Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ex-Eredivisiespits Németh rondt overstap naar Qatar af

Laatste update:

Krisztián Németh gaat aan de slag in Qatar. Sporting Kansas City maakt zaterdagmiddag bekend dat men met Al-Gharafa een akkoord heeft bereikt over en transfersom voor de 27-jarige aanvaller. Hij hoeft alleen nog gekeurd te worden.

/

Volgens verschillende media ontvangt Kansas een bedrag van ruim 2,7 miljoen euro en heeft men tevens een doorverkooppercentage bedongen. Németh kwam in dienst van de club uit de Major League Soccer tot 16 doelpunten in 33 wedstrijden en eerder kwam hij uit voor onder meer MTK Boedapest, RKC Waalwijk en Roda JC Kerkrade.

Sporting Kansas City ontvangt overigens slechts twee derde van de transfersom en begint op 6 maart met een wedstrijd tegen Seattle Sounders aan het nieuwe seizoen. Al-Gharafa staat momenteel op de achtste plaats in de Qatar Stars League.

Update 2 februari 17.24 uur - Ex-Eredivisiespits Németh rondt overstap naar Qatar af
Krisztián Németh heeft zijn medische keuring bij Al-Gharafa met goed gevolg doorstaan en heeft zich dinsdag officieel verbonden aan de Qatarese club. Al-Gharafa neemt de Hongaarse spits over van Sporting Kansas City uit de Verenigde Staten, dat ruim 2,7 miljoen euro toucheert. De 27-jarige Németh, die in het verleden ook bij RKC Waalwijk en Roda JC speelde, is nu begonnen aan zijn zesde avontuur. Hij voetbalde eerder in Hongarije, Engeland, Griekenland, Nederland en de VS.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wacht even, Sporting Kansas City krijgt maar twee derden van dat bedrag? Waar gaat de rest naar toe, vloeit er nog wat door naar Roda of is de rest voor Nemeth zelf?

30 januari 2016 om 13:40

Naar Roda? Hij is transfervrij vertrokken. Geld zal wel naar investeerders gaan of aandeelhouders.

Hopen dat Roda nog wat geld krijgt haha. Als Roda die 33% krijgt, is toch ff 8 ton. Jammer dat hij weg gaat bij sporting KC. Deed het daar erg goed en maakte een paar mooie goals en goede assist, vooral die solo goal was mooi waar hij vanaf het middenveld iets van 5 spelers voorbijloopt en de bal binnenprikt net in de 16

30 januari 2016 om 15:54

Uit de tekst maak ik op dat Kansas 33% krijgt als Nemeth uit Qatar vertrekt, Roda heeft daar voor de rest niets mee te maken. Is destijds ook transfervrij vetrokken dacht ik.

Krisztian Nemeth, aardig bij Rkc, maar bij Roda heeft hij de verwachtingen nooit waar kunnen maken. Ik herinner me vooral dat hij in zijn laatste halfjaar bij Roda een wedstrijd of 4 geschorst werd omdat hij de scheids een duwtje gaf. Toen de schorsing was afgelopen, viel die thuis van de trap en brak die zijn teen. Extra zuur omdat Roda destijds door alle blessures bijna de materiaalman in de spits moest zetten.

Maarja, na een tijdje in de VS en nu dus Qatar hoeft die zich ook nooit meer druk te maken om geld. Wie weet zien we hem ooit nog eens in de Eredivisie opduiken.

Waarom ontvangt kansas slechts tweederde van de transfersom?

Erg jammer hoe het met hem gelopen is, deels door de rare blessures die hij heeft gehad. Was in de jeugd van Liverpool een groot talent, en bij het wk onder 20 in 2009 was ik binnen de ploeg van Hongarije onder de indruk van hem en de doelman Gulasci, waar ik ook een grotere toekomst voorzag dan er uiteindelijk uit is gekomen, tot nu dan in ieder geval. Mooi voor hem dat hij nu in ieder geval nog even flink geld kan verdienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren