Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Graafschap legt Van Kouwen zelfs twee jaar vast

Laatste update:

Frank van Kouwen staat komend seizoen onder contract bij De Graafschap. Volgens Omroep Gelderland staan speler en club op het punt zich aan elkaar te verbinden voor de duur van een seizoen. De 31-jarige Van Kouwen heeft er reeds elf seizoenen op de Nederlandse velden opzitten en was afgelopen seizoen actief bij FC Eindhoven.

De Weertenaar begon elf jaar geleden bij Willem II en speelde sindsdien voor FC Eindhoven, VVV-Venlo en Roda JC Kerkrade. Van Kouwen kreeg in december 2010 te horen dat er bij hem een kwaadaardige darmpoliep was geconstateerd. Terwijl hij bezig was met chemotherapie liet VVV weten dat zijn contract niet zou worden verlengd.

Onlangs ging een documentaire over Van Kouwen in première, getiteld Wedstrijd van zijn leven. Daarin blikte hij zelf terug op de strijd die hij voerde tegen de ziekte. Van Kouwen kwam tot dusverre tot 224 duels in het betaald voetbal. Met De Graafschap zal hij een poging wagen promotie richting de Eredivisie af te dwingen.

Update 21 juni 14:40 uur - De Graafschap legt Van Kouwen zelfs twee jaar vast
Frank van Kouwen staat de aankomende twee jaar onder contract bij De Graafschap. De 31-jarige verdediger werd donderdag gepresenteerd in stadion De Vijverberg. Het afgelopen halve seizoen speelde Van Kouwen bij FC Eindhoven. De Superboeren verklaren op de officiële website heel blij te zijn met de komst van de routinier naar Doetinchem. Woensdag leek het er nog op dat Van Kouwen voor een seizoen zou tekenen, maar nu is duidelijk dat het om een tweejarig contract gaat.

"We zijn heel blij met de komst van Frank en hadden hem al een tijdje op de korrel. Van de week hebben we een akkoord bereikt. We verwachten en hopen dat hij een toegevoegde waarde gaat worden. Hij kan eventueel ook nog de stap naar de Eredivisie maken. Op dat niveau heeft hij jarenlang gespeeld", zegt Roland Vroomans, technisch manager. Ook trainer Pieter Huistra is blij. "Hij is het type speler dat niet mag ontbreken in een selectie: goed en ervaren", aldus Huistra.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat hij weer een club heeft
Hoe VVV destijds met hem om is gegaan, dat is echt schandalig!

20 juni 2012 om 10:34

Ik vind het ook fantastisch dat hij weer kan voetballen, gun het die man van harte dat hij is hersteld en zijn leven weer kan oppakken. Dat VVV zijn contract niet heeft verlengd valt echter te begrijpen. Ze hebben hem gedurende zijn ziekte gewoon keurig uitbetaald (wat niet meer dan logisch is natuurlijk) alleen moet je een keuze maken als het contract afloopt. Zo'n chemokuur is een behoorlijke aanslag op je lichaam en de kans dat hij hersteld is niet 100%. Dan moet je als club een keuze maken. Ga jij hem het komende jaar weer een contract voor een paar ton geven omdat je hem zo'n aardige gozer vind of zoek je een vervanger? Je moet niet vergeten dat een club geen liefdadigheids instelling is en dat VVV alle zeilen bij moet zetten voor lijfsbehoud. Dat salaris van Van Kouwen kon op dat moment beter gebruikt worden voor een speler waar ze direct wat aan hadden. Dat klinkt misschien hard maar zo is het leven. Ik weet zeker dat iedereen bij VVV hem een voorspoedig herstel gunde.

20 juni 2012 om 15:48

Tevens zou hij, als hij een klein contract zou krijgen, een jaar later een veel lagere uitkering krijgen als dat nodig was geweest.

21 juni 2012 om 16:07

Dat was dan altijd nog een keuze geweest die Frank zelf had kunnen maken. Nu maakte VVV de keuze voor hem.

Maar goed, stel voor dat we het daar niet meer over gaan hebben. Frank is gelukkig weer de oude, en het is hem van harte gegund om bij De Graafschap zijn niveau weer te gaan halen!

dit zal goed nieuws zijn
mag zich gaan bewijzen en zal hopelijk een mooi duo vormen met vd Meulen

Mooie club voor Frank, heel veel succes bij de Superboeren. Hopelijk tot volgend jaar in de Eredivisie.
VVV heeft het goed gemaakt met Frank, het was niet netjes, maar niemand moet dit nu weer gaan oproepen. VVV zat fout, maar vraag het Frank en dan zul je weten dat het inmiddels meer dan goed is. Frank is een Venlonaar!

Mooi om te horen! Geeft ook hoop aan anderen die ziek zijn.

Mooi transfer voor hem! Ook haalt de graafschap hier een hoop ervaring mee binnen! Netjes.

Mooie transfer voor hem en ook voor de club!

Mooi laat hem maar kopen nu Hulst nog en we hebben toch 2 goede versterkingen erbij

20 juni 2012 om 20:28

Hulst is inmiddels binnen! ;-)

neemt een bagage aan ervaring mee en dat is welkom voor de jeugdige verdedigers van de graafschap

Fantastische comeback van Van Kouwen! Heel mooi voor hem dat hij weer op een voetbalveld kan staan. Ook goed voor De Graafschap, die halen zo toch een berg ervaring binnen.

Zeker niet onverstandig om een ervaren speler in de selectie te hebben. Nu afwachten of hij het niveau aan kan of dat hij een nieuwe 'saeijs' wordt. 2 jaar vind ik overigens wel een risico.

Zeker een goedespeler voor ze ik hoop dat als hij er slaagt

goede aankoop,een opbouwende verdediger met ervaring,gaat samen met vd meulen centraal spelen.ze zijn rustig aan het bouwen in doetinchem,zoals het nu gaat vertrouw ik erop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren