Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur vindt voor twintig miljoen euro vervanger voor Hugo Lloris

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft een mondeling akkoord bereikt met Empoli over de transfer van doelman Guglielmo Vicario, zo maakt onder meer Sky Sports woensdagavond bekend. Een officieel bod is nog niet uitgebracht, maar the Spurs hebben van de Italiaanse club te horen gekregen dat het bod van omgerekend zo'n twintig miljoen geaccepteerd zal worden. Transfermarktexpert Gianluca Di Marzio voegt daaraan toe dat het bedrag verder kan oplopen middels bonussen. Vicario is persoonlijk akkoord met Tottenham over een vijfjarig contract.

Tottenham richtte zijn pijlen in eerste instantie op David Raya van Brentford. Volgens transfermarktgoeroe Fabrizio Romano had de Spanjaard al een persoonlijk akkoord met Tottenham, maar ging de transfer niet door vanwege de eisen van Brentford. Die club vroeg ruim 46 miljoen om het tot medio 2024 lopende contract af te kopen en dat bleek te gortig voor de Noord-Londenaren. Tottenham schakelde door naar Vicario en die operatie is wel succesvol gebleken. Vermoedelijk wordt de transfer op donderdag wereldkundig gemaakt. Op die dag zal Tottenham zijn officiële bod neerleggen bij gli Azzurri.

Vicario zou daarmee de opvolger moeten worden van Hugo Lloris. De Fransman, die sinds zijn komst van Olympique Lyon in 2012 447 wedstrijden speelde voor de club, is toe aan een nieuwe uitdaging. "De club en ik zijn aanbeland op een belangrijk moment", vertelde Lloris in gesprek met Nice-Matin. "Het is het einde van een tijdperk. Ik heb behoefte aan andere dingen." Zodoende is Tottenham uiteindelijk uitgekomen bij Vicario, die Empoli het afgelopen seizoen naar een knappe dertiende plaats in de Serie A leidde. Het transferbedrag van rond de twintig miljoen euro betekent een transferrecord voor Empoli.

Geheel onverwacht komt de toptransfer niet. De 26-jarige goalie was het afgelopen seizoen één de betere doelmannen in de Serie A. In het afgelopen seizoen speelde Vicario in totaal 32 wedstrijden en daarin kreeg hij slechts 41 goals om zijn oren. Vicario begon zijn carrière bij Udinese, de club uit zijn geboortestad Udine. Via Venezia, Cagliari, Perugia en opnieuw Cagliari kwam hij in 2021 op huurbasis terecht bij Empoli. Begin vorig seizoen telde de club 8,5 miljoen euro neer om hem definitief over te nemen van Cagliari. Empoli staat dus een flinke winst te wachten. Uiteindelijk verdedigde Vicario 71 keer het doel van Empoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, weinig wedstrijden van deze man gezien, maar van wat ik heb gezien is het best een goede keeper. Statistieken spreken ook in zijn voordeel, ben benieuwd! Wel jammer dat we Raya niet halen, vind ik ook een hele goede keeper, al is 46 mio natuurlijk ook wel veel. Had zelf gehoopt op Unai Simon, dat vind ik altijd ook wel een goede keeper.

21 juni 2023 om 23:26

Is ook een hele goede keeper maar dat was is Gioloni ook. Dit is vooral een aankoop omdat de betere opties iets te duur zijn en Levy zich niet graag laat aftroeven in onderhandelingen.
Jullie gaan zware transferperiode tegemoet en in december is de trainer ontslagen en regeert alleen heerser Levy. Iedereen maakt fouten behalve Levy

22 juni 2023 om 14:16

Geen verkeerde keeper, maar naar mijn idee zeker niet beter dan Lloris. Dat vind ik nog helemaal zo'n slechte keeper nog niet, al is het geen keeper voor de topclubs. Ben benieuwd waar Lloris heen gaat dan, zal toch een club van vergelijkbaar niveau of lager worden schat ik zo in. Veel clubs hebben toch niet een keeper die je direct vervangt voor Lloris als je die kans hebt. Lijkt mij ook niet een keeper voor de bank. Ik zit toch te denken aan clubs als Monaco, Sporting of evt Porto als die hun keeper verkopen. Vind hem daar eigenlijk te goed voor, maar de betere clubs zijn voorzien. Ook komt de Gea op de markt en die schat ik net iets hoger in. Zie Inter bijvoorbeeld eerder de Gea ruilen voor Onana dan Lloris aantrekken.

21 juni 2023 om 23:28

Het is heel moeilijk spelers bij athletic weg te halen, verdienen daar vaak een topsalaris ook omdat athletic alleen maar basken kan opstellen en die zijn er nu eenmaal niet zoveel

22 juni 2023 om 00:11

Ja klopt, Kepa komt daar ook vandaan. Was ook geen hele realistische transfer ivm het prijskaartje inderdaad, maar had het wel een leuke transfer gevonden.

Een hele goede keeper, maar dit is wel echt een spurs aankoop. Ze hebben een keeper nodig die er 100% staat maar die zijn te duur. Net als bij Gioloni goeie keeper in de Serie A gefaald bij Spurs.

22 juni 2023 om 04:02

Die heeft volgens mij helemaal geen kans gehad toch? Omdat Lloris altijd keepte. Vind dit in dat opzicht dan ook een vreemde aankoop want ze hadden die Golini toch al? Of viel die in die twee potjes per jaar zonder wedstrijd ritme zo tegen dat ze hem weer verkocht hebben?

22 juni 2023 om 08:35

Gollini was gehuurd en is allang weer weg.

Ik maak me wel enigszins zorgen over deze, hoor. Schijnt dat hij vrijwel niks vangt, en dat de centrale verdedigers dus vaak rebounds weg moeten werken. Laat die gasten nou net de achilleshiel zijn bij Spurs, want als die wat meer wegwerkten nadat Lloris een bal tegen had gehouden in plaats van erheen te staren, zou die nu ook niet zo afgemaakt worden.

22 juni 2023 om 08:29

Wie is Gioloni?

Zal Raya in dit geval blijven bij Brentford of heeft een andere club interesse in hem? Het zou anders enorm sneu zijn voor Flekken want ik zie hem de concurrentiestrijd tegen Raya niet winnen.

21 juni 2023 om 23:51

Zou me niks verbazen als Chelsea de interesse in Raya nieuwe leven in blaast.

21 juni 2023 om 23:54

Brentford heeft Flekken gehaald met het idee dat Raya zal vertrekken, de transferperiode is nog lang en snap dat Brentford aan het begin hoog in de boom zit met om en nabij 45 miljoen. Veel keepers zullen nog transfers maken zoals Onana misschien naar United, Chelsea dat volgens de wandelgangen een keeper wil aantrekken en vast nog meer clubs die van keeper zullen moeten switchen, de carrousel zal dan op volle toeren draaien en dat in combinatie met Brentford dat de transferprijs heus nog wel wat laat zakken als Raya graag wil vertrekken zal er in mijn ogen wel voor zorgen dat Flekken nummer een word onder de lat bij Brentford.

Dit zou echt jammer zijn, had hem ook graag naar Juventus zien komen

22 juni 2023 om 09:04

En ik naar Inter

22 juni 2023 om 09:20

@ Juventuspuglia en quagliarella07
Kunnen jullie meer vertellen over deze keeper, want zo te lezen zijn jullie er wel lovend over. Wat zijn de sterke en zwakke punten? Is Vicario ook goed met de voet aan de bal voor de opbouw?

22 juni 2023 om 09:56

Qua opbouwen kan ik niet goed inschatten hoe goed die per se is. Maar qua reflexen etc is die heel goed. Staat boven in qua statistieken tussen de keepers van de topclubs terwijl je bij empoli veel meer schoten tegen krijg op doel. Het is een hele goede keeper.

22 juni 2023 om 18:21

Pareert ballen vaak weg ook, hij is niet zo zeker met vasthouden van ballen merkte ik. Gebruikt ook veel zijn voeten met tegenhouden (kan ook goed zijn) Wel behendig en snel voor zijn lengte moet ik zeggen. Maar inderdaad de passing gaat erg belangrijk in onze speelstijl zijn maar dat heb ik niet zo van hem gezien live.

Lloris heeft behoefte aan andere dingen. Tja, ook in Saudi-Arabië hebben ze keepers nodig? Zou me niks verbazen, tegenwoordig vinden ze daar toch zo'n beetje elke speler interessant met een beetje carrière achter de rug.

22 juni 2023 om 08:41

Die hadden ook al geïnformeerd, maar als het goed is zou hij eerder de voorkeur geven aan terug naar Frankrijk gaan. Dan hadden ze het ook meteen over Nice, waar hij begon, maar daar zit met Kasper Schmeichel al een aardige keeper, en ook iemand waarmee Lloris goed bevriend is.

Moeilijk om deze transfer te plaatsen na alle geruchten rondom Raya. Raya heeft PL-ervaring en goed is met de voeten. 40 miljoen zal Levy teveel zijn geweest en daarom doorgeschakeld naar een goedkoper alternatief.

Kunnen Serie A-volgers vertellen wat voor keeper dit is? Meer een lijnkeeper of een meevoetballende keeper? Zwaktepunten en sterktepunten?

22 juni 2023 om 18:18

Redelijke laatbloeier maar erg goede keeper als het aankomt op reacties en reflexen. Voetenwerk is goed in positioneren en doel snel kleinmaken etc. en ook bij voorzetten doet hij het goed maar bedenkingen bij dat hij ballen vaak niet vasthoudt (gebruikt ook vaak zijn voeten bij reflexen) en bij zijn passing. Dat laatste kan zijn omdat het niet van hem gevraagd wordt maar dat maakt het erg onzeker.

Heb deze keeper best wat zien keepen in de Serie A, goede keeper. Snel en behendig en vooral goede reflexen. Statistisch gezien ook een van de beste daar maar waar ik mij zorgen om maak is zijn trap en pass gezien dat een super belangrijk onderdeel is onder Postecoglu. Raya is daarin een zekerheid en Vicario is toch wel een onbekende daarin voor mij.

Het blijft vermoeiend en een groot probleem om eerste targets niet te krijgen door Levy maar ik ben in principe niet tegen deze aankoop. Er zijn zo veel spelers die weg moeten en vervangen moeten worden, echt een monsterklus…

Levy en ENIC out!

22 juni 2023 om 18:14

Wij konden dan denk ik beter gaan voor Mamardashvili (of hoe je het schrijft) als je niet meer dan 30mil wilt/kunt uitgeven aan een keeper, is in ieder geval jonger.

Ik heb mijn bedenkingen over Vicario zijn stijl van keepen in het systeem en de speelstijl van Postecoglu. Goede shotstopper en erg goede reflexen maar passing/opbouw zijn denk ik niet zo goed. Hopelijk verrast hij mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren