Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Athletic noemt 2 Nederlanders als geschikte opvolgers Ten Hag bij Man United

Laatste update:

De toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United is nog altijd allesbehalve zeker. De Nederlandse oefenmeester presteert dit seizoen ver ondermaats en in Britse media wordt volop gesproken over mogelijke opvolgers. The Athletic heeft een profielschets gemaakt van een geschikte opvolger van Ten Hag en komt aan de hand daarvan onder ander uit bij twee landgenoten van de voormalig Ajax-trainer.

Het Engelstalige medium rept over een 'Manchester United-DNA', dat op het veld terug te zien zou moeten zijn. Onder die identiteit vallen speleigenschappen als veelvuldig kansen creëren, spelen op balbezit en hoog drukzetten.

Met behulp van data komt The Athletic aan de hand van bovenstaande identiteitsschets met trainers op de proppen die geschikt zouden zijn als de opvolger van Ten Hag bij Manchester United.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De eerste naam die wordt genoemd is die van Arne Slot. "Hij leidde Feyenoord vorig seizoen met klinisch aanvallend voetbal naar de titel. Slot wordt geprezen vanwege zijn vermogen om spelers te verbeteren en de jeugd een kans te geven."

Ook Peter Bosz krijgt een vermelding. "De energieke stijl van Bosz heeft PSV dit seizoen tot een van de sterkste ploegen van de zeven beste competities van Europa gemaakt, want geen enkel team creëerde meer kansen dan PSV."

Meteen wordt er een kanttekening geplaatst bij het mogelijke aanstellen van Slot of Bosz door Manchester United. "De ene Nederlandse trainer vervangen door een andere is misschien wel wat overdreven."

Volgens The Athletic zou ook Rúben Amorim goed bij the Mancunians passen. De huidig trainer van Sporting Portugal presteert alleraardigst in de Liga Portugal en werd al veelvuldig gelinkt aan een overstap naar Liverpool.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ten Hag ontslaan en dan met Slot of Bosz aankomen zetten. Geloof je het zelf. Dit is natuurlijk een broodje aap verhaal..

20 april 2024 om 13:31

Blijf het wel bijzonder vinden dat men zoveel geduld heeft met Ten Hag. Dam hadden ze beter meer geduld bij Mourinho of Van Gaal kunnen hebben. Er lijkt maar geen lijn in het spel van United te komen en de prestaties schieten alle kanten op

20 april 2024 om 13:36

Ben Ajacied maar heb Slot en Bosz hoger staan dan Ten Hag. Right time, right place als je die selectie van Ajax toen zag.

20 april 2024 om 14:19

Vind ik wel vrij makkelijk. Bosz heeft z’n kans gehad in het buitenland en vrij weinig gepresteerd. Slot heeft nog 0ervaring in het buitenland dus lastig te zeggen. Elke trainer is afhankelijk van z’n spelers.. Ten Hag heeft met verschillende selecties goed gepresteerd bij Ajax.

United zal uiteindelijk afscheid gaan nemen van Ten Hag - ik moet dat echt nog maar zien - Toch veel eerder bij een De Zerbi uit gaan komen.

Bosz is overal weggestuurd dus lijkt me stug als united bij hem uitkomt.

20 april 2024 om 13:08

Is hij bij Ajax niet zelf wegegaan doordat Dortmund kwam en hij niet met Bergkamp door een deur kon?

20 april 2024 om 13:33

Ja, hij wilde zelf heel graag blijven, maar extra eigen staf ipv oa Bergkamp. Van der Sar weigerde daaraan te voldoen, Overmars wilde wel mee. Toen besloot hij weg te gaan. Half jaar later (ongeveer) greep Overmars de macht toen hij Keizer en co ontsloeg.

Het blijft lastig om aan de eisen te voldoen bij United als manager. Ze zijn lichtjaren verwijdert geraakt van het niveau wat ze ooit hadden en iedere manager na Sir Alex gaat vroeg of laat op zijn plaat... ben benieuwd hoe het nu komt met de bemoeienis van de aandeelhouder maar het zegt veel dat je (ex) medewerkers van je stadgenoot nodig denkt te hebben om weer op niveau te komen...

Bosz moet je niet willen als United zijnde, past imo niet bij zo'n grote club. Ja gevallen, maar internationaal gezien nog steeds een gigant. Slot is een ander verhaal, maar ik denk dat welgeteld 1 keer de Eredivisie winnen niet heel veel indruk maakt in Engeland, laat staan in de top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren