Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rotterdammer tekent miljoenencontract: ‘Ik zal altijd van de club houden’

Laatste update:

Garry Rodrigues heeft zondag Galatasaray definitief ingeruild voor Al-Ittihad. De geruchten deden al langer de ronde dat de 28-jarige aanvaller de Turkse club zou verlaten voor een avontuur in Saudi-Arabië en zondag werd de deal officieel beklonken. De 26-voudig international van Kaapverdië laat op sociale media weten Cim Bom met pijn in het hart te verlaten.

“Om mijn familie van Galatasaray en Turkije te verlaten, zal moeilijk zijn voor mij”, zo laat de buitenspeler, die voor negen miljoen euro van club wisselt, weten. “Ik zal de geweldige support van de fans van Galatasaray nooit vergeten. Ik wil ook Fatih Terim bedanken, mijn leraar die altijd in mij heeft geloofd. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdrage aan mijn ontwikkeling en aan het team.”

“Ik ga een nieuw avontuur aan, maar mijn verhaal met Galatasaray zal nooit eindigen voor mij. Ik zal altijd van de club blijven houden”, aldus de geboren Rotterdammer, die vanaf januari 2017 actief was bij de Turkse topclub. Met Galatasaray won hij een prijs, namelijk de landstitel in het seizoen 2017/18. De aanvaller heeft bij Al-Ittihad zijn handtekening gezet onder een lucratief contract van 4,5 jaar.

Rodrigues speelde eerder ook voor PAOK Saloniki, dat twintig procent van de transfersom van negen miljoen ontvangt. Voor zijn tijd in Griekenland kwam de aanvaller uit voor Elche, Levski Sofia, ADO Den Haag, FC Dordrecht, FC Boshuizen, Rostocker FC, Xerxes DZB, Real SC, Feyenoord en Spartaan’20. Zijn contract bij Galatasaray liep nog tot medio 2021 door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan mij vergissen, maar ik meen dat hij laatst zei "nu wellicht op het Oranje-niveau te zitten" ? Dan vind ik deze overstap op zijn zachtst gezegd vreemd.

7 januari 2019 om 12:57

Hij heeft nu ook niet zoveel aan dat niveau omdat hij niet voor Oranje kan uitkomen aangezien hij zijn interlands voor Kaapverdie speelt. Nu kan hij lekker cashen op zijn 28e en rustig van het leven genieten. Ik denk dat hij zelf ook wel weet waar zijn plafond ligt en dat een stap naar de (sub-)top in een Europese top competitie net te groot voor hem zou zijn.

7 januari 2019 om 13:04

Deze jongen is op relatief hoge leeftijd doorgebroken. Door deze deal te tekenen is hij gewoon gesettled voor de rest van zijn leven, hem kan je deze stap niet kwalijk nemen.

7 januari 2019 om 13:10

maar galatasaray is een topclub in turkije waarom dan naar Saudi Arabië waar een verhoogde kans op terrorisme is. er is altijd kans dat jemen wat raketten afvuurt. ik zou lekker bij de warme familie van galatasaray blijven. hij kan er misschien nog wel 6 jaar spelen.

7 januari 2019 om 13:26

Constantinopel is niet veel veiliger heb ik het idee hoor. En dan nog, gevaar is er nauwelijks meer in de hedendaagse wereld.

Het is een begrijpelijke stap voor deze man. Tenzij je een goede opleiding hebt genoten of graag trainer wordt, moet je het echt van deze jaren hebben. En ik heb weleens een interview van hem gezien waarin dit niet echt zo overkwam (correct me if I'm wrong). Dat is helemaal niet erg overigens.

Ik kan wel zeggen dat ik het voetbal naar de klote vind gaan door het nieuwe geld, maar ik heb dan ook makkelijk praten. Stel ik stond voor die keuze, dan hadden er hele andere redenen aan ten grondslag gelegen. Lekker in Italië wonen lijkt me bijvoorbeeld fantastisch. Dan lekker ondernemen erbij, prima. Maar als ik werk zou moeten doen waar ik ongelukkig van word, dan zou ik me ook binnen willen voetballen en mijzelf die vrijheid gunnen. Je koopt er immers tijd mee dan, het kostbaarste wat er is.

7 januari 2019 om 13:37

Klopt Constantinopel was ook nooit veilig, totdat het veranderde in Istanbul.

7 januari 2019 om 13:46

Haha nja ach wat is veilig tegenwoordig? Aanslagen in Londen? Gele hesjes en IS in Frankrijk? U.S.A waar de gewone burger een wapen bij zich draagt omdat het legaal is en elkaar afknallen op scholen of een schutter vamaf een balkon in Las Vegas...en zo kun je nog wel doorgaan.

On-topic: Geld is tegenwoordig meestvoorkomend motief om te verkassen naar een club. Dat komt simpelwege dat de afkoopsommen en salariswensen vele malen hoger liggen dan een decennia geleden. En als je bij een top of subtop al 2,3,4 mil kan verdienen is dat al veel. Maar als de arabieren en chinezen jou het dubbele aan salaris kunnen aanbieden lijkt mij de keuze ook snel gemaakt. Daarbij is hij een laatbloeier en weet hij echt wel wat zijn plafond is kwa niveau en is dit denk ik ook wel een logische keuze voor hem.

7 januari 2019 om 13:47

Byzantium daarentegen... . Saudi is best veilig, regelmatig gewerkt, alleen geen gekke dingen doen daaro.

7 januari 2019 om 13:49

Dan zou ik volgens jouw beredenering,lekker in Brussel of Parijs gaan voetballen, waar het heerlijk veilig is tussen de aanslagen en de gele hesjes!!

7 januari 2019 om 13:40

Deze jongen werkte een aantal jaar geleden nog bij postnl, is toch logisch dat hij nu voor het geld kiest?

Ik vind 9 miljoen euro best karig. Hij heeft onlangs nog zijn contract verlengd tot 2021. Hier kon toch wel veel meer uit gehaald worden?

7 januari 2019 om 13:18

Dat vind ik ook, zeker ook omdat 20% naar Paok gaat, GS houd er maar ongeveer 7 miljoen aan over. Hij is nog 28 dus ook nog niet tegen het einde van zijn loopbaan. Ik vind zowieso het verkoop beleid bij GS uitermate slecht, los van de namen zijn de bedragen die we ervoor krijgen ook altijd laag.

7 januari 2019 om 13:45

Daar ben ik het, met uitzondering van Gomis, niet helemaal mee eens. Rodriguez is weliswaar 28, maar heeft in de ogen van de buitenwereld op vorig seizoen na, niet veel gepresteert. En als je ziet hoe hij de laatste wedstrijden speelt, vind ik het een prima deal. Een Bruma bijv werd ook voorr een redelijk goede prijs verkocht. Je ziet bijv dat hij nu nog steeds geen vaste basisspeler bij Redbull. Ze hebben daarnaast een nietsnut van een Cavanda voor aardig wat miljoenen verkocht. Alleen Gomis, tja dat is een ander verhaal. Al met al vind ik het niet zo slecht. Alleen als je vergelijkt met Fener die spelers voor 15-16miljoen verkoopt, doen we het minder. Alleen weet ik zeker dat die transfers van hun van alle kanten stinken

ik vind dat cimbom hier heel goed werk heeft gericht, na de wedstrijd tegen lokomotief ging het ook met rodrigues bergafwaarts, als dit niet zo was gegaan had cimbom waarscheinlijk veel meer getoucheert. Al met al goede zaken gedaan nu nog Ribbery terughalen, alan carvalho, een spits en een verdediger, en we zijn met 2 vingers in de neus weer kampioen

Ik vraag me echt af waarom dit nodig was, misschien om zo meer budget te creëren? Maar als dit de reden is voor wat? Ik zie niemand komen die het beter gaat doen. Rodriguez speelde slechter dit seizoen maar hij heeft bewezen van goede waarde te zijn en dit seizoen hebben we voorin sowieso een probleem zonder spits. Galatasaray is als team slechter dan vorig seizoen terwijl we CL erbij hadden. Er worden zo veel beslissingen met vraagtekens genomen die niet bij een topteam in Turkije hoort. Het enige positieve is dat we tenminste geen Burak als spits gaan krijgen

Veelste weinig voor gekregen ze moesten hem in het begin van het seizoen weg doen man man man wat een beleid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren