Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Süper Lig heeft na maanden nieuwe koploper; droomdebuut Prince-Boateng

Laatste update:

Besiktas heeft zaterdagmiddag in de Süper Lig afgerekend met middenmoter Gaziantep FK. Na een moeizame eerste helft liep het elftal van trainer Sergen Yalcin in de tweede helft uit naar een 2-0 overwinning. Kevin Prince-Boateng bekroonde zijn debuut als speler van Besiktas met een fraai doelpunt na rust, terwijl ook Jeremain Lens zijn treffer meepikte. Tegelijkertijd deed Trabzonspor gouden zaken in de Turkse titelrace: dankzij een 0-2 zege op Gençlerbirligi SK neemt de succesformatie van Hüseyin Çimsir de koppositie over van Sivasspor, dat sinds de elfde speelronde de ranglijst aanvoerde.

Besiktas – Gaziantep FK werd kort na rust opengebroken door een zeer discutabele strafschop. Gaziantep-middenvelder Güray Vural kreeg de bal van dichtbij op de hand geschoten door Mohamed Elneny, waarna arbiter Alper Ulusoy na bal na raadpleging van de videoscheidsrechter (VAR) op de stip legde. Burak Yilmaz pakte het cadeautje vervolgens dankbaar uit en schoot Besiktas vanaf elf meter koelbloedig naar een 1-0 voorsprong.

Het cadeautje van Ulusoy was een welkome opsteker voor Besiktas, want de Zwarte Adelaars hadden het op dat moment niet eenvoudig met Gaziantep. Na de openingstreffer van Yilmaz was het verzet van de bezoekers echter vrij snel gebroken en kon Besiktas uitlopen naar een betrekkelijke eenvoudige overwinning. De direct na rust ingevallen Boateng zorgde twintig minuten voor tijd voor de 2-0, door fraai achter het standbeen te scoren na een lage voorzet van Gökhan Gönül, en de eveneens ingevallen Lens bepaalde in de vijfde minuut van de blessuretijd de eindstand met een rake kopbal.

Besiktas blijft door de zege zevende staan in de Süper Lig, maar mag desondanks nog altijd dromen van de landstitel: de ploeg van Yalcin heeft na 21 duels 36 punten. Trabzonspor mag zich de nieuwe lijstaanvoerder van Turkije noemen, want die ploeg won met 0-2 bij Gençlerbirligi. De overwinning kwam pas laat tot stand, door treffers in de laatste tien minuten van José Sosa en Anthony Nwakaeme. Tegenvaller voor Trabzonspor was de directe rode kaart die aanvalsleider Alexander Sörloth in blessuretijd ontving.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar was de arbiter mee bezig? Het doelpunt van Atiba had gewoon moeten tellen, want de bal komt via een speler van de tegenstander. Tenminste, dat is de regel in Turkije aangezien wij vorig seizoen op die manier een tegendoelpunt hebben gekregen die is goedgekeurd door de Var. Dan geeft hij een hele goedkope strafschop omdat de bal blijkbaar tegen de hand komt van dezelfde speler. Vervolgens ziet hij twee overtredingen op Boateng en Vida in de zestien over het hoofd, wordt er een doelpunt van Besiktas onterecht afgekeurd en krijgt een speler van Gazisehir geel voor schwalbe terwijl het een strafschop was. Twee uit twee voor Sergen Yalcin, als hij in de zomer was gekomen konden we er nu heel anders voor staan. Maar nu komen de lastige wedstrijden, als hij hier heelhuids uit komt, kunnen we denken aan de kampioenschap. Ik ben in ieder geval tevreden dat hij een signaal heeft afgegeven aan Ljajic. Je moet presteren en anders vlieg je eruit. Nu hopen dat hij dezelfde boodschap ook aan een aantal andere spelers overbrengt. En dat hij Caner voorgoed op de bank gooit, want dat is geen voetballer.

8 februari 2020 om 21:31

Mooi man. Lange tijd geleden dat we twee wedstrijden achter elkaar winnen. Effect van Sergen is al duiidelijk zichtbaar. Hopen dat deze lijn wordt aangehouden.

9 februari 2020 om 13:25

Ik denk meer dat het de 'nieuwe trainer' effect is. Als Aybaba of Calimbay waren aangesteld, hadden we waarschijnlijk ook twee uit twee, want de spelers proberen zich altijd te bewijzen aan de nieuwe hoofdcoach.

Besiktas speelde een leuke 2de helft maar ik denk dat een plek 3 hoogst haalbaar is dit seizoen. Sergen toonde lef door ljajic eruit te halen meteen begin tweede helft, maar was een goede zet. Voor trabzon is dit echt de kans van hun leven...ik schat hun kansen hoger in dan basak maar in voetbal kan alles gebeuren dus we zullen zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren