Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UEFA wijst opvallende Man of the Match bij PSV aan: ‘Dit is een lachertje’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Johan Bakayoko, die na de sensationele comeback van PSV tegen Sevilla (2-3) door de UEFA werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Uit beelden van het officiële account van PSV op X blijkt dat de UEFA Bakayoko heeft aangewezen als Man of the Match na de spectaculaire zege op Sevilla. De aanvaller kreeg woensdagavond de bijbehorende award in zijn handen gedrukt en reageerde vervolgens verbaasd: “Ben ik het?”

Veel supporters van PSV zijn eveneens verbaasd door de uitverkiezing van Bakayoko. De Belgisch international nam in Sevilla geen doelpunt voor zijn rekening en was ook niet betrokken bij een assist, al had hij wel een belangrijk aandeel in de 2-2. Bakayoko gaf een voorzet op Vertessen, die richting het doel kopte, waarna Nemanja Gudelj de bal in eigen doel werkte.

In de reacties onder de door PSV geplaatste video wordt geschreven dat Vertessen veel meer aanspraak op de uitverkiezing maakte. De 22-jarige aanvaller kwam op slag van rust binnen de lijnen voor de geblesseerde Hirving Lozano en maakte in het tweede bedrijf een zeer goede indruk. Vertessen zette in blessuretijd de kroon op zijn invalbeurt met een voorzet op Ricardo Pepi, die vervolgens de 2-3 tegen de touwen kopte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die eer had gisteren overduidelijk naar Vertessen moeten gaan.

30 november 2023 om 09:45

Wat mij betreft naar Saibari. Ik zat zo te balen gisteravond, tot die weergaloze goal kwam.

Maar goed, toch minstens naar 1 van die 2 genoemde spelers dan lijkt me.

30 november 2023 om 10:16

Ja die twee of Pepi. Allemaal prima maar Baka heeft echt niks gedaan. Ook niet eens een assist.

30 november 2023 om 10:38

Enige wat Pepi goed gedaan heeft is zijn hoofd tegen die bal aan knallen. Het is wel de man of the match he, niet the man of injury time, Pepi was op dat moment na echt onzichtbaar.

30 november 2023 om 09:46

Omdat hij die kopbal verkeerd raakte waardoor hij er per ongeluk via een tegenstander in ging? Of omdat zijn slechte voorzet richting Bakayoko per ongeluk op het hoofd van Pepi belandde? Vertessen vond ik niet eens zo heel goed. Hij had vooral een hoop geluk. Ik vond het inbrengen van Saibari echt een groot verschil maken. Zijn goal, direct na die rode kaart was ook echt een kantelpunt.

30 november 2023 om 09:57

Wat dacht je van alle ballen die 5 meter van Vertessen zijn voet afstuiterde. Ik vind het bizar dat Vertessen overal genoemd wordt, die was echt niet bijzonder. Deed ook werkelijk alles verkeerd tot aan die rode kaart.

30 november 2023 om 10:33

Die rode kaart die dan wel weer door een overtreding op hem kwam. Ben ook niet de grootste fan van Vertessen, maar gisteren speelde hij gewoon prima en was belangrijk bij 2 goals. Wat moet die jongen nog meer doen in een dergelijke wedstrijd? Tegen feyenoord zal het anders zijn, daar is de rechstback een stukje sneller dan Navas gisteren.

Vertessen of Saibari hadden hem van mij mogen hebben. Ik vind het wel mooi dat Bakayoko verbaasd was. Volgens mij was hij ook echt niet tevreden over zijn eigen optreden, maar wel blij met het resultaat. Heb wel echt het idee dat er een goede kop op zit bij Baka.

30 november 2023 om 09:27

Ik vind Baka maar een egoïst. Was alweer aan het zeiken op Lozano bij dat schot waarbij Lozano geblesseerd raakte. Zelf probeert ie echter uit alle hoeken op goal uit te halen ondanks dubbele dekkingen en onmogelijke situaties. Bakayoko staat er vooral voor zijn eigen stats heb ik het idee. Niet voor het team belang.

30 november 2023 om 09:30

Ja dat idee heb ik ook. Bij iedere halve aanval staat hij ook direct wild te gebaren om de bal. En hij lijkt ook niet graag een balletje af te leggen.

Echt wel een goede voetballer maar een tikkie minder egoïstisch mag wel.

30 november 2023 om 09:41

Dan ben ik benieuwd wat jij van Lozano vind?

30 november 2023 om 09:50

Ik zie in Baka dus echt geen egoïst, heb geen statistieken maar volgens mij schiet hij echt niet vaak zelf. Ik vind zijn scoren rendement ook nog te laag. Baka stond ook aardig vrij toen Lozano schoot, maar er viel wel iets voor te zeggen dat Lozano zelf ging. Lozano is enorm egoïstisch, maar ergens zorgt dat ook voor z'n hoge rendement. En niet tevreden zijn over je eigen optreden of met gebaren kenbaar maken dat je ergens niet mee eens bent zijn verschillende dingen

30 november 2023 om 10:17

Een egoïst met 12 assists en 4 goals ofzo. Beste voorzet in de PSV selectie.

30 november 2023 om 10:34

De 4 goals zijn natuurlijk eerder wel een teken van egoisme, maar 12 assist is behoorlijk. Nog niet eens halverwege en (gevoelsmatig) al meer assists gegeven dan de nummer 1 van vorig seizoen.

Geen MotM misschien nee, maar Baka speelde een prima pot. Heel stabiel en kwam veel dreiging van af. Paar hele lepe voorzetten ook. Maar inderdaad qua impact op de wedstrijd had Saibari of Vertessen 'm moeten hebben.

30 november 2023 om 12:54

Eerste 65 minuten kwam er juist helemaal geen dreiging van hem af. En zij man acuna had hem gewoon in de pocket en kwam steeds over hem heen en gaf ook nog een mooie assist.na de rode kaart kwamen hij, teze en dest tot leven want daarvoor was het echt slecht.

Ik vond Vertessen ook helemaal niet de motm. Die deed werkelijk alles verkeerd, elke bal stuiterde 5 meter van zijn voet af. Die kopbal was ook ruim voorlangs gegaan en hij wilde hem wellicht afleggen voor de 2 inlopende spelers, die hadden er nooit meer bijgekund.
Die assist een paar minuten voor tijd was geweldig, maar dat was het ook wel.

Ik vond Saibari meer de motm, die had in die eerste 5 minuten na die rode kaart wel 4 keer kunnen scoren.

Baka speelde gewoon een goede 1e helft, was de enige die zijn nivo haalde!

De invallers waren sterk, maar Saibari was na zijn doelpunt ook weer wat slordig!

Dus idd wat opmerkelijk, maar helemaal niet zo gek! Topclubs, zullen ook op die manier naar de wedstrijd gekeken hebben, als ze er een kopen zou het Baka zijn en niet Vertessen, alhoewel hij sterk inviel!

Niets klopt aan deze wedstrijd.
Natuurlijk ben ik blij voor Psv, maar ik heb mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de overwinning.
Enkele gokkers zullen heel veel hebben verdiend.
De UEFA doet er een schepje bovenop met deze uitverkiezing.
Ik zag een gebroken Gudelj op tv. Hij zat in zak en as.

30 november 2023 om 10:18

Vermoeden van matchfixing?

30 november 2023 om 11:36

Ja, maar lees mijn reactie op messino ok voor een uitgebreidere verklaring

30 november 2023 om 11:22

Het verloop van de wedstrijd is tamelijk bizar natuurlijk. Maar ik heb geen twijfels over de betrouwbaarheid. Sevilla is een hele matige ploeg en kwam onverdiend om een ruime voorsprong. PSV beschikt over veel meer kwaliteit, maar dat kwam er gisteren lange tijd niet uit. Pas bij de tweede oerdomme gele kaart van Ocampos veranderde dat. Het is helemaal terecht dat PSV uiteindelijk deze pot wint. En deze Ajacied heeft een leuke wedstrijd gezien en is blij voor PSV dat zij Nederland vertegenwoordigen in de knock-outfase van de Champions League.

De voorzet op Vertessen bij de eigen goal van Gudelj was van Teze, niet van Bakayoko.

Bakayoko speelde best een aardige wedstrijd, zeker voor de rode kaart was hij een van de weinige spelers waar nog een beetje dreiging vanaf kwam maar man of the match gaat mij wat ver. MOTM gaat voor mij tussen Vertessen en Saibari, Saibari viel ook ontzettend sterk in.

Interessant om te weten waarom deze keuze is gemaakt. Als het gaat om dreiging en effectiviteit dan waren Saibari en met name Vertessen een paar klassen beter. Het moet dus iets anders zijn geweest.

Ik weet natuurlijk niet hoe die specifiek commissie samengesteld is, maar wss simpele verwarring in het Spaans; iemand zei die Belgische aanvaller van PSV moet MOTM worden, ik kan zijn naam moeilijk uitspreken maar begint met een V. Dat horen die niet-Spanjaarden natuurlijk allemaal als een B en dan is er nog maar 1 kandidaat; Bakayoko.

De echte MOTM was natuurlijk Ocampos, die wist binnen een paar minuten de hele wedstrijd op zijn kop te zetten. Saibari en Vertessen aan PSV-zijde en dan kies ik voor Saibari, omdat bijna alles wat hij deed direct dreigend was.

Bakayoko werd onterecht MOTM omdat hij al een tijdje op een voetstuk wordt geplaatst, eigenlijk al sinds de interesse van PSG. De echte MOTM was naar mijn mening als PSV supporter natuurlijk Vertessen met Saibari als goede tweede. Ik vermoed dat de meeste PSV supporters en trouwens ook de meeste bezoekers van dit platform dat wel met mij eens zullen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren