Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slechtnieuwsgesprek en interesse uit de Serie A zetten Navas aan het denken

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Keylor Navas komend seizoen het shirt van Paris Saint-Germain draagt. De doelman is door trainer Christophe Galtier aangewezen als tweede doelman, maar lijkt daar geen oren naar te hebben. Napoli zit op het vinkentouw en ziet de Costa Ricaan graag komen. De kans bestaat dat de doelman onderdeel uitmaakt van de transfer van Fabián Ruiz, die vermoedelijk de omgekeerde weg bewandelt.

Mauricio Pochettino besloot afgelopen seizoen te rouleren in het doel bij PSG en zowel Navas als Gianluigi Donnarumma speelminuten te gunnen. Galtier kiest voor een andere werkwijze en heeft van de Italiaan zijn eerste doelman gemaakt. "De enige hiërarchie die ik heb vastgesteld, is de keuze van de keeper", zei de oefenmeester donderdag tijdens de persconferentie. "Het is moeilijk voor Keylor (Navas, red.), maar zo werk ik. Ik wilde geen dubbelzinnigheid. Ik kies liever een nummer één, daarna is het aan hem om zich te bewijzen. Hij weet wat ik van hem verwacht in zijn rol als tweede doelman."

Of Navas ook daadwerkelijk als tweede doelman op de bank zal zitten dit seizoen moet nog blijken. Napoli is voornemens de goalie naar Napels te halen. Eens te meer omdat David Ospina is vertrokken naar Al-Nassr FC. "Iedereen weet dat hij (Navas, red.) een zeer sterke keeper is, die veel prijzen heeft gewonnen", aldus voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli in gesprek met Teletica Deportes. "De markt is open tot september, dus er kan van alles gebeuren. We willen de selectie nog graag aanvullen met een spits en een keeper."

Napoli heeft met Alex Meret de beoogde opvolger van Ospina al in de gelederen, maar in Napels rijzen steeds meer vragen of de in 2019 van Udinese overgekomen doelman goed genoeg is. Volgens Fabrizio Romano en Il Corriere dello Sport zullen vertegenwoordigers van Napoli en PSG de komende dagen de mogelijke verhuizing van Navas naar Napoli bespreken. Ook Kepa Arrizabalaga wordt beschouwd als mogelijk doelwit. Laatstgenoemde is bij Chelsea niet verzekerd van een basisplek en moet Édouard Mendy voor zich dulden.

Is Keylor Navas de geschikte nieuwe doelman voor Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was op een gegeven moment echt goed bij Real Madrid op paar foutjes na. Doet het bij PSG eigenlijk ook meer dan behoren alleen hebben die 1 topkeeper erbij gehaald die het geen eens zo TOP deed vorig jaar.. Zou mooi zijn als Napoli het word..

11 augustus 2022 om 19:50

Ik hoop dat Navas blijft. Hij is veel beter dan Donnarumma... Alleen is Donnarumma veel jonger en de toekomst voor PSG, dat is de enige reden dat hij basis staat. Maar momenteel komt hij niet eens in de buurt van het niveau van Navas als je het mij vraagt.

11 augustus 2022 om 20:35

Als je het jou vraagt idd. Als je het mij vraagt is Donnarumma beter.

11 augustus 2022 om 20:38

Is gewoon overrated die donna

12 augustus 2022 om 01:24

Het is zo duidelijk als wat; navas is absoluut beter en dit zeg ik niet als Madrid fan. Die Donna oogt zo onzeker en maakt veel fouten. Navas is een stabiele factor, kan meevoetballen, pakt punten, absoluut compleet. Voordeel van Donna is dat ie jonger is, that’s it en veel heeft gekost dus moet hij keepen. Navas naar Napoli zou zonde zijn voor die keeper daar, maar als hij eerste keeper kan worden, altijd doen.

Ja dona moet gewoon eerste keeper worden het beste bij Navas is eraf. Ik werd persoonlijk niet heel warm van hem maar in zijn beste doen had hij echt geweldige reflexen zeg poeh. Transferbeleid is op zich heel goed maar hebben ze niet te veel middenvelders als ze Ruiz halen? Heb ook gelezen dat PSG praat met Rashford zijn team maar hoe concreet dat is zullen we nog zien

11 augustus 2022 om 19:23

Paredes gaat waarschijnlijk naar Juventus en Gueye, Herrera en Draxler moeten weg.

Ze hebben ook Sirigu al binnengehaald bij Napoli, al zal dat wel als tweede keeper zijn. Toch opvallend dat ze daar al tijden voor een echt sterke bezetting op doel kiezen. Dan doel ik dus op het feit dat ze daar vaak twee basiswaardige keepers hebben voor het niveau dat Napoli nastreeft.

11 augustus 2022 om 20:59

Ik vind dat eigenlijk wel meevallen en ben blij dat ze dit seizoen eindelijk voor betere keepers gaan. Ospina was goed maar heel onrustig en hij geeft je geen veilig gevoel achter de verdediging. En Meret is gewoon vrij slecht gebleken. Nu met Sirigu die heel degelijk is en hopelijk Navas die imo nog steeds een topkeeper is zitten we toch wel beter. Het probleem was altijd dat er wel een ploeg stond die voor de scudetto mee kan doen maar dat de keeper een onzekerheid was.

12 augustus 2022 om 14:30

Kregen na reina het besef hoe belangrijk een goede keeper was. Een rustpunt, puntenpakker. De jaren met de sancties had je een brok onrust die alleen op de lijn sterk was.
Meret werd heel veel van verwacht in Italie, denk dat hij gewoon volledig vertrouwen moet krijgen en dat krijgt die daar nooit.
Bij napoli hebben ze geen 8 en een 6 meer qua niveau maar steeds twee 7’s

Blijf Navas echt een keeper vinden die al jarenlang onderschat wordt. Heeft misschien heel zelden weleens een fout gemaakt, maar is gewoon een topkeeper. Jarenlang bij Real Madrid een zeer goede, belangrijke en gewaardeerde keeper geweest en bij Paris Saint Germain idem dito. Iedere keer naar mijn mening op basis van zijn naam opzij geschoven bij zowel Real Madrid (ten koste van Courtois) en dit seizoen bij PSG (ten koste dan Donnarumma).

En niets ten nadele van Courtois en Donnarumma, want dat zijn beide ook wereldkeepers. Maar deze keepers waren eigenlijk niet nodig doordat Navas het gewoon heel goed deed, maar ze bij Real Madrid en PSG toch een grotere naam wilden hebben terwijl Navas niets of weinig voor ze onderdoet qua niveau.

Napoli zou een prachtige stap voor hem zijn. Maar zou hem ook wel bij bijvoorbeeld Juventus willen zien. Is naar mijn mening sowieso beter dan Szczęsny en Navas is dan weliswaar 35-jaar. Maar de meeste keepers gaan over het algemeen gemakkelijk mee tot hun 40ste of langer en denk ook wel dat Navas dat in zich heeft.

11 augustus 2022 om 19:31

Courtois was gewoon een duidelijke upgrade. Zowel qua zuivere kwaliteit als qua leeftijd. Want het niveau van Courtois van de laatste 2/3 jaar heeft Navas nooit echt bereikt.

En ook bij donnaruma gaat het verhaal van de leeftijd naar voren komen. Gratis een potentiële topkeeper voor de komende 15 jaar. Kan je moeilijk laten liggen.

11 augustus 2022 om 19:35

Navas hield het eerste seizoen courtois op de bank?

11 augustus 2022 om 19:57

Daar ben ik het niet helemaal mee eens Lierse. Courtois is geweldig, daar niet van. Maar het niveau wat Navas heeft aangetikt toen hij met Real 3 keer op rij de UCL won, was echt geweldig. Ik denk dat er de afgelopen 10 jaar heel weinig keepers of misschien zelfs helemaal geen keepers zijn geweest met zo'n katachtige reflex als Navas. Alleen zijn lengte is een klein nadeel.

11 augustus 2022 om 20:06

Het was geen duidelijke upgrade Lierse, althans, niet direct. Courtois oogde een miskoop in zijn eerste jaar, misschien wel twee jaar. Navas heeft gewoon nooit een bepaald imago af kunnen schudden dat stamt van het WK 2014, een evenement dat hem het imago van one-hit-wonder gaf. Hij heeft iedereen het tegendeel bewezen en samen met James is hij de breakout star geweest van dat toernooi.

12 augustus 2022 om 06:00

Je kan toch niet beweren dat Navas ook maar een beetje het niveau van de huidige Courtois benaderde? Begrijp me trouwens niet verkeerd. Navas was top. Courtois is echter de crème de la crème. En dat is Navas nooit maar dan ook nooit geweest.

11 augustus 2022 om 20:32

Courtois is in alles een betere keeper dan Navas. In het begin wou men niet ondankbaar zijn voor de CLs en hem zomaar aan de kant schuiven, maar uiteindelijk beschikt Courtois over zoveel meer kwaliteit. Die kwam in het begin wat onzeker binnen na een moeilijkere periode bij Chelsea. Navas heeft geweldige reflexen en is een fantastische lijnkeeper, maar zijn lengte en inschatting op hoge ballen zorgen ervoor dat hij niet bij de beste ter wereld hoort. Die wedstrijd dat Real vlot won in de CL tegen Juve, gaven ze bijna in de terugwedstrijd helemaal weg door onder andere 2 flaters van Navas. Ook dat doelpunt van Insigne (?) tegen Napoli kan je op zijn conto schrijven. Verder waren er genoeg wedstrijden in Laliga waar hij de mist in ging maar niet bekend zijn bij het algemene publiek. Letterlijk elke corner was billenknijpen. Ik ben hem heel dankbaar voor zijn aandeel in de CLs, maar vind dat zijn kwaliteiten net overschat worden. Hij ging ook helemaal niet goed om met die concurrentiestrijd, en dat blijkt nu weer. Zijn goed recht natuurlijk om ergens onbetwist eerste keuze te zijn, maar Donarumma en Courtois behoren natuurlijk tot de absolute top, waarbij ze met hun lengte een heel belangrijk wapen hebben.

Zie Navas wel naar Napoli . Mooie club in de CL in een mooie competitie. Meret zie ik wel vertrekken want Napoli heeft vandaag ook al transfervrij Sirigu aangetrokken en lijkt niet dat ze met 3 keepers van naam willen beginnen aan het seizoen.

Hij is wel echt goed. Zou voor ajax een topper zijn natuurlijk en meteen eerste keeper zijn.
Zou liever Napoli basis dan PSG op de bank gaat wel salaris inleveren. Napoli betaald niet zo goed. Wel een goed persoon had zijn huis latem verbouwen en heeft een extra ruimte met 20 ukraine vluchtelingen

Ik zou hem wel in de premier League willen zien. Er zijn wel een paar ambitieuze clubs met veel geld die nu gewoon een matige keeper op goal hebben staan. Leicester of Everton bijvoorbeeld. Navas is echt een klasbak, erg onderschat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren