Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smit hoopt op goede klassering PSV: 'Alsnog groot feest in Almelo'

Laatste update:

Iedereen en alles bij Heracles Almelo had zich veel voorgesteld van de bekerfinale in Rotterdam, maar de wedstrijd draaide uit op een deceptie. PSV was veel sterker en had geen enkele moeite met de Tukkers, die op een paar kansjes na nauwelijks iets konden uitrichten. Voorzitter Jan Smit toonde zich realistisch. “PSV was gewoon een maatje te groot voor ons.”

/

De 3-0 voor de Eindhovenaren deed recht aan de verhoudingen op het veld, vond ook de preses. “Er zat absoluut niet meer in voor ons. Misschien kwam dat wel omdat we, vooral in het begin, iets te veel ontzag toonden voor PSV. Zij hebben meer ervaring. Het is een grote club met een rijke historie. Wij hadden een hele goede dag moeten hebben om te winnen en dat hadden we niet.”

Mocht PSV echter eerste of tweede worden in de competitie, dan gaat Heracles alsnog Europa in. “Dat zou alsnog voor een groot feest zorgen in Almelo. We hebben hier in De Kuip al laten zien dat we daar goed in zijn. De sfeer was geweldig en ik heb echt genoten.” Verdediger Antoine van der Linden sloot zich aan bij de woorden van Smit.

“PSV klapte er op en van onze kant was het niet goed genoeg”, zei hij. “Ik denk dat we als heraclieden trots mogen zijn dat we hier hebben gestaan”, vond hij evenwel. “Een paar jaar geleden hebben we de positieve lijn ingezet en ik hoop dat we op deze weg verder gaan. Daarnaast moet je je beseffen dat het niet iedereen is gegeven om de finale van de beker te spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat hoop ik niet, ik bedoel het zou leuk zijn voor Heracles maar uiteindelijk hebben ze niets te zoeken in Europa en kost het Nederland dan alleen maar punten die we hard nodig hebben.

8 april 2012 om 20:41

Ik ben er in ieder geval niet bang voor.

Heracles kan komend seizoen Nederlandse punten in Europa gaan pakken.

Ajax speelt dan trouwens al in de CL voorronde....

8 april 2012 om 20:52

Of Psv of Ajax of welke andere club dan ook kampioen wordt staat hierbuiten.

Feit is Heracles heeft niets te zoeken in europa en daar zullen ze zeker geen punten pakken voor het Nederlands voetbal.

De bekerfinale en de wedstrijd tegen Ajax zeggen genoeg.

8 april 2012 om 23:07

@ Philips4e

Ah, fijn dat je ons de 2e plek gunt, de meeste Psv'ers gunnen Ajax nog niet eens de 4e plek;

Maar als je realistisch bent dan weet je dat Feyenoord niet te stoppen is

8 april 2012 om 20:41

PSV was geweldig, het zat er niet in voor Heracles vandaag.
Desondanks mogen ze trots zijn in Almelo.

8 april 2012 om 20:48

treurige amateurs uit almelo, calimero heeft zijn eierschaaltje nog op zijn koppie

8 april 2012 om 21:22

Wat ga jij nu populair doen die eierdoppies hebben dit jaar 4 punten van jullie afgepakt

Zorg eerst dat je bij de top 5 komt anders heb je niks
Beetje misplaatste arrogantie

9 april 2012 om 00:11

Het is wel duidelijk dat die Jan Smit ook een entertainer is net als zijn naamgenoot, ipv zich de ogen uit de pantalon te schamen voor de 2e baggerwedstrijd op rij heeft ie het alweer over een feest in Almelo.

Heracles in Europa is in elk geval geen feest voor de andere clubs.

8 april 2012 om 23:34

Hadden de mensen ook geen grote twijfels toen NEC in 2008 Europa in ging? Hadden de mensen al in de groepsfase al de twijfels niet toen er bekend werd dat de Spurs, Udinese en Spartak Moskou de tegenstanders waren?
Ik denk dat de mensen nu Heracles gaan onderschatten. Misschien horen ze in deze tijd juist wél in Europa. Het gaat best aardig met deze club. Een aardige (verwachte) positie op de ranglijst, financieel gezond, een trouwe schare fans, noem het maar op...

On-topic: Ik heb dan alleen de 1ste helft gezien, maar daarin was al duidelijk dat PSV de beker naar zich toe zou trekken. Dit is voor Heracles meer een beloning voor een goede prestatie in een bekertoernooi wat echter nauwelijks aanzien heeft in Nederland. Heracles mag er wel trots op zijn, want zo wordt de kloof tussen top-subtop-middenmoot in Nederland wel steeds kleiner, dat ook 'kleinere', bescheiden clubs als Heracles een bekerfinale kan bereiken. Laat ze Europa maar in gaan. Zoals Jaap Visser in de Spits zei na AZ - Heracles: 'fuck die co-ëfficienten!"
Die worden vanzelf wel weer een keer terug verdiend door AZ, Twente, PSV of Ajax

Hij is wel erg sportief. Dat kan ik zeer waarderen! Ik hoop ook voor Heracles én mezelf dat PSV hoog eindigt!

Typisch Nederland de 2e plek vieren. Want een onzin is dat zeg. Flauwekul!

8 april 2012 om 20:33

Nou nou.. voor een club als Heracles is het natuurlijk niet gewoonlijk om zomaar te spelen in de finale van de Knvb beker in zo een volle Kuip. Een feestje is natuurlijk altijd gezellig me met je vrienden/familie, is niks mis mee als je morgen toch nog een dagje vrij hebt.

8 april 2012 om 20:35

hoezo mag ja de 2e plek niet vieren dan? is toch mooie prestatie! als heracles in europa komt komen ze toch niet verder dan de groupsfase, en kost dat weer punten.

8 april 2012 om 20:40

Waar haal je vandaan dan dat de 2e plaats gevierd gaat worden??
Beetje loze kreet weer.

8 april 2012 om 20:45

@ vak30

zie titel haha. de grootste letters lees je niet

8 april 2012 om 21:21

Haha, lach jij maar.

De grootste letters lees ik zeker wel, en sterker nog: ik interpreteer ze ook nog juist. Dat gaat er namelijk over dat er een feestje gaat komen als PSV 1e of 2e wordt en Heracles dus alsnog Europees voetbal haalt.

8 april 2012 om 20:45

Men is in Almelo echt knettergek als ze geen feest vieren bij een 2e plek van Psv. Europees voetbal voor een dergelijk modale club....

8 april 2012 om 21:04

ze vieren de tweede plaats niet, maar wel het EL ticket (als psv 1/2e word)

Dat zie ik niet zo snel gebeuren. Ajax is op dit moment een maatje te groot voor alle andere clubs in Nederland en zullen ook naar alle verwachtingen kampioen worden. Om de tweede plek zal het spannend worden. Er springt op dit moment niet nog een team bovenuit, dus de meest gelukkige zal voorronde Champions League spelen.

8 april 2012 om 20:52

niet te vroeg juichen vriend, voor hetzelfde geld gaan we onderuit in heerenveen, al denk ik dat niet, met boerrighter, siggi, en vdwiel erbij. met deze opstelling heb je eigenlijk wel een grote kans om kampioen te worden.

met een blind in vorm, (ja ik weet het het klinkt een beetje raar, maar hij doet het goed.)
en een vermeer die hopelijk geen fatale fout maakt.
sigthorson die er een paar inknalt
boerrighter die met zijn snelheid elke rechtsback in nederland eruitloopt. (zelfde geld voor lukoki)
en onze verdediging die nu al geen doelpunt meer weggeeft.

on topic: sportief van smit, maar wel lullig tegenover die 300 supporters die niet mee konden reizen.

vermeer
v/d wiel
toby
jan
blind
eriksen
jansen
anita
lukoki
siggi/siem
derk
8 april 2012 om 21:04

@1-ajax-1

Ik heb niet echt hoop in Heerenveen eerlijk gezegd. Meer in FC Twente en Vitesse, daar zie ik Ajax eerder punten verspillen dan bij Heerenveen. Voor mij zou het ideale scenario zijn als PSV en Ajax de CL in mochten, dan zie ik een van de 2 wel overwinteren. Maar PSV natuurlijk als kampioen, kan nog alle kanten op!

8 april 2012 om 21:29

Het moet raar lopen wil Heerenveen het Ajax moeilijk maken. Ajax verkeert is bloedvorm, terwijl Heerenveen het al het hele seizoen moeilijk heeft tegen de toppers. Lijkt me dan sterk willen ze tegen dit Ajax winnen, al zijn de wonderen nog niet de wereld uit.

Smit moet zich doodschamen. Allereerst die belachlijke combi regeling waardoor er nu 300 supporters in tranen noodgedwongen voor de tv moesten zitten. En dan zo'n wanprestatie op de mat leggen. Eerst vorige week wel Ajax het vuur aan de schenen leggen, maar in de finale zelf geen thuis geven. Schande! Nog nooit gezien. Op houden met dat calimero praatje over klein clubje dit en dat, als je die Dennenappel kan winnen dan ga je er 200% voor, al ben je FC Lienden!

8 april 2012 om 20:37

Ik weet niet welke wedstrijd van Ajax-heracles jij hebt gezien, maar Heracles liet zich toen volledig kapot spelen omdat ze krachten wilden sparen voor deze finale. Nou ik heb gemerkt hoeveel krachten ze gespaard hebben, dit is nu al de 2e wedstrijd die ze achter een volgens hebben verloren door terughoudend en niet agressief spel.

Ik vond de wedstrijd zelf overigens echt geen zak aan, geen sfeer, helemaal niks. Vorig jaar trilde de kuip op zijn grondvesten zelfs nadat Twente achterstond, of Ajax. Maar dit jaar? Toen Psv de beker omhoog hield hoorde ik bijna geen enkele supporter.

Misschien lag het er aan dat Ajax en Twente veel groter zijn, maar de sfeer was ver te zoeken. Hoe jammer ik het ook vind, ik had het Heracles van harte gegund..

Edit: Spelling

8 april 2012 om 21:06

@rckbrndsn18 de sfeer was te verwachten. Door een club als PSV dat normaal niet eens eeen uitvak volkrijgt, en een club als Heracles dat een stadion heeft van 8500 man, kan je nniet veel verwachten

8 april 2012 om 21:27

Ja sfeer vond ik echt lelijk en psv fans kunnen niks anders dan 'boeruh' zingen, en dan ook nog dat liedje naapen van fc twente (kernkraft) maar goed niet elke club kan zo mooie sfeer maken als fc twente en ajax samen ;

8 april 2012 om 21:54

Zo mooi sfeer maken als Twente en Ajax samen... zucht... Nuff Said.

8 april 2012 om 22:21

Kom op kerel beetje ouwhoeren hoort erbie ;

Nou die sfeer was weinig van te merken. Alleen na de doelpunten werd er gezongen en dan voornamelijk 'boeruh'. Voorderest is het hartstikke knap wat Heracles heeft gepresteerd en ik dank ze nogmaals voor de drie punten van vorige week.

8 april 2012 om 20:38

Pardon ... Niet gezongen kom net uit t stadion wij overheersten met sfeer etc 1 vakje PSV supporters achter t doel deden ook goed mee ma na 3-0 werd er pas gezongen door de rest van de boeren .... Dus dikke onzin wat je verkondigd

Haha hadden jullie wat beter je best moeten doen tegen Ajax. En dan nu alle hoop op ons vestigen pffff.

Jan Smit is een goede verliezer en realist. Wie weet komt zijn droom nog uit met europees voetbal, want Heracles heeft het prima gedaan.

misschien volgende keer je best doen tegen ajax???

Krachten sparen geen krachten sparen. Maakt allemaal geen zak uit. Feit is dat PSV kwalitatief een veel betere spelersgroep heeft. Heracles had vandaag boven zichzelf moeten uit stijgen en PSV een mindere dag moeten hebben, alleen dan had Heracles echt een kans gehad. Maar zoals je kon verwachten laat PSV de beker echt niet zomaar glippen, het is en blijft een prijs en die wil je toch gewoon winnen als spelers zijnde.

Ik hoop het ook, maar jullie hadden dan ook jullie best moeten doen tegen Ajax?

Hoe dan ook, wij gaan voor de dubbel, en als dat niet lukt dan strijdend ten onder!

Jan Smit hoort de kassa al rinkelen van al het Europa League-geld, voor clubs als Ajax, Psv, AZ, Feyenoord en FC Twente is de Europa League vergeleken met de Champions League niets wat betreft het geld.
Begrijpelijk dat voorzitter Jan Smit hoopt dat PSV 1e of 2e eindigd zodat Heracles Almelo Europees voetbal speelt, maar de vraag is dan: is dit goed voor het Nederlandse voetbal? Een realistisch persoon zal zeggen van nee, want een club als Heracles Almelo zal Nederland weinig punten opleveren.
Voor zo'n club is dat extra geld natuurlijk mooi meegenomen maar eigenlijk moet je blij zijn dat PSV de beker heeft gewonnen en niet Heracles Almelo, ik ben eerlijk, vooraf gunde ik het de Heraclieden maar ik wist ook wel dat deze scenario beter was voor het Nederlandse voetbal!
1e zal PSV wel niet eindigen, want dat wordt natuurlijk FC Twente Maar dan nog is er hoop voor Jan Smit en Heracles Almelo zodra PSV op plaats 2 zou eindigen... De slot van de competitie is nog nooit zo spannend geweest met 6 teams die nog kans hebben op de titel.

Sfeer? Welke sfeer? Ik heb die wedstrijd gekeken en PSV had wel een sfeertje(logisch ook met 1-0 etc.). Heracles-supporters hoorde ik niet en jullie mogen hopen Smit, maar de rest van NL zit te hopen van niet, niks tegen Psv, maar Heracles wil alleen punten verprutsen voor NL

8 april 2012 om 21:05

ik ben het helemaal met je eens. alle sfeer kwam van psv zijde.

Dat verraste me enigszins, omdat heracles nooit zover komt, dan verwacht je onvoorwaardelijke steun maar dat was niet.

het scoreverloop speelde uiteraard ooke en rol

Lekker hoor 1e prijs binnen ,was zelf in et stadion wat een geweldige sfeer !

8 april 2012 om 21:11

Van harte man, sfeer was top van beide kanten.

8 april 2012 om 21:12

Zekers, dankjewel hopen dat we kampioen worden doen we jullie ook een plezier mee!

8 april 2012 om 21:27

Ja sfeer was klasse vanaf onze kant met het spandoek de zwart witte papieren en de confettigeweren deden ook weer wonderen :-)

Dat heracles niet aan voetballen kwam is de verdienste van Psv. Psv heeft verdiend gewonnen. Voor heracles hoop ik dat Psv 2de wordt dat zal voor heracles een mooie beloning zijn op een goed seizoen. Kunnen ze toch nog een feestje bouwen.

PSV verdiend gewonnen, hoewel die smerige overtreding van ......natuurlijk Ola met rood bestraft had moeten worden. Het is en blijft een viezerikje.

Heracles hoeft voor mij Europa niet in, dat zou jammer zijn voor N.l. net als ADO afgelopen jaar.

Tegen Ajax heeft Heracles zich laten intimideren door dat uitfluit publiek.

Hopelijk geen kampioenschap voor die uitfluiters.

Met Tyton wordt gewoon weer de nul gehouden achterin; iets wat met Isaksson een utopie zou zijn. Na het zien van deze wedstrijd heb ik er gewoon weer vertrouwen in voor de resterende wedstrijden. PSV maakt wat mij betreft nog net zoveel kans op de titel als pak 'm beet AZ of Twente.

Wordt nu wel een stukkie moeilijker he meneer Smit? Als jullie van Ajax hadden gewonnen had het een stuk geschild

Heracles in Europa zou prachtig zijn.
Denk dat het wel gaat gebeuren, want PSV heeft een erg makkelijk programma. Ajax zal eerste worden en PSV tweede !

hoezo sfeer .deze sfeer actie van heracles stelde weinig voor ,bij twente gaat het er een stuk fanatieker aan toe .calimero in europa lijkt me ook een lachertje

Als Heracles europees moet spelen, wordt het net zp'n fiasco als Den haag afgelopen jaar, Heracles is niet geplaatst, zelfs niet in de voorronde, en liggen er dus gelijk weer uit. Dan liever groningen of vitesse. of een andere sub topper.

Als we Twente nu tegenkomen in Europa, hebben we in ieder geval al 4 punten. Ervan uitgaande dat we hetzelfde resultaat als dit jaar halen tegen Twente. Hoezo we halen geen punten voor Nederland.

Heracles ik gun het jullie van harte om Europa League te spelen!! Jullie hebben zeker kwaliteiten om de komende jaren goed te groeien en met een paar Europese wedstrijden kunnen jullie weer wat ervaring opdoen.

PSV vond ik verder erg goed, Heracles is amper aan spelen toe gekomen, en als dat zo was, dan hadden wij Tyton!

Genoten van de wedstrijd en de sfeer in het stadion!

Jammer dat Heracles niet heeft weten te stunten. PSV heheft terecht gewonnen, want ze waren gewoon veel sterker.
Ik hoop dat Heracles niet in Europa gaat spelen, want dat hebben ze nu niet verdiend. Dan hadden ze moeten winnen, vindi k.

dan hoop ik dat psv 3e wordt ; sorrie heracles. zie toch liever clubs mee doen die resultatan halen.

ben voor grunn maar die hebben dr ook niets te zoeken op dit moment. gewoon de 1e 6 ploegen van dit moment lijkt mij t beste!

Wauw, wat een prestatie. Voor de finale met AZ maar liefst 1 serieuze tegenstander gehad en bij de tweede, PSV dus, ga je al op je bek. Dat is dan meteen al de finale. PSV moest vooraf wel Twente en Heerenveen uitschakelen op vreemde bodem dus volledig verdiend dat zij de beker hebben gewonnen.

Ik vraag me af. Waarom Johan Derken, Jan Smit niet eens een keertje flink aanpakt. Wat kan ik me toch storen aan deze man. Vooral na de halve finale tegen AZ, heb ik me doodgeergerd. Een fantastisch resultaat van Heracles, niets dan lof. Maar de spelers leverden die prestaties. Op het veld was het, het feestje van de spelers van Heracles.
Zie ik toch ineens een idiote bejaarde clown met een van de viagra opgepompte harde penis het veld op komen stormen. Heel ongepast! Ik vond ook dat je goed kon zien, dat de spelers van Heracles hetzelfde vonden.
Jan Smit mag dan wel een prima voorzitter zijn, hij moet zich wel weten te gedragen tijdens wedstrijden en zijn plaats weten.

9 april 2012 om 11:45

Ik weet niet zo goed hoe ik deze reactie moet omschrijven, kinderachtig, dom?

Ten eerste ken jij de hele achtergrond van deze man zowel persoonlijk als bij de club helemaal niet. Jij weet niet hoe zeer hij betrokken is als voorzitter bij alle dingen die er binnen Heracles gebeuren. Het aantal personeel dat rondloopt binnen de club is heel erg weinig. Smit springt overal bij waar nodig en is een man die leeft voor de club. Zat als klein jongetje al op de tribune en heeft toenertijd de vacature van voorzitter gekregen.

Idiote bejaarde clown? Ik weet niet of jij weet hoeveel geld deze man bezit, hij wordt geschat op meer dan 50 miljoen. Zijn hele familie is heel goed met geld en werkt keihard. Als je zoveel geld bezit, ben je denk ik geen idiote clown.

Dat zinnetje erna, maakt voor mij al duidelijk waarom jij zo weinig van voetbal af weet. Ga maar snel de playboy lezen, voetbal is niks voor jou.

9 april 2012 om 12:42

Ja allicht heb ik mijn opmerking wat overdreven. Maar ik bedoel, ik denk dat iedereen het in grote lijnen toch wel met mij eens is. Ik zeg daarnaast al,dat hij prima werk levert als voorzitter. Maar hij zou zich ook moet gedragen als een voorzitter, die alles van gepaste afstand volgt. Die man is dik in 70, dan kun je toch wel normaal gedragen tijdens en na wedstrijden. Daarnaast is hij zo'n verstandige man, dan lijkt het mij verstandig dat hij er niet als een dorpsidioot bij loopt.
Ook de spelers vonden het helemaal niks, dat hij ze ineens komt omhelsen enzo, dat kon je duidelijk zien.

9 april 2012 om 15:37

Kijk als je met een negatieve reactie over iemand komt dan moet je ook goed ingelicht zijn en je feiten kennen. Je zegt dat Smit het op gepaste afstand moet volgen.. dat is juist de kracht van Smit en Heracles. Iedereen zit er boven op ongeacht de leeftij van Smit die 66 is en niet dik in de 70.

Er zijn in Nederland maar 4 clubs Europees-waardig. Ajax, Psv, AZ en FC Twente. En deze vier clubs halen op z'n hoogst de kwartfinales.

Alle overige Nederlandse clubs die eventueel Europees kunnen spelen, zullen niet eens de groepsfases overleven. Dus of het nou Heracles, Heerenveen, Vitesse, Feyenoord of desnoods RKC zal zijn, ver zullen deze clubs niet komen. Dus ik gun Heracles wel om Europees te spelen, temeer ook omdat het een gezonde club.

ik hoop ook dat we eerste of tweede worden maar dat zal nog uiterst lastig worden.
Moet wel zeggen dat ik enorm moe word van de media die overal laten zien dat de droom van heracles ten einde is en wat zielig voor de supporters bla bla bla...zeg ook eens gewoon dat psv veel te sterk was en dat ze een knappe prestatie hebben geleverd. Dat schijnt al te veel moeite te zijn voor de media.

Je zou Heracles een troostprijs gunnen voor het halen van de beker finale. Helaas is die er alleen als de winnaar ook landskampioen of 2e wordt.

Maar ze hebben veel geluk bij het bereiken van de finale en dat geluk hebben ze zelf afgedwongen met passie en hardwerken.

Jammer voor Heracles dat er niet meer in zit. Maar ziet iemand Heracles ver komen in Europa? Het is geweldig voor de club, maar voor Nederland zullen ze niet veel punten verzamelen, vermoed ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren