Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stand-in Cech gaat voor zevende seizoen op Stamford Bridge

Laatste update:

Henrique Hilário heeft dinsdag zijn contract bij Chelsea met een jaar laten verlengen. De 36-jarige Portugees is al enkele seizoenen stand-in voor eerste doelman Petr Cech en zou in de zomer transfervrij weg kunnen gaan uit Londen. Hij heeft er echter voor gekozen bij the Blues te blijven en tekende dinsdag tot 2013 bij, zo bericht Chelsea via de officiële kanalen.

/

Hilário begon in 1994 zijn profloopbaan onder de lat bij Naval, in zijn vaderland. In de elf seizoenen die volgden kwam de keeper uit voor tal van clubs, waaronder FC Porto en Nacional. In de zomer van 2006 kwam Hilário op verzoek van José Mourinho naar Stamford Bridge en tekende hij een meerjarig contract. In de seizoenen erop kwam Hilário uiteindelijk twintig keer in actie voor Chelsea in de competitie.

Dit seizoen kwam de doelman in de tweede en derde speelronde van de competitie in actie, tegen WBA (2-1 zege) en Norwich City (3-1 zege). Nadien nam de Portugees international zijn plek achter Cech weer in. De kans is groot dat Hilário na het uitdienen van zijn nieuwe contract zijn handschoenen opbergt. De sluitpost zal dan bijna 38 jaar zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

lekker hoor hilario, fantastische 2e keeper. 1 van de beste op deze planeet. ken geen betere 2e keeper die er is.

20 maart 2012 om 17:02

Fabianski is ook een aardige 2e keeper of Almunia als hij terugkomt.

20 maart 2012 om 17:09

Diego Alves van Valencia is eigenlijk ook 2e keus, speelt alleen beker en internationale wedstrijden en als Guaita geblesseerd is, speelt hij ook in de competitie.

20 maart 2012 om 17:17

In mijn ogen is Storari van Juve de beste 2e keeper op de planeet. Die man hoort eigenlijk een basisplek te hebben bij een club, maar Buffon speel je er niet zomaar uit ;

Lijkt me voor zo'n speler toch ook lekker om zekerheid en rust in je leven te hebben. Ook al speel je niet veel wedstrijden, je zit wel bij één van de grootste clubs ter wereld.

ik denk dat deze speler, een goede 1 keeper had kunnen zijn bij een everton ofzo. Of ergens in Portugal bij een benfica of sporting

Misschien wel zonde, maar ik ben blij dat hij nog bij Chelsea is. Heeft ook zelfs een stap hoger kunnen maken, want hij begon namelijk als 3e man achter Cudicini en Cech. Sindsdien is hij altijd goed ingevallen ook al zag je het enorme verschil in kwaliteit met name het uittrappen ging nooit vlekkeloos maar in het doel had ik altijd vertrouwen in hem en dat betaald zich nu ook weer uit.
Hij is ook nog eens als een oudje binnen gekomen dus of het zonde is voor hem... hij wist dat dit eraan ging komen. En duidelijk mag het zijn dat hij hiermee tevreden is, in tegenstelling tot die van kuszczak van United.

20 maart 2012 om 17:07

Was Turnbull niet de tweede keeper van Chelsea? Of doet hij afwisselen met Hilario?

20 maart 2012 om 17:38

Turnbull is sinds een jaar of 2 overgenomen van Middlesbrough en zou strijden met Hilario om de 2e keeper positie, Hilario heeft die strijd gewonnen voorlopig.

Hij keept niet veel, maar ja wie wilt zo'n oude doelman nou nog. Keept misschien 5 wedstrijden volgend seizoen en gaat dan lekker met pensioen!

Hij maakte heel erg veel indruk bij mij in 2007 tegen Fenerbahce, waar hij Chelsea toch wel naar de halve finale leidde, erg veel reddingen had hij, de een was nog mooier dan de ander!

Edit: Het zou ook best Cudicini kunnen zijn, dat weet ik niet meer zeker!

20 maart 2012 om 17:37

Doelpunt van Deivid de Souza van een meter of 30 tegen deze keeper zal ik nooit vergeten.
Fenerbahce 2-1 Chelsea

21 maart 2012 om 15:44

Ja maar op S. Bridge hield hij zijn team wel in stand, anders ging Fenerbahce gewoon door ipv het grote Chelsea! Wat waren we goed zeg toen, mis het heel erg!

Zou ook blijven zitten, met het salaris dat die binnensleept en die leeftijd. Als die echt ambitie had was die waarschijnlijk al jaren geleden vertrokken, aan de bak komen met Cech voor zich zal die denk ik maar weinig aan gedacht hebben.

Als die invalt, vind ik hem altijd goed presteren, dus goede zet van Chelsea

Altijd al een goede keeper gevonden, ben blij dat hij nog langer blijft!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren