leek het erop dat Liverpool de deal zou gaan kapen. The Reds hadden de medische keuring zelfs al geboekt, maar Caicedo bleek alleen naar Chelsea te willen. Daarom zei hij Liverpool af. Vervolgens kwam Chelsea met een nieuw bod, en is zowel Brighton als Caicedo akkoord gegaan.

Het akkoord tussen Caicedo en the Blues was er naar verluidt overigens al in mei. Aanvankelijk werd er vanuit Engeland echter bericht dat de nummer twaalf van het afgelopen Premier League-seizoen de Ecuadoraan niet kon betalen, maar daar blijkt nu dus geen sprake meer van te zijn. Liverpool heeft zo definitief een pijnlijk blauwtje opgelopen na het kapen van de deal.

Caicedo is een defensieve middenvelder die ondanks zijn jonge leeftijd al 32 interlands speelde voor Ecuador. Brighton pikte de rechtspoot in februari 2021 voor slechts 5 miljoen euro op bij Independiente, waarna hij een half jaar later bij het Belgische Beerschot werd gestald. Vervolgens wist de controleur wel een basisplek te veroveren. In totaal speelde Caicedo tot dusver 53 officiële wedstrijden voor Brighton, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 3 assists. Bij Brighton lag de middenvelder nog tot medio 2027 vast, met de optie voor nog een seizoen. Door Caicedo’s langdurige verbintenis kon de nummer zes van het afgelopen Premier League-seizoen hoog in de boom zitten wat betreft de vraagprijs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is hij nou echt zo goed?

13 augustus 2023 om 23:44

Niet zo goed als Medic, maar hij kan best oke voetballen.

Tod Boehly is echt de meest krankzinnige voorzitter in het huidige voetbal. Absurd hoeveel die kerel al heeft uitgegeven. Enzo en die Caicedo gaan voor 250 miljoen euro alleen al. Niet normaal dat de recordaankoop van de PL iemand is die nooit op CL niveau heeft gespeeld. Chelsea gaat volgens mij al over de miljard in de laatste 3 transferwindows…

13 augustus 2023 om 23:41

Niet vergeten dat Chelsea ook aardig aan het verkopen is. Mount en Havertz bijvoorbeeld hebben veel geld opgebracht. Caicedo is ook nog een cvm, voor aanvallers wordt nog meer betaald. Oshimen moet straks wel 200 miljoen kosten. De bedragen gaan wel heel hard omhoog en ben hier absoluut geen fan van. Maar blijkbaar is dat geld er in de voetbal wereld. Dan kunnen we wel gaan klagen, maar dan moeten we stoppen met kijken. Je kunt de voetbal wereld niet vergelijken met de gewone wereld.

13 augustus 2023 om 23:46

Tja 200 miljoen om meer dan een miljard. Ook nog is contracten uitdelen tot 2032. Dat vind ik vrij absurd om ook 9-jarige contracten uit te geven. Heb dat nog nooit gezien buiten Chelsea…

13 augustus 2023 om 23:47

Ik zie dat Chelsea 22/23 een half miljard in het rood uitslaat op de transferbalans. Ja er gaat veel geld om in het voetbal maar op de manier waarop Chelsea de markt verziekt heeft stoppen met kijken niet heel veel zin, daar moeten andere instanties gewoon daadkrachtiger ingrijpen.

13 augustus 2023 om 23:55

Er heeft al een instantie ingegrepen Myvision, namelijk de Britse overheid. Anders was de club nu nog in het beheer van Abramovich geweest en hadden we gewoon nog naar Tuchel zitten kijken. Nu zit er een eigenaar die Abramovich in zijn schaduw doet verbleken qua spenderingen in korte tijd. Hoe voordelig is het ingrijpen van externe instanties dan echt in het voetbal?

14 augustus 2023 om 00:15

Is die Abramovich niet vanwege politieke redenen aan de kant geschoven? Volgens mij heeft hij net iets te nauwe banden met de Russische agressor toch?

14 augustus 2023 om 00:31

Nja los daarvan heeft het ingrijpen van de overheid er nou niet echt voor gezorgd dat het voetbal een 'koopclub' minder telt. Het is zelfs erger geworden. Dat was meer mijn punt, we kunnen wel allerlei instanties loslaten op het voetbal maar je hebt geen garantie dat de waanzin der huidige bedragen dan ook echt stopt.

14 augustus 2023 om 00:57

@myvision, die banden waren er in de jaren ‘90. We weten simpelweg niet hoe dat nu is, wat we wel weten is dat Abramovich iedereen voor de rechter sleepte die dat beweerde en dat hij keer op keer zijn gelijk gehad heeft. Chelsea is van Abramovich gestolen op basis van het vermoeden dat hij die banden nog steeds heeft en omdat hij aandelen zou hebben in een staalfabriek in Rusland. Het staal wat in die fabriek gemaakt wordt wordt doorverkocht en zou ook aan het Russische leger verkocht worden.

14 augustus 2023 om 00:55

Niet alleen absurd, maar ook een hele lelijke manier om een club te runnen. Je kan prima grote bedragen uitgeven, maar 1 miljard in een jaar gaat helemaal nergens over. Na zoveel geld gespendeerd te hebben staan er nog altijd geen wereldtoppers op het veld en ben je heel erg afhankelijk van de ontwikkeling die de spelers gaan maken. Veel te jonge groep, bijna geen ervaring dus dan weet je wel dat je de komende jaren geen rol gaat spelen als het op prijzen aankomt. Als fan krijg je er ook steeds minder binding mee.

14 augustus 2023 om 01:06

Daarom dus en Boehly probeert ook nog is om het zolang mogelijk uit te smeren met contracten van 8-9 jaar omdat het anders niet lukt. Dat vind ik persoonlijk best absurd en ook heel risicovol omdat je jarenlang aan ze vast zitten. Tel daarbij op dat hij ook al 600 miljoen heeft uitgegeven in de vorige 2 windows. En dan is die Boehly nog steeds niet klaar want blijkbaar wil die ook nog Lavia hebben...

14 augustus 2023 om 01:39

Niet alleen Lavia. Chelsea wilt ook nog Olise overnemen, een vervanger voor Kepa en hebben een tijdje achter Vlahovic aan gezeten dus ik sluit niet uit dat ze nog voor een spits zullen gaan. Er zal straks wel iemand komen met een flut verhaal van ja maar we smeren het uit en bla bla.... twee seizoenen op rij zware verliezen geleden, je hebt geen shirt sponsor, koopt als een gek alles wat los en vast zit en geen Europese inkomen. Ze zijn nu grote schulden aan het opbouwen in Amerika en die Amerikanen gaan dat echt niet a la Abramovic kwijtschelden.

14 augustus 2023 om 10:14

Osimhen heeft net bijgetekend, dus dat zal voor volgend seizoen zijn

14 augustus 2023 om 10:28

Hij heeft het over Olise, van Palace, niet Osimhen.

Caicedo naast Enzo wordt echt genieten. Wereld middenveld, als je Enzo vandaag al zag en dan straks met Caicedo er naast, pffff. 115 miljoen is wel veel voor cdm. Wat kost een Oshimen straks wel niet? 200 miljoen?

13 augustus 2023 om 23:50

Ik heb niet zo veel gelezen over Chelsea en Oshimen. Is dat concreet?

13 augustus 2023 om 23:55

Osimhen gaat waarschijnlijk een nieuw contract tekenen met €150m afkoopsom. Blijft deze zomer nog bij Napoli

13 augustus 2023 om 23:58

Niemand is momenteel concreet voor Ohsimen, de man kost een halve goudmijn momenteel.

14 augustus 2023 om 09:48

Idd, de spitsen-stoelendans van deze zomer is bijna voorbij en Osimhen heeft geen nieuw stoeltje gevonden.

14 augustus 2023 om 13:16

Die wilde ook niet per se een nieuw stoeltje. Zit prima in een fauteuil bij Napoli.

14 augustus 2023 om 13:28

Tja, als je ziet dat we 133miljoen neertellen voor Caicedo, hadden we beter 150miljoen betaald voor Osimhen.

Ongelooflijk veel geld en dan ook nog een doorverkooppercentage? Hoe bizar wanhopig moeten ze daar wel niet zijn geweest bij Chelsea.

13 augustus 2023 om 23:58

Ik snap dat doorverkooppercentage niet. Dat gaat toch eigenlijk altijd om het meer-bedrag, dus het bedrag dat boven dit bedrag van 115 miljoen pond zit?! En zou er echt een gek groter dan Boehly zijn die er nog veel meer voor neerlegt de komende jaren? Lijkt me toch niet.

14 augustus 2023 om 01:14

Simpel. Die willen niet nog een keer zo'n lachwekkend seizoen als de afgelopen editie. Oplossing: nog meer geld uitgeven. Triest.

133 miljoen euro hahaha, die Boehly wilt laten zien wie de grootste heeft... onbegrijplijk bedrag.

13 augustus 2023 om 23:48

Grootste? Bankrekening? Boehly neem ik niet meer serieus sinds ie die uitspraak over 11 veldspelers zei. Rare Amerikaan die niets te zoeken heeft in ons voetbal.

13 augustus 2023 om 23:50

Wat zei die dan precies?

13 augustus 2023 om 23:52

Hij wilde 443 spelen oid

14 augustus 2023 om 00:05

Als je kijkt naar City soms.. met een 3man’s defensie en een Ederson die soms een assist geeft lijken zij soms wel op een 4-4-3 haha

14 augustus 2023 om 01:01

Nouja, los van dat ik Boehly een schande voor het voetbal vind en Amerikanen er toch nog niet helemaal bij horen met hun ‘soccer’, lijkt het soms wel alsof City inderdaad met een extra speler speelt door die goed meevoetballende Ederson. Dat ie dan als lijnkeeper geen wereldtop is, zien we even over het hoofd.

Chelsea heeft in minder dan een jaar tijd even meer uitgegeven dan 99% van de clubs in hen bestaan. Bijzonder dat het allemaal mag.

14 augustus 2023 om 00:24

Dit kan toch niet!? Dit is echt knettergek. Hoe is dit mogelijk? Meer dan 700 mil uitgegeven binnen 12 maanden tijd. Geem enkel ander topclub doet zoiets, en zoals je zegt sommige clubs komen niet eens aan dat bedrag in hun gehele bestaan. Dit is knettergek, echt zo verrot als maar kan.

Hè, hè.. Ein-de-lijk! De beste en grootste aankoop van deze window maakt wat mij betreft ons middenveld compleet. Er wordt weer een idioot hoog bedrag naar Brighton overgemaakt en we kunnen niet anders doen dan ze complimenteren op het “geweldige werk” dat Tony Bloom geleverd heeft voor die club. Bloom heeft Chelsea en Liverpool perfect tegen elkaar uitgespeeld, op het eergevoel gespeeld van onze eigenaren en heeft op die manier zeker 30 miljoen pond boven op de prijs weten te krijgen!

We hebben vandaag tegen Liverpool kunnen zien waar Enzo Fernandez toe in staat is als hij iemand naast hem heeft die het vuile werk op knapt en met Caicedo gaat dat alleen nog maar beter worden! Caicedo-Enzo achter Nkunku moet een middenveld zijn waarmee je in staat bent om voor iedere grote prijs in Europa te spelen!

De kritische noot is wel dat nu Caicedo (en Lavia) aangekomen zijn het wel even klaar moet zijn.. Er staat nu een team waar je tot in lengte van jaren op kunt bouwen en grote investeringen zijn wat mij betreft niet meer nodig. Je kunt overwegen om een spits te ruilen voor Lukaku zodat Jackson nog wat concurrentie heeft, maar verder moet je nu klaar zijn. Er is in de afgelopen 18 maanden belachelijk veel geld uit gegeven en je moet ook een keer weten wanneer je klaar bent. Kopen om het kopen, zoals we ondertussen ook gedaan hebben op een onder-19 niveau, moet klaar zijn. Ja, Caicedo was broodnodig een speler in zijn positie hadden we in 2019 al moeten halen maar dan moeten we ook weten wanneer het genoeg geweest is.

13 augustus 2023 om 23:44

Chelsea verkoopt ook goed he. Kijk waarvoor Havertz en Mount zijn weg gegaan. Hazard, Morata, Costa zijn ook allemaal voor dik geld verkocht terwijl Hazard nog een 1 jarig contract had en Morata mislukt was en Costa niet meer speelde door Conte. Maar het moet wel klaar zijn nu met dat geld smijten. De hele wereld kotst Chelsea uit momenteel.

13 augustus 2023 om 23:49

Mwa, momenteel? Chelsea is al ruim 20 jaar met discutabel geld de markt aan het verzieken. Er zijn alleen een hoop supporters van die club die niet anders weten en dit dus normaal vinden.

13 augustus 2023 om 23:53

Daar maak ik me niet zo druk om, Chelsea is nooit de lieveling van de media geweest en wat mensen op Twitter, Instagram of Voetbalzone van Chelsea vinden is niet belangrijk. Het gaat mij vooral om wat de verwerpelijke praktijken waar we nu mee bezig zijn. Er worden nu talenten bij elkaar geharkt op een schaal die ook Abramovich te ver zou gaan en er worden satellietclubs gekocht. Wat mij betreft hoort dat niet in het voetbal thuis.

14 augustus 2023 om 00:17

Naja, netjes dat je jezelf er in ieder geval druk om maakt.

14 augustus 2023 om 00:36

Chelsea heeft vorig jaar nog een middelmatige trainer gekocht voor vele miljoenen en hem de lijn uitgestuurd voor meer dan 60 miljoen. Lukalu teruggekocht voor 100 miljoen met 3,5 ton per week aan salaris. Dan nog gigantisch veel uitgegeven aan middelmaat en subtopspelers. Chelsea heeft gedn topelftal en dat mag je wel verwachten na al die uitgaven.

13 augustus 2023 om 23:48

Gok dat Olise nog komt en dat het dan wel klaar is. Denk ook niet dat we in de toekomst zulke gekke dingen meer gaan zien dus het heb er zelf geen problemen mee, met die uitgaves. Over een tijdje zullen we wel zoiets zien als bij liverpool/United.

13 augustus 2023 om 23:55

Om heel eerlijk te zijn verwacht ik dat er nog meer gaan komen. Lavia is praktisch rond, ze zijn bezig met Olise, er wordt na het vertrek van Kepa gekeken naar een nieuwe keeper en ik sluit niet uit dat er een nieuwe spits gaat komen ter ondersteuning van Jackson gezien Broja's ernstige blessure van vorig jaar.

14 augustus 2023 om 00:12

Lavia rekende ik al er bij maar helemaal vergeten dat er een 2de keeper moet komen. En als ze een spits halen dan hopelijk een ervaren goedkope kracht.

14 augustus 2023 om 00:17

Lukaku word ook nog verkocht.. misschien dan toch Vlahovic? Ik denk als Lavia komt dat Gallagher ook wel verkocht word. Maar ik denk eigenlijk dat na vandaag Gallagher gewoon blijft en alleen een Olise nog komt.

14 augustus 2023 om 00:26

Nee uiteraard niet, het gaat toevallig om je clubbie. Dan is het allemaal prima toch en te begrijpen. Nou geniet er van zou ik zeggen. Echt geweldig voor het voetbal, wat een topbeleid ook.

14 augustus 2023 om 00:32

@James11, Vlahovic gaat niet gebeuren. Pochettino ziet hem liever niet komen vanwege zijn verleden met blessures, daarbij is Chelsea ook niet happig om nog 35 miljoen neer te moeten leggen om van Lukaku af te komen.

14 augustus 2023 om 00:38

@Yoeri, ik hoop zelf op Lavia en Olise. Een spits is niet echt nodig aangezien (als hij terug is) Nkunku daar ook zou kunnen spelen mits Jackson geblesseerd is. Ik zou ook niet echt weten wie chelsea zou moeten halen voor back up van Jackson, Sterling moet gewoon zo snel mogelijk vervangen worden.

14 augustus 2023 om 00:45

Ik hoop zelf op een type Giroud die voor <10mil op te halen is en soms als stormram kan dienen, maar geen idee wie aan dat profiel voldoet

14 augustus 2023 om 00:59

Ik denk dat Haaland wel een goeie stormram zou zijn 🙃

Nee zonder dollen.. ik denk dat Broja dat ook wel zou kunnen, hem gewoon de kans geven achter Jackson, straalt zoveel power van die man af.. een jaartje fit blijven en wie weet vlamt hij wel.

14 augustus 2023 om 02:17

Alleen moet je dan wel nog de periode tot Januari overbruggen, want Broja en Nkunku zijn niet fit voor die tijd. En daarnaast is dan ook de Africa Cup waar Jackson aan zal deelnemen. Een spits is dus wel echt nodig.

In het verleden werd Anelka in een soort gelijke situatie aangetrokken van Bolton en dat was een schot in de roos. Dus ik hoop dat er een ervaren spits beschikbaar blijkt die het niet erg vind om tweede viool achter Jackson te spelen, maar die goed genoeg is om wellicht een aantal weken in de basis zou kunnen staan. Gezien het spitsen verleden van Chelsea is dit nog al wishful thinking, but hey, dromen/hopen mag altijd

Wat een deal voor Brighton, 133 miljoen + een doorverkooppercentage! Verder een hele goede middenvelder, maar dit is echt een krankzinnig bedrag voor een talent met een goed seizoen in de Prem.

Todd boehly is nog 3x erger dan roman abramovic. Jezus hoe kan cheksea al dit geld veroorloven. Contract tot 2031 wat al lachwekkend is. Maargoed ffp geldt alleen voor de kleinere clubs.

14 augustus 2023 om 00:03

Chelsea spat de kroon, maar zo goed als alle clubs uit de EPL hebben miljardairs aan het roer staan en spenderen gigantisch veel. Ook jouw club gaf in de laatste jaren een record aan transfers uit terwijl er geen CL- of grote transferinkomsten waren. De EPL clubs zijn niet afhankelijk van inkomsten uit Europa of uit transfers. Clubs uit andere competities hebben dat probleem wel.

14 augustus 2023 om 00:05

Als ik jou nog moet uitleggen hoe een grote club geld kan spenderen zonder Europees voetbal in england ben je gewoon mijn tijd niet waard.

14 augustus 2023 om 03:13

Volgens mij lees je zijn reactie totaal verkeerd. Hij zegt enkel dat ze er in Engeland niet afhankelijk van zijn. Ik denk dat Fenomene wel weet dat ze in Engeland al genoeg met tv-contracten en sponsoring verdienen.

Krankzinnig bedrag voor een prima speler. Wel slim om dit bedrag qua afschrijvingen over 8 jaar te verdelen, da's maar 16 miljoen per jaar of iets dergelijks.

13 augustus 2023 om 23:44

Dat mag geloof ik niet meer. Volgensmij is er een nieuwe regel ingevoerd die zegt dat een transfersom over maximaal 5(?) jaar afgeschreven mag worden.

14 augustus 2023 om 00:48

Dat zijn als goed is de regels van Uefa en laat Chelsea dit jaar geen Europees spelen, waardoor ze dit jaar nog gebruik kunnen maken van de PL regels wat dus verspreid gaat worden over het hele contractjaar. Correct me if Im wrong.

Doorverkooppercentage gaat toch altijd over de winst bij een verkoop? Lijkt me hier niet echt van toepassing 😂

14 augustus 2023 om 00:32

Kan over winst gaan,maar vaak is het gewoon een percentage van de volgende transfersom

14 augustus 2023 om 01:06

Heb echt nooit gezien dat ze nog een percentage van de winst zullen pakken. Het is toch gewoon altijd het percentage van de volgende transfersom van de speler?

Duurder dan Bellingham, haha.

Helemaal gek geworden joh. 133 miljoen voor een simpele middenvelder uit Ecuador die geen eens weet hoe het is om in de top te spelen. Helemaal de weg kwijt daar in Engeland. Medelijden nu al met die jongen straks. 1 slechte wedstrijd en iedereen gaat het over zijn prijskaartje hebben.

Zou hilarisch zijn als Chelsea weer niet in de top 4 eindigd.

13 augustus 2023 om 23:44

Als je caicedo een simpele middenvelder noemt heb je hem niet zien spelen. Of clubs als liverpool, chelsea en arsenal weten niet wat ze doen. Kan ook.

13 augustus 2023 om 23:46

Goede speler, maar heeft op <50 PL-potjes, een aantal in de Copa Libertadores en 3 WK-wedstrijden nooit op niveau gespeeld.

Krankzinnig bedrag maar he, het is Boehly dus verrassend is 't niet.

13 augustus 2023 om 23:48

Inderdaad.. heb Caicedo 2 jaar geleden live zien spelen bij Beerschot, toen kon je al zien dat de man talent had. Raakte bijna nooit een bal kwijt en zat overal a la Kante ertussen. Vorig jaar bij Brighton ook heel het jaar door top gespeeld.. Mindere wedstrijden gaat hij misschien soms wel eens hebben, maar dat is het ergste dat je kan verwachten. Ik durf men hand in het vuur te steken dat hij zeker geen miskoop word. In de verste verte niet.

13 augustus 2023 om 23:48

Maar hij is toch lange na niet 133 miljoen waard? Het is natuurlijk maar net wat een gek ervoor geeft. Maar ik zie echt bizarre bedragen voor goede voetballers voorbijkomen maar geen spelers waarvan ik denk die zijn nou echt wereldklasse.

13 augustus 2023 om 23:49

Miskoop waarschijnlijk niet, maar of hij het waard gaat zijn? M.a.w. Is Caceido nou echt onmisbaar?

13 augustus 2023 om 23:52

Wereldklasse spelers kun je ook niet meer kopen tenzij ze oud of een eenjarig contract hebben. Ik vind trouwens ook niet dat caicedo dit bedrag waard is maar goed zie hem graag komen en ik betaal niet. Eigenaren zullen wel weten wat ze doen mbt de ffp.

13 augustus 2023 om 23:56

Was Bellingham nu echt onmisbaar bij Real? Rice bij Arsenal? Caicedo is gewoon DE speler die Chelsea nog mist naast Fernandez, als Nkunku niet was uitgevallen hadden we verder ook niks anders meer nodig gehad. Nu komt een Olise 9 van de 10 ook nog. Wel begrijpelijk als je Sterling ziet blijven knoeien.

14 augustus 2023 om 00:03

Iedereen zij net hetzelfde over Enzo.. 1 (redelijk goed) WK en voor de rest niets.. Maar liet vandaag nog maar eens zien hoe goed hij wel niet is. Is hij 100 miljoen waard? Nee.. maar ga je iemand zoals hem vinden onder de 100 miljoen? Ook nee..

14 augustus 2023 om 00:05

Je moet in dit geval niet kijken naar de speler, maar wat hij mogelijk maakt voor de club. Is Caicedo 130 miljoen waard? Nee natuurlijk niet. Maar als hij het mogelijk maakt om Enzo te laten floreren en samen met Nkunku weer een wereldmiddenveld te hebben waardoor je weer prijzen binnen kan hengelen, heb je daar dan 130 miljoen voor over? Kennelijk wel.

14 augustus 2023 om 00:12

Op papier is het ook gewoon genieten haha, nu nog Mudryk laten vlammen en het team is klaar voor jaren.

14 augustus 2023 om 10:50

@ James11: Ik weet niet van Rice bij Arsenal maar Bellingham was wel degelijk onmisbaar bij Real Madrid. Modric is 37 en we hebben wel een middenvelder nodig die het strafschopgebied van de tegenstander in loopt. Valverde doet dat ook prima, maar Bellingham heeft daarin toch meer het overzicht dat Modric brengt.

Doorverkooppercentage? Allemaal leuk en aardig maar ze gaan nooit winst maken op die kerel. Volgens mij is dat nog niet eerder gebeurd met een 100 miljoen + transfer. Sws vraag ik me af wat de hoogste transfer is, waar een transferwinst op gemaakt is. Edit: Jet is natuurlijk Neymar, die voor 88 miljoen naar Barca ging en voor 220 naar PSG.

13 augustus 2023 om 23:46

Ik denk Ronaldo naar Real? Kostte 94 en vertrok voor 100. Minieme winst natuurlijk.

14 augustus 2023 om 00:13

@tisjeboy scherp, dat is em idd!

13 augustus 2023 om 23:50

Doorverkoop hoeft niet op winst te zijn. Het bedrag wat op tafel komt daar krijgt Brighton een deel van

De Premier League heeft meer uitgegeven dan de Bundesliga, La Liga en Serie A samen. Against modern football.

13 augustus 2023 om 23:51

Bayern legt zelf 100mio neer voor kane. In saudi kan je een salaris krijgen dat de kinderen van je kleinkinderen nooit meer hoeven te werken. Snap je punt niet echt.

13 augustus 2023 om 23:54

100, 80, 67, 50, 49, 43, 43 en 43,5. De hoogste transferbedragen ooit uit de Bundesliga. Dat geeft de EPL tegenwoordig al in twee dagen uit. Het is een zeepbel.

14 augustus 2023 om 00:09

De PL is gewoon de beste competitie van de wereld en het is eigenlijk al de Super League. De Bundesliga is gewoon 1 en al Bayern.

14 augustus 2023 om 01:11

Hoe kunnen jullie Premier League fanboys dit niet willen accepteren. Jullie zijn zo gefixeerd op de competitie waar jullie favoriete club speelt, dat het jullie niks meer uitmaakt en ik zelfs lichte blijdschap of stoerdoenerij proef. Ik ben zelf Barca fan, maar verder zwaar voor Arsenal. Dan is het toch niet moeilijk toe te geveb dat de premier league al een super league is en het om van te kotsen is. Spelers van clubs als Sevilla en Milan die verkassen naar middenmoters in Engeland is niet echt iets om leuk te vinden. Het zou leuk zijn als het topvoetbal verdeeld werd over Europa, maar nu trekt heel Europa naar Engeland. Is toch niks aan man….

14 augustus 2023 om 12:25

Je kan ook het ook van de andere kant bekijken. De competitie is mooi competitief waar alle tv gelden eerlijk verdeeld worden daar waar in de bundesliga het jaar in jaar uit alleen bayern is die de meeste geld uitgeeft en nu al 11 jaar lang kampioen is geworden.

14 augustus 2023 om 00:28

Chelsea alleeen al heeft dat gedaan in afgelopen 2 transferperiodes! Knettergek en zo verrot. Voetbal is voetbal niet meer.

Wat een weekend. Eerst de geboorte van m’n dochtertje en nu dit. Duur cadeau, maar zeer zeker welkom!

Hopen dat de hoogtijden van 2003 - 2010 weer worden herhaald! De basis is in ieder geval gelegd.

13 augustus 2023 om 23:52

Moises is misschien een mooie naam voor je dochter.

13 augustus 2023 om 23:54

Ik vond de naam Chelsea haar wat beter staan 😉

14 augustus 2023 om 00:01

Gefeliciteerd dan nog! Heb je haar echt Chelsea genoemd? haha

14 augustus 2023 om 00:07

Zolang hij ze maar niet Liverpool noemt.. Anders word ze ooit nog door een moises in de maling genomen.

14 augustus 2023 om 00:27

@John Terry Bedankt en jazeker haha! Alleen is het niet dr roepnaam geworden, na lang zeuren is m’n vrouw akkoord gegaan met Chelsea als haar 3e naam 😂

14 augustus 2023 om 12:22

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter Ommie, veel geluk gewenst voor jullie!

Toch absurd, doorverkoop op 133 mil haha, alsof het nog niet genoeg is

Dit is zo pijnlijk. Absoluut een goede speler, maar maximaal 60-70 miljoen. Chelsea heeft zich compleet op lopen naaien en toegegeven aan deze gekte. Een speler a la Caicedo is broodnodig, maar voor dit bedrag is het echt een krankzinnige deal.

Ik snap het niet. In Londen wonen en geld gaat voor in liverpool wonen en minder salaris maar meer winstpremies?! Ik zat vandaag te kijken maar Chelsea is echt zoekende ondanks het resultaat.

14 augustus 2023 om 00:31

En Liverpool was een draaiende machine? Ik denk als je alleen kijkt naar de wedstrijd van vandaag dat Chelsea wel verder lijkt te staan dan Liverpool.

14 augustus 2023 om 00:35

Had volgens mij ook te maken met het feit dat Chelsea hem al maanden probeert te halen en dat hij ook al maanden een akkoord heeft met Chelsea. Hij houdt zich dus aan z’n woord. Liverpool kwam pas op het allerlaatste moment aan.

Leuk al die verdedigende reacties..maar chelsea heeft 10 miljoen boete gekregen van de uefa ,niet voor niks!! Maar blijf dit soort clubs maar verdedigen. Wat moet je anders als je geen brit bent maar jezelf toch citizen of scouser bijv wil noemen? .. ..

Als Caicedo 120 miljoen waard is, dan is Gedson Fernandes 240 miljoen waard. Ongelooflijk overrated overhyped prijzen. In alleen de linkerteelbal van Gedson zit meer kracht, techniek, balbehandeling en souplesse dan in heel Caicedo.

Juve wordt gestraft voor Financial gains dmv opblazen van transferbedragen.

Nou volg ik niet echt Premier League en al helemaal niet Brighton & Hove Albion dus ik ken deze Caicedo helemaal niet en ik zal wel niet de enige zijn. Hoe kan een redelijk onbekende speler nou 133mil waard zijn, wat een onzin zeg

Chelsea zal dit jaar toch wel echt top 4 moeten spelen of het kan toch niet anders dat ze zwaaar in de problemen komen met de FFP? Oké, Lukaku, Ziyech, Hudson-Odoi, Sarr en eventueel Cucurella en Chalobah worden nog van de hand gedaan. Maar daar heb je misschien net de transfersom van Caicedo mee terugverdiend. Oke je bespaart wel heel veel salaris, ook met een Kepa die on Loan is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren