Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sean Klaiber met goal in extremis goud waard voor Brøndby in Deense titelstrijd

Laatste update:

Sean Klaiber heeft zijn club Brøndby IF maandagmiddag een grote dienst bewezen. In de uitwedstrijd tegen rivaal en directe concurrent FC Kopenhagen was Klaiber met een fraai doelpunt in blessuretijd de matchwinner.

Bijzonderheden:


In het Parken Stadium van Kopenhagen, waar Kevin Diks in de basis stond, kwam de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong via Peter Ankersen, alvorens Mathias Kvistgaarden halverwege de tweede helft de stand naar 1-1 tilde. Toen de klok 92 minuten aangaf, slingerde voormalig Feyenoord-huurling Jacob Rasmussen de bal het vijandige strafschopgebied in, waar de aanstormende Klaiber zijn rechtervoet tegen de bal zette en een vlammend schot produceerde. Doelman Kamil Grabara was volslagen kansloos op de inzet van de voormalig FC Utrecht-verdediger.

Door de overwinning van Brøndby is de club nu de trotste koploper van de Deense Superligaen. Na 23 wedstrijden hebben Klaiber en zijn teamgenoten 50 punten bij elkaar geraapt. Midtjylland volgt op plaats twee met 48 punten en Kopenhagen staat op plek drie met 45 punten, wat recht geeft op play-off-voetbal voor de Conference League.

FC Kopenhagen - Brøndby IF 1-2


42' 1-0 Peter Ankersen (assist: Lukas Lerager)
69’ 1-1 Mathias Kvistgaarden (assist: Yuito Suzuki)
90+3' 1-2 Sean Klaiber (assist: Jacob Rasmussen)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor die jongen. Hoopte als grote held weer bij Utrecht te komen, maar werd het niet. Nu lijkt ie op zn plek te zitten en misschien wel kampioen te worden als basisspeler. Gun het hem wel.

Lekkere bal ook, mooie goal van Klaiber. Mitdjylland ook heel onverwacht met 2-3 thuis verloren tegen Nordsjaelland. Mooie club, Brondby!

1 april 2024 om 21:35

Ebbe Sand prima spits.

Mooi voor Klaiber! Ik prees mezelf ineens gelukkig dat die beste jongen niet ook nog bij dit waardeloze Ajax zat. Wat was hij een ergernis in een fantastisch elftal destijds. Goed dat hij z'n plekje heeft gevonden in Denemarken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren