Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stefano Denswil grijpt hoofdrol bij gênante blunder in de Turkse competitie

Laatste update:

Trabzonspor en Stefano Denswil hebben zichzelf maandagavond een slechte dienst bewezen in de Turkse Süper Lig. De nummer drie van de ranglijst ging op bezoek bij laagvlieger Alanyaspor, maar kwam van een koude kermis thuis.

Trabzonspor staat een straatlengte achter op nummer twee Fenerbahçe (27 punten) en lijkt te gaan strijden om plek drie met Besiktas, een plek die recht geeft op kwalificatie voor de Europa League.

Een zege bij Alanyaspor had de club een voorsprong van drie punten kunnen geven op de directe concurrent. Ware het niet dat de ploeg van trainer Abdullah Avci niet bij de les was.

Na acht minuten spelen greep Alanyaspor al de leiding via Oguz Aydin. Een half uur later was de buitenspeler opnieuw trefzeker. Ditmaal ging er een enorme ketser aan vooraf van Denswil.

In een poging het spel te hervatten werd de voormalig Ajacied aangespeeld door doelman Ugurcan Cakir. Denswil ontging dit echter en liet de bal aan zich voorbijgaan, waarop Aydin toesloeg en voor een leeg doel kon afronden.

Alanyaspor tilde de marge een kwartier voor tijd naar drie. Trabzonspor deed in de blessuretijd nog wel iets terug, maar verder dan dat kwam het niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerder een totaal gebrek aan communicatie. Fout van de keeper. Hoe kun je nou een speler van achter aanspelen die totaal niet weet wat je aan het doen bent?

5 maart 2024 om 09:34

Denswil zit er nou al een aantal jaren, Trabzon speelt altijd vanuit de opbouw, het is eerder de vraag hoe Denswil hier niet op rekende, Denswil stond daar als een kapitein zijn vinger te wijzen ipv naar de bal te kijken.

5 maart 2024 om 09:38

Dan nog speel je Denswil als keeper pas aan nadat je contact hebt gehad lijkt mij. Op basis van dit korte filmpje heb ik geen idee waarom Denswil zo druk staat te wijzen terwijl de opbouw weer kan beginnen maar dit vind ik meer een fout van de keeper dan van Denswil.

5 maart 2024 om 10:10

Over dat contact heb je natuurlijk gelijk, maar Trabzon speelt altijd vanuit de opbouw dus je moet em toch wel verwachten, je staat 1-0 achter keeper wilt snel doorgaan, fout van beide vind ikzelf.

Ik vind het persoonlijk geen fout van Denswil maar van de keeper, die op een bijzondere manier de speler aanspeelt. Ach dit soort blunders vind ik altijd mooi. Jaren later zal je ze voorbij zien komen bij bloopers.

Die speler die hem inschiet doet even alsof hij het mannetje is. Lekker heur!

5 maart 2024 om 12:23

Maar wel even naar de scheids kijken of ie goed wordt gekeurd...

6 maart 2024 om 10:45

Heeft hij in Nederland geleerd.. hij is opgegroeid in Den haag dacht ik.. twee Hollanders die elkaar even gunnen.

Is toch geen blunder van denswil, hij probeert die mannen goed neer te zetten. Oliedomme keeper dat die al paast.

Kunnen we dit nou met een 'no-look pass' vergelijken..? :-)

5 maart 2024 om 11:04

Inderdaad, alleen is het de verkeerde die niet kijkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren