Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steun na kapitale blunder op WK: ‘Andere manier vinden om ’show‘ te creëren’

Laatste update:

Uruguay verloor vrijdag met 0-2 van Frankrijk, waardoor de Zuid-Amerikanen strandden in de kwartfinale van het WK. Raphaël Varane had zijn ploeg op voorsprong gebracht en Antoine Griezmann bepaalde de eindstand. Het schot van de spits leek houdbaar, maar Fernando Muslera blunderde, waardoor Frankrijk de winst binnen had. José Manuel Reina neemt het op voor de Uruguayaanse doelman.

Muslera werd na zijn flater hevig bekritiseerd in eigen land, maar ook ver daarbuiten. De sluitpost, sinds 2011 actief in Turkije bij Galatasaray, beaamde dat hij een fout had begaan. “Ik wilde de bal wegtikken. Dit soort dingen kan gebeuren als je doelman bent. Ik moet mijn excuses aanbieden aan Uruguay en al mijn teamgenoten. Ik moet nu door. Iedereen kent mijn karakter, het gaat goed komen met mij.”

Reina legt de schuld zeker niet neer bij Muslera. De Spaans international, die deze zomer Napoli heeft ingeruild voor AC Milan, stelt dat de bal niet goed is. “Laten we de wedstrijdballen ‘ontwerpen’ zodat het makkelijk wordt voor doelmannen om hun vlucht ‘aan te voelen of te gokken’, oké? We moeten een andere manier vinden om ‘show’ te creëren”, aldus Reina op Twitter.

In maart liet de Spaanse keeper ook al van zich horen over de bal: “Het doet hele rare dingen. De route of ‘vlucht’ van de bal is onvoorspelbaar, er is veel ruimte voor verbetering. Ik durf te wedden dat we in Rusland minimaal 35 doelpunten gaan zien bij schoten van lange afstand. Want het is onmogelijk om ermee te werken. Het is ook volledig bedekt met plastic spul, waardoor je moeilijk de bal vast kan houden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net als bij Karius geldt dat dit een keer kan gebeuren. Als dit niets structureels is, is er niets aan de hand. Pure pech, maar je ziet gewoon dat Suarez de kar daar niet alleen kan trekken. Met Cavani had ik ze meer kans gegeven.

8 juli 2018 om 16:13

Bij Karius lijkt het ‘normaal’ aan het worden, afgelopen dagen had hij tijdens training weer een verschrikkelijk blunder.

8 juli 2018 om 16:19

Jeetje, gaan we nu ookal erbij halen wat spelers verkeerd doen op een training?

Het is een fout, so be it and get over it. Dit kan gewoon gebeuren en het overkomt iedereen, helaas was het nu in de knockout.

Het kan de beste overkomen, het zijn ook maar mensen.

De nodigde kritiek van de doelmannen voor het WK was dan toch terecht? De betere doelmannen hebben er toch last van, Courtois tegen Japan had ook een slip moment net als De Gea tegen Portugal, Alisson heeft er ook een paar gekend.

8 juli 2018 om 16:45

Precies dat, niet alleen keepers en zeker de topkeepers, maar ook spelers trainers en scheidsen maken blunders. Echter is het voor een keeper meestal wel catastrofaal. In het geval van Muslera had hij de pech dat de blunder werd gemaakt tijdens een ko fase en bij een 1-0 achterstand (uruguay geloofde er toen nog in). De fout van De Gea was denk ik zelfs groter, aangezien de snelheid van de bal minder was, echter is daar noot een heisa van gemaakt: was pas de eerste wedstrijd in de groepsfase.

Lijkt wel het jaar van keeper blunders Hehe. Ben benieuwd of we er meer zullen meemaken in halve finale en finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren